Никой не поиска рекордния джакпот в срока

Притежателят на фиша, с който бе спечелен рекордният джакпот в историята на Българския спортен тотализатор, така и не се появи, за да си прибере печалбата.

Обратно в новината

Коментари - Никой не поиска рекордния джакпот в срока | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия глупости сме ги слушали колко пъти!Стига сте измисляли тия глупави лъжи,че само без мозъчните тъпанари ви вярват!Затова и Тото -то е пълно!Ще пусна тото фиш знаеш ли кога!Когато котката роди мишка!Кретени!

за народа вовузел

Ако тази игра има все още нужда от "реклама" ,то тогава да се кандидатира за "Рекордите на Гинес" с изтеглените еднакви числа в два последователни тиража.

харесва ми ! :)

пак някоя далавера има...

Следваща акция на полицията трябва да е за тотопечалбачите и тотошефовете - колко пари са изпрани до сега от тях... Всеки нормален човек знае за тая схема, само властта си затваря очите. Според мен в случая може малко да са се постреснали да продължат по стария начин, на "печелившият" не му е стискало или вече е бил опандизен ;).

Истината е ,че покрай големият джакпот играха хора които никога не са пускали фиш и нямат навика да си проверяват и пазят фишовете ,затова като падна джакпота от този тираж има сумати непотърсени печалби тройки ,четворки и петици дори ,всички гледаха милионите и много не са си проверили фишовете за друго а тези които за сефте играят сигурно и не могат да си ги проверяват както трябва ,така ,че нищо чудно да не е потърсена печалбата ,но тука всички търсят световната конспирация .Убеден съм че всички пишещи тук са играли за големият джакпод и сега злобеят .Истината е ,че който играе рано или късно печели ,аз съм печелил не лоши суми ,мои приятели са печелили а този който играе само когато джакпота стане 5 милиона и не удари нищо после утешително плюе по форумите тотото и държавата.

Абе защо само негативи бълвате.Колкото е вероятно тотализатора да прави далавера,толкова е вероятно и наистина печалбата да не е потърсена.Който играе тото знае, че при такива скъпи тиражи към тотопунктовете се юрва къораво и сакато.Хора , които никога не са играли тото, хора , които даже не знаят как да си попълнят фиша. Изкукали , с извинение, възрастни хора, които след 3 дена вече не помнят че са играли тото, или най- малко къде са забутали фиша.Малко грубичко се получи, но е истина.

Откакто гърците взеха тотото има непрекъснато изненади!!! Как ги скалъпяват хитрите гърчоля,те сами си знаят.Когато тотото беше българско всеки тираж имаше шестици,а понякога и повече от една.А сега правят разни далавери и заблуждават народа.Защо прокуратурата не се самосезира???

по закон 50% от залаганията отиват за спорт, т.е. при 6 милиона джакпот, 6 милиона са отишли за спорт. Какво квичат всички, има редовни пъстъпления от залаганията, не е изцяло хазарт, а подпомагане. За 20 години залаганията са много милиони, даже милиарди, но спорта е гола вода. И кой ли в булгаристан спазва някакви закони, всичко е мрак и хаос

Най-голямата реклама, която може да си направи тотализатора, при това напълно безплатно, е да покаже щастливеца. Проблема с липсата на реклама вероятно се крие във факта, че такива щастливци няма! Тотото е просто един държавен начин за кражба от народа с цел пълнене на партийни каси. Жалкото е че политиците използват най-жалкия начин за това, като експлоатират мечтите на хората и надеждата им за по-добър живот. Или казано с други думи - докарай българина до просия - той ще пусне тото и ще ти плати...

Българският спортен тотализатор е част от мафиотската ни държава. Народът е прост и прост ще си остане. Години наред не му дойде акъла и никога няма да му дойде. Не му ли измъкнат и последната стотинка, не му ли вземат и последната глътка въздух и останалата мъничка надежда, той никога няма да се усети.а дори и тогава няма да се усети, защото е прост и прост ще си остане.

Кой не нормален ще се реди на опашка за да си пусне фиш за огромния джакпот,а после няма да го провери и няма да си вземе печалбата?!Това може да ми го разправят на шапката...Най-вероятно от изброените по-горе сценарии има пропуснат само един - човекът да е получил инфаркт от радост и да е починал без да успее да се похвали на някого и фишът е заминал с него в небитието.

Като искахме полицейско управление - хак ни е!!! Разлика между мафиотска държава и полицейска няма!!!

Първо и второ теглене на тиражите да става с отделни машини и така ще се избягне повтарянията на числа и оттам подозрението че се манипулират тиражите.Впрочем в европейските страни машините са на съвсем друг принцип и няма оплакване за манипулации.

ко мранкате могат правят далавери,кои ви кара да играете ходете за риба!!!!!!!!!!!!!!!

Ако не бяхте толкова застреляни да не играете на комар с държавата и да вярвате че ще спечелите, нямаше да има проблем. Меркантилността и алчността погуби човечеството!

НЕ ПУСКАЙТЕ ТОТО !!! НЕКА ТОВА ДА БЪДЕ НАШИЯ ОТГОВОР!

знаех че шефовете ще приберат дакпота, но не се бях сетил за такъв сценарии. браво! смешници...

ТОЯ КАТО Е ВИДЯЛ, ЧЕ ПЕЧЕЛИ Е ГУШНАЛ БУКЕТЧЕТО. НО РАБОТАТА НЕ Е ТАКА - ТОВА Е ДОБРЕ ИЗМИСЛЕНА ИГРА.

ех, да му се не види, колко е кисело това грозде :-(

Дянков е спечелил, той не беше ли от Ловеч.

Номера! Поредна лъжа! Не могат постояно да говорят: няма печеливш. Този път има, но никой не дошел за парите. Просто трупат паричките! Гадни лъжци!

Прилича ми на особена реклама-дезинфорамация. Няма проблем 3 млн да бъдат преразпределени в категория джакпот. А всичко това се налага защото след "подобренията", доста хора се отказаха да играят на тото.

И какво някой ще ви повярва сега на брадатата лъжа, това е манипулация на една корумпирана и по върховете държава. пКак не ви е срам да лъжете цял един народ, вярно една част ще ви повярват, но баламите лека-полека намаляват другари!

Този сценарий беше ясен още като падна джакпота.

Първо отиваш и се покланяш пред мощите -китка и зъбче от Йоан Кръстител,след това тичаш до тотото .Ето това искат мръсните манипулатори опразнили държавната хазна.Хора да знаете тази държава е фалирана!

Здравейте форумци!!Преди около 10-12 години си бях пуснал фиш с комбинация за доста солидна сума,мисля че беше за 24-и май...но няма значение!!Седяси пред телевизора,дават Контролната комисия,топките и т.н.!!Понеже на нчкой му беше хрумнало да направят топките цветни ми стана лубопитно какво ще се получи ако запиша тегленето на тиража..!!Речено-сторено...бам една касета с "Ну,заяц погоди" и ...после видях на записа стотици пъти как някои топки почти не се помръдваха от дъното,а други "подходящите" предполагам летяха във висините!!И понеже бяха цветни, си личеше мнооооооого добре ..!!!

В цял свят обявяват имената на спечелилите. В България - не! Уж от съображения за сигурност. Айде моля, все едно някой от победителите в Биг Брадър е бил заплашван от някого след като си е взел парите. Да се рекламират печелившите дори е много по-безопасно за самите тях! Обаче публичността изобщо не е изгодна на нашия тотализатор, защото как иначе неговите шефове ще въртят далавери и ще правят схеми за източване на пари от заблудените овце! И ето - о чудо на чудесата - бившата шефка на това прословуто тото се превърна за нула време от обикновена счетоводителка в най-богатата жена в България. На всичко отгоре - пак чудо на чудесата - миналата година в два поредни тиража се паднаха еднакви числа. И дори за капак - пак чудо необяснимо и невиждано в световната история - на следващото теглене след гафа с еднаквите числа се паднаха 18 (?!?!) шестици. Сега пък, също по супер необясним начин, никой не се явява да прибере най-големия джакпот изтеглян някога у нас и за това половината от сумата, значи към 3 млн. лева щели да идат в Министерството на спорта!! При толкова супер необясними загадки около нашата национална лотария най-малкото, което трябва да се случи е да има разследване. След това в правилата на тотализатора трябва да бъде записано, че всеки който печели джакпот ще бъде обявяван публично и дори ще бъде рекламно лице на игрите за даден период от време. Така цяла България ще знае кой печели. А и публичността е много по-добра гаранция за безопасността на спечелилите отколкото анонимността.

да, нали, ама на Киро Киров публичността никак не му помогна. Ти прави каквото искаш, аз ако спечеля и 100 лева ще си трая, защото не знам колко стари "приятели" ще се сетят за мен, къде с добри, къде с не толкова добри помисли.

Киро Киров не е спчелил парите си, а са му ги дали в куфарчета в началото на 90те. Логично е тези, които са му ги дали да го накажат, ако не слушка. И каква е връзката между тази мутра-бизнесмен и хората, спечелили законно джакпот от българския тотализатор?

Вариант 1: на човека са му повишили заплатата и тези пари не са му нужни повече. Вариант 2: Човекът е подследствен и такава печалба ще е утежняващо вината обстоятелство. Вариант 3: Печелившият се е ужасил от данъците, които трябва да плати на държавата и решил да не взима печалбата, но и да не и дава толкова пари. Вариант4; жена му му е изпрала дрехите заедно с фиша и не е разбрал, че печели или не може да го докаже - някакви опити за убийство в района в последните 45 дена? Вариант 5: Кучето е изяло фиша.

печалбата от хазартни игри не се облага. (все още)

Упс... Е, сега е ясно че не играя тото;)

Задължително да се обявяват имената на печелившите и да им се удържат 10%, а полицията да отговаря за живота им. Защото този, който е спечелил са го изтезавали и са го счупили.

Абе, ти пък от кога следиш историята на световния тотализатор . Ако си беше направил труда да провериш http://toto.bg/uploads/file/24/nadiab/6tici.htm , ще видиш че подобни ситуации е имало цели 6 пъти в историята само на БСТ . освен това 6-тицата беше в 6/42 което много по-непопулярно и носи много по-ниски приходи , така че нещо невиждам голямата далавера дето са направили , ама щом те кефи да дрънкаш глупости - ДАВАЙ !!

От тези 6 повторения само това от миналата година е в два поредни тиража и за него става въпрос, че е невероятно, вероятност едно на не знам колко си милиона се е случила едва след няколко хиляди тиража, най-малкото е доста странно.

Нормалните хора не играят тото!

Стиснатите също!

Ако наистина ги има тези 6 млн., нека те да станат началото на създаването на пенсионен фонд, който да се пълни както от осигуровките ни, така и от средствата, получени от приватизацията на все още някои непродадени големи "хапки", а и от конфискуваните в полза на държавата неправомерно получени богатства. Стига са ни обяснявали, че трябва да плащаме пенсиите на родителите си, а децата ни - нашите. Тотьо, създай пенсионен фонд, че да те запомнят с нещо поколенията. Не се занимавай с измислени от некадърници реформи, ефектът от които ще е нулев.

бе луд ли си 6 милиона не стигат за по една пенсия....

НАРОДЕ НИКОГА НЕ ИГРАЙТЕ ТОТО ТОВА Е НАЙ ГОЛЕМИЯ КОМАР НА ДЪРЖАВАТА.ТОЗИ ПЪТ СА ГО ИЗМИСЛИЛИ ХИТРО

Дайте го на мен. Тези пари са за спорта.

ЗАЩО ДРУГИТЕ 50% ДА ОТИВАТ В ДЪРЖАВАТА? ТАКА ЛИ КЪРПИМЕ БЮДЖЕТА ВЕЧЕ? ПАК НЯКАКВА НАГЛАСЕНА ШАШМА ДА СЕ ОБЛАГОРОДИ НЯКОЙ. Никога няма да се оправиме. ИНАЧЕ ЧОВЕКЪТ ПУСНАЛ ТОТО МОЖЕ ДА Е НЯКОЙ БЕДЕН ПЕНСИОНЕР... каква ирония

За тези които още не са се светнали как е станала манипулацията ето един възможен сценарий. Тото само си е пуснало фиша в тези два часа. Всички топки имат електронен етикет както някой стоки в магазините. След като изтеглят желаната от тях комбинация унищожават фиша.

Джакпотът е напълно изплатен. Това е дезинформация, с цел да се опази сигурността на печелившия.

Ами айде обясни после откъде ще се пръкнат тия милиони в бюджета. Нали трябва да има обяснение откъде са. Не са от въздуха.

Джакпотът е напълно изхарчен даже!

това може да се случи само с един прост народ като българския...

Това много странно.

хора пак ще ни прецакат нещо, за такава сума случайни неща няма