Любен Дилов: Слави ще намери как да въздейства на политиката

Слави Трифонов ще намери начин да въздейства на политиката, без самият той да участва, каза Любен Дилов-син пред Дарик. Двамата работиха дълги години заедно.

Обратно в новината

Коментари - Любен Дилов: Слави ще намери как да въздейства на политиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо се доверихте на мутропожарникар, а на музкиант, който толкова години вдъхва чувство за национално достойнство не можете? Платени драскачи!

На какво основание платените журналя изобщо подхващат темата за прословутия "проект" на учиндолският чалгар? Малко ли са поразиите сред обществото от бареков-дудука, та сега трябва и да разширяваме кръга на безобразните лъжци, демагози и явни престъпници? Защо журналята не подхванат и разнищят темата на какво основание дудука и други като него, с явни лъжи, незаконни ресурси се е намъкнал не къде да е, а в покоите на Европейската Централа? Това ли е прехвалената цивилизована Европа? Как така подобни престъпници ще петнят името на Европейския съюз, на Европейската Комисия? Ръководството на Европейската Комисия да приложи всички свои законни средства и да изгони от своите редове подобни типове, неотговарящи нито на едно от нейните послания и условия за състава и отговорността на членовете на Европарламента.

ДРЪЖТЕ СЕ СЪНАРОДНИЦИ,НОВ ЕНИЧАР НА ХОРИЗОНТА, ДОГАН НЕ УСПЯ С ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ СЕГА Е РЕД НА ДРУГ МЕРЗАВЕЦ АЛЧНИЯ КЬОПЕК СЛАВИ ТРИФОНОВ !!!!

Когато и Фъфлека се включи в играта, и най-тъпите ще разберат постановката.

Като сме прост народ, ще ни въздействат простаци.

Слави в момент на откровение си призна че .."Аз правя пари , другото ..."Даа , Славчо му дреме на дядовия какво трябва да се прави за държава , народ , икономика , земеделие ...Слави , не се хаби с политика , не си фотогеничен , нямаш чар , просто...чалгар!

Патриот е ! И всичко прави за Парата, с приятели и съдружници се изпокара, разказа им той играта. И офшорка в чужбина - за да скрие той Парата, от алчност и сребролюбие - ще си изяде той главата ! Патриот е !

Щом до славчо опряхме, да са ни яки задниците !

Слави защо учиш децата да играят на Син Кит?????

Асоциациите ми за Слави и Любен Дилов винаги са били за нещо слузесто, лигаво и гнусно - досущ като голи градински охлюви. Чак толкова лиготия и мазнотия в политиката не бива

"Начинът за въздействие е ясен още от времето на Андрей Ляпчев : "Со кротце , со благо и со малко кютек".

уреди при Слави, при евентуалното спечелване на избори на Слави...народът е изпростял до кота 10, нищо чудно, че след мутрата ще изберат чалгаджията.

не се отбелязал минус, макар че написах минус 10

След дълго опростачване на народа, реши накрая и да го командва!!!

не съм сигурен, че Слави Трифонов ще успее да доведе битката с политическата класа до някакво приемливо ниво. Най малкото не е добре със здравето, а за такива процеси се изисква отлично здраве и форма поради огромната енергия, която трябва да се влага. Не е наясно и с политическата си концепция лута се насам натам, има склонност да зацикля върху даден проблем или събитие какъвто е референдума т.е. продължава да го дъвче, макар, че този референдум вече е в небитието, продължава да говори, че политиците били суспендирали Конституцията си и не знам си какво. Ама референдума не бепше задължителен и не обвързва никого, но на мен не ми стана ясно защо Слави не нищи въпроса що референдумае беше вкаран в Народното събрание за обсъждане? Това всъщност е нарушението на народните представители, а не че не са приели законодателни промени в изпълнение на референдума. С две думи първо трябва да си намери качествени юридически съветници преди да се излага като пуска за коментатори някакви космясали и брадясали шоумени.

Пак ли БТВ ще осигури ТВ ефир за партията на Слави?

време достатъчно с търпението

С какво толкова е допринесъл Доган ?? Постоянно се хиперболизира неговата роля. Един агент,който изпълни ролята си по време на прехода,която му отредиха ченгетата от ДС. След това беше превербуван и харизан ра руските спец.служби. В началота на своята политическа кариера като говореше пред своя турски електорат им казваше,че ако живота не се подобри до 5-8 години,то те-политиците на прехода са се провалили и трябва да се оттеглят. А след това какво стана,немож и с топ ги мръдна. Оядоха се,окрадоха се,направиха триста далавери. Така че стига с тези фалшиви герои.Видяхме ги. Вече няма глупаци. Сега руснаците му правят един сарай в Росенец и Доган там ще е на заточение,под контрол,докато му дойде краят. Политици и държавници в България няма. Вижте състоянието на народа. Няма проскубано и гладно стадо с лъснати "елитни" овчари. По делата ще ги познаете. Рано или късно скритото става явно.

Ако правиш чалга - чалгаджии ще те слушат.

Лечението няма видими резултати.Отново се мисли за Месия.

Слави всякак се опитва да влезе в политиката. Опита с ББ, не стана, опита с референдум пак ядец, сега се опитва да се скрие зад други хора, но и това е обречено. Човека просто се самозабрави, нека си гледа предаването и чалгата! Там го бива най-добре!

не само там най-го бива, ами защото за друго не става

Тръпнете ли червени и сини мишки?

псевдо хъдроингинера харесва славуца и обратно

Абе тебе как то и слав4о, кой та бръсне за нещо в политиката бе....

И кой ще гласува за тоя алчен селски тарикат?

Ами, ще видим. Но според мен ще са доста.

Значи доста много простотия има у нас!!

Ахмед Доган е ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

Ахмед е наше момче, както и целият актив на ДПС. Чрез тях се държи турското малцинство в България под контрол.

В Лето Господне 2017-то ще се яви гологлав псевдопатриот. Името му ще е Станислав Трифонов. Той ще е продължение на преподобния отпреди няколко години Николай Бареков-Дудука, който излъга народа.

Не е лошо да потърсиш и медикаменти. Препоръчвам такива на билкова основа. Говоря за гингкобилоба или нещо от този род. Пророка ( нерегистриран ) 17.09.2017 19:10 В Лето Господне 2017-то ще се яви гологлав псевдопатриот. Името му ще е Станислав Трифонов. Той ще е продължение на преподобния отпреди няколко години Николай Бареков-Дудука, който излъга народа.

Мачкай боклуците. Тука гледам, мишките цвърчат:), значи си на правилният път :)

Още една проруска партия се подготвя - аман от еничари бе

Какво? Грантаджии ли да станат? От вас човек не може да се вреди. Видите ли американски г*з път с лакти си пробивате първи да го излижете!

Учиндолският селски чалгар пък интересно от какво е недоволен и за какво протестира. Пари ли няма, гласчето ли не му се чува, какво? Май го сърби чорапогащника изотдолу.

То и аз му се чудя защо протестира? От 9 милиона население за по-малко от 30 години се стопихме на половина. От Държава, която преди 30 години се сравняваше с "големите", се превърнахме в "помощен персонал". Сега чакаме "началниците да се разберат" и се сравняваме с такива дето не сме ги чували или не ги знаем къде се намират. Толкова хубаво си вървят нещата, че даже доклади за "България след българите" изнасят. Тръгнал някакъв си чалгар да се налапа с кинти. Не стига, че преди месец умря, па взема че възкръсна. Пък и партия иска да прави.

Слави моЗе да въздейства най-вече на балъците,също като ББ.

Ще манипулира, ще изнудва или ще купува политици?

Няма партия на която не се е под- лагал Любчо.гласа и на всякъде ги е провалял и сега и учиндолския про- стак неграмотен чалгаджия репре- зентира, като го сравнява с извън- земен експерт, а той е 00 клозет! АМАН! АХМАК! ИДВА дпс.дс.доган...

Браво на Дилов за обтекаемото изказване, с което ни казва неща дето и ние сме схванали отдавна, при това без да сме работили за и със Слави.Трябва човека да внимава много, защото ако сценаристите на Тщеслави подхванат някого, от позицията на ефирното си време просто няма спасение - затова всички са хрисимки (вкл. и премиера) като говорят за поредната идея на папата (е това си е комплимент) на чалгата. Всички му пожелават само успехи, като че ли не знаят ,че ако Слави печели , печели само Слави!

Всички са хрисими, защото са гузни и се страхуват. И не четеш внимателно -"Слави Трифонов ще намери начин да въздейства на политиката, без самият той да участва, каза Любен Дилов-син пред Дарик".

Явно,че сега е на мода ЛИЗАЧЪТ Дилов (жалко,че черни името на баща си)и той е инструментът,който да пропагандира селския тарикат Трифонов-малоумен олигофрен, който обмисля някакъв последващ ход за далавера,защото доста се поизчерпа и няма вече тази кьор -софра,от която лапаше и се гушеше!Славчоне може да бъде фактор в политическия живот на България!Липсва му ПИПЕ!!!

"Слави Трифонов ще намери начин да въздейства на политиката, без самият той да участва, каза Любен Дилов-син пред Дарик" - човека отговаря на зададен въпрос. Ти къде видя "Любен Дилов-син рекламира партията на Слави". А дали Славчо ще бъде фактор в политическия живот на България - времето ще го покаже.

Тоя пък нагаждач явно е огладнял и пак се натрапва,тъкмо го бяхме забравили.От такива долни мекерета няма отърване,червени боклуци!

Скоро не ни е управлявал човек с незавършена консерватория.Ако я беше завършил,щеше да изкара един кючек на виола.А за шоуто,ако не са ония коджа акъллий да му пишат,а той да чете,правейки се ,че ги измисля в момента.Не става! За това аз всяка делнична вечер си правя кеф.Включвам шсуто и като го видя: -Абе,я връй на...... и цък оф копчето на телевизора-Голям кеф!

По-добре да те управлява човек без диплома, отколкото човек с купена диплома.

Защо си свикнал само измежду боклуци да избираш? Добър вариант няма ли за теб? Поне в мечтите!?

Разлика няма, еднакво зле са. :D

Ами като му омръзне да се занимава с политика, ще я захвърли при виолата и ще запее, а ние ще сме му беквокали...

ГОСПОДИН ДОГАН Е ДЪРЖАВНИК И СТИГА ГЛУПОСТИ.ДРУГ НЯМА. ЧАКАМЕ ПРЕЗИДЕНТА ДА БЪДЕ ТАКЪВ. А ЗА СЛАВИ-НЕКА БЪДЕ БУДИТЕЛ НА НАЦИЯТА.СТИГА ОМРАЗА,ЗАВИСТ ЖАЛКИ ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ.ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ПРОДАВАТЕ ОТЕЧЕСТВОТО НИ.

НАГЛЕЦО ТИ СИ ОТ ШОУТО НА СЛАВИ НАЛИ? Я ХОДЕТЕ В УЧИНДОЛ ДА СИ ПРАВИТЕ !

Ти дълбоко си заспал, щом чакаш Слави да те събуди!!!

Тоя чалгар ще се прави на кръстник - ще ни достажда всеки ден от екрана и ще си рекламира политическите идеи, но няма да посмее да се кандидатира за депутат.

Прав си.Ще го играе Спасител и Кръстник.Така е,след като Министерството на културата и Министерството на образованието не заведоха досега искове за приноса му в опростачване на нацията.

Много се вживя и иска да е като като Г. Първанов.

ОТ ТРЪН,ТА НА ГЛОГ!

От трън , че на глог, че е по висок.

Когато Слави Трифонов инициира Референдум никой не му обърна внимание. Цяла година никой не продума и дума. Бяха сигурни, че няма как да мине. Когато Референдума мина всички започнаха да обясняват "че хората не знаят какво искат". Така, че сега му е времето да го плюете, защото след това ще е късно!

Нали знаеш, че не мина - не събра гласовете!?! Ако поддържниците на Слави смятат да не спазват законите - какво ще им е по-доброто?

Всички сте прости драскачи!Ако сте много умни ,не си чешете езиците,направете нещо по умно!не ви стиска на задниците,дрисливи

ти щото не си от драскачите! Хе-хе-хе.

героизираше мутрите на прехода и има основен принос за чалгаризацията на територията.

Единственото въздействие,което може да упражни Дългия на политиците ни,е да въздейства на дебелото им черво. А той самият - да си вземе цървулките и да си ходи на село. Простотията вече не е на мода.

ако той мисли за БЪЛГАРИЯ И ЗА НИЩО ДРУГО , ЕДВА ЛИ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ , АЗ ЩЕ СЕ ПРЕКРЪСТЯ НА АСАН , КАЗАХ

Стремежът да се налага антипартийно поведение , да се налага мнението че личността е над отборното мислене в една партия например е от идването на Симеон!Царя го правеше с цел да наложи своето влияние , като по-силно от която и да е партия!И ето тарикатите като Бойко Борисов издърпаха чергата изпод симеон и вече управляват" трети мандат!!?Явно и на Слави Трифонов му е харесало да е шеф на команда от "личности" и се пъне да прави нещо като ни рак , ни риба!Но народа поумня и шмекерите вече няма да се пласират!Сядай си на задника дълъг , а Бойко да се омита!

Създателят на изчерпаното движение "Гергьовден" явно се синхронизира с ПР изявите на шоумена Трифонов. За съжаление журналисти, писатели и шоумени често се изкушават да се замесят в политиката, защото в нейните мътни води се печели най-лесно и бързо. Няма никакъв риск, ако творческите проекти са на изчерпване. Сещам се за един ерзац тв журналист и евродепутат от Пловдив. Той и до сега често замърсява ефира с измислени скандали. За съжаление винаги ще се намерят наивни хора, които да вярват на празнодумни обещания.

Той освен Доган харесваше и Луканов, Илия Павлов, Васил Илиев - въобще обича да харесва някого. Иначе гърба си го има, големият шеф ще му каже какво и как. Шоу и червена мътилка.

Аре бегай от тука, бе - тльъ-тльъ-тльъ- Тльътльо!, Колкото ти въздейства на политиката, така и оня смешник,другия!

Само трябва да открият Министерството на чалгата и белото

УЧИНДОЛСКОТО МИНИСТЕРСТВО МУ ПОДХОЖДА НАЙ ДОБРЕ

Стига сте ни занимавали с този малоумен чалгар.