Луксозно БМВ паркира на пешеходна пътека в столичния квартал "Обеля"

На кадри на колата, публикувани във Facebook, се вижда как на сантиметри от нея минава трамвай

Обратно в новината

Коментари - Луксозно БМВ паркира на пешеходна пътека в столичния квартал "Обеля" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как не намериха един по-широк трамвай, че до го пуснат само за едно кръгче...

Това в Германия няма да видиш. България вече е бананова република.

Само в БГ такава простотия е и да не минава трамвая цял ден

Мама ви червени бандити и мутри, отрочета на бившата партийна номенклатура.

Уж сме "полицейска" държава а кьорав полицай не се вижда по улиците. То и да има те полицаите са поклонници на такива идиоти и като ги видят им идва да им направят свирка.

Или свирка, или стьлба им носят- според ситуацията.

Само да попитам, тези до него са в същата посока, това там паркинг ли се води някакъв или всеки си спира както му харесва?

И какво от това? Каква реакция има от КАТ, от ЦГМ? Или те не са го видяли, не са разбрали, страх ги е да реагират или нямат право?! Някой обади ли се на така наречените "компетентни органи"? Или въпроса е да публикуваме любопитви факти и да си траем !

Тате, тате, ние цигани ли сме? Да тате разбира се. Е защо тогава нямаме BMW? Ееее Тате, чак такива цигани не сме…

За такива нагли дебили трябва не паяк, а кран със щипка и на вторични суровини. Никакви НПО, и претенции към общината и държавата...

Тоя котурник е минал вече през луксозните си години.

Поредния италиански дизел, купен от албанците и препродаден на наше автоджамбази от Враца.

Ако се махне паметника на Съветската армия няма да се случва повече!!! Всички ще станете “резко” евроатлантически европейци и ще се паркира само на определените за целта места! Иначе специално за тоя случай са виновни лично Рашката,Митрофанова,и разбира се Путин!

Ти се опитваш да иронизираш, но този е точно от вашите! :))

Кои са наште- да уточниш!

Елате в "Студентски град" та да видите как се "паркира".......По 4-5 коли на аварийки на автобусните спирки и шофьорите на автобуси се чудят от къде да минат......А това пътни знаци, еднопосочни улици, ЗАБРАВИ! Всеки си кара както може и си спира където иска..........Европейска България!

Значи когато институциите не помагат, шофьорите на автобусите трябва да се научат да не се чудят как да отклоняват и да заобикалят, а на бавна скорост да мачкат ламарини подред, кат снегорини. Така като се засегнат много финансови интереси - щети по автобуса, стрес на птницице, извадени от строя автобуси, забатачени разсписания и липса на автобуси, щети по автомобилите на селяците, и като настане вой в обществото, може и да се рамърдат тия, дето трябва да упражняват контрол и да започнат да си вършат работата

White man problems....

За Обеля е луксозно, да....

Е, като видиш марката на колата работата е ясна...

Трамваят е с предимство

Булгар, булгааар! Те циганите са виновни!

'ам чи ний на сйелу тъй си паркирами утдйе да знам чи има тамам трамвай-мрамвай и низнам си кво, ногу пък сти важни

поредния кло зетен чер вей, решил че е божество. палете скапаната му кочина да реве на мряло.

Парад на суетата.Да наградят с орден поредния галфон.А полицията трябва да я разпуснат.

Само някой селски бабайт може така да паркира на пешеходна пътека, а гаранция полицаи са минали с патрулка и са го видяли, така че цървула си е спрял къде му е удобно и най вече да се прави на недостежими, а и му се получава при тази полиция, но лошото е че сигурно не му е за първи път, у този отдалечен район на София си е като на село, то и Обеля си е село, но сега стана разширено, с още повече селяни, та този с,, луксозния"баварец си е селяндурче

Вместо да се гневят по социалните мрежи, трябва да подадат сигнал за това нарушение. И луксозното бмв, то пък страшен лукс няма що, както и таралясниците край него са в еднаква позиия спрямо трамвая.

Това е норма в България. Не виждам, кое му е сензационното. 95% от населението го прави. Всеки вика, само за малко съм...и те така, всеки е само за малко...

Тоя бил с лукс бмв, па другите до него много изрядни сякаш. Има изисквания за отстояние от пешеходна пътека, нарушено не само от бмв-то. Но типичтият злобар в Обеля изглежда се вълнува повече от автомобила, не от това че всеки 5ти не спазва правила.

Не знам дали си забелязал,но този е спрял буквално върху пътеката! Ама нищо де,ти си го защитавай! Явно си същия комплексар, като него!

Русофил с чанта диагонална, анцунг, татуировка на прасеца с християнски кръст, полуграмотен дебил с тениска на азиатски диктатор. Ориенталска работа !

мисирко, много важно е да подчертаеш "РУСОФИЛ" , а КРАВАРОФИЛ няма ли да споменеш?

Не че тва не е простащина и т.н , ама...е*ати новината. Оня ден следобед околовръстното беше запушено 3-4 км. Минах ги за около 40 минути. Накрая видях камион и три коли намлени на филийки. Никъде нямаше нищо по въпроса.

Ватмана вика градска мобилност. Идва паяка и я отнася. Какъв е проблема незнам?

Готина теза. Ама тва ще се случи в някоя яла държава. Където изобщо такова безобразие е немислимо.

Добре дошли в абсурдистан, където чалгата, простотията, дилъсртвото, проституцията, каналджийството и тарикатлъците са основно занимание и доход.

Отдавна е открито, че простотията ходи по хората, а не по гората. Но тук, на територията, не спират да напомнят и да дават доказателства!

Има ли пътна полиция в БГ. или да въведат ред или да ги закриват ако нищо не правят така или иначе

Ганьо само като му бръкнеш в джоба и почва да мисли. Понеже КАТ няма да си свършат работатата, то пиронЯ със сигурност ще свърши. Вярвайте ми няма и да си помисли да паркира друг път така.

така 4 пирона в 4 гуми по 250 лв. (1000 лв.) освен ако не купува китайски, защото тези, които си купуват истърбушени (луксозни) коли нямат пари да ги подържат. Жалко, че трамвая не му е отнесъл бронята.

Значи ли, че моята Шкодичка, която към момента струва с 30% от тоя кошник, се води луксозна?

*30% повече

те тези коли от високия клас с изключение на Лексус, Акура и други японски представители доста се обезценяват след 10 г. Например ако е струвала 120 000 лв. сега я взимаш за 30 000 лв., но на газ :)))))

Този селски бек защо си е заебал колата ?

Това е дизел, демек трактор, кво луксозно видяхте? Ако е 6-8 цилиндров бензин с всички екстри, е друга бира...

Боклука си е боклук и на дизел и на бензин

А онея другите селяндури до него, да не би да са паркирали по правилата? Така като гледам, ако е някой трошляк не го снимате, ама бмв-то го снимате.

Поне не са на пътеката, олигофрен

Щом трамвая не ги е закачил тях значи са окей. Трамвая знае най-добре.

Селянчета кой ви показа пътят към София Селянчета.? Кой ви научи Боро да пушите Селянчета?

Това се пееше по мелодията на "Felicita" на Албано и Ромина Пауър.

Се се сеселяни

че никой не е минал с ключовете покрай колата. А пък от съседния офис едни хитреци налепиха на един стъклата с листове А4 с надпис "Вече няма да паркирам така". Не знам какво лепило ползваха. дано не е "Капчица". Ключовете и писмата постигнаха положителен ефект. А един приятел си играе с въздушна пушка. Има много начини. Но парвилният беше органите да са там и да го одрусат. Само дето той няма да си плати глобата. И пак се връщаме на първите варианти.

...нямаше къде да спра.

това оправдание. И занем, че извода е - ами не спораш. Питайте някого във Валенсия как и къде паркират, от както са "зелен град". То и преди беше трудно. Но спазват, защото последстивята са лоши.

2012 е било луксозно БМВ. Сега си е обикновена ражда.

9999

РЪжда батенце, не рАжда и се обзалагам, че пак не можеш да си го купиш

Ко му е луксозното стая 10г + съборетина....

Когато паркирането не е организирано подобаващо, винаги ше има идиоти! А идиотите в случая са обшина София.

Обеля е циганско-селски катун, дори се учудвам, че тоя олигофрен не е паркирал във входа на блока си...

Явно цигани-селяни от Обеля са ти взели гаджето и са те комплексирали доживот? ;)

Бае Ганя

Явно ти си обелски циганин, съдейки по умственото ти ниво.

Като ти гледам коментара, явно не съм най-ниско ниво, така че съм спокоен.

Бае Ганя

Да, ти си под дъното...

Бае Ганя

Селяни, не си показвайте носовете от гетото, светът вън от кочината ви не е за вас.

не харесвам "Обеля", но на теб никой не ти е на нивото. Просто е изключително ниско.

Бае Ганя

Поне имам ниво, за разлика от теб.

Ти в Обеля 2 влизал ли си? Знаеш ли, че още с построяването му, в кварталчето нямаше къде да се накаляш? Навсякъде улици, тротоари и пътеки имаше. Погледни за сравнение "Манатирски ливади" със уж луксозните блокчеета и неасфалтираните улици и ми кажи, къде е циганията.

факт. единственият проблем на Обеля и Обеля2 е лошият транспорт. което рязко се промени с метро-то.

Двамата му съседи, да не би да са паркирали по правилата!?

И кое му е луксозното ? Ако това ви е лукса , мани го .

Ми карай нова Дачия бе :) супер лукс

Аз на село от няколко години нямам проблем с Ягуара. Паркирам си на центъра пред кметството и никва драма. Няма трамваи, няма простаци, няма проблеми. Ма стойте си "у градо", не ми трябвате тука:)

Мани ги тия английски трошляци

детето в кое селско училище учи?

Селянин в БМВ който не е виждал трамвай

БМВ на цената на един апартамент в Обеля, паркирало в Обеля, а собственика отишъл да кенза клекнал над дупката в панеленият апартамент с подове на музайка и балатум, и стени с хартиени тапети. Ей проззз народ, ей.

Деградацията е в разгара си. Важното е че има демоСрация

Какво ѝ е луксозното на тази кошница?

Минава ли - минава. Какво ревете

Бнв не е кола камоли луксозна. Дори вече в света я смятат за среден клас. На 6 месеца нов модел със сменени фарчета и 1см по- голям дисплей. Тойота базов модел е с всички екстри по стандартите за бНв и 100 пъти по надеждна.

Имам и двете като SUV модели. Тойотата ми е за работа почти всеки ден, ама на СПА ходя с БМВ-то. Като надеждност не е толкова голяма разлика, а обзавеждането и лукса познай къде е по-добре ;)

като си бедняк и не може да си купиш Lexus-a :) или някое EQS SUV

Сорри, ма грознитя Лексус никога. Електричка може, но още не съм сложил фотоволтаици на къщата. Ако това ти е критерий за богатство си доста зле. Проблем е, че не мога да си купя остров и затова не съм от богатите.