Осъдиха доживот сомалиец, опитал да обезглави човек в Лондон

Мъж, който минала година опита да обезглави пътник в метрото на Лондон, беше осъден вчера на доживотен затвор, предадоха вчера Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха доживот сомалиец, опитал да обезглави човек в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

японския император искал да се отблагодари много някому, а онзи му казал - искам върху една шахматна дъска на първото квадратче да сложиш едно зрънце ориз, на второто - два, на третото - четири и т.н. двойно. Оказало се, че това са тонове ориз.

как няма някои да нападне Меркел. Тя унищожи Европа, а ние сами -България. Не сте ли учили математика за геометрична и аритметична прогресия - учи се в гимназията и са прости прогресии. Та мигрантите и циганите се размножават в геометрична прогресия. Само след 10-20 години - нас няма да ни има.

За болните от параноидна шизофрения , раздвояване на личността и други подобни заболявания наказателната отговорност трябва да е двойно по-голямаа спрямо здравите хора. Най-после да чуя за осъден шизофреник. Малко са тези присъди , трябват законодателни промени срещу шизофрениците .

Добър човек изглежда на фотото, само погледът му изцъклен, като на клинтън.

точно за да се избягват подобни нелепици тия трябва да бъдат убивани на място чрез разстрел.

Какво ми разправя енглийската полиция? Не бяха ли убили един невинен бразилски гражданин, защото им се сторил съмнителен.

За това внимавай, и ти мязаш на "бразилски гражданин", циганино!

Това говори ли общо за психологичното състояние на поканените от също ненормалната баба Меркел и групата от параноидните шизофренцизи и цензуратори на поканилите колегите си от всички страни, съединявайте се с "Welcome"?

"към момента на престъплението е страдал от параноидна шизофрения". Великобритания определено не е демокрация. Тях направо си ги управлява Томас де Торквемада. Я да се поучат на демокрация от България! В Казанлък двама ненормални братя убиха от бой майка си, Вкараха ги за един месец на лечение, сега са на свобода. Онзи в София дето уби майка си и дядо си също щели да го пращат на лечение. И след месец ще го изпишат! А милият сомалиец, който само се е опитал, ще лежи доживот. Това си е терор от страна на държавата!

Това е Щерев. Бъдете бдителни за щеревци, както е казал полицаят. Вече свободен от нацистката пропаганда на ЕК.

маймуняк

Нормално в природата паразитите се УНИЩОЖАВАТ! Човешкото общество е достигнало пълна деградация, като е издигнало правата на паразитите в основни права за сметка на останалите!

Каква е тази доживотна присъда, когато може да излезе след 8,5 години. Ева си изтрещялата система

Добре, че всички джихадисти не са като тоя "побъркани". Повечето си режат глави и се взривяват съвсем "нормално".

Щом са отрязали нечия глава нормално, значи всичко си е нормално! К'во протестирате?

А, анджак! Нема се пуашите и да се поддавате на мурзилска пропаганда! Ще взимате пример от Щерев. Той може да "оправи" и един взвод афганистанци, на ден.

Защо нападате един побъркан човечец, той не е знаел какво прави и трябва да се лекува. Освен това е бил и наркоман. Наркоманът в София с параноидната шизофрения, който уби зверски майка си и дядо си, в името на ИД ли го направи? А вас с Вашата путуноидска циклофрения като изливате тук параноичните си истерии в затвора ли да ви бутнем или в психото? ха...ха...ха...

И ти не знаеш какво правиш, ама те търпим заради свободата на словото и аз съм шарли.

Такива изроди трябва да се изтребват до крак навсякъде по света!!!

Погледнете изродската му физиономия.....тоя да го режат парче по парче за кайма!

набийте го на кол ва публично!