Местан: Без Турция ЕС ще остане затворен християнски клуб

Категорично Турция трябва да стане член на Европейския съюз, заяви лидерът на ДОСТ Лютви Местан и определи срещата във Варна като дипломатически пробив.

Обратно в новината

Коментари - Местан: Без Турция ЕС ще остане затворен християнски клуб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами, че Европа си е Европа, единствена в света защото е християнска бе, мабоумник! Точно християнската култура и религия, даваща самочувствие на човека да се смята равен с БОГА и създаден по негов образ и подобие е п р и ч и н а т а точно европеецът-християнин да създаде блага, наука, техника, напредък, вдъхновен от твочерско щастие, заради религията си! А не да си души г.за на молитва и да тъпче, мачка жена си и да мисли как даубива друговерците. Християнинът е съзидателен, а мюсюлманинът - регресивен.А ти си седнал да ни обясняваш коя е Европа, ха! Местане, местанеее... С оръжие, агресия и смърт нищо не се постига. То е само временно.

НА КАКЪВ СЕ ПРАВИШ? Я, ХОДИ В ТУРЦИЯ ДА ОСНОВЕШ ЕДНА БЪЛГАРСКА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ! ПЪК ДА ВИДИМ КЪДЕ И С КАКВО В УСТАТА, ОТЗАД ИЛИ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ!!!! СПОРЕД ПРАВИЛАТА НА ТВОЯ ФИНАНСИСТ И ИДЕОЛОГ.

ТУК МОЖЕ, АМА ТАМ НЕ МОЖЕ, НАЛИИИИИ ????!!! АХ-АХ-АХХХХ, ТИ ПЛАЗМОДИЙ ДОЛЕННННННН .. ПРОКЛЕТ ДА СИ......................

Отлично знаеш, че различието, коментирано от теб идва от призива в мюсюлманството "УБИВАЙТЕ НЕВЕРНИЦИТЕ!" 2. Не ти чухме гласа по нито един български политически дерт, а едва сега се обади в подкрепа НЕ на Родината ти, а на Турция. 3. Европа и НАТО достатъчно наляха, та създадоха днешна Турция и ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ СИ ИМА ЦЕНА. Така, че нито ТИ, нито Ердоган ще клатите заканително пръст на създателите си! 4. След като си толкова праведен пък, не се знае - може пък БОГ - който и да е той, приеми го като Природния баланс или като Космическия разум, ако не друг, да е особено справедлив към теб, семейството, фамилията ти, рода ..... че и ТИ да получиш изтребление от война като геноцид на всеки твой ген. И всичко около теб да е смърт, кръв, болести, мизерия, отшелничество, смърт от последствията, налудничава безизходност. БОГ е справедлив! Тогава не забравяй да се успокояваш със същите думи! Освен, че ще си прокълнат от народа си. Защото турци и турски гени в България Н Я М А ! Това го пише във всички турски архиви. Тук са останали ратаите на турските къщи, които са владеели само турски език, за да ги обслужват, а може и да има някои изнасилени и оплодени, смесили българските си гени, поради религиозната си предопределеност и попаднали в турски сараи, къщи.... НЕ СМЕЙ ДА ГОВОРИШ ЗА ТУРЦИ У НАС. ТАКИВА НЯМА. И Е ЗАПИСАНО НАЙ-ОФИЦИАЛНО В ТУРЦИЯ, че тук има два вида мюсюлмани - едните българо-говорящи, а другите - турскоговорящи. ОТЦЕПРЕДАТЕЛ СИ ТИ И ЩЕ СИ НАКАЗАН ОТ ПРИРОДАТА! ЗАПОМНИ ГО!

Мдаааа, Лошото на "христянският клуб" е това , че такива като теб мазнико, няма да ги търпят и никой няма да им позволи да вършат ,това което ти правиш в БЪЛГАРИЯ.

Този пак изпълзя от някъде... Аз си мислех , че е политическо недоразумение на независимия български Съд и вече е пратен в историята....

Абсолютна ЗАБРАНА на етнически партии. Само тогава ще има спокойствие на нашата земя. Смесването на религията с политиката е още по-голямо извращение , по-голямо дори и от националното предателство,защото позволява проникването на чужди интереси под покривалото на религиозни "свободи" на определени групи от хора в страната, които са ползвани ЕДИНСТВЕНО във време на избори...

Че какво лошо има в това.

гладно не се стои, само със строителни фирми, малко са парите. а сега сериозно. в дпс са работещите всички на държавна работа, а всички опечалени са от г-н Местан, има вече и записващи се българи, завършили Право в СУ, езикови гимназии, над 40 безработни, ако мен лъжат, и аз ви заблуждавам, много българи не вярват на гербсп, математика дека е, коя година този младеж е завършил средно, след това в СУ,Право, безработен, а турци има и очакват с нетърпения да пуснат глас за Местан, не зная дали са националисти, но си искат Местан, отнеха им земите, а други грушите на земята хо-хо, а инженери , но пострадали и сега психоболни, да не дава, но истината, и той, и щерка му, жената му м.сестра, къде е лудият ми вика, щом тя казва, значи е така, да не се смеем, че много луди по улицата, а и аз що не, подлудиха народа, а само чорбаджиите да останат, натам вървят нещата, а кой ще им бачка, един Аллах знае, всеки иска на стол да стои, що така ма, пено. както казват от системата на мвр, кой окраде навреме държавата той първи замина за София, Пловдив и Варна. Там работа бол, а във всички други градове е мъка и смрад. А кой остане не му завиждайте, яде хляб и сол и лук. У дома никой не го вижда. Пълна анархия навсякъде цари, сега е най-добре, кой може да краде от бедният народ. Няма заповед, няма осигуровки, на ръка парата и до там. Пълен буламач ни сготвиха и така ще е както ни казват мнозина--Свиквайте

И с какво Турция ще допринесе за авторитета на ЕС Местан? Като че уеличения брой жени с бурки ще е най впечетляващ...

А кой ти е казал, мазнико гнусен, че еВРОПА не трябва да остане христичнска? Какво ще допринесат турците? Освен че ще завземат Европа?

Тоя Хекимян не го ли е срам/? Клали са ги турците, а той го кани , за да си покаже Местан рогата и да се изгаври и с неговия , и с нашия народ! А може би Хекимян си е еди измекярин и прави това, което бТв му нареди? Но кой ли е там шефът? Местан може да се унищожи като фактор само ако никой не го кани и иззпадне в изолация. Той е продажник, демонстрира открито за кого и за какво се бори - и пак го канят да ни дразни

Спокойно Местанчо. Има тепърва да се присъединяват Босна и Албания. Аз нямам против Турция да влезе в ЕС, но в момента Турция не съществува. На нейно място има страна Ердоганистан и докато Дъ Съприм Лидър не изчезне от картината, няма как нещата да станат.

От отпаднали политици акъл не искаме, а и от предатели също

Европейският съюз е политическа и икономическа, а не религиозна, организация. Нито Турция, нито Украйна са на ниво, което да позволява да бъдат приети.

Когато Местан започне да мисли като българин, ще може и да изказва мнения. Засега е само чужда марионетка и агент за влияние. Вън всички чужди агенти от България, па били те турски, руски американски и всякаква друга паплач. Само така ще направим нов парламент и национално отговорно правителство.

Чуждият агент си е чужд. Тръмп каза след срещата:На срещата не бяха направени компромиси и не се взеха решения.Местан твърди че е взето решение. Много му се иска Европа да смени името си и заедно с турция да се казва Османска империя.

Турция е 5% в Европа, останалото в Азия. Там и е мястото, вън от ЕС на Турция. Исляма е най-варварската религия, агресивна, войствена, не случайно е посланието и, друговерци и неверници и да бъдат убивани. Какво го слушаме този анадолски мръсник. Турски агент, антибългарин. Жалко че го търпим да си разиграва коня. С какв акъл са го поканили в предаването на Хикимян. То за Местан е добре дошло да си прави мръсните неща по телевизията.

Именно не трябва да се дава трибуна на този съсел. В качеството си на какъв е там. Беше натирен и се кри в турското посолство. Все едно ако бяха решили да не е между живите щеше да се спаси. Голям цирк разигра. Супер нагъл и мазен е.

Хора, 21 век сме. Стига с тия мюсюлмани, християни, индийски и китайски божества. Аз вярвам, че има Висш Разум и Енергия и те са независими от Европа, Турция , Саудитска Арабия и др. Почти всички, които познавам мислят същото. Еее, стига с политици, които ще унищожат Земята заради това дали трябва да наричаме Мъдрата Природа Аллах или Бог и да спазваме измислени от хората религиозни закони.

Ти хубаво вярваш, ама щото не си си говорил с мюслим. При тях чипа е сбъркан - те са още в 15ти век. Лукави и мръсни, само чакат удобен момент да ти забият ножа вгърба.

пич много ли си отворен, искаш ли да ти платя билета до Анкара, да ати да отидеш там пред джамията и да си кажеш думичките дет си ги написал, ако не те набият ще си късметлия, за хотел няма да ти платя, те ще ти осигурят ... ай със здраве

Ами и ние вярваме в бога. но защо мислиш , че това ни кара да пуснем аурците в европа да ни колят и бесят? Ккак може да си толкова малоумен и да свързваш вярата с отношението към Турция и.т.н.= все големи страни , на които им е тясно у тях>?

Kaто сме 21 век, защо жените им ходят забулени, а на тоя жена му разправя какво хубаво нещо били харемите и как били школа за жените. Аз викам всеки да си живее в ко1то си иска историческа епоха, но в собствената си държава. Не да ми изнася Средновековие в Европа.

В българското общество има един негласен консенсус по въпроса за турците. Ние мълчим, защото ЗВЕРСТВАТА над българите-тракийци са неописуеми. Ето ви само две насоки. 1. Писани спомени-дневници на хиляди бежанците от Южна Тракия поради своето ужасяващо съдържание, не се побликуват официално и обществото няма достъп до тях. 2. Гр. Маджарово. В сравнение със случилото се там, край водите на р. Ар да, Батак е като битов побой в квартална кръчма. За другите кървища ще мълча. Мълчим, защото при другата алтернатива, ще загубим човешкия си образ и ще изколим всички турци, които толкова много ни "обичат", нас БЪЛГАРИТЕ.

Местане , животът доказа че ислям и християнство са несъвместими религии. Нека си остане ЕС затворен християнски клуб , никой няма желание да допуска турците в ЕС.

Ама ние точно това искаме фес, да си остане ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА . Не си спомням дедите ни да са ви канили тука та да те питаме харесва ли ти или не .Като не ти харесва това ефенди, знаеш пътя за Анадола ,там ще си екстра пък и жена ти спокойно ще се зачулва за да прилича на пъшкул .Превърнахте Турция в крайно мюсулманска. Ако можеше да ви види от някъде Ататюрк-живи щеше да ви одере . Ама от главите си патите .Ако бяхте -нормална светска държава-отдавна щяхме да ви приемем.Ама вие като руснаците се правите на империи ,за това нито тях ,нито вас света ви уважава . Хората са казали -че ако нещо може да ти го набият , то акъл няма как да ви вкарат в главите.

Местан: Без Турция ЕС ще остане затворен християнски клуб А с Турция-клуб на Манафа.

Разбира се че трябва да остане затворен християнски клуб. Не трябва да се допускат нискокачествени генетични дефекти от обрязани получовеци. Та тук да стане като в зоологическа градина.

toz maimun otde izleze be,ebasi gadnata i otvratitelna mutra. maimun surat....

Заради това трябва да бъде мразена бандитската държава Съединени американски щати, тя е виновна за всичко това, благодарение на нея бяха допуснати 100 000 000 милиона неевропейци на територията на ЕВРОПЕЙСКИЯ КОНТИНЕНТ и сега иска да простим непростимото на Бандитската държава Турция - 500 години геноцид срещу българския народ.

По офисиялната френска телевизия вчера даваха изказване на Саркози Турция не е в Европеиският съюз и няма място там Аго Боико прави метане тои да влезе за да му крие банковите сметки в Турция

и се бори да запази този храм чист от неверници. Защо Европа трябва насила да замърсява християнството с войнствено настроена срещу себе си религиозна общност? Самият Ердо насърчава своите в Европа да раждат много деца и така да превземат отвътре клуба на християните. И този план върви успешно поради яловата политика на европейските политици. А етническите партии в България трябва да се забранят, поради прокарването на чужди интереси в българските закони и икономика.

Турция върви към Шериат и безправие. По-добре да си остане Европа затворен християнски клуб, отколкото мюсюлманско сборище. Местан, толкова си мразен, че не се показвай изобщо на публично място, антибългарска твар такава.

кои допуска тези изказвания в пресата и кои плаща това ние или ердоган

Трябва да си адски нагъл фес, като тоя, за да те плючт и мразят, а ти да се усмихваш мазно и да плещиш простотии.

Какво му е християнското на Европа. Напълни се с джагали. Само в Германия живеят 10 милиона турци при условие, че има визи. Представете си ако паднат.

Що бе, ти христианин ли си, или не си в ЕС?

Местан: Без Турция ЕС ще остане затворен християнски клуб -------------------------------- Че какво по-хубаво от това?

ЕС ТРЯБВА ДА ИЗПОВЯДВА ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ, А НЕ НЯКАКВИ СИ ИЗМИСЛЕНИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ! МЕСТАН ЗАБРАВИ ДА ВКЛЮЧИ ЗАПАДЕН БИМБИНИСТАН!

Когато ЕС стане Евро-азиатски съюз, тогава ще влезе и Турция. За това съюза се нарича европейски, защото в него няма азиатски държави като Турция.

И ЗНАЕ ЛИ МЕСТАН, ЧЕ ТЕ ПРОИЗЛИЗАТ ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ХРИСТИЯНИ?!?! Я ДА СЕ ВЪРНАТ КЪМ КОРЕНИТЕ СИ!!!! И ОЩЕ НИМА СМЯТА, ЧЕ КАТО НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СЕ СЛАГАТ НА ТУРЦИЯ И НАРИЧАТ 5 ВЕКОВНОТО РОБСТВО "ПРИСЪСТВИЕ", "ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ" И Т.Н. НАРОДЪТ Е ЗАБРАВИЛ???? НЯМА ТАКОВА НЕЩО!!!! ТОВА , ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ТОЛЕРАНТНИ, НЕ ОЗНАЧАВА , ЧЕ НЕ ПОМНИМ!!!! И ОЩЕ, АКО Е "ДЪРЖАВНА ВЛАСТ", ТО НАСЛЕДНИЦАТА НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ - ТУРЦИЯ, ДЪЛЖИ ЛИ МИ КРЪВНИНА ЗА ЗАКЛАНИТЕ МОИ БЛИЗКИ?!?!?!

Edno e da si toleranten,i savsem drugo da si zabravil istoriata si. Kogato istoriata se zabravq,se povtarq, i ako se povtori takiva kato toz maimun 6te sa pri4inata...

ЕС ПО-ДОБРЕ ДА ПРИЕМЕ Дубай и Израел,ако идеята е да се консолидира религията,а тоя недоучил помак да вземе да свърши нещо полезно-примерно да млъкне

Я не обиждай помаците

Tа казваш тоя не е помак а изрод така ли

Едва тогава европейският проект ще бъде пълен, без членството на Турция, той няма да е пълен, Европа ще остане един затворен християнски клуб - спокойно мюсюлмани има не само в Турция

Никакви фесове в Европа, не го ;ли разбраха рязаните ?

И ЗАБРАДКИ

КАТЕГОРИЧНО,ТУРЦИЯ НЯМА МЯСТО В ЕС. Хайде,нЕма нужда да се превръща от ''Християнски клуб'' в мюсюлмански вилает!!!!

Аз мисля, че не новият султанат а Китай е далеч по-подходящ член а ЕС! Хем етномногообразие, хем независими от ФАЩ! За членството на Русия не говоря... Скоро ще им дишаме прахта! Изобщо, Картаген трябва да бъде разрушен! А мазният Местан ДОСТатъчно "уважен" според традициите на любимата му Турция!

P.S. Зада няма неразбрали тролчета (от 80%-те) това за Китай е майтап! Защото точно толкова е НЕВЪЗМОЖНО приемането на Турция в ЕС, въпреки нишаните на неадекватния Юнкер... Че иначе възпяваните "евроатлантически ценности (каквото и да означава това клише) отиват на кино... А еврочиновниците таман свикнаха с тази словесна дъвка!

Тоя още ли е жив , не е ли навършил годините ? Защо се търпят такива врагове на България , в България ?

Преди всичко, ти си човек и после вече си от някаква религия. И именно това трябва да е обединяващото- "религията" на хуманността, т.е. на човечността, в която нито войнстващитя атеизъм, нито религиозният фундаментализъм имат някакво място. Насилието би трябвало тотално да се изключи като ценност- както домашното, така социалното, така и междудържавното.

А защо трябва да стане отворен мюсюлмански клуб???? Айде всяка жаба да си знае гьола...

НАРОДЕ ????????????????????????

Отдавна вече Европа не е христиански клуб. Там вече всички са атеисти. А истински вярващите са мюсюлмани.

Новичок за Местан изпърдян 28.03.2018 12:26 ( нерегистриран ) Още ли е жив този отворен отзад джендър проклет? Няма ли Новичок и за него? Ако, Тереза, прати му малко по пощата...на тоя соросоид

Не щем рязани в ЕС!