От Русия: Съдът в България предотврати криза за горива

"Лукойл" успя чрез съда да постигне възобновяване на дейността си в България и компанията сега разполага с месец, за да реши всички противоречия с местните власти.

Обратно в новината

Коментари - От Русия: Съдът в България предотврати криза за горива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква криза,какви 5 лв бе руски блядюхи.Да не сте само вие на тоя свят.Я ни връщайте Нефтохима и марш на север на майната си

понеже такива като теб когато има някакъв проблем се кротват и се крият във миша дупка а не търсят как да бъде решен. НЕ ГЛЕДАМ Я ДА САМ ДОБРЕ А ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ

руските интереси яко притискат правителството щото нашите комунисти бяха превърнали държавата в разграден двор -тези продажници

Поредният заден ход на безмозъчното правителство след грубия фал срещу рафинерията. Добре че съдът ги отърва от тоталната криза и разпадане на държавата. Вместо да се кротнат и да избутат някак до края на мандата, тези дебили си играят с огъня и ще докарат глад и бунтове. Зад престорената загриженост за интересите на страната се крият елементарно шмекеруване и мутренски бабаитлък.

Така значи, съдът толерира закононарушителите а БСП ръкопляска. Ама нали точно преди 2 седмици в доклада на ЕС ни набиваха канчето точно затова. БСП-БКП е престъпна организация. И с практиката си на тероризъм, и с практиката си на подкрепа на престъпниците в последните години само затвърждава престъпната си репутация. Трябваше навремето от ЕС да ни друснат една предпазна клауза в област правосъдие и да не с еразправяме сега с глупости. Защото всеки нормален немски съд би отсъдил съвсем друго нещо.

Това за БСП тероризма в доклада на ЕК е само във въображението на бивши комунета като Тиквата, Агов и други БКП ренегати, антисоц дебили и патологични злостни клеветници като тебе. Приятен е шимът от давенето ти когато злословиш и ти пожелавам успешен фатален край. А мечтата ти за изчезване на БСП е съизмерима с болката по изпаряването на синщото лъвче и следващите го негови метаморфози на кобургската пасмина и мутренската банда.

Кого плашите мили руски другари?И каква криза с горивата точно очаквате да има без Лукойл? Това беше възможно през едно друго време когато бях още малък но все пак си го спомням,къде с усмивка,къде със ужас.Петролни компании,колкото щеш:) никъкъв проблем не е да вкарват каквото и гориво да е :) и количество да е:) като са повече и цените ще са конкурентни и договорите няма да са убиствено обвързващи и тежки.Свободен пазар,конкуренция,нали това е целта. На мен лично ми е омръзнало от заплахи и простотии.Българския съд няма да го коментирам.Той отдавна е доказал как и за кого работи-за този дето плати повече.

Подобо на твоето изказване може да направи само човек, който никога не се е интересувал от търговия, а още по-малко от икономическото състояние и разпределение на горивният пазар. Учудващо, защото информацията и анализите са достъпни в интернет, но тябва някой да ги прочете. Но за съжаление такива като теб бързат да лаят по форумите.

Абе "вал" , що не вземеш да прочетеш малко повечко преди да пишеш глупости и да разбереш първо какви ресурси са необходими за доставката на такова голямо количество гориво, отделно времето за осъществяване на регулярни доствки и т.н. Това не е да купуваш краставици от женския пазар , а и там не винаги има каквото ти трябва. Тъй че по добре си трай...

"Кажи ми кои са приятелиоте ти за да ти кажа кой си" - ясно се вижда в чия полза действа "независимия" български съд. който, както всички знаем е доминиран от кадри на БСП-БКП и лично от доносника на ДС, агент Гоце. Тази новина не е изненада, като се има пред вид с каква лекота съдът освобождава бандити и престъпници, близки до висшите кръгове на БСП и лоично до доносник Гоце. И защитата на е3дна руска компания-нарушител е може би най-естественото за "независимия" български съд.

Съдът в България се надупи на Русия-това е правилната новина!

Съдът за пореден път спасява държавата от Б.Б. и неговата неограничена глупост.

Аз пък си мисля че съдът работи за интересите на Русия. В полза на една руска компания-нарушител на българските закони. Да отсъдиш в полза на нарушителя е колкото неморално, толкова и перверзно, особено да го правиш под благовидната форма на уж загриженост. Загриженост6 за интресите ан Русия - да. Ама за интересите на България - хич биля, както казват в ДПС-то. Приятелчетата на Станишката. Но в БСП-то винаги са считали че за тах интересите на Русия са много по-важни от интересите ан България.

виж ник-а!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе некой знае ли тарифата колко струва 1(един) бр. съдия на конци?

В рубли ли ? ;)

Време е да се замислят някои хора как една цяла държава може да зависи от начина на работа на една ч. фирма на олигарх. А това за летищата и БДЖ си е отделно. :(

Български съд=Първанов=БСП=КОРПУЦИЯ=МРЪСОТИЯ=ЛЪЖИ=ИЗМАМИ=АГЕНТИ ДОНОСНИЦИ=ДС=КГБ=Руски интереси. Няма нищо нелогично в действията на съда...

На съда работата му не е да отчита кризисната ситуация, а да отсъди спазването на Закона. Този съд изобщо съд ли е? Май е една болшевишка компания, чрез която определени кръгове си правят политиката. Не май, а със сигурност е тоова. Станахте за смях на гаргите! Смешници!

Не може съда да е виновен за грешките на управляващите. Има си ред за налагане на санкции. Защо не са налагани до сега?? Когато едните са "полудели" другите трябва да ги отрезвят. За това има изпълнителна и съдебна власт.

Щеше да е голем смех, наистина, ако беше оставен затворен Лукойл и държавата блокира, поради липса на горива. Защото "умниците" от правителството надуха перки, добре, но нямаха никаква идея какво да правят, след като сложат катинара на портала. Нямаха никакъв отработен и обмислен план. Пълни некадърници.

те вече прекалиха .маи трябва да си внесем сад от ван *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

РБК Дейли е жалка клюкарница. Ръчкат огъня, белким изскочи някой опечен кестен.

Да си събират тръби и други подобни и при Путин!Да не забравят да си вземат и ВЗ с цялото му домочадие!!!!

Тъкмо да използваш безплатния превоз - с промоция за Сибир.

И като си ги вземат ще се върнем през 1986-87 с режим на тока и ще ползваме спирт за да си караме колите ... ама май само старите Жигули и Москвичи можеха да карат на спир ...

А, да вземат и Козлодуй и... тогава ние ще го духаме... с вятъра и ще си произвеждаме с него всичко - ток, горива и т.н. Или пък братята американски - те ще направят каквото трябва и ще потънем в благоденствие. И безвъзмедно ще го направят. Да-а-а... ;)

Вярно че няма, как не се бях сетил.

Поводът за спирането на рафинерията е фискален. Не е допустимо най-голямата компания в България да е и най-големия контрабандист и черноборсаджия!

Какво ще кажеш за "Siemens" и личните документи? За колко пари ставаше въпрос - и то не фискални, а рушветец директно?

Поне ги накараха да работят двойно, за да го компенсират някак. А бе загубена държава. Прост народ - проста държава.

Има и още такива примери :( Но все в някакъв момент трябва да започне разчистването на шмекерите! Защо да не почне от Август 2011 !?!?

От България ( със запазена марка към ) : Европа ей-сега ще ви захлопа . Отвъдатлантиците също .

Супер! Официално в тази клоака наречена държава остана и без съд (не, че го е имало много досега). Съдът за пореден път доказа - за милиони няма закони.

Монополистите плашат народа с криза. Само глупаците ще им повярват.

само глупшаците няма да повярват ! Много бързо забравихте какво беше преди няколко години, когато заради Украйна бяха спряни доставките на Лукойл...

Е,какво беше? Кой ти каза че ще има криза за горива? Това да не ти е Соц.строя когато нямаше от къде.Сега петролни компании колкото щеш,на конкурентни цени могат да вкарват горива в държавата колкото и е нужно.Обаче май тога Лукойл ще трябва да се конкурира с тях.