Лорер: Не приляга на президентската институция да дава емоционални и унизителни оценки на партии

Президентството има политически амбиции и тези политически амбиции „промяната“ ги е разочаровала, заяви той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПП повиши инфлацията съдете ги за 1 милиард евро !

ПП да заминат в канала заедно с ДБ и техните кукловоди

Най-печелившата тактика за Лорер е да не се показва много. Да защитава по някакъв начин самозванците КИРО И АСЕН Е ЗАГУБЕНА КАУЗА. След звучния шамар от Президента, ПП са объркани следващия етап е да станат агресивни.Истинската причина за лошото състояние на държавата във вътрешно политически план е съвкупен резулнан от действията на самозванците и отказа на системните партии да ги разобличат навреме. Президента пък ги употреби като носни кърпи и след като те се замърсиха ги захвърли. С последното си изказване потвърди, че дори и изхвърлени са остро заразни и е необходима дезинфекция.

Наглостта на тези няма дъно..... Както винаги само на тях е позволено да дават ''оценки'' на другите и когато им се каже истината в очите врякат като прасета преди зколение.. Всеки има право да дава оценка на това което вижда Лорерчо и не сте вие които ще се разпореждате кой какво да казва. Ами хайде ''заведете'' му едно дело нали все стова плашите да разберем колко ''зле сте се почувствали и какви емоционални щети сте получили'' от истината....

Киро осъди Боко Тиквето за клевета!Нещо по това да коментираш?!?

Не го е осъдил, а е завел дело. Май не правиш разлика между осъден и ответник в съдебно дело.

ПРОМЯНАТА за разлика от Президента си държат на думата и се борят срещу мафията ГЕРБ и ДПС!Радев обърна палачинската,по най-позорен начин!

Заблиден народ.

Шикългрубер е бил прав.

Когато наруши конституцията заради този,прецедента е добър,когато вдигна юмрука да изчегърта боко ,,бива,,а разрушите ни къщичката,дори и малкоклатеща се,а сега лори какво става,,омраза,убийствени цени и несигуност за утрешният ден,,

Когато не размаха имам булка и започна да плюе против герб-президентът беше добричък и имаше правото да да политически оценки и така нататък и така нататък. Ама сега нямал бил право:)))) Как беше приказката-когато го правя аз може. Когато го правят в моя полза може. Ама иначе не може:))))

и пак той ще ги върне обратно, в хангара на политическото забвение.

Шарлатанинът Радев се прегърна с шарлатанина Борисов! Много хора излъга ел прецеденте!

Кой беше този Лорер?

Господин Лорен.Ние сме ви изпратили в парламента за да работите.Вашата реторика е само против някого,Герб,БСП,ДПС,президента Слави,Възраждане.Е питам те тебе,защото в последните дни те слушам колко елементарно е твоето говорене.С кого?Или искате да мачкате държавата и да се учите на политика на наш гръб. Да харчите българската пара и достойство без да се замислите.Излъгахте те ни нас младите,там на площада преди две години.Докога ...

Наистина се оказахте шарлатани

С ПП победа на следващите избори! Комунделите Радев, Борисов и Карадайбъ да се пенсионират!

Говежди! Слави ви зове под чертата.

Забрави да добавиш Корни към победата

ви да ни направите просяци? Изчезвайте, долнопробни, лъжливи наглеци, крадци, помияри/ки и нещастни наркомани такива!!!

Не знам къде си си забравил ермолката, но май си объркал Кнесета, братче.

Така е. Не приляга на идиота да дава оценки на идиотите, назначени от него самия да управляват и съсипят страната ни.

Не не, приляга и то много

Боклуци и крадци може би?

Зеления чорап е избран директно с повече гласове от Вашата шайка!Трай си и бягай щото сега като вдигнат цените ще търсят хората кого от вас умно красивите да бият, не да е..бът както Асенчо си мисли!

Верно фатмакът е избран директно с повече гласове от тия идиоти, ама и той с мъдуровките!

Щом си влязал в политиката, дали президент или депутат, намя неприлично. Ще ке ръфкате за кокала.

Не прилягаше на президента да обяви тия палячовци за носители на положителна промяна, но го направи. Сега, макар и след дъжд качулка си посипа главата с пепел., което е по-добре от мълчание. Унизен е българския народ, но ние сме в безизходна ситуация вече много години.

Не става дума за партии по принцип, а за партията на която президентът сам е акуширал.. Той има отговорноистр към обшеството. И изявлението му имаше характера на сваляне на диверието от тази партия. Освен това, първата стъпка не беше негова. От същата партия или гравитиращи нейни съюзници се обявиха за импийчмънт на президента, което също бепе сваляне на доверие.

Чудя се вече, кой с Русия, кой с Европа, кой със САЩ, нашите тъпуци така се увъртолиха, че и те не знаят къде са... Ние обаче знаем със сигурност, че не са с България, страшна търговия върви, при това пред очите ни, при това за жълти стотинки ... Като нямаме ясни национални цели и приоритети е лесно, разкъсаха народа и сега късат баницата и живо месо... ....жалки, долни твари, минимум 300 има за бесилото (240 вътре и още поне 60 отвън)!

Да се залепияп за една вънпна сила и да си нейн твърд клакьотр каквото и а става, ли? И защо да е така? Всички те са длъжни да имат едно перманентно пристрастие - България.

Тй си говори това което е ИСТИНАТА

Мазно шибано еврейче.. Президентът ще прави каквито си иска изказвания. Той създаде тия уроди, той може да ги унищожи. А тия изроди може вече 2 години за правят гнусни, унизителни, лъжливи квалификации за бат Бойко и ГЕРБ, а сега се сърдят на президента? Абе я да си завира рязаната малка пишка у дебелия задник на онова ококорено педалче василефф и да се скрие някъде.. Чумата за го тръшне тоя и цялата му проклета мазна еврейска фамилия!

П. Бояджиев: Двамата мошеници Радев и Борисов в истерия бълват змии и гущери срещу Асен Василев и ПП 06.12.2022 Днес двамата мошеници Радев и Борисов, са в истерия и бълват змии и гущери срещу Асен Василев и ПП. Отвратителни, нагли, лъжливи и каквото си помислите още. И защо го правят, ами защото Асен имаше куражът да каже публично, че Борисов и Радев са един тандем и той се управява от един чорбаджия, Москва. И нека да дообясня. Не само, че Радев и Борисов са пуснати като кучета да лаят срещу Асен и ПП се срещат, но те са и в ежечасна топла връзка помежду си. Ето как. Виждате ли този руски гражданин и почетен консул на Русия, Георги Гергов, в ляво на снимката точно срещу Румен Радев в дясно. Той е в ежедневна координация с Бойко Борисов по кадровите въпроси. Същият Гергов е в ежедневна комуникация с Копринков, който е натоварен от Радев да поддържа тази топла връзка. А Копринков е всеки ден и всеки час при Радев. Той му е секретар по вътрешната политика. Та Асен имаше куражът леко да повдигне завесата за тази долна мутренска завера. Та да ви е ясно колкото повече злоба и омраза виждате да сеят Борисов и Радев срещу Асен, толкова по-добре той си върши работата във ваша полза. И да не пропуснете, Гергов пък е в денонощна връзка с Митрофанова. Ако и сега не ви е станало ясно то никога няма да ви стане. Петър Бояджиев

Стига им лиза смъдливите задници на тия изпечени авантюристи и измамници.Потвържават го техни бивши съдружници.А колко ни набутаха със заеми,а високите цени,а нестабилноста да няма правителство.Е голяма лайкучка си

Смръдливи задници

И на този, както и на всички от ПП не му/им приляга да се занимават с политика. Дараверите им се отдават по-по-най.

Напротив, много точно ви приляга! Можее би това е най-точното определение за вас ШАРЛАТАНИ!

Ей, чифут мръсен...!

боклук!!!

Не дават по телевизора великия български политик Настимир:))) Умирам си Настимир да ме наставлява как и защо да живея. Искам Настимир да даде разпалено някакъв отпор, за нещо, каквото и да е. Да изкриви уста, да се изкаже разпалено, да подкрепи нещо много демократично, да умозаключи нещо сложно и да формулира нещо като последна инстанция. Искам да виждам по-често и юридическия колос Надежда Йорданова - отново, за десети път да смаже Гешев и да реформира с четиридесет листа есе правосъдната система. Искам да виждам и Атанасов на високи токчета, за да изпъква, Христо Иванов да подпира мъдро стената в НС и да се изказва объркано и безмислено. Искам КИрчо да нахлуе някъде крив и с разкопчана риза и да говори глупости с младежки плам, а Асен да вирне носле и с бели меки ръчички да жестикулира и да обяснява тенорно за велики бюджети и мускулест НАП. Лена! Къде е Лена да обясни с тъжна мустаката главица нещо си и после да се оплете в оправдания като малко дете на революцията:)))) Не искам само Лорер да гледам. Не ми е приятен:))))

Хахах, велик!

Отличен(6) за самоиронията! За съжаление една критична маса от българите се припознават във всичко написано!

друга оценка очаквате бе , боклуци такива. Надявам се на следващите избори да последвате партията на Чалгаря.

Айдее чифутите в Аушвиц!

Просто спекулира- нормално за родата му.Ако се върне в дупката откъдето е изпълзял ще си направи услуга като Пасито! Може и да не е прилична думата “шарлатани” ама е вярна!

За интелекта на Лоррер и всички лайна от ПП искам само да кажа че са плагиатори и лъжци и не са желани повече в нашата държава. Дано заблодените олигофрени и слабоумници дето са ги избрали да се изнесът с тех, такава сган наивна и проста не ни е нужна , Ебете си майките на другия край на планетата и не се врщай те никога.

Bravo Lorer! S Vas sme!

ами малоумниците се надушвате от далеко

От мен да знаеш!

Партия от крадци,лъжци и дебили това е ПП/ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОГРОМА.

Не разбраха ли, че колкото повече плюят Радев, толкова повече отичат в канала.

Заслужавате всичко казано от вашия президент.

Чифут!

Много обидчив стана от истината!

Приятел сподели:" Тоя мазник е противен нанарода!"

Тва заслужавате смешко.много обидчиви станахте.

се изгуби онази фабрика за ла.на Настимирчо Ананиев бе ... няма да ни разсмива само тоя Чифутин :)))

не спира да ги произвежда, явно имаоще който да му плаща.

А когато вдигна юмрука и каза мафия тогава бяхте доволни и му прилягше нали? Не може да имате различни мнения за една и съща постъпка!!! Друг е въпроса дали и в двата случая това приляга на един президент! С една дума закъсали сме го яко през последните 2 години. Разидинение ,озлобление на всички институции, а от там и насъсъкване на целия български народ,което не е добре за държавата. Лош сигнал и излагация към всички държави А държавата това сме всички ние!!!

Ало, случайният минувач, по-спокойно го раздавай.

Да, емоцията не предполага добра политика, но е израз на искреност.

Трябва освен искреност и да си подаде оствката, защото не може само с едно извинявай да минеш, ако си на такъв пост и подвеждаш хората. С едно извинявай мога да се размина аз пред мъжа ми, че са ме излъгали и съм си купила тиган за 100 лева вместо 20.

интересно, защо не подскача толкова когато биха хора пред президенството не те видех да искаш оставката на Бойко

Ако обаче, президента казва за ГЕРБ, че са мафия, макар че няма доказателства, тогава е правилно. Когато президента каже че ПП са шарлатани и за това има доказателства не е правилно. Скъпи ПП, ДГД.

Джендърите от ПП, недоволстват от баща си, докато се сношават с джендърското нидерландско Мюре.

Според мене е твърде НАГЛО, когато критикуват някого за ЛИЧНИТЕ му решения и действия, ДА СА ИЗВИНЯВА с електората си. ПП: Електоратът КАЧИ Слави на върха и...после го СМЪКНА ПОД ЧЕРТАТА.

Лорер: " Зад "Продължаваме промяната" има ПОЛОВИН МИЛИОН избиратели..." А зад президента - 2.5 МИЛИОНА.

Унизителната оценка получихте още с вота за недоверие !