Лукашенко нареди възобновяване на контактите с Полша

Според президента на Беларус правителството на западната му съседка се стреми към "ескалация, за да влоши ситуацията и да покаже, че правилно е въоръжило и превъоръжило страната", в навечерието на парламентарните избори

Обратно в новината

Коментари - Лукашенко нареди възобновяване на контактите с Полша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полша трябва до гори теса измет теса терористична държава като сащ и Великобритания ще мрете помяри

.. кво стана бе онзи...поляците като се втурнат че чак на китайската граница,ще стигнат...

10 хиляди войника и се оака . Какво стама със сармите и със кинжалите и със ядрените оръжия дето ги местиха . Големи движения бяха голямо нещо и накрая някакъв ауспух изгърмя и диктаторчето се наака

Наште козяшки троляци големи смелчаги. Само че след поляците и балтите, наред сме ние. Дано да не става. Но ако стане, ще видим в действие смелите козяшки троляци - с цветя и подмити дупета, посрещат руснаците като дядовците и прапрадядовците си.

лук-агнешко има сериозна причина да говори... 10 000 поляци на границата си е сериозна причина..ха.ха

Ъхъ..цела ракета ще требе да хаби...

Само гледай да не те изхаби тебе

И Путьо да почне да се обяснява

Туй Хе е от Хекемек нали ?

Ко!? По добре ли е...от Козяк е...

Да не се опитваш да мислиш ?

Ко ко!? Кокошка..или поне си с пилешки мозък...пасва...

Колкот повече се опитваш да мислиш толкоз по се излагаш . Недей говори за кокошки по форумите ами излез в двора ги нахрани да та еба в мързела

Огладне ли душко мамина...пиленцето ми то...

Спри се бе спрел

Отдавна го чакам този момент !

И аз...да видим кон боб яде ли...Варшава не е Киев...там нема лавра... и нема да е СВО...ще я пуснат по пълната програма шляхтата

Туй дето се обясняваш много по форумите няма да ги спаси Беларус обаче

Ми ще видим...те и хохлите не верваха...

Ъхъ...до Пятихатки...не са стигнали още първата руска отбранителна линия...а са четири... педесе хилки ги нема...половината желазария тоже...минните поля пълни с откъснати крака.. все така да настъпвате...за два месеца

До седмица и да почне да се моли на поляците ако още не са влезли в Беларус де

Батката сложи един пръст на полското правителдство преди изборите:)

Аз съм тъпа копейка и сега ко ши пиша на таз новина не знам

Хе..имам несретно адашче...без мозък..ма за Козяк не му е и нужен..

Едно изречение са пропуснали от дир-бг, а е много важно - Лукашенко е резюмирал - съседите не ги избираш, те са дадени от Бога, и за това, трябва да се стремим да сме в добри отношения с тях!

Да обяснят как така Лукашенко не се е насрал от страх ? Хахахаха Ще давам награди за най-малоумна теория

Дирници..да ви имам критериите за триене!? Копрофагът от редакцията ли е!?

май и лук- агнешко ще предаде путлер..ха.ха

Щурьо...Путягата си бетонира Белорус кат сложи там ядрени ракети... Лукашенко мукашенко...не върви...Сега се пече и Краината... и да живее триединная РУСС

Това е пътят - да се провеждат разговори. А с разни действия от сорта да разположиш 10 000 войници по границата със съседна държава, няма да постигнеш нищо добро. И е прав Лукашенко, полските политици които са почти толкова дебилни и малоумни като нашите, целят да оправдаят милиардите хвърлени за оръжия с тези си действия. Трябва да си много ама много глупав да смяташ че като накичиш границата си с оръжие и войник до войника, това ще спре някоя друга професионална армия, особенно пък такава като Вагнер да не те разбие за няколко часа. Даже от военна гледна точка това е грешка, понеже си издаваш защитните позиции. Като са толкова уплашени горките поляци от Беларус почнаха ли да копаят траншеи, да взривяват мостове и да минират цялата граница ? Цирка продължава с пълна пара, интересно народа в ЕС толкова ли е изглупял или просто политиците наистина са толкова малоумни че правят някакви супер плоски селски номера да замазват очи.

Чакай ся , Вагнер са професионална армия от затворници с шеф готвач и мижаво въоражение ,а професионалната армия на Полша , част от НАТО с тежко и многобройно въображение не е професионална и ще капитулират за 5 минути пред " професионалните" мурзилки. Що за идиот трябва да си. Тва че Кремъл се посра от черпака не значи че може да уплаши някой друг.

От 2004-а Полша е заделила стотици милиони евро... за да рзвива демокрацията в Беларус, десетки полски организации и сдружения на държавна хранилка провеждат полит-агитационна работа в Беларус...за да отцепят от Беларус 4-те области които в периода 1920-1939 година са били окупирани от Полша, та и затова Полша си ги иска обратно,и ядец, та затова от 2020 Полското правителство въоръжава и храни терористите от Бипол, същите ония дето се опитаха на направят преврат в Беларус, и пак ядец... Лукашенко се запаси с ядрени ракети дето пропагандата не ги мори;)

На Лукашенко му се присра като разбра че 10 000 войници вече са на границата му . Напълно му е ясно че Путин също е затънал в лайната до шията в Украйна и няма да му помогне въобще . Ето такива идиоти са вашите кумири копейки . Сами си го причиниха със големите си усти и сега се чудят как да се измъкнат от собствената си глупост . Нямам търпение Полша да нападне тези варвари и Нато да се включи във войната в Украйна ! Хак да им е!

Всички ли от козяк са тотал щета!? Поне не написа че му се присра от нашите хартиени ф16...

Са тип - куче което лае не хапе и нямам търпение да ви разкараме всичките идиоти от нашият континент . Заслужавате си всичко което е на път да ви се случи !

Ми естествено...че си заслужавате...евродобичета на евронивата...

И кой в е вашия континент бе льольо!? Откога точно Европа те избра за говорител и кво точно имаш общо ти с хевропата!? За Европа балканите са квото е за Русия Кавказ - туземци дето все спорят и се карат помежду си. А муджахедините!?Дори и под тях си - ти си последното стъпало. Докато Англия си гледа пакитата, Франция алжирците а Германия - турците, то за тебе има друго предназначение. Немските кланици, англииските ниви с ягоди, строежите в Андалусия и като момчета за всичко в Италия или овчари в Гърция... За жените - слугини в същата тази Гърция, гледачки на изкукали немски бабишкери а по хубавичките на витрините в Амстердам... Явно и европейците на толкова те оценяват...Руснаците си имат таджики и тем подобни от Средна Азия за тая цел...Европа си има евротаджики...

Поне са 10 000. А натовските посерковци осраха цяла гейропа като разбраха, че 100 пандизчии са били на 100 километра от границата на курвите

му трябваше време да се усети че не е на прав път :)))

Гладът е по-силен от тока.

Tyпън..знаеш ли колко хъарани произвежда Белорус!? Набивай турското домнати...гръцките краставици и македонските дини... докато шепа зърнени латифундисти карат джипове купени от евросубсдиите и не разсъждвавай.. че ако не са комшиите от глад че умреш...

храни

Смехурковци с минусчетата...пощадих ви... множеш да спомена и за агнешкото..5-0 годишното от резерва на Австралия...пресно...още мърда или броилерите с антибиотици...дерзаите

На Сашо му висна сопола, след като поляците и литовците затвориха границите с Беларис. С Украйна са на меч. Остана му да гледа към една Русия, ама файда от това... йок.

Соросоидна сволач. Вчера Диктатор, днес лидер, утре бог знае кво. Западнопедалска измет. Вагнер бяха терористи, после за един ден станаха най-големите борци за демокрация и свободи и на другия ден пак терористи. Сволач. Европедалска сволач.

И WW3 е вероятно да почне от Полша.

Към 350 милиона сме славяните. Ако бяхме по умни и хитри да се съюзим, за всички ни щеше да е по добре. Но понеже сме прости и продажни, не само че другите ни лющат ами на всичкото отгоре сами се избиваме. Само Русия се държи по мъжки ама другите като се келави и това не помага!

То и Хитлерчо така мислеше, пък какво излезе..

То в Рузия славаните сте алкохолици или сте бегали. Добре, че са козоебите от Чечня и чукчите да се бият и да ви множат там..

Само като си помисля, с Македония как ни направиха да се караме, и то само от фалшиви новини! А ние сме един народ, една кръв, един език, различен диалект! Мисля че за България планът е да бъде разцепена още веднъж на две!

Ти кой мислиш направи така, че на Балканите съсединте да не си говорим и да не се уважаваме? Точно любимата ти Русия.

Ти пък и ти си един славянин. Много малка част от бг са славяни. Под 5 процента

Още един кандидат ад го изровят подобно на Саддам от някой бункер като лалугер..

Как така бежанците дестабилизират Полша? Нали са майки с деца които бягат от лошия Асад, който ги избива с химическо оръжие? Или ако идват в България - тогава сме длъжни да ги приемаме и не можем да връщаме. Така поне ни учеха всякакви правозащитници. Ако идват в Полша - това е опит за дестабилизация?

Мустакатият плешо се насра в памперса от страх. Разбра, че 10 милионна изостанала беларусия или там както се нарича тази провинция нейде на майната си не може да се противостоим по никакъв начин на военно и икономически развита Полша с население от 42 милиона, която ще прегази държавицата му от третия свят за 24 часа и ще увисне на въжето докато от памперса му капят лайненцата.

Европа ги отряза, а Рузия няма време за тях. Та, сега ще се върнат 50 години назад. А като умре плешото, Пригожин ще им стане и цар. Най-добре за тях би било да изтрепят вагнеровците по лагерите.

Докато не е късно. Че Плешо не носи много на Новичок.

подобно на украинците и те са загубили ума си благодарение на англосаксонците. Това ударно превъоръжаване на 100% кредити не се прави случайно в Полша. Опит за разпалване на голяма война в Европа ще продължат от страна на ФАЩ/Англия. Аз в това нямам никакво съмнение. Полша никога няма и не може да стане империя защото тези хора са шовинисти. Поляка не може да търпи различни от него националности а това първата и основна пречка. Отделно от това нямат нито интелектуален, нито производствен потенциал да бъдат такава. Обобщено, поляците ще бъдат хвърлени в огъня с обещание за нещо, което никога не може да се случи.

Поляците почнаха да се въоръжават така след като видяха какво става в Украйна. Какво друго трябва да направят, да си свалят гащите и да се наведат?!

на търкалета троле. Тия феерични дрънканици само в Дневник ще хванат декиш на подобни лоботорирани борйлери и тролове като теб.

Браво, Мутрофанова се гордее с теб. За този пост ще ти даде 100 рубли бонус да си купиш спирт за пиене от аптеката.

Нямали, че нямали, ами то може и да не искат значи, като се знаят :) Грандомани са рузките орки..

Страх тресе беларуската кочина.

Правиш лагер на Вагнер до границата с Полша и се чудиш защо поляците пращат повече военни на своята граница и защо се въоражават...

След тая цялата работа с Украйна и правилно са се превъоръжили. Надали има кого да убеждават. Лукавия да му мисли как да обясни за какво е изгонения Пригожин в Беларус. Май е там в случай, ако умре Лукавия да могат присъединят Беларус "доброволно" към Рузия.. за 3 дена..