От МС: Устроиха цирк на Борисов в Лондон

"Добре организиран сценарий" и "цирково изпълнение" в част от въпросите към премиера Бойко Борисов на срещата му с българската общност в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - От МС: Устроиха цирк на Борисов в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

........ А Лондон е прав. Реалната ситуация тук е плачевна. И гневът на сънародниците ни е генерален - примерите за нескопосаното управление в България са толкова много, че е обидно някакъв управленец въобще да се появява пред очите ти, камо ли да говори за успехи. България беше на 205-о място по раждаемост, сега вече е на 210-о От 233 страни. Т.е. тук деца не се раждат. Бяхме на 19-о място по смъртност - между Мали и Малави. После бяхме 13-и - веднага след Свазиленд. Сега сме на 6-о място в света по смъртност. Минахме Афганистан и Сомалия. Скоро ще минем ЧАД. В резултат на това вече сме на 229-о място в света по прираст на населението с отрицателен коефициент от минус 0.83%. В Сирия, разбира се, положението е по-зле. Но пък продължителността на живота тук е по-малка от тази в Ивицата Газа.

Ех бат бойко , къде те настигна тая "лошия мариал"! Ама ако не беше ял само филии с мас и беше прочел нещо повече от Винету можеше да изфъфлиш нещо на студентите в Лондон!!!

Лиглю !!!!

Най-голям циркаджия се оказа Бащицата.Велик !

Въпросът е не дали а до колко дни Борисов ще бъде изхвърлен и осъден за национално предателство, наркотрафик, контрабанда и поръчване на убийства. Българите в Лондон не са достойни, да задават въпроси на Тиквоний, ами тогава нека му ги задават прокурорите които ще го съдят

цирка в лондон беше организиран от такива мамелюци ,като Aрнаудова.продалжението на цирковата програма бе и е в Cофiя.след Aрнаудскаta се изцепи и измикяра му дончев.колко повече защита на буда,толкова повече му ласва голият политически и управленски задник.

Има една житейска ситуация в която важи правилото ''колкото повече мърдаш , толкова повече ти влиза''. Логично е Арнаудова да е запозната с правилото , но не и личи , или пък и е хубаво.Знам ли !

циганите избрали ГЕРБ и Борисов. Айде стига с тези коунистически нагли лъжи. То в големите градове - до един спечелини от ГЕРБ само цигтани ли живеят, а в малките селца - чистокръвни българи. Нали знаете, че циганите гласуват за турците и комунягите.

Г-н Борисов да поиска доклад от тези сътрудници , които му казват че 99,9 % го хараесват и така той е останал неподготвен .

Херкулес и амазонките , само на това мога да оприлича Бацито и женчетата му.Бранят го с голи цици , па макар и поовиснали.

на крив х_й вълната му пречи!

''....че ви е угодно да представяте една простотия в посоката....'' Арнаудова , Арнаудова думи нямам за примитивния ти слугинаж . Вярно е , че простотията е запазена марка на господаря ти , комуто ти се напъваш да служиш вярно , но все пак е недопустимо да определяш така реакцията на част от народа , който има право и на спонтанност и на реакция , а при дадените условия не е изненадващо те да излизат от добрия тон.

Това се казва-наглост от изродите, които ни управляват. Аз не мога да разбера що за дебилщина е да говориш глупости пред хората, които си принудил да емигрират и когато някой ти изпляска в лицето въпроси , на които отговора е ясен, но въпросите са разобличаващи некадърността в управлението на държавата да се правиш на разсеян. Бойко-БЪЛГАРОУБИЕЦ- това е и ако има достоен изход, то това е сам да се гръмне!

ХА ХА ХА . ПРЕМИЕРА НЯМА ДА СЕ УПЛАШИ ОТ ЦИРКОВЕ И БАЛЕТИ.СЕГА ОБАЧЕ И ЦИРКАЖИИТЕ РАЗБРАХА ЧЕ Е ПО ПЕЧЕН ОТ СЛЪНЦЕТО,ПО СТАР ОТ БИБЛИЯТА И ПО ХИТЪР ОТ ЦЯЛ БАТАЛЬОН ЛИСИЦИ,ЧЕ И ПО ВИСОК ИЗЛЕЗЕ ОТ СЕНТ ПОЛ СЛЕД ТОЗИ ЦИРК.

Че нали, забраниха на диви/подивели/ животни,да участват?!

Така като чета форума, май нещо народът не харесва своя ръководител. Затова нашите политици циганизират страната - циганите гласуват не по съвест, а за пари.

А винаги печели-как става това,бе товарищи, клоуни?

Състезанието е между спортисти от един тим , този на БКП.

Става с 16 милиарда лева.Те така става.

Никой от присъстващите не е имал и най-малкото желание да изнерви Борисов. Аз видях един изморен, отегчен и объркан министър-председател на Р.България. Не присъстващите в залата хора са виновни за тази жалка ситуация в която се намира България в лицето на Борисов. Аз лично , дори го съжалявам като човек и наш съсед в Банкя, но каквото човек сам си направи,никой не може да го направи.

На тоя каквото и лошо да му се случи все е малко и все е късно.

Бацето правилно отбележи за листчето и за равнопоставеността , но забрави да отбележи за единствения работещ микрофон и че не си го дава в името на същата тази равнопоставеност , но дори и това не помогна.

Да има на всеки помияр микрофон? Лаят им се чува добре-особено,когато са нахранени с оглозгани кокали!

Едни са лаещи , а други лижещи.В случая предпочитам страната на лаещите.

Никой не е устроил цирк на Борисов, а той просто влетя в него с летящ старт и взе най -дейно участие в цялата циркова програма ,активно подпомаган от двете марионетки до него.Е не всички са сервилници, ако мога така да се изразя.Не винаги се очакват мили въпроси ,чрез които можеш сам да се потупаш по рамото пред строя.Но защо и до този момент ,великата партия ГЕРБ и нейния едноличен господар мълчат като партизани за заема от 16 милиарда, а две години преди тях когато Ореховката взе 1 милиард,опищяха света и цялата слънчева система.Нещо мълчат за иска на Русия за АЕЦ Белене от повече от 2 милиарда,отправен до международния съд.Там нещата никак не са добри за нас,ама дали Щатите няма да дадат 3-4 милиарда ,защото под тяхно давление го спряхме,но ние ще го плащаме.Абе купона тече,но нещо отдавна ми омръзна и предполагам,че и на останалото население също.Чувам ,че г.н Певецов/Пеевски/щял да купува "Химко",по-точно човека зад него великия философствуващ хидроинженер,но се чудя защо не си купят от раз цялата държава , а я купуват на части

Всичко започна и е свързано с дефицита на столове за публиката иначе щяха да станат на крака и да го аплодират , ама като така и иначе бяха на крака започнаха да задават въпроси пък и то не в стил ''ширнали се на длъж и на шир едни магистрали''=

провал на арената, ама това никак не го стряска, нашият герой явно живее във врмето, когато е управлявал шланга и сега не вижда разликата, но що не попита да му кажем,че отражението в огледалото е по-страшно от това на Пеевски....

Каква по-подходяща арена , но щом и циркаджията се провали в цирка сме много зле.

Нали за това и плащат да защитава ГЕРБ и най вече гафовете на правителството да ги замазва.

Gorkichkata kaka Arnaudova....triabva i taya da nahrani ot PREMIERSKATA POMIA....Bon apetit....BOKLUCI!!!!!

Човека толкова може- не го мъчете повече.От живково време каквото видял - това направил.А БСП не са за коментар- много зле, с тенденция за влошаване.Други и да има -те са малко.Това е: хубава страна с кофти хора.

Лайнарите от БСП, понеже вече се поизчиства комунистичексия им кенеф, са псунали лайнометите на такива обороти, че дори и с малко материал, всичко да се покрие с нужните за съществуването им фекалии. Без тях комунистите не могат да виреят. Ккато глистите не могат извън тази среда. Трябва разбиране от една страна, от друга - голямо чистене ще има още години наред.

Тази си истина от фекалиите ли си я изтръгна , защото много вони.

Забрави покрай лайнарите от БСП да споменеш и лайнарите от ГЕРБ, които също трябва да бъдат изчистени, а има и още много други лайнари!

За плюсчета и минусчета плащат ли и ако е така , към кого да се обърна за заплата?

Аз живея в Англия и всеки ден като чета новините за БГ (така ми започва деня), все един и същи въпрос ми изниква в глават - Толкова ли е трудно да живеем нормално ?... Червени, Зелени, Сини, Гербери, Реформатори, Патриоти и други са все едни и същи. А т.н. Премиер се държи като малко дете. Кажеш му че нещо не е както трябва а той се сърди. О да и редовната реплика - Ама те тези преди нас.... Срамно е че се правят че незнаят че те са изпълнители на волята на Обществото а не обратното...

Както винаги става въпрос за едни пари , в определени случаи ама за много пари.Да се пита човек за какво са им толкова много пари , ама на човешка природа.

С комунисти не може. Нужни са хора, разбираш ли? Опитвал съм с комунисти и не се получава. Те са малко по-зле от луди, понеже на пръв поглед приличат на нормални и това много заблуждава. Докато разбереш, че имаш работа с идиот, вече си изцапан и разстроен. Минава време да осъзнаеш, че имаш работа с уродлив ген, който е подбира за целта на комунизма с десетилетия. Да ти кажа, и ти малко ме съмняваш с поста си, но не мога да съм сигурен. Пак повтарям, приличате на нормални на пръв поглед. След няколко реплик вече няма никакво съмение обаче.

Ами бат ти Бойко кво да го правим тогава , та малко от малко и ние да живнеме.

Оназ кифла с ''въпросите'' изби рибата , но сценаристът и е бил по-тъп и от нея...

Силно ме впечатли изчерпателният отговор на Борисов относно сумите , които получават емигрантите на месец.Останалото комай бяха гримаси , слагане и надене на ръце в джобовете , контриращи реплики относно листчета и пълна неадекватност и безпомощност.

то и маика ти е кифла ,ама ти си кроасан първа класа

Значи не Борисов, а въпросите са шибани? Така ли да разбираме ситуацията?

Борисов не е шибан , той е недоклатен.

O, Boiko li ?! Mnoooogo dobre znae koi e !!!! Nai - dobrata marionetka na USA i GER , s koiato shte se postignat globalni programi za likvidazia na malki i oprostacheni obshtestva ka to TOVA TUK !!! ,za koeto niama determinazia nikakva!!!!! Jalki sme.....

Няма никакъв цирк!Това,че управлението на Б.Б. е диктатура и,че най много българи са напуснали по негово време е истина ,а не цирк.Аз също съм на вън,пребирам се минимум 2 пъти и много ми е тежко когато видя,че третуарите са обрацли в трева в моя роден град,а правителството си затваря очите!До кога??Кога ще се оправи за да имаме работа и щастие и се приберем и ние?Тук искат образовани и квалифицирани но но работа ни е ниско платена!Унижението е голямо!Искам да се върна и да работя с достойно заплащане!

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,американското долно предатече митов,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Първите българи, удобно устроили се на Запад, са членове на Партията. След тях тръгнаха роднините има, след това умните и предприемчивите. От зор тръгнаха и голоторите, маргинали и бедняци, хора с несъответстващи собствени възможности и претенции. Представителната извадка българи на среща с Премиера очевидно се състои от най-първите.

Забравяш тези удобно настанили се във властта , като този ухиления на снимката , тъпако.

Циркаджиите в Цирка.

Бай Ганю в Европа. Имам предвид умника, който беше избран с мнозинството на простите хора в бг.

Мнозинството не гласува

Съгласен съм. Мястото на приматите е в цирка или зоологическата градина.

Борисов е самият цирк!

И в цирка/червения/ ли,започнаха,да ги прибират?

На Негово Високопреосвещенство, свещената крава Борисов, никой няма право да му задава неудобни въпроси. На Борисов трябва да му се задават само въпроси, чрез които той да може да се самоизтъква и хвали. Емигрантите много са се самозабравили и не задават правилни въпроси. В случая, вината пада изцяло върху зле възпитаните, нетактични емигранти, които си позволяват да поставят Негово Светейшество в неудобно положение.

Цирк Борисов превръща дьржавата ни в цирк България. Вече всички сме циркажии, смешници без история, образование, армия ... Някакви женоря се мотаят в Бойковото правителство. Ама ние си дялкаме клавиатурите по форумите и не мислим къде ще му излезе края. За нас мислят Офшорко и реформаторите ...

Едно време трима Тошковци разсмиваха България, сега един е достатъчен да разсмее Европа!

От МС: Устроиха цирк на Борисов в Лондон. Не са му устроили цирк на Борисов, той просто си е един цирк, маймун на власт.

DA ama toia zirkadjia unishtoji Bulgaria.... Napravi taka , che da se sramuvame ot Darjavata i da ia Namrazim do smurt.... Taka se rajda puk ZLOBATA , koiato e dobar motiv za protivodeistvie kum Tazi POMIARSKA DARJAVa.....

Немедлена пусти яйцо! Ета безабразие: 2 часа си го бара, прес джоба! Атака*му била виновна? Так гаварят, в "Харема"! бабушка Катюша

да знаиш хем!

Самият борисов е най големия цирк за българския народ

Ха, на тоя и мозъка му е затлъстял! А по-некадърен ПР не мисля, че съм виждал. Какво очаква, че отивайки в страна, където медиите на Пеевски не му осигуряват ежедневен медиен комфорт и не промиват мозъците на населението, където са отишли да учат интелигентни хора, ще му ръкопляскат? Съвсем в реда на нещата е да го питат от къде прасчо и чача праска вадят парички да изкупуват България на безценица, защо правителството дава апетитни поръчки на завишени цени на олигарси като Черепа и Пеевски. Това не е България и там не може да прати башибозуците с качулки да тормозят хората, няма как да организират побой на някой или да умре при съмнителни обстоятелства. Според мен го пожалиха доста след като не му зададоха други неудобни въпроси за миналото му, за всички изтекли телефонни разговори като се започне от Мишо Бирата, "Ало, Танов" и се стигне до уреждане за прекратяване на делото срещу Мирослав Найденов! Можеше и въпроси да се зададат за бързата смърт на Мишо Бирата преди да е разпитан, за последвалата смърт на жена му, за смъртта на експерти по делото на Цветанов, за неразкритите убийства през времето, когато беше глаДен секретар на МВР, за Сретрен Йосич, за съдружниците му като Маджо и Пашата. Просто го пожалиха, можеха да го разкатаят така, че от Банкя да не излезе, камоли да ходи Ганю от Банкя да излага България и да разиграва представления по света. За Калинките няма нужда да споменавам, а излагацията на ТИМаджийската булка още е повод за смях в Европа.

къде по-точно е този клип в You Tube ? Някой знае ли ?

Благодаря Ви , че ми помогнахте с едно плюсче да намеря клипа - типично по ГАНЬОВСКИ : всеки се прави на луд! Всичко в тази държава се прави по този начин и затова сме на този хал . За един скапан клип не си правите труда защо да го правите за нещо по- сериозно !Така функционират и институциите , болниците , полицията и всичко останало - всеки си прави пас - няма що голяма работа сте всички ! От толкова народ във форума ,не се намери един да помогне ...........и !!!!

В You Tube пишеш: "борисов - Лондон" и си избираш каквото ти се гледа. п.п. И моля те не прави прибързани генерални изводи! За държавата и институциите си прав, но избягвай думичките "всеки" и "всички".

Благодаря ! Колкото до изводите ми : Те са се трупали с годините. Бих искал да греша , но държава се прави от всички , а щом тя е в това състояние , означава че изводите ми са почти верни !

Средата явно е от значение...за тези обитаващи Боколенд бащицата е слънце...Когато излязат и прогледна почват въпросите!!!

""От МС: Устроиха цирк на Борисов в Лондон"".Според мен ,той сам и със съдействие на на екипа му си устройха цирка.Не знам защо са очаквали "конгратюлейшани", а и за какво?А сетих се най-вероятно за успешната борба с корупцията ширеща се във всички власти /съдебна ,законодателна , изпълнителна/ в държавата.Та нали за това беше и "похвалния"/разгромяващия / доклад на еврокомисията

Със сигурност човек може да поживее по-спокойно в една мюсюлманска държава, отколкото в България, поне временно.

Е не всички са сервилници, ако мога така да се изразя.Не винаги се очакват мили въпроси ,чрез които можеш сам да се потупаш по рамото пред строя.Но защо и до този момент ,великата партия ГЕРБ и нейния едноличен господар мълчат като партизани за заема от 16 милиарда, а две години преди тях когато Ореховката взе 1 милиард,опищяха света и цялата слънчева система.Нещо мълчат за иска на Русия за АЕЦ Белене от повече от 2 милиарда,отправен до международния съд.Там нещата никак не са добри за нас,ама дали Щатите няма да дадат 3-4 милиарда ,защото под тяхно давление го спряхме,но ние ще го плащаме.Абе купона тече,но нещо отдавна ми омръзна и предполагам,че и на останалото население също.Чувам ,че г.н Певецов/Пеевски/щял да купува "Химко",по-точно човека зад него великия философствуващ хидроинженер,но се чудя защо не си купят от раз цялата държава , а я купуват на части

Нехаен, ухилен, с ръката в джеба на панталона, истрепа всичката риба, във Темза и в Ламанша !

Първо - аз не съм поддръжник на Борисов. Искам обаче да кажа че поведението на "будната общественост" в UK бе меко казано доста некултурно и дори безпардонно. Гледах пълния запис в YouTube и останах с много ниско впечатление за тълпата дошла на събитието и журналистиката ни която го отразяваше. Колкото и да не ми е приятно да призная Борисов се държа почти правилно. Имаше и смислени въпроси но не не бе дадено да им се отговори.

НЕКУЛТУРНО? Брат ч ходи да се прегледаш при доктора. А некутурно ли е тая проста тиква да си развява байрака на наш гръб с държавни пари-то котрежи, хеликоптери, самолети , мачлета, милиарди заеми, убийства, пържолки за кучетата,,,,и още и още все "културни" операции на тая мафиотско-строителна организация герб и в лицето на великия и единствен...Аз казвам СТИГА ВЕЧЕ...накрая за всяко прасе идва коледа!!!!