Лорер: Позициите на Пеевски се промениха за доброто на цялата страна, това са позициите, които защитаваме и ние

Политиката е изключително динамично занятие, в което позициите на партиите с времето се променят, позициите на техните лидери се променят. Пеевски стана говорител на европейските ценности

Обратно в новината

Коментари - Лорер: Позициите на Пеевски се промениха за доброто на цялата страна, това са позициите, които защитаваме и ние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

та, каква точно защитаваш, че не ми е ясно?

НАПРАВО ЩЕ МЕ РАЗПЛАЧЕТЕ

Джоба си, джобааа ;)

Така е. Краставите кучета се надушват.

ХахахахахахаХахахахахахаХахахахахахаХахахахахахаХахахахахахаХахахахахахаХахахахахахаХахахахахахаХахахахахахаХахахахахахаХахахахахахаХахахахахахаХахахахахаха КАКВО Е ДА СИ ЖЪЛТОПАВЕТЕН ЧУГУН умнокрасиви тъпанари?

Леле - леле - каква стана тази - хора като този които нямат един ден трудов стаж в реалния живот не само да дават акъл ами и да ни управляват . Жалко - гласувах за тях ама това вече няма да се случи.

Вече се пишат в един кюп - вече всички в едно са боклуци :)

ДА СЕ ОТИВА НА ИЗБОРИ - АЗ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТАКИВА КАТО ТОЗИ - А И ВСЯКАКЪВ ДРУГ ФОРМАТ НА УПРАВЛЕНИЕ В КОЕТО ТЕЗИ ШАРЛАТАНИ ЛИПСВАТ Е МНОГО ПО ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.

И утре пеефски - премиер, издигнат от киро лъжата и кокорчо ... каква я мислехме, каква стана! Единствените по-глупави от лъжата, кокорчо и лорер са хората гласували за тях (впрочем и тримата споменати не са глупави - мислят си основно за джоба)!

Да да. Точно така. Златният век настъпи...за Шиши. Имам нещо да призная....мислех че Мутрата Тиква е най ниското дъно на което е способна така наречената "българска политическа сцена". Но откривам че съм бил в грешка! Трудно ми е да го призная, ама с истината често е така, но се оказа че има и по лошо от Тиквата!

Започваме да се кланяме на Пеевски, вече официално :)

И сега какво - троловете в ступор! Е нали Магнитски... КТБ... изчегъртване...

Триумфуратът е налице драги съотечествиници! Пеевски - еничарина и Асен§Кирил от посолството. Все млади, некадърни и продажни пичове!

Вече стигнахме дъното и почваме да копаем. Плачевно е!

"Позициете на Пеевски се промениха за доброто на цялата страна" "В случая на Пеевски те се променят за добро. Той стана говорител на европейските ценности..." Смях!... Може би статията трябваше да се казва: Позициете на Лорер се промениха за лошото на цялата страна, това са позициите, който защитава Пеевски...

Ами да - започна да служи вярно на посолството на САЩ. А, ти Лаурер, на посолството на Израел

Когато чуете Лорер и Лореровица да говорят, преди да направите каквото и да е, първо се запитайте: "Това добре ли е за евреите" и след то предприемайте някакви действия. На втори момент трябва да се обърне внимание, а именно, че скоро ще се освободи поста за шеф на футболният съюз, а нито той, нито жена му не се кандидатирали още за там. Каква е уловката"

Навремето имаше един сапунLux, по стрелбищата на панаирите го имаше , май беше немски, много се харесваше, кой разбрал разбрал

клъстер от противни агенти

Дъното го стигнахме , даже го изринахме, сега си закопаваме гроба сами. Скоро един кръст ще ни сложат отгоре и ще се приключи с държавата. Няма кой само да се упомни... всеки изпаднал в дълбока зимна летаргия, В софия далвераджиите на държавна хранилка и еврофондове си траят, за тях винаги ще има , пука им за държава и народ.. сития на гладния не вярва... Положението е безнадежно.

Прасето ще му намери някаква клатикурска работа.

Не вярвай на данайците …

Внедриха ви отвън да унищожите по- скоростно с дъртите мутри Пеевски, Доган и Борисов държавата ни...Откраднахте протестите на хората от 2020, директно от цереу и Израел ви инсталираха, назначиха ви министри и премиери ...това няма нищо българско в тоя, нямат и адресни регистрации в България...

Този е от най-глупавите ни политици. Слушах му едно интервю преди време, говори като петокласник.

Това, което се случва в България е отвратително грозно, цинично, жестоко спрямо народа. А народа е жалък и счупен. Жалко, че поне няма вече истински комунисти та поне един народен съд да им спретнат на тия гадове и после до стената.

Сега се олигави като в трети клас, сякаш му течаха лигите и се чуди къде да се избърше по темата Пеевски

Попкръстьовците надвиха и удушиха България...заличиха ни от картата, въпрос на време е предстоящия териториален разпад на България...

Знаете ли, че 74% от заседналите хора развиват хемороиди и те също могат да бъдат причинени от бременност, затлъстяване и генетика. Малко се говори за това, но на практика е масово заболяване, но има решение.----- https://tyny.to/shemoro

Лорерчо е един от най-гнусните личности, които се изказват напоследък. Първо Асенчо отричаше като комунист пред разстрел, че щял да продава държавна земя. След това се оказа, че това всъщност не е "фалшива новина". Нещастници нийедни първо съградете нещо преди да посягате да разпродавате обществено имущество или пък да теглите нови заеми, които децата ни ще плащат.

И този небългарин , крадец, пе пераст се изказа. Нормално. Не му е родина. Разпродава

= Лорел = Гнаст

Значи другарите са подготвяли почвата да си приватизират земичка срещу компенсаторки, т. е. без пари. Нещо "промяната" не върви в правилна посока ми се струва.

Пепейци , дебейци и всичката друга сган - сега кеф ли ви е , че ваще са с ДПС и Пеевски ? Нали щяхте да спирате корупцията и мафията - сега сте на една вълна . Народе ???!!!!!!?!!!!!?!!!!!!

Той се е пречисти и сега е светец

Съвсем разбираемо е. Нали тези позиции са формулирани от едно и също място.

щом има 5-6 милиона адски прости, малоумни и безумно страхливи ганьовски мишки, които търпят това адско американско робство и геноцид, вместо да грабнат сопите, тоягите, камъните, ножовете, брадвите и сатърите, за да изрежат до дъно тия злокачествени, зловредни американски тумори, хемороиди, гнойни циреи и гнойници, наречени ПП, ДБ, ОПГ ГРОБ, ДПС, ИТН, БСП, ВГЪЗРАЖДАНЕ и прочие американо-соросоидна предателска 5-та колона в поробена България, ТАКА ЩЕ Е ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА! Докато изчезне и последният българин, и дойдат новите заселници от бившата Обетована земя, както е договорено още през далечната 1990 година!

Всяка напълно Отвратителна идея ,може да бъде пробутана на обществото но Постепенно и на стъпки! Узаконяване на Канибализма звучи Невъзможно? Ок,но...Нека Поговорим за Канибализма при хората, все пак сме Свободни и ...Демократично общество,нали. После минаваме през ,възприемането му,и... Узаконяването му.... С това се е наел видният представител от Американското Правителство на колония България...Даниел Котел. С помощта на медии,анал лизатори...прекарват Сглобката между уж Врагове ...за нормална...после Борисов,Пеевски,Оръжие за Украйна,Евтаназия ,Истанбулска Конвенция,Български деца за хомо двойки....българи на война срещу Русия....

Много умен човек е бил Овертон-а.

Лустрация!

Ммм да, "Прозорецът на Овертон" рабити отлично в полза на дебелото момче..........

Имате + от мен! На теория е лесно да се говори и пише, реалността е съвсем различна. За да се огранизира един такъв метеж, е необходима организация и много пари. Не си мислете,че аз не съм за пълен рестарт, искам и лустрация!

Нема толко хлъзгаво създание кат Лорер и Лорерица. Ни мой го хванеш в ръка. Където е кеша там гледа, кат компас е.

Колко ли пари е гушнал мазният евреин и новокомунистическите му другари?

Ма какво прераждане стана с този младеж Кото го стиснахме за топките.Може да го обрежем при нас ако братята мюсюлмани не са.Все резнаци сме.

Гадни и долни алчни перачки, защо преди изборите лъгахте?

Трябва да ги от почваме, защото ще ни довършат!

Изведнъж станаха големи приятели...

Който се чуди, как е възможно най-презреният от всички политик и бизнесмен, с неясен произход на милиардите му, за няколко месеца да се превърне в харизматична личност, харесвана от почти всички, щедър дарител и радетел за благото но нацията, с опции за министър председател - нека да се запознае по -подробно как работи "Прозорецът на Овертон"! Прочетете и ще разберете!

Време да се вдигнем срещу тези продажници

Краставите магарета…през девет баира…