Лукашенко: На хоризонта се задава Трета световна с ядрени пожари, затова спрете сега

Пътят е един - преговори. Преговори без предварителни условия, заяви беларуският президент

Обратно в новината

Коментари - Лукашенко: На хоризонта се задава Трета световна с ядрени пожари, затова спрете сега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрете се вие, скапани агресори! ВЪН от УКРАЙНА!

Гнусен мустак, ти и джуджето сте в основата на всичко.

Ами, Путлер да напусне Украйна и готово....Абе, брътвежите на тоя помияр ли са главна новина за ДИР. БГ ?

Туй го кажи на терористите от ФАЩ запалили половината планета!

Точно тоя идиот ли ще ми говори за война и за предотвратяването и...То не става като приемаш ядрени ракети в държавата си. И защо обръщате въобще внимание на този олигофрен?

Баларус стана ядрена цел и почна да призовава за мир.

Наглият плешивец всеки ден изстрелва ракети към съседите си ама вика: Спрете се! НАГЛЕЦ!

Каква НАГЛОСТ, какво нещо ?! Почти като нашенските боклуци на Курнела и Копейкин...От Беларус изстрелват ракети срещу Украйна, отрепката била за мир, раиш ли ?

Абе Глупашенко, ти дето си толкова ТЪП, че си даде държавата на путин без бой, къде си тръгнал акъл да даваш бе ?

Първо рашистките гадове на Путин да се изтеглят от окупираната и поробена Украйна и след това ще говорим. Айде в септичната яма рашистка подлого

Спрете вие бе идиоти,вие започнахте тази касапница!

Лесно е, всички путински орки се изтеглят от Украйна и се преговаря какви репарации да и изплати русия.

Руско псе, САЩ ли нахлуха в Украйна или раZZия!

Педерасите на ФАЩ са много активни във форума днес, явно още не са си получили порцията курове в гъза днес.

А никакви такива, платили сме за допоследнияукраинец, чак после ще го мислиме...

хахахахахаах Лукав Шенко са го сложили да е доброто ченге. Нещо са напълнили гащите с Лилипуткин май

Най-големия ужас за Путин и тоя Путашенко беше Украйна да си вдигне стандарта на живот повече от техните кочини, и руснаци и беларуси да почнат да си задават въпроси и да им търсят сметка! Затова и сринаха Украйна двата изрода в Москва и Минск!

Тоя от снимката с вид на човек болен от олигофрения ли ще ми дава акъл. Тоя не даде ли територията на държавата си за плацдарм за нападение над една съседна държава. Без тази държава да е обявила война на неговата. ПРЕСТАНЕТЕ ДА ДАВАТЕ ВЪЗВМОЖНОСТ ЗА ИЗЯВА НА ТАКИВА ИДИОТИ. ТОЯ ПЛАЩА ЛИ ВИ НЕЩО?

Типичният пример за провала на източните общества, предимно немного умно население вярващо в несменяемия вожд-бог, който ще му донесе просперитета , точно тоя обикаляше с някакъв калашник преди няколко години случайно да не дойдат да му вземат безценната власт..

Рашибозука да се изнесе от Украйна и тогава може да започнат преговори...за това колко да плаща русия за това, коеот направи !

Ами скрий се в Затвора, дърт, беларуски педераст, за да няма война!

ХАХА . ..... ВЪВ ВТОРНИК В САЩ ПОЧВА .... ВТОРАТА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА . ..... ИДИОТИТЕ ОТИВАТ ДА АРЕСТУВАТ ТРЪМП .... А ДРУГИТЕ ИДИОТИ ОТИВАТ ДА УБИВАТ ДЕМОКРАТИ. .

Трета световна звучи страшно, но няма друг начин, с който да бъде унщожено световното зло САЩ. Те непрекъснато създават войни, световни кризи, разпространяват вируси, зарази и ваксини - убийци. Това не може повече да продължава, защото човечеството страда.

SU-152

Разликата между "прогресивните" хора и нас, "изостаналите", е проста. Двоична (бинарна) система и небинарна такава. Ние, "регресивните" смятаме, че има два пола, строга бинарност (нефлуидна) по отношение на тях. Както и с годините. Не може да се идентифицираш за 13 годишно момиче, като си 60 годишен мъж, само щото искаш да си важен и забелязан, със специално отношение. Всичко останало е небинарно. Политически, религиозни, философски, икономически възгледи - има безброй и всеки може да се идентифицира с тях, както си иска, колкото си иска. При прогресивните хора е обратното. Половете са безброй, а всичко останало е бинарно. Или крещиш "Слава Украини" или си путинист и ватенка. Или си за Байдън, или си путинист и ватенка. Или си с нас във всички войни, или си агент на Путлер. Няма многообразие. Двоична (бинарна) система. Черно и бяло. Щом си от нашите, си добро, дори да си извратен психопат. Това рефлектира върху цялата им мисловна дейност. Всички политически, религиозни, икономически, културни въпроси са 0 и 1. Системата им подсказва с кое да се идентифицират и оттам няма друго положение.

Торлчена недоклатени. Лукашенко може да е всякакъв, но нямам спомени да е говорил глупости. Винаги говори точно и конкретно без заобикалки. И след като той казва че нещата са сериозни, значи са такива. И ако сиислите че сткато сте ваксинирани радиацията няма да ви хване мога да кажа само едно - Блаженни са верующите, защото тяхно е царсвото небесно. А центовете дето изкарвате няма да ви стигнат и за таблетки с йод да си купите. Така че се молете оня тъп кагебеец путин най накрая да вдене че войната не е милиционерска преписка и да смачка украинците , защото иначе ще го отнесем и ние.

Русофили, дайте си децата на Путин да служат! https://www.youtube.com/watch?v=Lfs_eTFRNyE

Педераси, ФАЩ са нахлули на почти цялата планета, олигофрени недоебани!

Задава се заради боклуци като Лукашенко, които са на власт от 40 години и не искат да пускат кокала, защото гледат на държавата, като на своя собственост.

Удри Вова !!!

Мобилизацията в Педерацията си върви. Има още руски орки за трепане

Тоя бавнозагряващ плешив глупак май чак сега се усети, че като приеме руско ядредно оръжие на територията на Беларус директно превръна страната и народа си в мишена :) хахахахахахахахахахахаха

Окончания "енко" на фамилията са характерни за украинските имена . Тоя изрод да не е с украински корени и да помага да се избива неговия народ!?

Ами изнесете си войниците от Украйна!

Бах маа му, кви наглеци са тия САЩ! Не позволяват на Украйна да загуби за 1 месец и да се проведат мирни преговори без предварителни условия, за незабавна капитулация на Украйна, с леко освобождаване от значителна територия! Нямам думи!

А защо не гласувахте в ООН против агресора и за спиране на войната? Имаше гласуване и само вие не го подкрепихте, заедно с няколко други диктатори като на Северна Корея, Сирия и Еритрея. Като сте за мир защо не осъдихте агресора и не гласувахте за незабавното му изтегляне и спиране на войната?

Страх тресе Украинската кочина !!!

"Комунизмът" и US доларът си отиват в небитието, ЗА ДА НАСТАНЕ БЕЗКРАЕН МИР И ЕВОЛЮЦИОННО РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.

ПутКин, Лукавият и Янукович беха светата Евразийска троица! 3те прасенца, 3те диктатурчета! Ама едното прасенце Янукович стъпа накриво и НАРОДА му отне власта! Сега другите 2 прасеца грухтят уплашено от кочинките УПС бункерчетата си и треперят да не ги сполети същата съдба! :) УЖАСА на всеки диктатор! НАРОДА да дойде при него и да му потърси сметка за всички ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!

А Байдън не е ли плешив глупак?

Единствения разумен изказ от много време от политик

Една чек.я :)

ВРЕМЕ Е ЗА СССР 2 ... НЕ ЗНАМ КОЛКО СТЕ НАЯСНО ЧЕ УСПЕХИТЕ НА ЧВК ВАГНЕР СЕ ДЪЛЖАТ НА ФАКТА. ЧЕ ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ СА ЗА СССР :)

Абе, тъпанар! А украинският надрусан плъх какво направи с хората и земята си?! Я виж кои американски престъпници са им завзели територията....То бива късогледство, ама чак толкоз!

Точно така - Преговори БЕЗ УСЛОВИЯ ! Путин се изтегля от Крим, Донеск, Донбас, след което връща всичкои територии до Нижни Новгород на историчерските им владетели - Швеция и Финландия. След което доброволно се явява на международен съд. Приема се !

Педераси от всички страни обединявайте се в оргия, че ви чакат тежки времена!

Байдън и пустата Европа да Му мислиМ какво ги надробихме

1. Баба Митрофановна да бъде отпратена към Масква 2. РуZското пасольство да се Zакрие 3. Промяна на датата на националния праZник 4. Приемане на Zакон Zа чуждестранните агенти финансирани от Кремъл 5. На 3-ти март да има Zадължително ритуално иZпикаване върху РуZското Zнаме. По желание може и иZсиране 6. Импийчмънт на льотчика "миролюбец" 7. Демонтиране на моча и рутуално иZмочване върху отломките 8. Ритуално онождане на дирнишки модератори триещи евроатлантически коментари 9. Zабрана на анти-българските партии БСП, ДПС, ВъZраждане 10. Лишаване от българско гражданство и беZплатен чемодан и билет до Масква Zа всяка предателска продажна копейка 11. Руснак ли е? Веднага на дръвника и с теслата !

Тазседмичното плашене с ядрено оръжие идва от Беларус! Дрънкането на ядрени ракети не плаши никого, другарЕ от Русия и Беларус. Всички знаем, че само говорите. Докато не фърлите една наистина, никой няма да ви вземе на сериозно!

Ми изтегляйте се. Говори с късичкия си приятел.

Тоя много убав, бе. Явявал ли се е на конкурс за красота? Да се яви - ще го спечели.