Лукашенко: Отговорът на снарядите с обеднен уран ще бъде ужасяващ и урок за планетата

Великобритания заяви, че Путин сее дезинформация за боеприпасите, които Лондон смята да изпрати на Украйна

Обратно в новината

Коментари - Лукашенко: Отговорът на снарядите с обеднен уран ще бъде ужасяващ и урок за планетата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кефиш ме.

Председателят на колхоз пак се изказва...

Жал ми е за братята украйнци, с натовсата помощ ще усетят апокалипсиса

Хахаха - Чик Чирик Лукашенков пак подкара ядрения трактор Беларус - голяяааам страх...

Изкукали червени диктаторски старчета.

Да са мислили Путкин и придворните му дами, когато започват война. Нахендриха се на англосаксонски чеп и украински гездей.

Ако англосаксонците имаха чеп , нямаше да сядат на индийски ........

Лукашенко освен диктатор е и врачка ?Ще ще.

Тоя Лукашено е май малко куха лейка. Нали това целят световните психопати - освен човечеството да бъде "ваксинирано", да бъде вкарано и в следваща световна война. Та той ли ще понесе отговорността за започването ѝ ?

И този ли не живее на тази планета, него намали да го засегне?

Първо обеднен уран, после обогатен и така до края на света.

Елитът, възпитан от колонизатори, е главният враг на своя народ.“ (Махатма Ганди) От тази максима не прави изключение и жалката прислуга Лукашенко, или както там му е името ...

Великобритания вият като чакали от страх че ще дойде и техния ред. Тези помяри чесиго получат ще падне голям глад Иран шеги удари Русия ще помогне

"Българин", "българин", колко да си "българин" щом си на страната на престъпна и ретроградна мизерна кочина, начело на която стои убиец хора ...

Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки… Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси… Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше “свята”, “чиста”. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка… Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята. . FacebookTwitterEmailTeilen

Малеееее, толкова умни хора да коментират тук не бях виждал досега . ...И тези хора ще гласуват за правителство .....

Британските снаряди с обеднен уран-най-здравословните снаряди на света!

Ако някоя "сутрин" видите слънцето да изгрява от запад или 2 слънца, да знаете, че часовника на Темза вече не тик-так-а :))))

Лукашенко е експерт. Вероятно знае и за полупроводниците и целите проводници.

не го бъркай с Тато !

.

Щом досега е дал 350 хиляди лева за ремонт , не го бърка да даде и още 150 хиляди ..., не го бърка ....

В природата урана изпуска газ радии. Този газ се разпада бързо и прониква в почвата, водата и белите дихателни пътища. България е богата на Уран. Постоянно се следят нормите . Разбира се, че е радиоактивен. Урана попаднал в организма единствено се натрупва. Да твърди някоя, че е безобиден е престъпление срещу човечеството. България маже да почерпи всички политици на запада в продължение на 6 месеца до една година с водичка богата на радии. Едно чуквене в интерент , и ще ви излезне много информация за това и припомни за скрошни случаи с минерална вода и течаща над нормата с радии.

Не е радий , а радон. Радия е метал.

Значи не знам дали комунистическата измет лъже или просто е проста. Вероятно и двете. Снарядите с обеднен уран не са радиоактивни. Може да си вземеш парче обеднен уран и да си го носиш в джоба. Нищо няма да ти стане. Той се използва при танковите муниции заради твърдостта си. Танковите снаряди с обеднен уран ще разпорят съветските талиги без проблеми. Тук трябва да се отбележи, че макар да не е радиоактивен този метал е силно токсичен. Ако попадне в тялото може да придизвика ракови образования. Но надявам се, че няма да го ядете. Всички освен руската измет естествено. Това естествено го знаехме, защото по цял ден четем военна литература, но все пак да се напише.

Ей такива като теб трябва да ги вкарват в затвора. Невежо нищожество.

Ти си много просто парче, бате. Пълен тъпанар. Елементарен пример: Ще се напиеш ли с 50 г ракия ? Или с 500? Аре са си представи хиляди бомби с обеднен уран , които ще се използват във войната Тъп тъпанар.

Ще ти сера в устата копеле просто! Обедненият уран не е радиоактивен, копелета нисши! Но е токсичен. Това за което всички унтери тука говорите се получа при изстрелването на снарядите. Когато има попадение, напр. гнусният юдео-болшевишки танк е разпорен, се получават фини прахови частици, които са изключително вредни. Те предизвикват тези болести копелета тъпи ако са погълнати. По същия начин, по който един познат шибан милиционер сега има рак вследствие на излагане на оловен прах, тъй като беше началник на някакво шибано стрелбище. А и оловото също е токсичен метал, ма нещо няма рев. Дебили скапани

Наистина е безвреден! Отиди и питай италианските войници дето бяха в Сърбия и дишаха прахта дето бяха взривени американските бомби с обеднен уран. Всичките се разболяха от левкемия.

Прост си ка'т матрос. Физиката ти е много далечна , от тапаците си дето цял ден четат в фесбука глупустите на дриги тапаци като теб. Нито знаеш какво е радиация , нито знаеш колко вида е , нито ти е ясно как се разпространява и на какви разстояния , нито какви са пораженията върхи ДНК то. Поне прочети в нета малко за войната в Сърбия и как американките пут--ки прецакаха голяма площ от сръбската земя. Или поне прочети за италианците и холанците от мироопазващите войски който заболяха от рак. Понеже се вижда че си прост и само за америка и англия се дупиш , мога да те успокоя - статиите за проблемите с тези снаряди са писани от англичани италианци и американци.

Тая кирка ще ти я забия в празната кратуна! Аз колкото книги за великия Райх съм прочел ти не си виждал на едно място, шибан подчовеко! Обедненият уран не е радиоактивен и със шутове ще ви го набия в главите! Земята не е радиоактивна, а има прахови частици от обеднен уран и затова е негодна, копелета дебилни! По същия начин Бундесверът, наследник на великия Вермахт, не ползва снаряди с обеднен уран, а с волфрам, защото полигоните им са всичките близо до населени места и не искат да заразяват почвата. Шибана измет. Американците не им пука заради огромната им теротия и малката вероятност да водят война на нея. Аз не харесвам американците, а англичаните ги мразя колкото руската подчовешка измет. Същта пияна сган, която хаби пространство със съществуването си, само че в другия край на Европа. Аз съм фанатизиран националсоциалист и подкрепям само стара, велика Гераминия! П.П. Сърбите нека мрат! П.п2. Събрала се шепа неграмотни, червени олигофрени и дава акъл на хора прочели един вагон книги за Великия РАЙХ!

В края на 90-те години изнасях диворастящи гъби за Германия. След бомбардировките с боеприпаси с обеднен уран в Сърбия, немците започнаха да ми връщат пратките, мотивирайки се с наличието на повишена радиоактивност в стоката. Бях принуден да се откажа от бизнеса си за мое голямо съжаление.

Много тъничко пропускаш ,че бяхме поръсени от Чернобил с плутоний с период на разпад около 2000г.! Ама къде по ПРОПАГАНДНО е да се пише за американски обеднен уран! Нали руска подлого?

Няма плутоний със такъв полуразпад. Не пиши глупусти. И замърсяването от Чернобил е сериозно но не е с плутоний на толкова далеч от Чернобил. Има други нуклеутиди които достигнаха до България... не пишете глупусти ! Когато не знаете нещо се МЪЛЧИ или се казва: НЕ ЗНАМ ! Физиката не е литература да си пишете квото ви дойде.

Пак някак криво се представя казуса с урана у нас. Първо никой не обясни какво всъщност е обеднен уран. Това е остатъчен продукт от обогатяването на уран за АЕЦ (понякога и за ядрените оръжия). Урановата руда в естествената и форма е недостатъчно радиоактивна за да се използва за гориво за АЕЦ и за това се прави т.н. обогатяване. Няма да влизам в подробности какво представлява обогатяване - който го интересува- гугъл. Обеднения уран е по-слабо радиоактивен спрямо урана в естествения му вид. Т.е. ако си близо до естествени залежи с уран ще си изложен на много повече радиация. Обеднения уран се използва за модерните противотанкови снаряди, защото е около 70 пъти по плътен от оловото, което като цяло не работи срещу новите модели танкове. Всички държави (които могат да си го позволят) го използват за направата на такива снаряди, Русия включително. И да, Русия използва такива снаряди в Украйна и ги е ползвала и преди много пъти - в Сирия и другаде. Доколко са безопасни е спорно, но има кампании за забраната им от много години - безуспешни. Смята се, че радиационно са най-опасни за екипажа на танк, който оцелее при сблъсък с такъв снаряд.

Пълна глупост си написал . Невеж прост соросоид. Едно и също постваш от вчера.

Ами щом като учените са им казали, да им ударят острова със снаряди с обеднен уран да видим...

Младежите /мислещите разбира се/ се чудят на тоя дъбил Лукашенко и най вероятно не могад да повярват , че е възможно такова лакейничене на държавен глава пред Путин!? Ами старите комундели що не им обяснят че нашите комунистически лидери начело с селянина Тодор Живков слагаха в джоба си Лукашенко! И най важното .... те се ГОРДЕЕХА с това!!!!

Сега не е по различно -да погледне човек ДБ като първенци, после ПП, Боко, Цоко и сие какви ги правят пред американската посланичника, да не говорим ако ги поканят на закуска във вашингтон! За едно селфи с педофила управляващ сащ даваха 2млрд

С тези глупости като опорни точки дето ръсиш няма как да изстриеш снимките с целувки уста в уста между Тодор Живков и Брежнев! Боли ви от истината, но повече ви боли , че вече го говорим СВОБОДНО!!!! Едно време слухтехте и за виц съсипвахте живота на хората! Сега ви остава само да квичите и лъжете !

Откакто краварите хвърляха ура на в Югославия по нашите земи нищо не расте като преди

Английски лъжци ,както винаги

Куче, което лае, не хапе. Ако не лаеше толкова, щеше да е по-притеснително. Руснаците не лаеха за войната срещу Украина и затова тя започна. А ако намеренията за урана бяха такива, то Лукашенко вече щеше да е завързан за стол с вързани очи и уста или нещо от сорта, заради разпространение на строго секретна руска информация.

Точно 2 Посейдона му трябват на Ю-Кея!

Ало, Хех!, троле руски, Ако двата Посейдона бяха на дневен ред, на теб щеше да ти е забранено да разпространяваш подобна секретна информация под угрозата от 5-10 години строг доживотен затвор. Отделен въпрос е, че вероятно всеки трети посейдон би детонирал някъде другаде, евентуално още над руска територия или носи боен заряд само по документи. Да не би да мислиш, че при такава корупция техническата изправност е приоритет?

Тоя пък нещастник какво се изказва. Тоталитарна подлога на Москва.

и урок за планетата , тоя празноглавец да не мисли че ще остане жив ?

ОБЕДНЕН уран срещу ИСТИНСКИ?! НЯМА ли ПОНЕ 1 еврозелка с ГЛАВА на РАМЕНЕТЕ СИ?!

цитираш тоз колхозник ?! Много страшен е, тъй да знаеш.

Путин и Шойгу и останалите кремълски криминалета нападнаха Грузия и Украйна , сега да си берат гайлето.

Азов и Айдар ,свобода нападнаха Русия ..сега да си берат гейлето..Сащ ги насъскваха и въоръжаваха ..Ама. Яма аз не съм. Това и онова ..Само лобут..

"Във Върховния съд в Белград ще бъдат подадени два нови иска срещу НАТО от жертви на бомбардировките с обеднен уран през 1999 г.," "Първият иск срещу НАТО е подаден на 20 януари 2021 г. от лица, пострадали от бомбардировките с обеднен уран в Сърбия през 1999 г. Случаят се отнася до болен от рак офицер от югославската армия, чието име не се съобщава в интерес на процеса. " "НАТО е използвала обеднен уран на сръбска територия, въпреки че е могла да използва конвенционални оръжия предвид превъзходството си по сила. Но те са използвали оръжия, които имат дългосрочен пагубен ефект и последствия за цялото население в продължение на милиони години. Това е военно престъпление и Северноатлантическият алианс трябва да обезщети сръбските граждани" "Според Тарталия броят на военнослужещите, които са се разболели от рак в Италия, е 7600, около 400 от тях са починали, а той представлява 500 души. Случаите се отнасят до заболявания, причинени от обеднен уран, при италиански войници, служили на Балканите от Босна и Херцеговина, където НАТО за първи път е използвла обеднен уран, до Косово и Метохия." "Според адвокатите искът е подпомогнат от решение на Белградския окръжен съд от 2001 г., с което лидери на НАТО, като американския генерал Уесли Кларк и бившия генерален секретар на НАТО Хавиер Солана, са признати за виновни за военни престъпления срещу сръбското население. В материалите по делото са посочени точните дати и места на използване на снаряди с обеднен уран от самолети на Северноатлантическия алианс. " В различни части на света има 440 000 000 неизбухнали касетъчни боеприпаси, които застрашават близо 400 000 000 души. Най-засегнатите от това явление страни са Афганистан, Камбоджа, Ирак, Лаос и Виетнам, където са действали най-вече сащ. В Ирак е използван обеднен уран. Детската левкемия се е увеличила с 60%, а вродените дефекти са се утроили в Басра между 1990 и 1997 г. МААЕ публикува доклад, според който използването на обеднен уран във войната в Персийския залив може да е причинило 500 000 смъртни случая. Боеприпасите с обеднен уран произвеждат токсични и радиоактивни прахове, които са канцерогенни и водят до животозастрашаващи състояния при хората, са вредни за животни и имат дълготрайно неблагоприятно въздействие върху околната среда. Урана при взрив се топи и става на уранов диоксид който е прах. Този прах се разнася и замърсява. Ако го глътнеш от алфа разпада се появяват локални мутации на ДНК и от там рак. ТУК НЕ ГОВОРИМ ЗА ЯДРЕН ВЗРИВ, говорим само за замърсяване с уран, който се топи при 1200-1300 градуса, а при взрив на тротил например се развива 3100 градуса. Този метал няма да замърси локалко а глобално!

Моого глупости си написал за урана, като се топи КАК става на прах и то "канцерогенен"? А знаеш ли, че в България 90% от водопроводите са с етернитови тръби и етернитът е канцерогенен???? Ама чукча писател, не читател.....

Ало, военни престъпления, троле наш, Този прах е във въздуха до първия дъжд. След това общо взето отива там, откъдето се е взел. А ако замърси глобално, ще представлява около 0,00001% от общия радиационен фон. Не предтендирам за голяма точност, може да е с 1-2 водещи нули повече или по-малко. ... и следващия път, когато се къпеш, внимавай да не вдишваш водните пари, понеже уранов диоксид има във всички видове води, скали и почви. И не си мий задника, че току някоя алфа частица ти заседнала в цепката.

Пълни лъжи. Атомната маса на урана е една от най-високите. Плътността на тази метал е толкова голяма че е в състояние да пробива всякакви брони. При такава плътност и маса НЯМА разпрашаване. Този процес е присъщ само на крехките материали - предимно минерали. Урана е метал. Седни си- 2 ка по химия и физика едновременно.

Кой започна войната бе амсалак, червен тракторист путинофил.

украинската армия нападна руснаците в Донбас през 2014.

САЩ направи държавен преврат 2014г в Киерв и окупира Украйна. След което нападнаха Донбас и Луганск. Със самолети и убиха при първия рейд 9 мирни жители. Бяха обстреляни със самолети жилищни сгради и цивилно население, не военни. Какво търсят американците на другия край на света. Преди да дойдат, проблеми нямаше.

като не са били военни. Нямат ли си полиция за тия цели ?

Много си повърхностен. И съответно- твърде прост.

Аз съм за атом над Лондон. За назидание.

,Малко по малко отиване и към ядрото ..Киев ще го отнесе,като най глупави..

Ало, Злият, троле руски, Бившите ти колеги разправяха така и за Истанбул, щял да стане на стъкло, когато турците свалиха руски военен самолет. Само че нищо кой знае какво не последва. Когато на Путин му замириса на пари от 1-2 АЕЦ-а и един газопровод, тогава изглежда много бързо са станали ненужни. От години ги търся и изглежда няма останал нито един жив, който да сподели какво се е объркало, че току виж и вие сте объркали същото.

Британските хиени нещо много свикнаха друг да се бие вместо тях. Но забравят какво каза Путин относно "центровете на вземане на решения". Това важи и за американците. Повече от наличните "съюзници" няма да имат и е най-добре да си сядат на задниците. Да не се окаже как според една камара учени, обогатеният уран също не е чак толкова вреден за природата.

Има една хубава българска поговорка: Бий самара да се сеща магарето. Та в тоя смисъл... много тъпо тва магаре...

Наистина трябва да внимават в картинката, защото играта може и да загрубее. Това касае не само Украйна, но и цяла Европа и светът. В Обединеното кралство да не си правят илюзии, че ще бъдат страничен наблюдател. Няма такова нещо! Глупости не трябва да се вършат, защото наистина може да последва шокиращ руски отговор.

Добър опит ама се изтърка и не става. Понеже е пореден. От Кремъл продължават да пикаят срещу вятъра и краката им все повече подгизват, а бабаитската поза не заблуждава вече никого.

ти сякаш не живееш на тази планета. Куражлия си ти, марсианецо, и да стане голямата война ти си си далече, продължавай да пишеш глупости. Успокояват.

На една планета сме всички. И аз го знам и на запад го знаят и в Кремъл и даже в Украйна се сещат. Също така всички се сещат, че единственият начин да стане по- голяма война е ако се допусне да мине през Украйна и да продължи нататък. Отделно сума диктатори още чакат на полусъединител да видят минава ли номера. Само ти не си разбрал.

Te dictatorite shte I zatova nie purvi shte unishtogim sveta...mnoogo ymno

Този кирливец къде е тръгнал да плаши планетата

Руската стратегия е да избие фашисти и националисти в Украйна. Ако те разкарат Зеленски и срутят Киев, ще имат 40 милиона гневни жители и постоянни атентати. Сега полека лека избиват мъжкото население, а останалите стават бежанци. В същото време запада харчи пари и инфлацията расте. Естественно по-ефективни оръжия няма да се харесат на Русия, и ще бъде принудена да ги унищожава на път за Украйна, което означава удари по гари, летиа, мостове, където ги намерят. Ако нямат прецизни оэръжия, вероятно ще пробват нещо по-голямо с идеята да стпеснат запада. Въпроса е къде ще ударят. Логично е да е по веригата на доставките. Мостове като Дунав мост и военни летища са подходящи цели. Предполагам това ще е отговора на Русия.

Пита се тогава в задачата- Що ходиха до Киев миналата година? Че и оставиха сума желязо и мърша по пътя до там и обратно. А в Херсон? А на други места? И да не забравяме, че горивото за тази месомелачка е месо. А руските машини харчат пословично много.

кво стана!? Нищо особено - мислеха че украинците ще се предадат..те решиха да се бият... ОК...плановете са същите...като не по лесния, ще станат по трудния начин... Руска Новорусия, неутрална Малорусия около Киев и бандеровското котило Галиция... Тя да ходи в ЕС, НАТО, на Марс или на майната си...все тая

Даже ти значи признаваш, че сметката на Кремъл не излезе. И защо си убеден, че и тази са я сметнали? Понеже не могат да се похвалят с нещо съществено от доста време. Като изключим ежедневното и редовно от доста време превземане на Бахмут. И пак да напомня, че руската война нито е безплатна, нито е безкръвна за Русия. Даже хич. Ако не ми вярваш, питай Пригожин.

Сметката излиза, защото е взето предвид всичко. украинците вече сами признават, че са загубили, но ги понижават, уволняват и т.н. Остават тия, които фанатично пращат последните бройки фанатици на смърт.

щото не смениха де що генерал имаха. Включително и оняя страшния, ген, Армагедон, който единственото, което свърши беше да избяга от Херсон и за занули запасите от ракети на кочината.

Оказа се, че англичаните са по-големи мръ.сници и от американците.

Това е корена! Оригинала!

са р е птили.

Резултатът ще е още по-евтина Украинска Радиоактивна Пшеница и радиоактивно Сухо Мляко за бедняшките държави като Етиопия, България, Еритрея и др.

Дзън-дзън -дзън-дзън-дзън -дзън- Светят като кру-у-ушки!

Ние вече свикнахме с радиацията, особено след войната в бивша Югославия. Щом преживяхме и управлението на боко няма страшно!

Българският годишен добив на пшеница стига за 30млн души.

но изнасят по-голямата част, а внасят украинска, защото е по-евтина. Същото е и със слънчогледа за олио. За съжаление. Поне б и с е р със сигурност внася такова.

На бомбите с обеднен уран Путин ще отговори с бомби с обогатен уран. В заем брашно тъпкано се връща.

ако ще да унищожи света,путин се харесва от нашите идиоти,ако и да ни изгори планетата,.. доживяхме невиждано човешко безумие и простотия

Понеже е наясно какво ще му върнат. Иначе снаряди с обеднен уран има и той. Наричат се снаряди тип Свинец.

Въжето и на дървото

Лукавия Шенко

Педалчета от Дира, подлоги на путьото от азиатските степи. Защо ми триете коментарите, русофилистични копеленца?

Да пишат проКремълски коментари и за трият до скъсване на листа с кръвясали от злоба очи.

Zaradi dobrata ti leksika kato ti gledam imeto

Честито Другарчета! Таз година завод за ПОЛУ ПРОВОДНИЦИ а догодина за ЦЕЛИ ПРОВОДНИЦИ. Реч при откриването на Ботевградския завод.

Благодарим третополово...тази година 3 пола...догодина 23... реч при откриването на конференцията за правата на половете

Същото скудоумие от безкнижен диктатор, за който немцы есть ненцы.

Таз година получавам и топките и средното.

Споко адашче...първо ще получиш черния 25 сантов

Производството на чисто руския и малко китайски „Москвич“, който трябваше да компенсира излизането от Русия на световните производители на автомобили, е тръгнало с фалстарт и всички 86 продадени автомобила ще бъдат прибрани обратно в завода, съобщи специализираният руски сайт Motor.ru. По това се познават средновековните сатрапии. Напъват се да правят хиперзвукови и междуконтинентални оръжия, но не могат да направят свястна кола или каквото и да е друго свястно за собствените си хора. Те и не търпят свестни сред своите...

Тъпън...разликата между СААБ и Волво знаеш ли ква е!? И двете са шведски марки коли...и двете ги купиха американци...Форд - Волво и ГМ -СААБ...Загробиха ги.. .Волво го купиха китайци и сега чупи исторически рекорди по продадени автомобили... СААБ го продадоха на холандци...крета безславно и оня ден дори и четох че го закриват..

Това доказва,че китайците поне могат да сглобяват нещо,докато руските алкохолици и това не могат.Иначе преди 2 дни гледах военно обучение на деца в рускоу чилище.10-12г ги учеха ги да хвърлят граната и други полезни умения за деца.

Волво го купиха "Рено" - собствениците на "Лада". През 1998г насраха бизнеса и го продадоха на Форд, който Форд го изтъргува на Китай. Китай бе готов на всичко за до стъпи на американския пазар. После "Рено" купи "Нисан". За да стъпят и френската на американския пазар. От 1968г има СТОМАНЕНА ВОЙНА между САЩ и Франция и френска кола няма да види американски пазар, блядь. С'чась-то понял, сука?

Бе тъпън...кво ме занимаваш с тъпотии от времетоВСВ!? Аз ти казвам последните години разликата между Волво и СААБ... Кой къде щял да стъпи...стоманени и алуминиеви войни...все тая Китайско волво се развива...холандски СААб в гъбите... а гринговците г9и загронбиха и двете

ТъпАн! Сааб и Волво ги купили... Вероятно понеже са се продавали. И разликата между западните и руските автомобилни и не само компании е, че на запад компании не успяват заради голямата конкуренция, а в Русия не успяват въпреки липсата на особена конкуренция и въпреки помощта от "мощната " държава.

Купили ги щот се продавали!? Сигурно си гордостта на хамерика за бълхария!?

Я сега разкажи....че гроздето е кисело, блядь.

Миличкото...да гроздето е кисело за великото западно и американско автомобилостроене...

не мога да разбера каква е тази дързост! Не ги ли е страх от ответния удар на Русия (ядрен)?

Че се изпращат бронебойни снаряди за танкове? Този "уран" е ОБЕДНЕН. Както "кафето" без кофеин. Използва се тежкото му метално число. Метала е по-тежък и от олово, блядь. Има 31 електрона повече в атома.

Страшен ядрен физик бе...чудно само що е на ягодите!?

проучвания как обедненият уран въздейства върху хората" - Уикипедия.

Кои ягоди ве, Пиздославе? Ягодицы на русские тюрмщики из "Вагнера" или полетата на Украйна? Ако имаше радиация, Британия нямаше да ги дава за използване в Украйна. След 2 години от тези полета света ще се храни отново с пшеница.

Кви ягоди!? Докато Англия си гледа пакитата, Франция алжирците а Германия - турците, то за тебе има друго предназначение. Немските кланици, англииските ниви с ягоди, строежите в Андалусия и като момчета за всичко в Италия или овчари в Гърция... За жените - слугини в същата тази Гърция, гледачки на изкукали немски бабишкери а по хубавичките на витрините в Амстердам... Явно и европейците на толкова те оценяват...Руснаците си имат таджики и тем подобни от Средна Азия за тая цел...Европа си има евротаджики...

Аз съм намазан селяндур.Чукам си копейки от комуналката,карам си Масквича.Евроробите да слугуват на капиталистите.

Ей, я не говори за българските жени така! Българските жени сме красиви и образовани! И навсякъде, където отиваме (чужбина или БГ), предизвикваме възхищение! Докато целият свят знае какво "работят" твоите сънароднички - рускини - про ститутки. Глупак!

Англия иска да приключи като държава. Използването на уран ще замърси територията на Украйна. Ще увреди хората. Което много ясно показва, че на Запада и на Англия, ама хич не й пука за местното население. Те са готови да го унищожат. Ето това ясно показва английското население за намеренията им към местната туземна популация. Твърде вероятно след това е да последва ядрен взрив на някой от английските острови. А може и повече. След което или англосаксите се скриват дълбоко, или започва края на земята. Поне виждаме реално какви са истинските намерения на сатанистите от Запад. И какво е реалното им отношение към украинците-олигофрени. Ако не разбраха в момента това, значи напразно хабят кислорода на планетата.

Като гледам само ти си приключил като мислещ човек. Щом се връзваш на кремълските пропаганди. Или си платен трол, което не е по-различно. Иначе вероятно не е много полезен обеднения уран, но това говори не за отношението на британците към Украйна. Това говори за отношението на руснаците към Украйна. Щом украинците са готови да ги ползват на собствената си земя, значи всичко друго е по-малка злина за тях от това, което кремълския башибозук прави с тях и земята им.

Малоумник..."украинците"...са с вили и апартаменти на запад... И като свърши патакламата ще се разкарат... ще останат гламавите хохли...да се тровят там и да се чукат по тиквата проста

Има малоумни тук, ама кои ли са? Украинците са тези, които се бият за земята и домът си или се скитат немили недраги по света бягайки от кремълския башибозук. И не малко от тях са етнически руснаци между другото. Със сигурност има и такива с вили и имоти зад граница. Но мащабите са смешни в сравнение с руските. Мащабите на скитащите руснаци по света избягали от кремълската тирания и управия са сравними с украинските бежанци от войната обаче.

Понеже съм вчерашен и малоумен хич нищо не съм чувал. Въобще. Затова се ориентирам по прости и очевидни неща. Също като украинците. Решавам кои са лошите по това дали стрелят по мене. А ако стрелят по мене, като съм си вкъщи със семейството, значи са много много лоши. И никой не може да ме съди ако отвърна с всичко, каквото докопам. Че и украинците така.