Скай Нюз: Лондон ще изгони руски дипломати

Стана известна и първата мярка, която ще приложи Великобритания спрямо Русия по повод скандала със Сергей Скрипал, отровен с вещество, произведено в СССР.

Обратно в новината

Коментари - Скай Нюз: Лондон ще изгони руски дипломати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Москва няма да направи нищо! Дали? Според мен, всичко ще бъде по равно. Колкото изгонят едните, толкова ще изгонят и другите!

До днес изпитвам удоволствие от сюжета....как сърбин прекарва през летището и стига центъра на Манхатън с партизанска раница на гърбът в която е Портативна съветска ядрена бомба. Върхът на оргазма е, когато Никол Кидман ОБЕЗВРЕДИ бомбата с Джобна чикийка.

На Тереза зМей.Ще катастрофира Великобритания. Как германци и англичани слагат на високи постове изпушили бабета. И те ли имат дефицит на качествени политици...

руснака където мине - леш.

Това едно от условията за напредване на преговорите по брекзита лие???????Толкова жалки и смешни та даже и мястото като хората не са избрали за действията си ингилизите...

Ще им накривите да знаете....Сега се пригответе да си приберете и вашите дето са повече от руските....

Законът Магнитски ще бъде имплементиран в цяла Европа.

HBO направо се подиграват в момента с англичаните, може и да е скучайно. Пуснали са филма Зелената Зона където Мат Деймън упорито търси химически оръжия в Ирак и все не може да ги намери въпреки насоките от американски съветници от високо ниво. Сигурно е случайно съвпадение...

Някои двойни агенти и до ден днешен си живеят в Англия необезпокоявани, защо точно този Скрипал? Колко са се проявявали и Виктор Суворов, и Гордиенко и сума ти други. И изведнъж - някакъв неизвестен чичко. Няма логика. Аз може и да съм тъп, ама чак толкоз...

предал никого. Той поне официално НЯМА присъда в СССР.

И за какво им е всичко това ? Кипи безсмислен труд.

няма ли чадър питам? Свършиха ли чадърите или няма майстори вече на чадъри. Грозна работа. Хем не вярвам руснаците да са палачори, хем имам едно на ум покрай споменаването на ГРУ. Във всеки случай за сега допускам основна версия това да е чакмак, уйдурма и т.н. клопка на Англия и даже САЩ или някой друг срещу Русия, защото тази Русия все не се дава. Като орловците на Шипка са руснаците само дето в арсенала сега освен камъни и дърве имат и 7000 ядрени бойни заряда и отделно малките ядрени боеприпаси за оръдия примерно. Та не знам кой до къде смята да я докара работата ама съм притеснен.

Вече се обърках. Сега Мей ще изгони ли и руските олигарси с много парички живеещи в Лондиниум или няма да ги гони, ами онези олигарси които са с двойно гражданство и руско и британско ко ще прай с тях? Ами с Абрамович какво ще правят англичаните? Взех да се притеснявам за англичаните...

Mr Speaker, the House will recall that following the murder of Mr Litvinenko, the UK expelled four diplomats. Under the Vienna Convention, the United Kingdom will now expel 23 Russian diplomats who have been identified as undeclared intelligence officers. They have just one week to leave. This will be the single biggest expulsion for over thirty years and it reflects the fact that this is not the first time that the Russian State has acted against our country. Through these expulsions we will fundamentally degrade Russian intelligence capability in the UK for years to come. And if they seek to rebuild it, we will prevent them from doing so.

Къде е Путин, не го чувам нито виждам. Да не си изтупва костюма от прахта навън и затова се забавя за пресконференция.

Че ти кой си, да не му светиш?

Какъв журналист си като не знаеш къде е Путин. Чети бе, човек. Инспектира Кримския мост и се чуди дали да върне Крим на Украйна.

Mr Speaker, we will also make full use of existing powers to enhance our efforts to monitor and track the intentions of those travelling to the UK who could be engaged in activity that threatens the security of the UK and of our allies. So we will increase checks on private flights, customs and freight.We will freeze Russian State assets wherever we have the evidence that they may be used to threaten the life or property of UK nationals or residents. And led by the National Crime Agency, we will continue to bring all the capabilities of UK law enforcement to bear against serious criminals and corrupt elites. There is no place for these people or their money - in our country.

Тереза, Терезааааааааа...........като те гледам каква злобна физиономия имаш, каква си кранта и с този злобен поглед, на къде си тръгнала?? Няма по- страшно от остаряваща жена. Господ да ти прости, но това, което си замислила няма да стане.

Колко интересен случай. Скрипал виси 4 години в руски затвор, преди да го разменят за руски шпиони в UK, през цялото това време никой не ще да го самообеси в килията, или да му помогне да умре в съня си. Обаче се мести в UK, дъщеря му от Русия отива при него в Salisbury, което градче по някаква нелепа случайност се намира на 7-8 мили от Porton Down (проверено през Гугъл Мапс), където се тестват химически оръжия. И за късмет се отравя от отрова, която е разработена в СССР, но по-точно в Узбекистан от учен, който емигрира в САЩ, а след което се мести в Лондон (това също е случайно). Узбекистан, обаче, от 1991 г. след разпада на СССР е под контрола на САЩ, вкл. и лабораторията за производство на въпросния токсичен агент. Сега да не вземе някой да си помисли, че САЩ имат нещо общо? Няма такова нещо. Във всеки случай Путин е виновен, защото времето преди президентските избори е най-подходящо да убиеш някого, сигурно вдига рейтинга. Много поздрави на всички дебили, които ще повярват на версията на Желязната лейди.

Какво казваше Виктор Суворов (Аквариум мисля беше) - излиза се от системата само през комина (на крематориума). Трудно влизаш, но никога не излизаш (жив). Това принципно. Мисля още след убийството на Бандера Хрушчов е нагънал и КГБ и ГРУ да внимамват как пипат. Те и ЦРУ имаха забрана да не трепят лидери. Та аз не вярвам руска служба , която и да е тя да е изпаднала до такава нескопосност, некадърност, пострадали 20 човека странични лица и т.н. Какво каза и Божидар Димитров - смърт до 3 секунди ако работят служби. Ако са руски служби и такава аматьорщина да проявят - не вярвам. Не вярвам. За мен един кагебеец като Путин или преди време например Андропов не бива да оглавява държава. Принципен въпрос.

23 руски дипломата поемат към дома предсрочно. Понеже са прости казаци.

Начи говедата са пълни олигофрени, щом 755 си заминаха?

Гонене на дипломати по нескопосано скалъпен повод. Това е скандал както и да го погледнеш. В най-добрия случай Русия ще изгони същият брой британски дипломати. А в най-лошият ще изравни бройката както направи със САЩ. Оставащите американски дипломати трябваше да са същият брой колкото са руските дипломати в САЩ. Това доведе до изгонването на стотици американци.

Всъщност уволниха стотици руснаци, които получаваха доста хубави заплати за службата си в американските дипломатически представителства.

да, тя цяла Русия работеше в посолствата?

е така се маскира размяна на шпиони учете се

Хората не са идиоти.Интерес от този скандал имат аглосассонците.Целта са изборите респективно Путин и световното първенство.Нагледахме се през годините на всички скалъпени обвинения към Русия.Стига вече .Баста.

,,идиотите,, в политиката са като ,,рогоносеца,, дето цялото село знае но накрая и тои разбрал...че е ,,идиот,,...!!!

ама не знам дали си чел книгите на Виктор Суворов. Ако не си добре е да прочетеш аквариума. Има го и на филм ама не е същото, даляч е от книгата. Не вярвам руска служба да е така нескопосана, особено ГРУ но все пак...... то и у нас с кадрите стана проблем.

да се чете: Скай Нюз: е виновен, че Дира пишат глупости

May says other measures may be taken which will not be publicized.

,,...Стана известна и първата мярка, която ще приложи Великобритания спрямо Русия по повод скандала със Сергей Скрипал, отровен с вещество, произведено в СССР...,,??? намерихме ,,зарин,, в сирия произведен от ,,третия раих,,...??? ,,украина,, не беше ли в ссср...??? тереза меи стана на ,,тереза маи,,... ,,маи това ...маи ...онова..,,??? външна политика и то ,,агресивна,, с ,,маи,, не се прави...!!! така бяха и преди ,,втората световна,,...!!! ,,маи,, месец идва, ,,калинките,, излизат на ,,бял свят,,...??? извиняваите за ,,бял,, да не прозвучи ...,,расистко,,...!!!

Руснаците направо да си прибират своите дипломати, да изгонят английските дипломати и да бият шута на Великобритания. Ама руснаците им треперят, щото избиват комплекси за малоценност и искат да са западняци. Затова ще ги правят за смях навсякъде.

а ,аз ще увелича квотата на акредитираните английски дипломати с още 60 човека !!така де !! сега очаквам и бойкот на световнота по футбол ,което "много ще ме изненада" скалъпена история ,както с бойнга над украина,защо мълчат ,А ?!

Заядоха се с тая Русия и това си му е! Докато не я разграбят,няма да мирясат.

чувала ли си за ГРУ. Ако не си по-добре и не чувай.Пиши си на воля- ей така. Аз като чух гру и настръхнах. Не вярвам да са станали палачори, но само името им е повод за страх и предпазливост. Аквариум - потърси, прочети, от Виктор Суворов.

Западът пък с тези санкции вече с по--ха!! Свят голям и широк Индия, Китай , Бразилия и т.н. т.н. Няма да умрат от глад, но тези от злоба, може да стане.

Права е Тереза! Трябва да мисли за пестене, защото се задава Брексит и плащания към Европа! От една страна ще се конфискуват парите на руските олигарси, за изходящата вноска при Брекзит, а след като и от Москва изгонят английски дипломати, ще спестят пари и от заплатите им там, а и от издръжка на посолството! Много прозорливо!!!

Хммм....виж, за това не се бях сетил. Идеята не е лоша и типична за характера на инглизите.

Има и друг вариант. Тереза Мей обявява война на Русия, след което няма да й се налага да плаща за Брекзит, защото вече няма да има кой да излиза от ЕС.

Сефте :-) те се гонят един друг от 18ти век с кратка почивка между 39-45 когато всички бяха заети с Хитлер.

41-45та. През 39т и 40та след пакта на Сталин с Хитлер англетата са мислели да ударят петролните полета на Баку и района, с което да накажат Сталин. Освен това там има и спор около Иран - Сталин иска да влезе и в Иран пак заради петрол, Англия е против естествено. Някои умни съветници казали на Чърчил - недей, сакън, ако Хитлер удари Русия тя без петрола рухва и оставаме сами. Прави са били. Та съюз имат след юни 41ва.

След като плашеше с "ултиматум" Т Мей сега се чуди как да си спаси имиджа, защото както се оказа, няма подкрепата нито на ЕС, нито на САЩ. Така че нещо трябва да направи... Изгонването на дипломати (които нямат нищо общо със случая, даже ако допуснем, че агенти на ГРУ са се опитали да убият Скрипал) е минималното и най-безболезненото, което може да се направи. Този път обаче отговора ще бъде моментален - веднага ще се експулсират същото количество дипломати и ще бъдат подадени всячески искове за клевета и всичко ще бъде раздуто (с участието на английските медии също, които си умрат да ритат който е паднал)...Така един ход, който Мей смяташе , че е печелив, ще се обърне в нейния крах, но сега тя няма други полезни ходове (освен да си подаде оставката, но едва ли тя има за това смелост) ...Чак да му дожалее на човек, но не мисля, че в Англия някой ще пророни сълзица за нея.

Пропускаш, че Мей е с много нисък рейтинг и се възползва от ситуацията, за да се закрепи на власт.

Хивическата лаборатория беше в Киев, и филиал в Киргизия! ...Айде, действайте! ? ....

Слава страшно в ЕВропа. По световните мрежи се говори, че НАТО обвинява Русия в отравяне. Това човече изобщо не е сигурно, че е било отровено, камо ли че било от Русия. Само че сега НАТО обявява едва ли не война на Русия. СТава страшно, хаосът на запад е пълен.

Да те би шерката да е донесла някой ,,БоярЫшник,, Да му удари старата пушка една руска баня в Лондон ?... и той да е замезил...? МИ ТОО В СЛУЧАЯ - пак мужиците са виновни, бе!

Вече започнаха да се гърчат в предсмъртна агония, сигурно усещат, че краят им е близко. Бог, когато иска да накаже някого, първо му отнема акъла. Явно на Запад този процес вече е започнал.

На тази скалъпена история за убийството и децата няма да повярват.руснаците, с опит в тези работи, никога, ама никога няма да използват този начин. Ива къде, къде по- лесни и сигурни. А предателите си заслужават стореното.

За какъв опит гавариш бе таварищ наш. Не ни излагай така ,ние сме добри хора и изобщо с такива неща не се занимаваме.

да не са им свършили чадърите?

Квосега....ще има ли световно в Колхоза....ххахахахаааа.....Алкашите станаха за срам и резил !!! Ония ден им удължиха санциите а сега и нови се задават....аххаххахахаа.....Запада докатоне ги умори от глад, няма да ги остави а казачоците са безсилни. Тия ракети с които плашат, дали ще им стиска да ги използват ??? Ами нека опитат и тогава Чичо Сам ще ги превърне в пепел !!!

платен трол-смешник.

Ливадаркоо, вярно е, че Канада футбол няма ! А Светът иска да гледа мачове и не му пука за някакъв си ,,съветски отпадък, па дори живеещ ,, в ..Лондон!?

от източника: Великобритания прие решение за експулсирането от страната на 23 руски дипломати. Дава им се едноседмичен срок. Това ще подкопае базата на руското разузнаване, заяви Тереза Мей.

цитирам факти, да не би аз да съм ви истерията мей?

Това при 0 доказателства! А уж всеки е невинен до доказване на противното. Тази отрова са я имали и други, а след като могат да я установят, то явно и британците и имат формулата. Това че някога е произведена в СССР, не означава, че за това е виновна Русия. И зарина е измислен при Третият Райх, но не обвиниха Меркел за химическите атаки в Сирия! ;) Онзи е бил осъден на 15 години затвор и помилван от Путин. За какво ще трепа някой Путин, след като го е помилвал и то малко преди избори? Да не говорим, че дъщеря му се е прибирала в Русия. А още някакъв от семеството е бил много болен и е ходил да се лекува в Русия, но е починал там. Ако са искали са могли по-рано да ги утрепат. Може някой да иска да налее още масло в огъня, на отношенията Русия-запада. За изборите обаче няма смисъл. Че то ако Путин каже, че той е наредил да го утрепат, руснака ще си каже "браво, ето така се действа с предатели" и в крайна сметка Путин би спечелил още повече гласове на изборите.

Рашките ги взеха на мезе тия! Казват, че отсега нататък всеки път, когато има катастрофи с жертви, ще обвиняват немците и ще ги плашат със санкции! Без доказателства! Голямата част от колите, участвали в катастрофите, са немско производство!

И защо решиха, че това вещество е произведено в Русия, след като изобретателят му вече над 20 години живее в Щатите? Там какво ли работи, да не е станал шофьор на камион?

И тая като и оня Блеъра ментаци , заради оня лъжльо избиха сумати хора и незнайно защо не го осъдиха нито повдигнаха обвинения от Международния трибунал в Хага или той не засяга Европейските и Американаски убийци .

Деньги нет, вьй там держитесь!

Пари нема ! ...Действаме !! / ..я дупе, я..кой както сколаса! ../

Явно в Англия нещо не върви и имат нужда от голямо отвличане на общественото внимание. - Агентът лежал в руски затвор, но не го убили там ... - Минали 10г в Англия и решили да го убият ... - Ама така го убили, че да се самокомпрометират всячески ... - Не го убили по лесния начин, ами по най-трудния за изпълнение ... - Англичаните с орбиталния сателит проследили следите на анти-мега-прото-гига частиците излъчвани от отровата и така разбрали пътя от Русия до Англия. А овцете в стадото вярват и слушат в захлас приказки от 1001 нощ.

Като ги изгони да заповядат у нас. Пък ако завъртят бизнес и наемат българи ,наистина бравос ! Лондон да си държи мигрантите и да им се радва.

...здравия разум

Истината се разкрива след разследване и съд. Всичко останало е политическа PR акция. Дайте на целия свят прозрачност в разследването, за да видим, кои са лошите момчета...

Обявяваме ли им война вече, зелените човечета да тръгват ли? Вагнер?

Ако уят ми беше толкова зелен, колкото дълъг?!

молдова изгони петима русски дипломати. литва изгони руски дипломат. сащ изгониха 35 руски дипломати и закриха две руски мисии в аржентина скандал с руски дипломати след открити 200 кг наркотици в руското посолство. обединеното кралство ще изгони руски посланици! сигурно е ужасно да се върнеш в кочината необятна

Още по-ужасно е да пишеш глупости от даалъка!

какво е това даалъка?? а това що съм написал, са заглавия на новини публикувани от дир бг!

Не става така с Евро и Американска наглост , няма доказателства нищо не посказва дали не са англичаните а още повече руснаците . Ако са били руснаците можеха да се преоблекат като араби да теглят по една ... на таткото и на дъщерята да ги заколя някъде и всичко щеше да е чисто . Евросъюза и Запада си остава двуличен както и тъпата им Демокрация от която затъваме все повече от 26-28 години и до днес .