Най-високият мъж в света се срещна с най-ниския (снимки)

Най-високият мъж в света - турчинът Султан Кьозен за пръв път се срещна в Лондон с най-ниския мъж на планетата - непалеца Чандра Бахадур Данги.

Обратно в новината

Коментари - Най-високият мъж в света се срещна с най-ниския (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя съм го виждал по телевизията. Май мярката на обувките му бе 54. Иначе най-високия някога известен мъж е бил някъде 270, но е починал при падане.

Турците затова имат харем защото един мъж стига за цяло село жени(даже му режат някой работи да не са огромни)..другаде е обратното.

А ти първата,или втората съпруга на Реджеп беше ма ДЕБИЛмаилко а??? П.П. Турците има харем,защото това е богатство... Като събереш 10 туркини,по 5 декара г...з,и ето ти имот!!

"Другаде е обратното"... Да,това е така!! В България-примерно-рогата не са толкова огромни,и затова,не се налага да ги режат..... Айде сега-фереджето и у кухнята,че Хасан кат`те види пред кАмпУтЕра......

Като ти чета коментара стигам до извода ,че не случайно магаретата са с български имена.

Bravò

Кой на кого се поклони,а?

Удивителна снимка!!! Толкова различни... И толкова еднакви!!! Човеци!!! Да са живи и здрави и двамата,и да се радват на поколение!!!!!

ДО КОЛКОТО ЗНАМ ТОЗИ ТУРЧИН Е НАЙ-ВИСОКИЯ МЪЖ ЗАЩОТО СЕ Е РЕГИСТРИРАЛ А В АЗИЯ ИМА ЕДНА МОМЧЕ НА 20Г, КОЕТО Е ПО-ВИСОКО ОТ ТУРЧИНА С 5 СМ, КОЕТО ГО ПРАВИ НАЙ-ВИСОКИЯ НА СВЕТА НО МОМЧЕТА ОЩЕ НЕ СЕ Е РЕГИСТРИРАЛО ЗАЩОТО МУ ПРАВЯТ ОПЕРАЦИИ И СЕ ВЪСТАНОВЯВА.

Световния елит в Лондон си организира забавление с ируди, само се чудя къде е брадатата жена?

Че-какво им е на хората??? Единият много висок-другият много нисък...... Трябва ли да мразим "различното"?? Или да се отвращаваме от него??Къде-примерно-са границите между нормалното и "ненормалното" относно височината на хората?? Още повече,че те не са избрали сами това положение,а е резултат от природата.... Просто,няма много като тях!! Ако това е повод да ги наричаме "уроди",то- по тази логика-Павароти и Леонардо Да Винчи са също такива,нали??`Щото,като тях,няма много.....

А трябва ли да ги разкарват като панаирджийски мечки? Шоу си правят от недъзите на тези хора!

Toni

Това малко на сеирджийска работа ми идва. Високия пак добре- мъж, не етолкова зле като е висок, само проблем с панталоните, обувките и леглото. И семейство може да има, и деца. Но малкия човек страда много. Получава съжаление, втренчени погледи, подигравки. Само мога да кажа- пази Боже от такъв живот.

високият има много по висок риск от рак

турчина Кирили Методи Драганов в момента така изглеждат! РБ- патриотизъма чудо направи!

лабут паша, де те 4укат-де се пукаш.

да ти кажат : Лабут (тур.дума) на мильоцйонерският език означава БОЙ !