Шестима си искат рекордния джакпот от тотото

Шестима души от различни градове са се обадили в Спортния тотализатор, че са спечелили рекордния джакпот от 6,5 млн. лв., но по някаква причина са загубили фиша.

Обратно в новината

Коментари - Шестима си искат рекордния джакпот от тотото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е честно ББ и ЦЦ ме държаха в ареста 45 дни, е сега точно ме пускат и фиша си е у мен. Ама кат изтървах срока как да се явя в Тотото срам ме е! А и те не си признават, че съм невинен!

Помните нали,педесет тиража няма шестица,после18 шестици,сега не успяха да вземат парите. Старата мафия в тотото,губи позиций. Нещата се оправят бавно,ще играя скоро.

Хубаво,ама няма 'капитан Шмид",а Илф и Петроф са създали ЛЕЙТЕНАНТ ШМИТ.Не че е лошо да го повишат с оглед дългите години стаж в средите на човешката алчност!

Гуу-уу, Гуу-Гууу. Аз съм един гълъб който без да иска бутна печелившият фиш... Гуу-Гуу ... от ръцете на ловчанлията... Гуу - Гуу ... и фиша падна в една дупка... Гуу-Гуу ... и една мишка го изяде...

Тотото е шменти-капели. Продължавайте да им давате пари от залъка на децата си и от лекарствата на бабите си, ако те сте разбрали, че всичко това е лъжа и измама. И очаквайте да ви дойде късметът в нещо кръстено на Марко Тотев.

"Петко" не чакат! Защото не знаят за мен - фаталният седми...Не вервайте на самозванци - изберете мен и ще намажете някой лев.

Най-добре е непотърсеният джакпот да се даде за лечение на нуждаещи се,на които не им достигат нужните средства! По 50 хил.евро на човек да заделят и ето около 120 души в нужда,ще имат не само надежда за живот,но и ЖИВОТ!

абе щом се знае къде и кога е пуснат фиша, и то в град като Ловеч, не е никак трудно да се открие кой го е пуснал - в центъра банки с камери колкото искаш... А печалба без фиш се изплаща само ако кажеш че е твоя и се закълнеш в честността на 3 циганки :) Според мен виновен е Костов - той е скрил печелившия фиш!

Така е приятелю, Костов е виновен и за нефтения разлив в Мексиканския залив, хехе

Докато не започнат да вадят топките на ръка и публично да се обявява името на спечелилия, няма да пусна фиш.

Владо, много си старомоден, никъде топките не се вадят на ръка защото след това ще обвиниш вадещия за манипулиран, пристрастен и т.н. Топките се вадят със специална машина (както едно време), която се върти на ръка и публично. Така е навсякъде по света!!!

Владо много си наивен. Тази система я разбиха при Шампионската лига. Дават как невръстни деца теглят топките от нанакъв прозрачен съд. И как мислиш става измамата? Някой топки са или изтудени или затоплени. Само казват на детето каква да изтегли!

той, боко ви бие през пръстите да играете тото. Статията е написана прекрасно, точно за тъпи и малоумни ганьовци. Важното е да се храчат червени храчки, ама ша пукнете от кръвозагуба

КАК МОЖЕ ДАМЯН ДАМЯНОВ ДА КАЖЕ ,ДА ДОЙДЕ ЧОВЕК ИЛИ ЖЕНА -ЖЕНАТА КАКВО Е СПОРЕД НЕГО? ЧЕ СМЕ ЗМИИ ,ЗМИИ СМЕ АМА НЕ Е ПРАВ ДА СЕ ИЗКАЗВА ТАКА

Е това е Българинът на комунизма и на прехода....лъжец по душа!!!

Браво на Тихомир!Детето му е по скъпо от парите.Евала!

Направете проба-пръстови отпечатъци.

Както се очакваше, държавата прилапа паричките. И какво излезе сега - на далавера са тия, дето не са пускали фиш. И аз съм от тях, ХА-ХА!

ей, лъжлив народ бе :D

Аз си искам горите!

Всъщност никой не го е спечелил, за да може БСТ и Министерството на спорта и сега ще си имат да си харчат ... Толкова пари като отидат там-какво ги правят- подобряват базите или какво!?

това да се криминализира,и камери на пунктовете.такива прецеденти само в БГ има.как само тук винаги нещо не е наред.Тракия потъва,мечки ядат хора,кучета дъвчат деца,около 100 и незнам си колко поръчкови убийства за 20 год.период,Ние ги хващаме,Те ги пускат,еуфорични спецакции с извънземни имена,убити от катастрофи стотици,ограбени баби,дядовци,насилници,крадци от калибър 2 лв,до 6.5 милиона,ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ?-ами това са показатели за ИЗВЪНЗЕМНОСТ.ще има курбан пак усеща се.

Всичко това е маркетингов трик - първо - да не се пада нито 1 път шестица за да се събере огромен джакпот и играещите меркантилни наивници да пълнят гушата на тотализатора с още и още фишове. Мислите ли че в 21ви век е много сложно компютъра да провери коя комбинация не е пусната и да се заложат топки с няколко грама по-различни от другите, каквито не е трудно да се направят - все пак комисиите не са от ангели а от хора също нали? ;) После избират дадена комбинация и пращат техен човек да я пусне и пак слагат точните топчета с различен грамаж и после за да усилят трика познат ни от маркетинга разпределят печалбата в следващите тиражи за да има още луди постъпления от наивните, които вярват че всичко е до късмет, а този пък късмет от дявола ще им донесе щастие ;)

как пък изкочиха толкова мераклии със загубени фишове,и аз си искам милионите като видях че печеля от радост глътнах фиша

Отдавна подозирах но вече не се съмнявам, че България е като "Светът на диска" на Тери Пратчед. В книгата му "Истината" една редакция пуска обява с награда за намиране на загубен териер. Явяват се тълпи, носещи всякакви кучета, котки, папагали, дори и кози?! Като си помисля - имаме си вещица (Борисова), имаме си Ветинари (ББ), имаме си командир Ваймс (Цветанов), имаме си гилдии (мафии, колкото искаш), шивачки (проститутки), задруги (синдикати)...Ала си нямаме капитан Керът - олицитворение на честност и справедливост.

не обиждай с тия сравнения Ветинари и Вимс, моля...

Сега се сетиха тъпаците. Хората ги чакаха бая време да се обадят а те сега след дъжд качулка. Заслужават да не им я дадат !!!

Не е вярно! Не са шест! Седем са! Ние сме седем! Повтарям - СЕДЕМ!

Брей,брех,бах маамуууу,много съвпадение взеха да стават в нашенския Тотализатор!!! Първо дойдоха на софрата нови гладници!!! Второ-изтеглиха се в два поредни тиража едни и същи числа,а това се е случило за първи,единствен и...последен път при тези,новите гладници!!! И трето-уцелва някой рекордния джакпот и...не си го прибира!!! Абе тези за глупаци ли ни имат???

явно ни имат за глупаци ,щом си мислят че по този начин ще накарат хората отново да се варнат кам тотото.явно интереса кам него е спаднал много за да се прибягва до такива схеми

Е, поне доказвате на 100% че сте глупаци. :-)

що ти пуснал ли си фиш или просто се пенявиш

Оня случай с еднаквите числа е ясен. Тогава пуснаха видеозапис на предния тираж. Те така.

Имат те, я. То, ако не си малоумен, ще пишеш ли във форумите, вместо да отидеш и да им счупиш главите на тия смотаняци и измамници. Но защо да ви се сърдя, като повечето от вас са гласували за пожарникарската партия, а сега се чудите как да се отървете от техните мекерета! Всички лъжи и измами, които стават в НАШАТА (не в тая) страна са с благословията на милиционерската кохорта! Носете си ги сега на плещите, малоумници!! Или пак ще крещите "Кой не скача е червен!" или "Искаме си Царя!" или "45 години стигат!" - двадесет вече минаха, а светлина в тунела не се вижда!

Ейййййййй ... сега се сетих за оня фиш дето така и не сетих в кой джоб го сложих ;) :D :D :D

Дали наистина има шестима странни хора в дъражвата или е от Писма до редакцията - " Н.М от Плевен пита..". А за чичо Мишо и на мен много ми хареса!

Вярвай народе!!! В 2010 година, в която се знае мястото, датата, часа и секундата на пуснатия фиш, както и неговото фото, защо ли да не предположим, че има и фотото на човека, който го е пуснал, ако има такъв? И, при тези информационни системи той и да не си е потърсил парите, ако не мутрите, то хората на тотото или полицията са го открили и потърсили веднага... Какво са си говорили не се знае, но какво ни говорят по медиите си е чиста манипулация... Викайте прокуратурата да се самосезира и ДАНС да кажат кой пусна фиша- те знаят ама...

съвсем изтрещяхте

Да си искат но няма как да вземат печалбата без фиша на всичко отгоре и след определения срок... Такива измамници трябва да ги съдят!

браво,сладур,за рефрена "вуйчо мишо",бях го забравил. да си жив, дигна ми настроението. а за претенциите на тези образи пост фактум--другия тираж в другия живот.

Sedmi4no prebroiavane na glypacite vav Balgaria.

децата на капитан Шмид-справка- Илф и Петров-"Златния телец"- сега ще препуснат с антилопа Гну към тотализатораза да станат Корейко

Егати смеха! Шестима се обадили, ама го били загубили! Боже, така не съм се смял от години! И тея пък от Тотото - как може да не им дадат парите, хахахахахаха!!!!

Човекът който е спечелил не е жив. Ловешките мутри са го хванали , закарали в Троянския Балкан, не е издържал изтезанията и е умрял, преди да каже къде е скрил фиша.

Всички до един повярвахме в съществуването на Фантомас. Що лъжете тоя изтрещял от беднотия народ бе? Прибрахте парите със служебен фиш както винаги от 20 години.

и длъжни ли са да ви информират/управляващите/, просто можеха да кажат, че шестицата е получена. Ганьо винаги търси великата конспирация и виновника сащ. Не вижда, че журналята разтягат локуми и го правят на маймуна. Я прочетете отново, текст достоен за лудницата, такова малоумие лъха

тъпа история

шестица вуйчо Мишо, разбра се после вица, не бил си пуснал фиша:):)

драги булгарета, как може да ви идват толкова простотии в главите,и все мислите,че някои ви мами!!! например това което се случва при вас в америка е нормално. америцанците пускат тото като всички нормални хора по света,но и тука има такива аномалии.даже и як потат да е повече и от вашят в момента.след като не се явиш с фиша/печаливщ/до 180 дни парите остават за стеита.не сум чувал тука досега да има такива обажданя до лотарята и всякакви номера.явно много от вас сунуват.всяка лотаря си има закони и те трябва се спазват.а тука има сущите случаи както при вас.само казват по теливизята че утре в 12 на обяд изтича як пота за $200 000,и ако до този част печелившят не се яви парите остават за щата.много исно.искам да попитам? докога баи ганио ще е все така??????????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Драги Борко, в цялата история на всички щати случайно да са се падали едни и същи числа два пъти. Е сега чуй нашата . В България се паднаха едни и същи числа с еднаква последователност в два ПОРЕДНИ тиража. То там може да ви баламосват ама поне го правят с мяра. След като тука са се осрали поне остави хората да им го начукат.

аз пък си забравих пина на швейцарската вноска - селски номера.

Да бе, да. Поредният номер на фиша е неразбиваемата защитна система. А пък точно трезорът на тотото като гаранция за сигурност е без коментар.