Лондон ще обяви "Вагнер" за терористична организация

Групировката сее насилие и разрушения...и е военен инструмент на Владимир Путин, каза британският вътрешен министър Сюела Бревърман

Обратно в новината

Коментари - Лондон ще обяви "Вагнер" за терористична организация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Английските и вашингтонски наркомани са терористи и това е доказано това е измет която ще бъде онищожена Русия ще отмъсти измет долна фашиска

Лондон?! Половината Англия е населена с пакистанци. Имат и доста афро -американци. Розовите са на изчезване.

Че то, по-голяма терористична държава от Британия, НЯМА!

Вагнер не съществува.

За Русия! За Путин! За Румен Радев! За 3 Март! За Възраждане и Костадинов.Долу Жирафа Габриел,Денковото кафене, оле Герб и Б. Борисов, долу ПП, ДБ, ДСД, гнома, ДПС/ДС и Карадайъ.!!!За ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ!!!

Есенно обостряне. По нова година ще мине без лекарства.

колкото и да викате,крякате,да се напъвате......малцинство сте утайки. Може би се заблуждавате , че сте много щото сте най-шумните по форуите. На изборите се вижда........10-12% и то половината са си просто идиоти,нищо общо със пРоссия и путнинофилията. Не всички идиоти са путинофили,но всички путинофили са идиоти...надявам се че бях ясен :)))

Не ни занимавайте с протестантска Англия-Не искаме да знаем за циганина Риши Сунак.Не искаме да знаем за проституиралата Даяна/Хари е от коняря/, бременна от талибана Доди ал Файед .затри и него..МИ5 и МИ6 си свършиха добре работата,и я ликвидираха-Даяна/жалко за Доди и той умря/Меган пък е негърка и роди две негърчета.Така,че Лондон и Сунак,да не се месят на Вагнер и на Русия, а и на Вл. Вл. Путин!!!

А бункерния молец главен спонсор на тероризма.

Ето нк британски частни военни компании, които БРИКС може също да забрани и прогони ))))))))))))))))))))) https://en.wikipedia.org/wiki/Listofprivatemilitarycontractors G4S Aegis Defence Services London Iraq, Afghanistan, and others Contracted by the U.S. department of Defense during the most recent War in Iraq. Aegis Defence Services Ltd was acquired by GardaWorld International Protective Services.[5] Erinys International Dubai A joint South African-British private security company registered in the British Virgin Islands. G4S[6][7] London Rubicon International Services London Ex commonwealth SF. Acquired by Aegis Defence Services on 28 October 2005. International Intelligence Limited Eastington, Stroud Specialist contracts. Operates in the security and intelligence sectors. Sandline International London Ceased operations on April 16, 2004

"Те са терористи, просто и ясно" Добре де, като е просто и ясно защо тепърва ще правите проект за някакъв документ, с който да ги обявите за такива? Даже никъде в статията не се казва кога ще бъдат обявени официално за такива. То дотогава сигурно войната ще свърши.

За Лондон са терористи,но за Африка са ОСВОБОДИТЕЛИ!)))

То русия ги обяви за терористи, даже убиха главатаря им, а Англия сега се сетиха.

'русия ги обяви за терористи' - КОГА, КЪДЕ? Пригожин и Уткин дори не бяха лишени от получените държавни награди и умряха официално като 'герои на Русия'.

е,че то за пРоссия е нормално от край време най-големите главорези и психопати да са с най-големите държавни почести и награди. А после обикновенно не умират от естествена смърт , щото след време стават неблагонадежни/враг на народа/чуждестранен агент.морално разложен.

И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ: ДНЕС Е ПОХОДА ЗА МИР ОТ 17 ЧАСА В ЦЯЛАТА СТРАНА!!! И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА ИЗКШЮЧИТЕЛНАТА ДАТА 3 МАРТ ЗА НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!!! ЗА ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ!!!

Само да попитам - 'ПОХОДА ЗА МИР' пред руското посолство ли ще завърши? С искане на Пундю да изтегли гнусните си орки от Украйна?

обаче много зачестиха нещо напоследьк тия плакати с маскирани войници по тях. Бре да му се не види, май ислямът почна да се въвежда под прикритие - отначало мъжете, после чак и жените.

Т.е. терористите колонизатори грабители на света ще обявят организация, която е поканена в Африка от законни правителства да им помогне срещу колонизаторите грабители и агресори, за терористична, за да не им пречи да грабят и нападат!!! Ей английски пияници и гейове, скрийте се бе!!! И без това сте фалирали тотално!!! Някой да знае какво произвеждат английските гейове?! А да си е купил нещо английско напоследък?!

Дреме ми на ханша...

Сетила се Мара да се побара

Българина като отиде на море ще почернее и може да мине за някой от управляващата раса, но англичаните ще станат розови и мургавите британци ще управляват, това е новата расова йрархия

А блекуотър? А верно, смениха си името, че да замажат резила с масовите убийства на цивилни

Това не са "масови убийства" а "странични щети".

САС, Сикрет сървис и ЦРУ са следващите, хахаха

тез пък н еможаха да разберат едно нещо че от как Кемал Ататюрк им разказа играта, са взети на мушка и никога повече няма да имат империя, че ги разбиха не руснаците, а съвсем други сили. Малоумни британски комплексари дето вече всичко ще им зависи от Индия и шефовете им ще са индиици и не защото индииците ще са по умни, а защото това са новите расови архитектури кой кого да упарвлява

Да се обявят сащ и Британия за терористични държави. Това е реално. Колко държави разрушиха тези борци за демокрация? После защо имало бежанци? Ами ще има. Да си бяха седяли на островите и да не се бяха пъхали в тези държави, нито щеше да има войни, нямаше да има и бежанци.

Днес Вагнер а утре русия

Кой беше Лондон ?

Вероятно Джек !

Да се изземат аварите й. Просто и ясно, на пиратите от британия /нарочно е с малка буква/, манталитетът им не се променя.

Да го духа. Безгласни букви. Русия направи за смях талибанския остров пълен с маймуни

Тия пак са изпуснали новината. ЧВК ВАГНЕР приключи. Има Група Вагнер част за специални шурмови операции от РУСКАТА АРМИЯ. Няма нужда от ЧВК вече. Африка партнира с Русия, Сирия също. Суровикин излезе в "оставка". За да ги командва.

По точността на всичко досега казано от тях, са на много тежки наркотици.

"...Те са умни и смели мъже . И са вечно готови ! И щом кучето тръгне да мре- вадят ножове ... " Това е моето мнение за британците. След като "Вагнер " почти се разпадна и вече не е това ,което беше... ще го "борим".

Майната им на британците !!!

Правилно.

Терористи обявяват група хора за терористи. Няма такъв цирк

А британските ЧВК сеят мир и просперитет :)))

.

.

Може ли снимка на Сюела Бревърман?

Да не дава Господ да я срещнеш на живо !