17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Булгаристански дебили, не виждате ли собственея си кенеф. 2050 год. циганите ще са 3 милиона, и ще ви разгонят фамилиите, племе от изроди и дебили...

Нека позная, че си платено българче, което се опитва да изкара,че го пише някой турчин. Но си жалкарче, защото се продаваш.

А кога наш управник ще може да каже на нашата военна промишленост да направи също да си имаме такива ракети с до 300,400 Км да могат да носят това което трябва за да нямат съседите претенции за територия ние също не искаме да нападаме а да си се пазим.

Тез могат да създадат трактор и нищо друго.то ако всеки можеше да прави ракети .....

Имат традиция в тази област и ще я направят. Слаби са им системите за управление.

Браво братя.Напред.

Хората пари за картофи нямат, а той решил ракети да прави. И тези са изтрещели като ватенките

Вася, точно гладни беларусите не са останали, нещо повече изхранват и съседите си.

Системите за залпов огън имат обсег до към 70 км.,300 км.,трудна работа.

им гледа човек фуражките, веднага ще се досети ,че мислят с тях.

А ти забелязал ли си,че шевиците и другите им символи са идентични с нашите.Защо ли?

Какви са тези папагали на снимката? Нагиздили са се като капитан Берторели от "Ало-ало" и почти като нашия главен секретар на МеВеРе.

COVID-19 незабавно да напусне Беларус! В противен случай ще бъде арестуван и разследван от КГБ.(Местната служба за сигурност и в момента се нарича точно така.)

А нашия генерал мутра що няма такава униформа и фуражка?

Има същата 1:1

Почва да копира шишкото от Северна Корея.

Егати фуражката- с надстройка,таванско и мазе. Тези диктатори са луди,определено и несъмнено. Кадафито беше от този джинс.

Лукашенко е съветска реликва от миналото. А другарят Румен Грипенов е негов идеологически съмишленик. Вероятно съжалява че белоруският диктатор не го покани за парада на 9 май в Минск.Като един вид компенсация за провалената визита в Москва при началника му Путин.

Е лошо няма...Ама такива ракрети още СССР имаше през 60 години и им викаха Скъд! Дори имаше и Ока и Точка У!!!! назад във Миналото а Лукашенко

Поредния червен идиот!

тебе си ли визираш

Визира тъпите комунистически кретени с промити мозъци като тебе. Които се кланят на ушанките дори тогава,когато се заканват да ни изкупят като стадо. Справка - Пьотр Толстой. Заминавай h2o за Минск да видиш колко прекрасно се живее там. И го обясни на милионите българи,избягали на Запад. Които кой знае защо не искат да ходят в руската кочина и нейната провинция Беларус. Въпреки твърденията на нашите рубладжийски управници че 90% от сънародниците ни били русофили.

В Минск наистина се живее прекрасно. Малко от големите градове в Европа са толкова чисти и добре уредени и николко в Америка. За сравнение с кочината, която наричаме столица на България и дума не може да става. Ние сме африканска провинция в сравнение с Белорус.

За съжаление подобен червен идиот с бетониран мозък от времето на "развитото социалистическо общество" е президент на нашата държава. За другаря Румен Грипенов в момента не е 2020 г.,а примерно 1980 г. И България не е член на НАТО и ЕС,а на Варшавския договор и СИВ. В основата на убежденията на пРезидента е популярният девиз на неговата партия: "БКП - вдъхновител,организатор и ръководител на всички наши победи!"

Бая силно мозъчно увреждане си получил брато. Да не е от "Дойче веле"? Умната с тях! Опасничко е! А що се отнася до Президента Радев, да те светна малко. Имаме си Президент, истински генерал и въздушен ас.При това умен и интелигентен. Не мутра, схващаш ли?! Избран е с над 2 милиона гласа и твоето мнение отива към дело. Запази си го за теб!

Идиота си ти и то завършен! Проблема ти е, че нямаш никаква информация за Беларус, а си тракаш. Нали играхме с тях футболни квалификации? Когато нашите отишли там буквално се ошашавили от спортната им база. Ние нямаме и половината от това с което те разполагат. Безработица почти няма, а доходите им макар и невисоки им позволяват да живеят човешки. Всичко е благодарение на добрите им връзки с Русия. Получават, нефт, газ и горива на ниски цени. Това им позволява да поддържат ниски цените на ток, газ, вода, парно и горива. У нас за тия неща можеш само да си мечтаеш. Ама ти си драскай, нали за това ти плащат!

Другарю малоумник Генчо,ти защо не се преселиш там? И да се увериш дали в Беларус можеш да пишеш по форумите каквото пожелаеш? От милионите българи,заминали в чужбина колко отидоха в Беларус? Вероятно всички са глупави идиоти и трябва някой мъдър путинист като тебе да им обясни че поданиците на Лукашенко благоденстват и са най-щастливи на света.

Изпитвам огромно уважение към хора, които ми рекламират Северна Корея, Куба, Беларус бившият СССР за хубав живот! Към изперкалите индивиди, само уважение! На всеки може да се случи.

Так держат! Молодец, Батя!

И тоя завалия си мисли че като нареди направо става одма:))))))

А собствен социалистически кит?

Путин - Лукашенко: Бад Коп - Гуд Коп ;-)