Коментари - Българин е пострадал в атентата в Лондон, издирват българка | Днес.dir.bg

Българин е пострадал в атентата в Лондон, издирват българка

Български гражданин е пострадал при нападенията в Лондон на 3 срещу 4 юни т.г.

Обратно в новината

Коментари - Българин е пострадал в атентата в Лондон, издирват българка | Днес.dir.bg

Коментари

Без Бае Ганя не може, той е у всека манджа мерудия,

Никой не мигрира само заради парите но и те са едната страна на монетата другата е реализация,законност и ред които в бг са немислими. случая в Бургас на гарата май го забрави ?

ВСИЧКИТЕ ЩАБКВАРТИРИ НА ТЕРОРИСТИЕСЕ НАМИРАТ В ЛОНДОН ВКЮЧИТЕОНО ДОКУ УМАРОВ СЪБОРИЛ ТРИ БЛОКА В МОСКВА - МИСЛЯ СЪМ УВЕРЕН ,ЧЕ ЕДНА ПРИЧИНИТЕ ДА Е ЛОДОН Е ИМЕНО И ТАЗИ . ВТОРАТА МНОГО СЛАБАТА РАБОТА НА МИ-6 НА ТЪПОТО ПР-ВО

FuckTheEU

Умаров го убиха, но закаев е жив и здрав в Лондон, настанен в секретна квартира от британските специални служби, и с негова помощ се вербуват терористите взривяващи се в Русия.

Просто съм потресена от случващото се във Великобритания. Има ли начин да се спре това безумие, ако трябва да се направи интернационална постоянно действаща организация срещу този терор. Как ще живеем по-нататък, след като убиват невинни хора? Господ да е с нас! Да бъдем силни и да се преборим с фанатиците!!!

Горката ти! аз съм малко по притеснен от българския съд че не вкарва в затвора бандити ами само ги изкарва. Плаши ме и демогравския срив в бг, некадърноста на институциите и бруталната политическа класа, масовата чалга култура и озлобяването на народа от безсилие в реализиране. За англичаните не ми дреме щото те ни ненавиждат.

другарко , я потърси и прочети колко хора са избити в ирак , сирuя и т.н ... маината ти маинина !

Джени, дела беше чадо да се потресеш когато Европата мачкаше и влачеше, убиваше, създаваше конфликти, крадеше и създаваше държави удобни за източване по Африка, Азия и Америка... Не е само исляма, колкото и да се опитват да настроят едни срещу други на религиозна основа. С нашето мълчаливо одобрение се окраде и унищожи живота на милиони... Сега те са с гръб опрян в стената и фанатиците се възползват от момента. Но момента го създадохме белите, красиви християни. Посяхме ветрове и сега жънем началото на бурята. Какво майната си търсеха англичаните, руснаците и американците в Афганистан... Хората там от десетки години се раждат, живеят и умират в една вечна война... Когато там загинат за ден 200 човека са студени цифри, когато жертвите са бели и красиви са много по жертви... В наше име не посят този вятър... Сега ще ходим да ги стреляме в ответен удар.... Сещаш ли се когато се оказа, че уж имало химически оръжия после се оказа , че нямало и , че било лъжа... И се срина една държава и милиони страдат... Ти се беше Джени да излезеш на протест... Или когато жертвите са на майната си, майната му, те не са хора.... За съжаление ще плащаме това, което беше създадено

Просто съм потресена от случващото се във Великобритания. Има ли начин да се спре това безумие, ако трябва да се направи интернационална постоянно действаща организация срещу този терор. Как ще живеем по-нататък, след като убиват невинни хора? Господ да е с нас! Да бъдем силни и да се преборим с фанатиците!!!

Ислямистки атентати има от поне 150 години. Едно от решенията, практикувани с огромен успех, е да се заравят останките на атентатора в свинска кожа. Това е кошмарно в очите на ислямистите и е един от методите за тяхното възпиране. Днес е напълно възможно да се определят с ДНК тестове кои останки са именно от атентатора и да бъдат погребани по този начин. За религиозните фанатици това би било повече от кошмарно! Обезсмисля се цялата божествена саможертва и намирането на щастие след смъртта.

искам само някои да ми каже с какво са виновни хилядите избити жени и деца в ирак , либuя , сирuя ???

Ми те там харапи се избиват с харапи! Техни си харапски ценности. Виж ги днес, как всички харапи се нахвърлиха срещу Катар! Правилото е, когато видиш два катуна цигани да се млатят, да не се месиш!

как така при кадафито и садам имаше ред бе подметка умирисана ?

Сега след като са извън ЕС, англичаните не са длъжни да спазват хомо-гей правилата и могат да им спукат гьона на резняците. Първо да отворят лагер(да питат руснаците как става) някъде на остров-парче скала северно от Шотландия и да го напълнят с чалми. В Лондон и другите градове да им проверяват документите през 100 метра и за най малкото нарушение хайде за 6 м в лагера.

"Мъжете убиват седем души и раняват петдесетина, преди да бъдат застреляни от полицията. " Точно това няма как да се случи в държава като Израел, където хората масово се движат въоръжени. Не само военните, а и огромно количество цивилни ходят с оръжие. Тези тримата щяха да бъдат гръмнати в рамките на минута, а не да се чакат 8 минути до идването на полицията и да има толкова жертви и пострадали...

Всички мюслита във всички европейски страни трябва да бъдат незабавно натоварени на самолети и върнати там откъдето са дошли. Ако не искат-в океана. Това е единственият и решителен начин за спасяване на Европа. Нищо друго!!!!

по евтино е на кораби и в ламанша изсиоват товара-риби гладни колко щеш

Абе г-жо Чалева, погледнете се какво пишете! Днес за кой ли път допускате една и съща грешка, което говори, че за Вас това не е просто случайност, а липса на елементарна езикова култура! "По информация на негови приятели той се е нахвърлил на един от нападателите, който намушкал с нож жена, за да я спаси." Значе нападателят е намушкал жената за да я спаси?! Едно нормално изречение като не можете да сътворите, какво правите там?! Че и редактор! Пфуууу...

за да решат проблема в англия, ще трябва да се допитат до хилядите путински тролове за съвет.

ти , преди да си се омъжила , танцувала ли си чака-рака заради тинти-риминти на масите , на пилоните ? първият ми въпрос . вторият ми въпрос : къде живееш сега , след приключването , и , може би по значително , но подтиснато - какво сега друго ?

Лондон се е превърнал в сбирщина от хора по джапанки!

ти с папионка ли ходиш из вашето село?

То пък добре, че не са и боси по асфалта, че напоследък и такава тенденция виждам по "развитите" държави.

свежо ! да , но какво от това ли ? погледни себе си , когато се разходиш на плажна ивица , чадър 100 лева , около тебе едни хамали за пития и ястия , а ти султан ахмед с бодигардове и ауди 8 пред заведението . така , какво друго да се очаква : социалистическият сюреализмът си намери път. в швейцария има в момента една изложба на сюреализмът съветския съюз . потърси си един живопис под наименованието : what the homeland begins with . за поколението от по-младите , май , те да си потърсят изображенията с титлата : what the homeland after .

Може да се окаже , че е нелегално в UK и тогава да видите какъв скандал ще гръмне !

Как може да си нелегално в страна от Еврозоната?

Обединеното кралство НЕ Е в Еврозоната.

Пак някакво информационно затъмнение. По БТВ сега в новините репортерката от Лондон тръгна да говори, че има информация за пострадала българка и водещата я прекъсна... Защо не пишат името на българката от външно, може някой да има информация?!

пак направете рок чалга концерт с блонди като снощи във вечерта когато друго младо момиче беше наръгано с нож повече от десет пъти и жестоко заклано заедно с други невинни, но певците си получиха парите от глупците

Англичаните подходиха много цинично като решиха както американците да се затворят и да теглят една на целия останал свят... явно трябва да се откажат от част от придобивките си, а не да издигат по-високи стени. Америка и Англия винаги са гледали само личната си изгода и личния си интерес!

Дайте да се откажем от правата и свободите си за сметка на сигурноста? Така ли? Дай и да не вдигаме стени, а да се откажем от придобивките си в полза на нашественици и паразити? Къде ти промиха така мозъка, ако изобщо си имал такъв някога?!

Нееее, твоята логика е крайна и погрешна . Виж какъв е резелтатата, какво се случва и пак разсъждавай... и да бъде разумно.

Прочети "Бремето на белия човек" и много неща ще ти се прояснят (поезия е, не е рекламна брошура). Обединеното кралство е носило много беди на народите, които е управлявало, но е занесло до тях и това, което наричаме днес модерна цивилизация - здравеопазване, образование, електричество, водопроводи, пътища и прочие. Подобна е и ролята на Русия в Закавказието и Средния изток, на Австрия в Западните Балкани. Нищо не е еднопосочно или еднозначно.

Гледах новините току-що.Видях отговорите на нашия посланик в U.K.А той "милият" въобще не беше в час.Не успя да даде въобще някакъв адекватен отговор на зададените му въпроси.Явно този трагичен инцидент наруши спокойствието на българската мисия в Англия.

Всеки сам си избира пътя. По-глупавите и по-алчните просто ще живеят по-малко.

то с туй мислене и приказки, май и теб тва те чака.

То щеше да е чудо ако нямаше българин наблизо очевидец от няколко километра поне ама до сега не бяха успели и да са сред пострадалите.. Каква новина е това бе журналя???Колко българи ежедневно са пострадали ама не пишете за тях..Та днеска по ранина 20 годишен се е хвърлил от висок етаж в София или за вас той не е жертва на управляващите както и онези жертви в Лондон...

Някой е решил да се хвърли от блока и той е жертва на управляващите, ЕС, САЩ, ФАЩ и квото там се сетите атакаджиите ?

за Баташкото клане са били отговорни както турците ,така и техните съюзници англичаните ...

докато не си изгонят мюслитата така ще е ....... страх

ами тогава не съобщавайте 5 мин след нападението че българи не са пострадали тоя път се медиите се насрахте изчакай два дни пък тогава съобщавайте

Правиш ли разлика между "НЯМА ДАННИ за пострадали български граждани" и "няма пострадали български граждани"? Или просто си плюеш по инерция...

Лошото идва бързо, но къде е бързината на реакция на службите на реда, да убиеш 7 човека и раниш още 50 все пак трябва време. Според мен въпреки нивото на опасност от тероризъм реакцията на полицията е била супер бавна. Да пази Господ да не се случва.

Това е от една страна ама другата медиите не съобщават че единия е бил участник в документален филм за ид показан по националната им телевизия ама както се види службите са си го ''наблюдавали'' през крачола май..

to ne bi arabi ,indizi ,paki ta i mangali.Kakvo povicalo takova se obadilo

skoro grazdanska vojna gi caka anglicanite

брат ми и племенника са в лондон,но там сред бг общността не се съобщава такава новина,а сега да видим кой лъже и защо?

В Събота вечер на Лондон бридж имаше български театър с участието на Мая Бежанска и Дони, истинско чудо ще е ако няма пострадали българи. Дано всичко е наред.

Ами пишете бе...имена ...защо само палите фитила ..да си вдигам кръвното и треперя...

в България всеки ден се трепят с колите и моторите, ама за един пострадал българин в Англия- цял кризисен щаб!

... ама първо много бързо казахме ,че няма пострадали българи!

Коментари - Българин е пострадал в атентата в Лондон, издирват българка | Днес.dir.bg

Българин е пострадал в атентата в Лондон, издирват българка

Български гражданин е пострадал при нападенията в Лондон на 3 срещу 4 юни т.г.

Обратно в новината

Коментари - Българин е пострадал в атентата в Лондон, издирват българка | Днес.dir.bg

Коментари

Без Бае Ганя не може, той е у всека манджа мерудия,

Никой не мигрира само заради парите но и те са едната страна на монетата другата е реализация,законност и ред които в бг са немислими. случая в Бургас на гарата май го забрави ?

ВСИЧКИТЕ ЩАБКВАРТИРИ НА ТЕРОРИСТИЕСЕ НАМИРАТ В ЛОНДОН ВКЮЧИТЕОНО ДОКУ УМАРОВ СЪБОРИЛ ТРИ БЛОКА В МОСКВА - МИСЛЯ СЪМ УВЕРЕН ,ЧЕ ЕДНА ПРИЧИНИТЕ ДА Е ЛОДОН Е ИМЕНО И ТАЗИ . ВТОРАТА МНОГО СЛАБАТА РАБОТА НА МИ-6 НА ТЪПОТО ПР-ВО

FuckTheEU

Умаров го убиха, но закаев е жив и здрав в Лондон, настанен в секретна квартира от британските специални служби, и с негова помощ се вербуват терористите взривяващи се в Русия.

Просто съм потресена от случващото се във Великобритания. Има ли начин да се спре това безумие, ако трябва да се направи интернационална постоянно действаща организация срещу този терор. Как ще живеем по-нататък, след като убиват невинни хора? Господ да е с нас! Да бъдем силни и да се преборим с фанатиците!!!

Горката ти! аз съм малко по притеснен от българския съд че не вкарва в затвора бандити ами само ги изкарва. Плаши ме и демогравския срив в бг, некадърноста на институциите и бруталната политическа класа, масовата чалга култура и озлобяването на народа от безсилие в реализиране. За англичаните не ми дреме щото те ни ненавиждат.

другарко , я потърси и прочети колко хора са избити в ирак , сирuя и т.н ... маината ти маинина !

Джени, дела беше чадо да се потресеш когато Европата мачкаше и влачеше, убиваше, създаваше конфликти, крадеше и създаваше държави удобни за източване по Африка, Азия и Америка... Не е само исляма, колкото и да се опитват да настроят едни срещу други на религиозна основа. С нашето мълчаливо одобрение се окраде и унищожи живота на милиони... Сега те са с гръб опрян в стената и фанатиците се възползват от момента. Но момента го създадохме белите, красиви християни. Посяхме ветрове и сега жънем началото на бурята. Какво майната си търсеха англичаните, руснаците и американците в Афганистан... Хората там от десетки години се раждат, живеят и умират в една вечна война... Когато там загинат за ден 200 човека са студени цифри, когато жертвите са бели и красиви са много по жертви... В наше име не посят този вятър... Сега ще ходим да ги стреляме в ответен удар.... Сещаш ли се когато се оказа, че уж имало химически оръжия после се оказа , че нямало и , че било лъжа... И се срина една държава и милиони страдат... Ти се беше Джени да излезеш на протест... Или когато жертвите са на майната си, майната му, те не са хора.... За съжаление ще плащаме това, което беше създадено

Просто съм потресена от случващото се във Великобритания. Има ли начин да се спре това безумие, ако трябва да се направи интернационална постоянно действаща организация срещу този терор. Как ще живеем по-нататък, след като убиват невинни хора? Господ да е с нас! Да бъдем силни и да се преборим с фанатиците!!!

Ислямистки атентати има от поне 150 години. Едно от решенията, практикувани с огромен успех, е да се заравят останките на атентатора в свинска кожа. Това е кошмарно в очите на ислямистите и е един от методите за тяхното възпиране. Днес е напълно възможно да се определят с ДНК тестове кои останки са именно от атентатора и да бъдат погребани по този начин. За религиозните фанатици това би било повече от кошмарно! Обезсмисля се цялата божествена саможертва и намирането на щастие след смъртта.

искам само някои да ми каже с какво са виновни хилядите избити жени и деца в ирак , либuя , сирuя ???

Ми те там харапи се избиват с харапи! Техни си харапски ценности. Виж ги днес, как всички харапи се нахвърлиха срещу Катар! Правилото е, когато видиш два катуна цигани да се млатят, да не се месиш!

как така при кадафито и садам имаше ред бе подметка умирисана ?

Сега след като са извън ЕС, англичаните не са длъжни да спазват хомо-гей правилата и могат да им спукат гьона на резняците. Първо да отворят лагер(да питат руснаците как става) някъде на остров-парче скала северно от Шотландия и да го напълнят с чалми. В Лондон и другите градове да им проверяват документите през 100 метра и за най малкото нарушение хайде за 6 м в лагера.

"Мъжете убиват седем души и раняват петдесетина, преди да бъдат застреляни от полицията. " Точно това няма как да се случи в държава като Израел, където хората масово се движат въоръжени. Не само военните, а и огромно количество цивилни ходят с оръжие. Тези тримата щяха да бъдат гръмнати в рамките на минута, а не да се чакат 8 минути до идването на полицията и да има толкова жертви и пострадали...

Всички мюслита във всички европейски страни трябва да бъдат незабавно натоварени на самолети и върнати там откъдето са дошли. Ако не искат-в океана. Това е единственият и решителен начин за спасяване на Европа. Нищо друго!!!!

по евтино е на кораби и в ламанша изсиоват товара-риби гладни колко щеш

Абе г-жо Чалева, погледнете се какво пишете! Днес за кой ли път допускате една и съща грешка, което говори, че за Вас това не е просто случайност, а липса на елементарна езикова култура! "По информация на негови приятели той се е нахвърлил на един от нападателите, който намушкал с нож жена, за да я спаси." Значе нападателят е намушкал жената за да я спаси?! Едно нормално изречение като не можете да сътворите, какво правите там?! Че и редактор! Пфуууу...

за да решат проблема в англия, ще трябва да се допитат до хилядите путински тролове за съвет.

ти , преди да си се омъжила , танцувала ли си чака-рака заради тинти-риминти на масите , на пилоните ? първият ми въпрос . вторият ми въпрос : къде живееш сега , след приключването , и , може би по значително , но подтиснато - какво сега друго ?

Лондон се е превърнал в сбирщина от хора по джапанки!

ти с папионка ли ходиш из вашето село?

То пък добре, че не са и боси по асфалта, че напоследък и такава тенденция виждам по "развитите" държави.

свежо ! да , но какво от това ли ? погледни себе си , когато се разходиш на плажна ивица , чадър 100 лева , около тебе едни хамали за пития и ястия , а ти султан ахмед с бодигардове и ауди 8 пред заведението . така , какво друго да се очаква : социалистическият сюреализмът си намери път. в швейцария има в момента една изложба на сюреализмът съветския съюз . потърси си един живопис под наименованието : what the homeland begins with . за поколението от по-младите , май , те да си потърсят изображенията с титлата : what the homeland after .

Може да се окаже , че е нелегално в UK и тогава да видите какъв скандал ще гръмне !

Как може да си нелегално в страна от Еврозоната?

Обединеното кралство НЕ Е в Еврозоната.

Пак някакво информационно затъмнение. По БТВ сега в новините репортерката от Лондон тръгна да говори, че има информация за пострадала българка и водещата я прекъсна... Защо не пишат името на българката от външно, може някой да има информация?!

пак направете рок чалга концерт с блонди като снощи във вечерта когато друго младо момиче беше наръгано с нож повече от десет пъти и жестоко заклано заедно с други невинни, но певците си получиха парите от глупците

Англичаните подходиха много цинично като решиха както американците да се затворят и да теглят една на целия останал свят... явно трябва да се откажат от част от придобивките си, а не да издигат по-високи стени. Америка и Англия винаги са гледали само личната си изгода и личния си интерес!

Дайте да се откажем от правата и свободите си за сметка на сигурноста? Така ли? Дай и да не вдигаме стени, а да се откажем от придобивките си в полза на нашественици и паразити? Къде ти промиха така мозъка, ако изобщо си имал такъв някога?!

Нееее, твоята логика е крайна и погрешна . Виж какъв е резелтатата, какво се случва и пак разсъждавай... и да бъде разумно.

Прочети "Бремето на белия човек" и много неща ще ти се прояснят (поезия е, не е рекламна брошура). Обединеното кралство е носило много беди на народите, които е управлявало, но е занесло до тях и това, което наричаме днес модерна цивилизация - здравеопазване, образование, електричество, водопроводи, пътища и прочие. Подобна е и ролята на Русия в Закавказието и Средния изток, на Австрия в Западните Балкани. Нищо не е еднопосочно или еднозначно.

Гледах новините току-що.Видях отговорите на нашия посланик в U.K.А той "милият" въобще не беше в час.Не успя да даде въобще някакъв адекватен отговор на зададените му въпроси.Явно този трагичен инцидент наруши спокойствието на българската мисия в Англия.

Всеки сам си избира пътя. По-глупавите и по-алчните просто ще живеят по-малко.

то с туй мислене и приказки, май и теб тва те чака.

То щеше да е чудо ако нямаше българин наблизо очевидец от няколко километра поне ама до сега не бяха успели и да са сред пострадалите.. Каква новина е това бе журналя???Колко българи ежедневно са пострадали ама не пишете за тях..Та днеска по ранина 20 годишен се е хвърлил от висок етаж в София или за вас той не е жертва на управляващите както и онези жертви в Лондон...

Някой е решил да се хвърли от блока и той е жертва на управляващите, ЕС, САЩ, ФАЩ и квото там се сетите атакаджиите ?

за Баташкото клане са били отговорни както турците ,така и техните съюзници англичаните ...

докато не си изгонят мюслитата така ще е ....... страх

ами тогава не съобщавайте 5 мин след нападението че българи не са пострадали тоя път се медиите се насрахте изчакай два дни пък тогава съобщавайте

Правиш ли разлика между "НЯМА ДАННИ за пострадали български граждани" и "няма пострадали български граждани"? Или просто си плюеш по инерция...

Лошото идва бързо, но къде е бързината на реакция на службите на реда, да убиеш 7 човека и раниш още 50 все пак трябва време. Според мен въпреки нивото на опасност от тероризъм реакцията на полицията е била супер бавна. Да пази Господ да не се случва.

Това е от една страна ама другата медиите не съобщават че единия е бил участник в документален филм за ид показан по националната им телевизия ама както се види службите са си го ''наблюдавали'' през крачола май..

to ne bi arabi ,indizi ,paki ta i mangali.Kakvo povicalo takova se obadilo

skoro grazdanska vojna gi caka anglicanite

брат ми и племенника са в лондон,но там сред бг общността не се съобщава такава новина,а сега да видим кой лъже и защо?

В Събота вечер на Лондон бридж имаше български театър с участието на Мая Бежанска и Дони, истинско чудо ще е ако няма пострадали българи. Дано всичко е наред.

Ами пишете бе...имена ...защо само палите фитила ..да си вдигам кръвното и треперя...

в България всеки ден се трепят с колите и моторите, ама за един пострадал българин в Англия- цял кризисен щаб!

... ама първо много бързо казахме ,че няма пострадали българи!