Лондон с 5 млрд. лири инвестиции в отбраната заради "заплахи от страна на Русия и Китай"

Когато светът става по-нестабилен и конкуренцията между държавите - по-интензивна, Обединеното кралство трябва да има готовност да устои, посочи премиерът Риши Сунак

Обратно в новината

Коментари - Лондон с 5 млрд. лири инвестиции в отбраната заради "заплахи от страна на Русия и Китай" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кьва е таз САКСОПИНДЖАБ чибурашка.........?????

Тичам да видя глобуса на детето. Излиза, че Англия има обща граница с Русия и Китай. Щом ще я нападат. И не вярвам на оня номер, как руснаците ако спечелели в Украйна щели да завземат целия свят. Те нали вече са само с перални и лопати. И войниците им избиха. Няма да могат и една Исландия да завземат.

Почна се. "Утилизираха" си старите оръжия с цената на хиляди човеци, оставиха си старите железа, ядрени и др. отровни остатъци, по бойните полета и чуждите дворове, "друг да му мисли", пито-платено... - "Айде сега, почваме модернизацията на нашето оръжие без предварителни затруднения... Ама че някъде все още има война, пък няма вече оръжия и боеприпаси - втора употреба, техен си проблем, да си се бият, и без това светът е пренаселен." Ама че цинизъм! Горе на снимката липсват Путин и компания, но ние се досещаме.

Типичен случай, за който народът казва - Крадецът вика, дръжте крадеца.

Това са жълти стотинки.... Съдя по това колко пари изеде Украйна за 1гоеина. Пак обявяват Китай за враг...после шизофрения ги гони и казват че не разбират стъпките на Пекинг. Пазете си телефоните, нови нема видиме скоро....

И този мангал е МП на Кралството. И на Шекспир ще му прилошее.

SirBob

За пореден път става кристално ясно кой печели пряко от нагнетяването на напрежение с Русия. Касае се разбира се, за военнопромишления комплекс и финансовата олигархия най-вече в САЩ, които след това ще отпускат заеми за възстановяването на Украйна, или поне на това, което ще остане от нея като държава. Нищо ново под слънцето, схемите на кукловодите от двете световни войни се повтарят. Само че този път в ролята на "полезния идиот" не е Хитлер, а Зеленски.

Виж сега . Аналогията ти е вярна има само една малка грешка !!! Хитлер превземаше части от държави ,после аншлуси и накрая воина . Така направи и Володя Вагиналний малко от Осетия малко от Украйна и Крим наш и накрая воина на Украйна ! Хитлер водеше сражения дори в Африка . Вагиналний тоже води сражения в Африка !! Вагиналий както и Хитлер живеят в бункер. ! САЩ подкрепяше врага на Хитлер и сега така прави ! А военно промишления комплекс на САЩ не е спирал да работи виж В Украина чак сега след 1 година идва западно оръжие до сега работеше военнопромишления комплекс на русия и бившите руски републики включвам и Бълхария .

SirBob

Аз обаче виждам нещата по различен начин. Аншлусът и изобщо присъединяването на територии от фюрера към Райха целят улесняването на бъдещата операция "Барбароса". Това важи най-вече за Полша и откриването на плацдарм към СССР. Е вярно, че нацистите нещо се бавят с нападението над съюза, но след полета на Хес до Шотландия бързо се мобилизират и изпълняват заръките от Уолстрийт. А това, че Путин живеел в бункер, мисля да подмина като неособено удачна шега. Срещите с Макрон и Борел показаха доста различна обстановка.

Превземате на Полша става едновремнно и от Германия и от СССР. Молотов Рибентроп не е подписан ей така безпричина Колкото е плацдарм на едната толкова е и на другата ! Аншлуса се прави за Австрия родното място на Хитлер и няма нищо общо с Барбароса което е нападанието на СССР ! А заръката на Уолстрийт е ала бала. Германия воюва с германско оръжие така че САЩ полза нямат! И наи важното е Хитлер все пак оглавява национал СОЦИЯЛИЗЪМ

SirBob

Изобщо не е ала-бала поръчката от Уолстрийт. Ама то трябва да се чете, не да се рецитират опорки. Като за начало препоръчвам A. Sutton "Wall Street and the Rise of Hitler". След това ще препоръчам и други четива. Фасктите са много, но ето някои от тях: 1. Реиндустриализацията на Райха по времето на Хитлер става благодарение на технологии, споделяни от Standard Oil на Рокфелер, и по-конкретно на хидрогенирането на ненаситени въглеводороди. 2. Най-големият нацистки индустриален концерн I.G. Farben е активно подпомаган от банките на Рокфелер и Морган от САЩ. 3. Говорейки за банки, в управата на BIS, която се създава за преструруктуриране на немския външен дълг от първата световна, участват щатски банкери, сред които отново се открояват имена от Морган и Рокфелер. И други факти има, но както казах, трябва да се чете. А при теб това очевидно е в дефицит.

Баси ушатата маймуна е тоя.

Те и сега са закъсали яко в кредити, ако напечатат още инфлацията ще полудее.

Страх лозе пази !!! Баси циганите прости !!!

Е ми да шубето- голям стах.Нещастници.

Риши Сунак - стожер на демокрацията

Отиде пенсионния ви фонд, а? Забравих, то вече го бяхте изхарчили, за да имате ядрени бойни глави.

Хйде откраднаха милиарди от британските данъкоплатци. Тая дъвка със заплахата от Русия тепърва ще се експлоатира от корумпаците...Също като ваксините , милиарди откраднати, а самите ваксини се изхвърлят. Виновни няма. Така е в свободния западен свят...

Филиал на факултето..

Западно Столипиново.

4,9 милиарда ще бъдат откраднати от силните на деня във Великобритания.

Че ние в България сме дали повече пари от Англия за модернизиране на армията !!!! Тия бедняци ли са или кво ? Хахаха нещо не виждам финансова мощ ???

Защо не си стоя в Индия?

Британците я управляваха 200 години и направиха Индия втората най-бедна държава в света след Конго. Индийцигр ще постигнат това с Британия за 20 години.

Когато военното лоби надделее над финансовото, не губят финансите, губят хората.

Мангулиер на снимката.

Отоплението за басейна на Риши Сунак струва повече от това на пететажна жилищна сграда в беден Лондонски квартал.

Когато видях снимката, и се замислих - на кого ми прилича този човек? А, сетих се - на главният герой, от филма "Планетата на маймуните"!

Сунак да се върне в прародината си, там няма заплаха от Китай и Русия.

О, да! САЩ с голямата подкрепа на Великобритания направиха света по-нестабилно място, а сега ще увеличават военния бюджет, защото света ставал по-нестабилен. Това ми напомня на филма "Хлапето" с Чарли Чаплин, където той беше стъклар и пращаше хлапето си да троши прозорците на хората, а той след това минаваше да им поставя стъкла. Това е свръх наглост! Такава безочливост, арогантност и наглосст води до това, че ако този ми беше в момента пред очите, щях да го оставя на място.

То и без увеличението на разходите за оръжия, здравеопазването в UK сега е телефонно....

В Казанлък скоро направиха един Телемедикал Центер. Сайтът им е само на английски. Това ме кара да мисля, че лекуват само американци и англичани. По телефона или по-вероятно по интернет.

Сами си създават врагове, после отпускат милиарди за борба с тях.

голяма новина колко са 5 млрд евро - 4-5 самолета на хартия.

Русия и Китай срещу Индия и Африка. Пардон - срещу Англия и САЩ

С тия джуки, събрани очи и големи уши, тоя прилича повече на шимпанзе, отколкото на човек...

Снимката ме кефи. Бат Сали управлява британците.

Народа ги избира да правят едно, те правят друго. Народа мълчи и търпи.

Защо са Му толкова голями ушите на Сунак? Прилича на хуманидоид Пелингатор.

Като малък не е слушкал, но са му дърпали ушите в правилната посока и ей го на - станал човек!

Никой не ги заплашва, а те се въоръжават... с кинти.

Тоя па ром. Дали си показа данъчната декларация или ое я крие?

Някои европейски страни ще банкрутират от страх. САЩ им е пример. Следват го със сляпа вяра. Нечем я дасъм добре - сакам Вуте да е зле. Още дрогирани шутове!

А има ли законни нахлувания?

Има. Тези на САЩ в Корея, Виетнам, Ирак, Либия, Сирия, Афганистан, Сомалия, Йемен и още и още. За близо двеста години, САЩ са учавствали в 469 конфликта по света, като са обявили само 11 пъти война. Всичко останало е било бандитизъм. Тази цифра не включва специалните операции и тези под прикритие. Нито една от войните, които е водила САЩ не са били на нейна територия и в нито един път не са били пряко застрашени. Може да разглеждаме Пърл Харбър за пряка за плаха, но това е било по средата на Тихия океан, много далеч от територията на страната. Повечето от страните по света са били нападани от американски войници или войски - почти всяка една страна в Ю. Америка и Карибите и повечето страни в Африка. “According to our data, the US has undertaken over 500 international military interventions since 1776, with nearly 60% undertaken between 1950 and 2017. What’s more, over one-third of these missions occurred after 1999” Ето ти нещо за преглед, ако ти е интересно. https://crsreports.congress.gov/product/pdf/R/R42738

През 2005 ООН го прие. Ако една държава унищожава твоуте сънародници, живеещи в нея, си длъжен да се намесиш.

МАЛИ КАКОВ АЗ БРОДЯГА СЕ НАРИЧАМ СА СИ ИЗБРАЛИ ТИЯ КАДЕ САКАТ ДА ИМ УЧИМЕ ЕЗИКО.

с паки за премиер какво може да очакваме

тея и американците все някой ги плаши, все ще се защитават от някой, а по целия свят всички нападните и бомбардирани държави са все от тях

Смахнатият Джонсън ще води сраженията с лошите Русия и Китай.

Бахти извратения свят,вместо да се положат усилия и взаимни компромиси за мир,ще ми се въоръжат до зъби…само глупак може да си мисли,че ще има победител при тсв !

За кремляните ли става дума?

Трола да не се обажда. Когато тука си мерим пишките , ти не си бутай тролското дупе!