Лондон дава 2,5 млрд. лири за нови боеприпаси и запаси, намалели заради войната в Украйна

Новата стратегия за британската армия ще включва планове за нови Глобални сили за реакция

Обратно в новината

Коментари - Лондон дава 2,5 млрд. лири за нови боеприпаси и запаси, намалели заради войната в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уж британска империя 14 държави са техни поданици а изпитват затруднения а на писаря долу ще му кажа че незнам дали ще види първата подводна държава но може първата раздробена на държавици русия да види по скоро щом и сол ташака им иран вече иска долари за дроновете си и те не виждат бъдеще в Брикс

Имаме уникалния шанс скоро време да видим първата подводна държава.

Имаме и уникалния шанс скоро да видим най-голямата страна в света да не е вече най-голямата

Гей армията на Англия-големия приятел /и партньор,де/на четвъртия райх,наречен ,галено ,,Украйна".

150 милиона население, държава с БВП 2% че и по-малко спрямо целокупната евро-атлантическа кочина, държава с военен бюджет по-малко от 2% от този на евро-атлантическите извратеняци, тази държава направи на МАЙМУНИ целокупно НАТО и Кочина Украинска. А тя войната в Украйна все още не е започнала, само загряват в момента. Тагарев, Тагарев … тъпо парче си, както и Денков, Киро Лъжльото, Асен Ококорените Кинти и една сюрия български ганьовски атлантици.

Капаро Взял “шерше ла фам”

"Трябва да се адаптираме и модернизираме, за да отговорим на заплахите, пред които сме изправени, като вземем под внимание уроците от непровокираното нахлуване на президента Путин в Украйна" Значи да избиваш 10год цивилни мирни граждани и да малтретираш само защото някой говори езика си е непровокирано? Да изсипеш 100 ракети по цивилни е непровокирано? Дайте Китай да даде 200-300 танка на Мексико и да видим дали ще им е ок на американците? Да си сложи пак ракети в Куба (както са на американците в Турция и не са мърдани) и да видим дали ще си стоят кротко а? Я питайте някой украйнец от Донецк и Луганск какво е било отношението към рускоговорящите (в това число ОГРОООМНО количество българи) последните 10години да видим дали подкрепят зеления нацист? Както беше дал страхотен пример американския журналист онзи ден , дайте да забраним на хората в Квебек да говорят френски и да ги малтретираме само щото говорят френски...

Русоробе, тез неща дето ги приказваш, че са се случили на ватниците в Украйна, не се ли случват на българите у Македонско? Що не тръгнеш да нахлуваш там? Пияните ватници са ти по-мили от българите, пък било то и зад граница?

Украйна е била част от Руската федерация. има изключително много Руски граждани на територията си. Те си имат и независима църква. Ние сме в НАТО но също търгуваме с Руската Федерация. Американците също имат Федерационно управление. Всички знаят как работят федерациите. Русия не е случайно нахлула в Украйна. Украинците разиграват само Зеленски и прикриват информация от войната за може да перът средства. Цялата война там е част от Пералнята за мозъци които да изчисят мирният и спокоен селски живот. Малките Европейски селища не отговарят на Американските стандарти. Да не говорим за опитите в Турция и Афганистан, че даже и зверствата във войната с Виетнамците и Балканската бойна. Може ли една и съща Тъпня да се повтаря толкова много пъти.

Стига с тези опорки вече бе! И децата разбраха за какво става дума, само кремълските тролчета не. Насилието в Донбас беше провокирано и подклаждано от Кремъл за да има повод за инвазия в Украйна. Толкова ли сте тъпи да мислите например, че "мирни" граждани могат 8 години да издържат срещу редовна армия? И опорките за българите в Украйна се оказа гнусна и лъжлива. Наскоро имаше обръщение от сума кметове на български села и градове в Украйна, които са възмутени от лъжите на кремълските тролове у нас, на Възраждане и лично на Копейкин. Само краката на лицемерието са по-къси от тези на лъжата.

Мечтата на дълбоката държава - хем уж няма война, хем данъкоплатеца е стресиран, хем и военните разходи се увеличават.

В Минфине назвали неизбежным дальнейшее увеличение госдолга России "Увеличения госдолга в условиях возрастающих расходов федерального бюджета не избежать, но Минфин намерен удерживать его в безопасных границах - 20% ВВП, сообщила в Совете Федерации замминистра финансов Ирина Окладникова."

_stankow

Дълг на Русия 20%, и то в проект. В момент е 16%. Какво да кажат щатите - 120% дълг, Япония - 180% дълг ... Тръгнали да се присмиват, а себе си не виждат.

Ама щото цветя и рози из руската икономика...

Шестата икономика дава 3 милиарда долара годишно за войната срещу 11-тата икономика. Първата, третата, четвъртата, седмата, осмата, деветата и дванадесетата и те дават не малко.

_stankow

Русия не е 11-та икономика не се самозалъгвайте. Класация на страните по брутен вътрешен продукт, Международен валутен фонд, прогноза за 2023-та година. В милиони долари 1. China 33,014,998 2. United States 26,854,599 3. India 13,033,443 4. Japan 6,456,527 5. Germany 5,545,656 6. Russia 4,988,829 7. Indonesia 4,398,729 8. Brazil 4,020,381 9. France 3,872,729 и т.н. Поне от 15 години Русия си е на 6-то място. Ако не бяха санкциите от 2014-та щеше да изпревари Германия, за съвсем малко не ѝ достигна. Виж, щатите минаха на второ място. И разликата с Китай продължава да се увеличава. В полза на Китай. Особено който иска да пише против Русия, особено този, който очаква нейната икономика "да се срине", трябва много внимателно да следи тези цифри. А не да слуша елейни слова от медиите, които му харесват. Между впрочем, да добавим - в момента външият дълг на Русия е 14.9%. На САЩ е 121%. На Германия е 60%.

а ти в къщи кое можеш да посочиш за пример което да имаш от могъщата руска икономика... в джоба с рубли ли са ти пълни..ха.ха

щерюпитека както винаги е тъпо животно... щерюпитек ти покади нещо хамериканско в мизерната си панелка ве.. ББААХАХА

Ненормалници! Народът вече и на Запад мизерства, скъсват ги от данъци, а парите отиват за бомби и оръжие. А после лицемерно спасяват климата и планетата, карайки данъкоплатците още повече да плащат.

Още не е дошъл моментът да нападнат Москва ..Още оръжия за хохлю,,да отслабва Рф .. УКРОП е безсмъртен..Ахаха ..

Какво значи "наамалели 4 просто боеприпаси чиито срок BEST BEFORизтича. Спестени са пари за транспорт и утилизация. Което значи поне 1.5 милиарда спестени. Като се прибавят и комисионните за "дарението" - направо си е чиста далавера с новите боеприпаси. И всичко това заради войната в Украйна.

Действа се според случая и ситуацията ..Сега на мода е ,, Укропутекъ,,..И Зелю....По английски пресметнато..

КАКТО ПРЕДИ ВРЕМЕ КАЗА МИНИСТЪРА НА ОТБРАНАТА ЧЕ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА НА СКЛАД НА АЛИЕКСПРЕС ЗА ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА

Това се казват разходи, тук са големите комисионни. $лава на Украйна $лава, $лава, $лава!!!

Англичаните ,мразят руските ...Обаче още повече мразят Укропите..Мразят славяните..Мразят всичко..Само да върви бизнеса ..За кралицата .....

За кои "англичани" точно говориш? :)

За същите на Дизраели!!!!

За руснаците няма спор всички ги мразят дори и руснаците. За славяните един господ знае какво в главата ти е славянин и съм у еден че в зависимост от броя на ракийте си ту славянин ту трак ту европеец ту монгол ту наследник на Атила. Кралицата я няма ама като я имаше парите и идваха главно от английските данъкоплатци!

Лондон и Вашингтон чакат да се охлаби Москва ..и дая нападнат ...Както през 1918..Копеленца...Ааххх ..Затуй насъскаха хохлю....Хитро ,по английски

Той хохлю сам си предложи г-з

lu4ka

За утилизирани боеприпаси. Бъдете точни ! А сега, за да сте коректни, кажете колко дават за социални помощи, за помощи на майки с деца и за енергийни помощи, независимо от дохода. От септември до април, всяко семейство получаваше енергиен грант, без значение колко големи са доходите му. Нещо по въпроса???

Не е на всяко домакинство, а само за тези, които получават някакви помощи.

За дете на българи наети работници, родено в Англия - помощи за детето със специални потребности. Осигуряват и жена да се грижи за детето; често това е и българската баба. Българка женена за албанец с дете там също получава помощи

lu4ka

Като не знаеш, не се изхождай по въпроса. На всеки газметър и електромер директно приспадаха определена сума., различна за всеки, но еднаква като процент. Това не са помощи, а грант, което е различно, ако можеш да направиш разликата де! Грантове се полагат на коректните платци към HMRC, пак ако знаеш какво е. Ако не знаеш, не се обаждай. Аз помощи не съм взимала нито в България, нито в UK. Доходите ми не позволяват.

Лучка - Чула и неразбрала: ако вземаш помощи ти дават и помощ за ел енергия, а ако не вземаш нищо не ти се полага. Дали си коректен към HMRC няма никакво значение. Имам клиенти със задължения за данъци, получават си помощите на общо основание. Имам клиент с глоба от 1300 паунда, но си взема помощи заради заболяването, което има. Информацията ми е от първа ръка. Чудя се на такива, които нищо не разбират как имат смелостта да се излагат. Селянина: вземат помощи, затова им се дават и други неща.

lu4ka

Не ти говоря за помощи бе, тъпанар, говоря ти за грантове, ерго социална политика. В МОЕТО СЕМЕЙСТВО НЕ ВЗИМАМЕ ПОМОЩИ. НЕ СМЕ И ВЗИМАЛИ, НО ВСИЧКИ ПОЛУЧИХМЕ МАКСИМАЛНИТЕ ГРАНТОВЕ. ПИША ТИ, ЧЕ СЕ ПРОВЕЖДА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА, НЕЗАВИСИМО ОТ ДОХОДА.

Тагарев преди 2 дни обясняваше как военните ни заводи били най-продуктивните в Европа. Сега е момента да докаже думите си и вместо да подаряваме муниции на Украйна - да вземем да продадем малко на чайниците

Хе...дебилите сами си вадят зъбите с клещи...щот нямат пари за зъболекър...а милиарди наливат на хохлите... И стадото търпи...що не...изтърпя третополовите, индобриранчето, брекзита...рошавия клоун...та това ли Britons are 'pulling their own teeth out with pliers' because they can't access NHS dentists https://news.sky.com/story/britons-are-pulling-their-own-teeth-out-with-pliers-because-they-cant-access-nhs-dentists-12920715

lu4ka

А защо нямат достъп до здравната каса? Защото не са плащали или са им платили за публикацията?

И тука много хора нямат достъп до здравната каса...ма не си вадят зъбите саморъчно... все едни 50 лв за зъболекар ще извадят...

lu4ka

Хе, прочети втората половина на втория въпрос!

Mъчиш се да търсиш под вола теле ли!? Да не хванеш тогава нещо друго... Приличаш ми на бивш партиен секретар който не дава и прах да падне на партията... Ако нещо стане го обяснява със световния империализъм...ти пък че са им платили...

Хе...ето тогава - американската мечта след свалянето на розовите очила...май не точно както по филмите...мда... и там ли е платено!? https://www.sfchronicle.com/bayarea/article/sfusd-middle-school-ukraine-war-teen-refugee-17775257.php

BAE Systems която се води за най корумпираната и корумпираща фирма в света на оръжейните сделки пак намаза

Войната е най голямия бизнес и сега им е паднало.На чужд гръб. Жалко за жертвите и от двете страни.Ужаса е ,че нещата се представят като помощ ,която е жизнено нужна на Урките.А те са умрели одавна но не знаят за това.

Аман от пишман пацифисти. Ако ти влезе някой бабаит вкъщи, почне да те бие, вземе ти парите и почне жена ти и дъщеря ти по ред и ти обясни, че от тук нататък така ще е няма ли да искаш да ти даде пистолет например някой? И като ти го даде няма ли да го сметнеш за помощ? Или сте от другия тип "мъже "?

Бабаитите са от другата страна, които осем години убиха в Донбас над 14000 мирни души.

Ами не льольо... Когато живееш под наем си налягаш парцалите и не се правиш на интересен, щото хазяйна ще те изгони... По един или друг начин...в случая по трудния начин

Не знам кой е смешник. Като се има предвид, че от всички руснаци в Украйна само тези в Донбас решиха,че ги тормозят. И баси и бабаитите, дето викаш 8 години да не могат с едни "мирни души " да се оправят. Или май с руската армия се биха 8 години в Донбас? Ама тогава не ревяхте, че руската военна помощ удължава конфликта и мрат заради това "невинни души ". Що така?

Ми другите ги поуплашиха та да не решават... поопърлиха ги в Одеса...понабиха ги в Харков...

С кой ще я правят таз армия ? С джендъри ,араби и индуси ли ?Свърши с Англия вече.

с българи, поляци, румънци, ти си колониален консуматив....Българската армия вече и де юре ще се управлява от щаба в варна който не е подчинен на нито една българска институция

що да не дават... а по английските телевизии върат репортажи как са се появили болести на бедсдността - рахит, скорбут... дават раздърпани англичани, които не могат да си позволят храна... чакаме Русия да фалира

"британската армия ще включва планове за нови Глобални сили за реакция" Глобални викат! Наглостта, лицемерието и арогантността само!!! Глобални. Пикливият и надрусан остров не вижда нищо лошо в това обяви глобалните си намерения за малката си армия 2 пъти по голяма от българската. Остави другото, но само ей заради това мога бъда с Русия!!

Давайте щедро. Ако не ви се дава, накарайте Тагаренко да даде нашите. Проблемът е украинците да не свършат. Боеприпаси ще се произведат, но, младото поколения войници още не е порасло. Още се чудя, как се произвеждат по 7-8 бъдещи нацистчета на жена и се оказват все момчета. Американците ли са помогнали с нещо от техните лаборатории или става с повече молитва. В останалите европейски държави се раждат повече момичета.

Нали няма да обявят къде и в кои складове ще стоят? Че руснаците само това чакат

Кой плаща всичко това и къде са парите?

Плаща ,който има пари Свободата няма цена

100000 ++++++

В случая Лондон

Изчистихте складовете от старо оръжие на гърба на украйнци и руснаци, и сега айде да правим ново. Много добре, това е най-големият гешефт в историята. След като приключи тази "специална военна операция", ще опоскате Украйна до дупка.

а по-добре ли е русия да я опоска??? Този филм сме го гледали....

На гърба на руснаците?

От изгорена и опустошена територия без държава нищо не може да се вземе. Войната ще се води докато държавата престане да съществува. Очаквайте парите които се харчат за войната да ги вземат от нас което на практика се случва в момента. С повишаването на инфлацията на практика се ограбва народа. С отклоняването на пари от бюджета за въоръжаване също. Не искате да дадете по една заплата за Украйна, добре ще ги вземем по друг начин.

Интересено от къде ги взима "Лондон" тези милярди, интересно и не се ли сеща "Лондон" да похарчи тези милярди за нещо смислено. Излиза, че "Лондон" се кефи на месомелачката в Украйна и изпитва наслада от смърта и разрушенията.

БРАВО! Трябва да се трепят рашистките подЧеловеци! :)

Говориш като Карл Маркс.......той е мразил славяните и ги нарича боклук който трябва да се "премахне"

Абе неграмотник. Аз говоря за руските наZисти не за славяните. Какви славяни са еврейчето путлер, кадиров, шойгу и подобная сволоч?

Заради евтината работна ръка. От Русия взимаше евтини ресурси. Хаймериканците се постараха да спрат северен поток и целта слаба икономически Европа е постигната.

"Правителството в Лондон заяви, че в последния вариант на документа за командването на отбраната ще бъде изложена стратегията за промяна на числеността и боеспособността на въоръжените сили, за да се противодейства на по-непосредствената заплаха от страна на Русия и на по-дългосрочното предизвикателство от страна на Китай." Добро утро! Ще ви отнеме 4-5 години да стигнете там, за това НАТО и треперят мартинките.....

SU-152

Мъглявия остров не ме интересува............... След като избиваме хиляди животни, заради "риск" от чума, защо не обесим хиляди политици, заради риск от корупция...

Печелят основно от войната. Няма начин да не се удължи агонията на укрите.