Лукашенко: Украйна предложи на Беларус пакт за ненападение

Едновременно с това обаче подготвят бойци и екстремисти, които са потенциална заплаха за сигурността ни, заяви беларуският държавен глава

Обратно в новината

Коментари - Лукашенко: Украйна предложи на Беларус пакт за ненападение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И така.....до края на света.......

Лукашенко се прави на ощипана госпожица,щото знае,че Путин няма да му позволи да спази такъв пакт.

24.01.2023 г. Тежки кадри от щурма на позициите на Въоръжените сили на Украйна - упорен огън. Последни новини от Украйна днес. Бойна карта (15 видеоклипа) https://voenhronika.ru/publ/vojnanaukraine/24012023zhestkiekadryshturmapozicijvsuogonvuporposlednienovostisukrainysegodnjakartaboevykhdejstvij15video/60-1-0-13559

На изток от Днепър ще е Малорусия..И Киевска Окраина .

Украйна и запада са доказали, че не спазват споразумения.

Те окраинците така правят - сключват разни мирни споразумения с идеята да имат време да се подготвят и въоражат, пък споразуменията са само прах в очите на другата страна. Затова бой докато мърдат!

"Не знам защо украинците правят това. От една страна те ни молят в никакъв случай да не воюваме с тях, и предлагат да подпишем пакт за ненападение. А от друга страна приготвят тази взривоопасна смес и се въоръжават. Защо им е това - не е ясно" Ми щото руснаците нахлуха през беларуска територия, как не знае? То вярно, че от Лукашенко нищо не зависи, ама чак пък да не му е ясно?! Хайде и той в хора на имбецилизираните джуджаци - не знаел дали Украйна нямало да напада Беларус. Те, украинците, цялата Мара втасали, само Беларус не са нападнали.

След "признанията" за това какви лицемерни лъжи са били т-нар- Мински споразумения за западните европедали и жидофашистите от Киев няма нормален човек на този свят, който да иска да подпише каквото и да е с укрожидовете! Не и докато не се извърши цялостна денацификация на уркаина! До последния гнусен фашист!

Доналд Тръмп идвай на власт, за да спре тази война. При Тръмп нямаше воини.

Докато дойдат танковете Леополд, май няма да има Украйна.

И Тръмп няма да може да спре тази......НАТО са в паника защото на Украйна и се вижда края.

Има реална опасност полуделия нацистки режим в Киев да нападне Беларус. Затова Лукашенко трябва да ги изпревари и да удари от север. Изпреварващият удар ще унищожи Киев.

Пуделчето на Потин не смее да излае нищо,защото може да падне от някой балкон.

Кои споразумения не са спазили? Имаше споразумение, за гарантиране границите на Украйна, а Путин окупира Крим. Ха ха ха ха

Прав си, заеби. Украйна направо супер вероломно нападна Русия в гърба, бомрадира гражданската инфрастриктура, хора...я виж колко руски деца убиха... Направо как да не ти е жал за руснаците...или не, чакай малко.... Добре че, руснаците нападнаха Украйна щото украинците заедно с НАТО е сега вече щяха да са пред Москва, просто Путлер се оказа много далновиден. Иначе си престави тея трнирани бойни компари в био лабораторийте в Украйна или птичките, които щяха да атакуват по въздух и да акат био бомби надглавите на мирните хора...баси, щеше да е пълно мазало....

На зелената го8едарска подлога ще и е6ат майката!

Тези съвсем да полудели, в 21 век войни и пактове за ненападение в Европа...

В Украйна воюват 50 страни от Нато. Защо Беларус да не атакува с Русия ?

До 2 месеца ще има военен преврат в Украйна.

Мисля че е справедливо Беларус и Русия да си поделят Украйна.

А от наркомана нещо зависили?

Къде? В москва? Може, може...

РОЙТЕРС: "Русия използва Беларус като плацдарм за инвазията си в Украйна на 24 февруари" Да допълня Ройтерс: САЩ използва Украйна като ПЛАЦДАРМ за ВОЙНАТА си срещу Русия.

Аааааа, НЕ!

Защото още повече ще го засърби гъза, затова...

Зеленски върна ли откраднатите пари на Европа

Тия са луди да вярват на Беларус, аз помня и путкин как се кълнеше, че няма да нападне преди 1 година. Не само че нападма, ама и сумати и цивилни изби, ограби и изнасили. Такива са руснаците, крадци, мародери и изнасилвачи. И не знам какво толкова ги превъзнасяте, те и България грабиха 45г.

Звучи ми нещо познато, за С.Македония :)))

Украйна викаш да напасне беларус? Както нападна русия ли?

Пакт с руснаци - пардон, Лукашенкари - който ще струва по-малко от хартията, на която е напечатан, страхотно.

Ще ги връщат руснаците като се разпаднат на няколко русийки сега, не се притеснявай.

Сащ искаха да ограбят Крим и да сложат флота и О.ТР. Путя се изгаври с НАТО ,и подлоги..

Сите се пра'т на улави. Тракториста на снимката се прави на найвна осмокласничка, а Киевските хулигани се опитват да разберат до колко заплахата по северно направление е реална, та да знаят дали могът да дислоцират сите 10 Леопарда срещу идващата руска офанзива на изток.

Когато простолюдието на фронта се осъзнае, че се избиват заради безумието на корумпираните политици и олигарси!

Море може, може, ЧУК за Гек.

Значи никога?

В тая игра победители няма да има. Ще има само 3 вида губещи. Тези загубили най малко: САЩ и техните васали. Тези загубили повече: Русия. И тези загубили най много: Фауната която преживява на територията наречена Украйна.

Няма споразумения .Играе се за победа Сащ НАТО ,Англия + ЕС + подлоги срещу Вагнер и Ахматовци + донбаския доброволци

тоталитарния тип няма да приеме пакта

САЩ искаха военна база в Крим. Нямаше как да няма война.

Президента в интервюто си за радио Дарик/и не само / непрекъснато повтаря ,че иска мир , че трябва да се постигне мир м/у Русия и Украйна . Не трябва да се дава оръжие на Украйна , защото неможе да се постигне мир. Та значи по логика , трябва да дадем оръжие на Русия , мир да има .Аз така го разбрах. А Вие ?

Интерсно дали ще предложат на Полша, Унгария и Румъния ?

Прав в батюшката Лукашенко. На еврогейски "ценности" сиреч Окри, Европидали, и на Вулгари-посрани немойш да вярваш наивно и с добро...

Ама тоя путя се изгаври с демократите ,Така ще е докато дойдат републиканците . С тя х ще се разберат.

Явно не знаеш как се играе шах..........

При загуба САЩ губят световното си господство и следва разпад. Залога за САЩ е огромен.

Елементеран трик да се провери до колко е сериозна заплахта за Киев от Север. Лукашенко трябва да е идиот за да им даде нужният отговор. Тука трябва да играе като Американците...тоест, да вкараш така наречената от тях "Стратегическа Неяснота" в плановете на врага.

Украина иска да си гарантира,че Русия няма да може да ползва Беларус за откриване на втори фронт.В същото време когато се почустват силни украинците по примера на техния герой Хитлер ще нарушат пакта и ще нахлуят в Беларус.Разбира се това може да стане само в техните болни мозъци.

Почва ли офанзивата на контраофанзивата ..Идат ли модерните натовски оръжия.?.Това е СВО..и Срайна е в операция ..Не е във война .

И кога е било това по-точно?