Най-тежкият удар на терористи в Лондон бе през 2005-а

От 2005 г. досега във Великобритания са извършени няколко терористични акта, припомня Франс прес. Хрониката, цитирана от БТА, е по повод вчерашното нападение.

Обратно в новината

Коментари - Най-тежкият удар на терористи в Лондон бе през 2005-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правосъдието им е много стереотипно ако не те убият- доживот.

тези атентати са следствие от поредица антивоенни митинги GB да напусне военната инвазия в близкия изток. Пукнаха бомбите в Лондонът и медиите убедиха всички, че това е алкайдска далавера - АВТО-математично престанаха антивоенните протести!!! Британската навалица стана единодушна - бий поганеца бий бий бий.... Така стана и в Испания - антивоенни джиджи биджи и бам влаковете ... пак убедиха обществеността, че бомбите са алкайдни...

Най-тежките удари на Лондон: 1. Принуждаване след опиумните войни цялото население на Китай да ползва опиум. 2. Разоряване и разделяне на Индия (Тогава е включвала в себе си и Пакистан, Бангладеш и Шри Ланка). 3. Унищожаване на индианците в Северна Америка. 4. Унищожаване на аборигените в Австралия. 5. Поробване и зверско експлоатиране на половината Африка.

абе добре е. обаче, тез удари са нанасяни векове. аз съм фен на сащ. прасни с атома и в един миг - япониа изчезва. ей на това му викам удар и забавление... ингилизите издишат по тоз показател.

"...той ранява с нож двама души. Осъден е на доживотен затвор." Ехоооо, всичките в съдебната ни система, четете ли това? Или това е толкова строто, защото не се е признал за виновен? Ако беше, щяха да го пуснат с условна и изпитателен срок.

аа добре, значи няма страшно, понеже е имало и по-успешни убийства.. ХаХааааааа.. боклуци

Я ако обичате по-толерантно към нашите братя мюсюлмани! Те имат нужда от разбиране, любов, пари, да не бачкат, да им подадеш задникa си! И така! А и между другото както винаги англичаните излязоха най-големите тарикати, не ги мислете, те ще се оправят! Те са със САЩ, а ние с еврогейцитe и рязаните диваци дето пристигат по море и суша и по 1 млн на година!

за Лондон. КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО! НАЛИ ТЕ НАДРОБИХА ЧОРБАТА, СЯ ДА Я СЪРБАТ! ЛОШОТО ЧЕ НИЕ ЩЕ ПОЛУЧИМ ПО НЯКОЙ РИТНИК СЪЩО!

я стига се втелясвайте... в Сирия Ирак и Афганистан на ден се избиват по 50тина + човека и Хамериканците викат не сме ние а сега за 5тима лондончани осрахте нета...

Примитивни хора,с ниска култура и с ислямска релгия която е застинала в 14 век. Това е днес тази религия,морал и комплектована с прости и неуки хора. Два свята и този ислямският трябва да си седи там у тах и да се избиват. Не ги пускайте тук в Европа,на дивака ако му кажеш че има демокрация,то той ще те изяде. Това е ИСТИНАТА. Колко още трябва за да разберат европейските евролидери,че нашите държави и насалние трябва да се пазят. После ще е късно. през 2060 година европейското население ще бъде само 4 % от световното. И тогава тези примати ще ни избият. Мислете хора,бдете ! Не за нас,а за децата ни и Вашите също. Европа в момента върши самоубийствени неща с миграцията. Нима не виждате. Ислямът е вреден за Европа и те убива,мачка и гази на улицата у Дома.

Примитивни хора,с ниска култура и с ислямска релгия която е застинала в 14 век. Това е днес тази религия,морал и комплектована с прости и неуки хора. Два свята и този ислямският трябва да си седи там у тах и да се избиват. Не ги пускайте тук в Европа,на дивака ако му кажеш че има демокрация,то той ще те изяде. Това е ИСТИНАТА. Колко още трябва за да разберат европейските евролидери,че нашите държави и насалние трябва да се пазят. После ще е късно. през 2060 година европейското население ще бъде само 4 % от световното. И тогава тези примати ще ни избият. Мислете хора,бдете ! Не за нас,а за децата ни и Вашите също.

Ха Ха ми то тези които ги пускат са същите които помагат да се радикализрат и ги пращат да им вършат мръсната работа в БИ. Западните служби са едни от създателите на тези терористи които после се изпращат да унищожават хората в БИ. Тези атентатчета са нищо в сравнение с гадостите които тези причиняват в БИ

Не мога да разбера защо на времето Хитлер се е захванал да унищожава евреи и славяни, а не е изчистил света от тази ислямистка пасмина.

Хм чесно казано въобще не ме вълнуват атентаите в Англия....... Хората пострадали да ,но благодарение на тази Англия в БИ ежедневно стават атентати и умират много повече хора.. Преди два дни имаше атентат в Багдад и в Сирия.. Там тези които се взриявата в Англия ги наричат умерена опозиция и ги подкрепят. На фона на гадостите които Англия и другите ЗЕ държави са причинили дори тези атентати са нищо.....

Еее, бива ли такава статия, която насажда омраза към тъмнокожите - индийци, нигерийци, иракчани! Да се сезира съда по правата на човека и да се припомни, че най-голямата заплаха за острова са източноевропейците - поляци, българи, чехи, сърби и т.н. Хем са бели, хем работят, хем гледат да се интегрират!

+++++++++++++++

Вай, вай, вай.... Сакън бе, чоджум, не ми трийте коментара... Не парсим бе, чок гюзел Лондон....Ярина терорист геледжек...Чок гюзель вилает, ал черкин рахат баш!!!!

Европа няма лидер, който да я поведе в тежкия момент срещу врага - исляма!

джихада тече с пълна сила, тия имат армия и тъпеят! Европа е крайно време да обърне страницата, да удари ембарго на Ердоган и да тръгне срещу ИД в директен сблъсък!

с риск да ви приседне требва да ви осведомим и требва да ви осведомим също така, че най-тежките удари по лондоня предстоят.... има мноо джамии и исламисти там. ена запове и готово.

За да има мир, хармония просперитет на планетата, за да няма глад, болести, войни, атентати трябва да ги няма следните държави и институции: 1. Световното зло- СаЩ. 2. Малко по-малкото зло- Русия. 3. Турция 4.Китай 5. ИДИЛ-и, миндили, и тем подобни творения на първичното зло- САЩ. 6 ЕС- като организация трябва да бъде ликвидирана 7.ООН 8.НАТО 9 Световна банка 10. МВФ. Това е- просто и ясно.

Споко! Съвсем скоро прогнозата ти ще се сбъдне , но ще останат едва 2-3 процента от зомбитата по цялата планета!