Лиз Тръс: Кралицата беше скалата, върху която е построена днешна Великобритания (видео)

"Ние влизаме в нова ера в историята на нашата велика страна", заяви британският премиер

Обратно в новината

Коментари - Лиз Тръс: Кралицата беше скалата, върху която е построена днешна Великобритания (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С ТОА чарли , СЛЕДВА КРАХ НА МОНАРХИЯТА !

Да почива в мир бабичката но вече прекаляват подмазурковци

И ти успя да я ''събориш'' за два дни след срещата ти с нея... Да почива в мир Елизабет, но може и малко да се поограничат с лицемерието си.

А У НАС СКАЛАТА Е СВЕТАТА СЪБОРНА, АПОСТОЛСКА, ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА, КОЯТО НИКОГА НЯМА ДА РУХНЕ! ТАКА Е ПИСАНО В КНИГАТА НА КНИГИТЕ: "И ЩЕ СЪГРАДЯ ЦЪРКВАТА СИ НА КАМЪК И ПОРТИТЕ АДОВИ НЯМА ДА И НАДДЕЛЕЯТ"! АКО ГОСПОД Е С НАС, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е ПРОТИВ НАС!

В момента е мода по света да се назначават неуки и необразовани премиери.

.....И КРАЛЕ !

Може и да е била велика, но с тези пакистанци и индийци и араби в управлението вече не е велика. Даже е жалка.

Прочетете малко история за това как е създадена Великобритания! Кралицата не е внос от вън и само с името си като една търговска марка е допринесла за толкова постъпления от туризъм и продажба на артикули с нейния лик, колкото БВП на България никога няма да постигне. Затова пък ние си имахме един внесен от вън пияндурник за цар, на която фамилия все още има лумпени ганьовци да се възхищават. Плюйте и чоплете семки в това ви бива

Един ден преди да умре Кралица Елизабет, имаше снимка с Трасс......... Двойничка на кралицата ли застана до това недоразумение Трасс?

Да почива в мир кралицата. А вие по долу пишештите идиоти по добре эамълчете и проявете малко човещина. Каквото и да прави Лиэ тръс то вие сте последните кратунковци които би трябвало да си дават мнението., тя ще си управлява острова и интересите на нейната държава. А ВИЕ ГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЭАЩОТО СТЕ БЪЛГАРИ . Научете се малко да мислите преди да пишете че сте абсолютни кретени повечето ......

Пукна дъртата вещица, най-накрая! Алелуя!

ЩО Е АНГЛИЙСКО ЛИЦЕМЕРИЕ: СТРАНА СЪС СУВЕРЕН МОНАРХ, ДА УЧИ СВЕТА НА ДЕМОКРАЦИЯ (НАРОДОВЛАСТИЕ) Първият човек изобличил лицемерната същност на демокрацията е водачът на германският народ - великият Адолф Хитлер. Една най-варварските империи в човешката история, днес загуби поредният си “фюрер”. Кралицата преживя унизителният разпад на най-голямата империя в света, но не се извини за зверствата в Индия, Африка и Северна Америка. Докато водачът на Велика Германия беше най-харизматичната личност на своето време и историята, то днес “водачът” на жалка Великобритания е грозникът, тъпанар и местен курвар-смешник “крал Чарлз III” Всеки народ си заслужава своите политици и лидери. “Честито” на британските пъстроцветни маймуни, на руските untermenschen, на американските либерасти и на българските цървули. Вечна слава за Адолф Хитлер, Велика Германия и Велика България!

Млъкни, глупак! Искаш ли в концлагер? И Хитлер и Сталин и Мао са социалисти. Все едно да кажеш питбула е най-великата порода, щот мразя ротвайлери.

Стойката на банката що има форма на двойна спирала? Гаврят се с матряла дето го набодаха с генната терапия?

Кралицата умря веднага след като назначи Тръс... нищо не намеквам, ама на така се случи че кралицата няма да види какъв началник ще излезе от госпожата.

Кралицата винаги много подкрепяше и се възхищаваше, радваше на жените. Може би и заради собствената си съдба. Три жени министър-председатели не са случайност. Жалко, жените загубиха със смъртта й. Но никой не е безсмъртен.

Какъв звяр ще излезе по точно

Знаете ли че Гагарин се е срещал с нея по личните и симпатии към него! Не само това!Тя е нарушила протокола няколко пъти! Ами ...само вижте коя я видя последно! Трагедия с името на неграмотни-Трас!

80 годишния и син ще става тепърва цар пардон крал........ тия у ред ли са? Хайде барем на някой от 40-50 годишните внуци да заложат, поне ще има хоризонт от 20-30 години управление преди алцхаймера да му замъгли съзнанието. Аз бих заложил направо на 20 годишните правнуци.

Точно за Чарл си е тази роля, синовете да си поживеят още известно време като нормални хора. На практика управляват личните си имоти и изпълняват представителни функции. Това да си винаги перфектен в личния живот и пред публика повече приляга на улегнал човек. Кралицата го умееше. Бог да я прости!

Бог да я прости старицата, не можа да преживее унижението да бъде принудена да назначи тъпанарката. Един Господ знае колко държави ще дадат фира докато най-накрая уцели Русия с ядрените ракети

Русия ще седи и ще чака неква умрела кочина с 80 000 армия и продънен флот да я ударят. Къде ви копат бе?

ЗА УТРЕ ЛИ ЩЕ Я ПИШЕМ ИЛИ ЩЕ ЧАКАМЕ ЗА ВТОРНИК ??? жена на 96 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; .................................... КРОМИДАРИ ДОЛНИ КРОМИДАРИ

Отиде си една епоха -факт. Как ще си направят бъднините си е работа на живите. А да оставят вече кралицата на мира - нема я.

скалата ще бъде разрушена напълно, както се полага в съвременния свят. Тъпите англета са сдали багажа отдавна и вече никой не може да ги спаси.

"Скалата върху която е построена Великобритания", "Огромен шок за нацията и светът" - абе тая новоназначената усеща ли се какви ги говори?!

"Огромен шок" даже някак си не на място казано за толкова възрастен човек ... Лиз нещо се е унесла Всички сме смъртни Да почива в мир !

СЧЕТОВОДИТЕЛКАТА ТРЪС Я ДОКАРАХА НА ВЛАСТ И КРАЛИЦАТА УМРЯ (бОГ ДА Я ПРОСТИ...) КАКВО Е ЗАМИСЛЕНО В СВЕТОВЕН МАЩАБ..........ЩЕ ВИДИМ (ДА СМЕ ЖИВИ)...

Ако Путин избран с 70 процента от гласовете е диктатор, то каква е така наречената кралица, която никой никога не е избирал, а има огромна власт?

Не желаем въпроси от червено-кенефни дебили !!!!!

може да задава тъпи въпроси до безкрай!

Те мюсмилите нямат нужда от кралица.

си нямат,не съм чул ни в разградско ,ни в шуменско,ни в хасковско или кърджалийско да има кралици!

ако си чул кажи, ако си презобил с дозите бегай да изветриш!

Две трети от пъбовете ай кей ай кръчмите на лайняния остров ще фалират заради скъпия ток - по техни собствени твърдения. Това е голяма трагедия за мъгливата кочина населявана от алкохолици и нищоправци.

на летище София кви мъгли падат, в цяла Англия няма такива!

И гейове. Евгени Минчев дали замина на погребение

Пуснете коментарите за кралицата и чарлз да пцуеме на воля бе къде е свободата на Словоро бе да ви фо тура боклуци

а криворазбрана слободия и от псуване все повече затъвате ама не осъзнавате това.

Защо забранихте коментарите под новината за смъртта на онзи дърт паразит Е2? Свобода на словото...

ти си по голям паразит и боклук ,който нпма уважение дори към смъртта.

Ако Путин управлявал 20 години е диктатор, то каква е Елизабет, която управлява 70 години?

Рядко се среща дори по нашите ширини.

Само това ли успя да измислиш?

Кралица!

харесваш дърти грозни баби ааа?

Лизито, дъщерята на мистър Бийн,с причудливите знания по история и география!

Какво произвежда Англия освен - футболни лумпени, алкохолици, малко овчари, дъжд и мъгли?

ама само на карта или на глобуса, нали!

Ми разкажи ни

не ти ли писна цел живот да чакаш някой да ти разкаже нещо , вместо да живееш нормално и да видиш сам?

Бети може да е била скала ама тая черната папчал дето се заселва там ще мине като асфалт през островчето

Та кой викате бил империалист, комунист и т.н? Годината е 2022, а бртинаските скотове още си имат крале и кралици.

и затпва са си добре както и испанци и белгийци и норвежци и шведи и куп други. а българите си имат само топ идиоти и ги редуват в парламента и мин съвета! надежда всяка в Бг оставете! би написал Данте ако сега трябваше да пише!

Да, щото кралицата решава и управлява държавата. Великобритания си има министър председател и паламент - камари на лордовете и на общините. Които управляват и държавата всъщност. Кралицата или кралят имат само ограничена власт.

Те затова са нация от дебили, сега си имат и крал идиот и министър-председател кух като лейка... Англия става за посмешище.

май дебила си ти,защото те са дали доста на света,а ти едно нищо.

Айде стига сте ни занимавали с идиотското кралско семейство, и някакава изтръскана кокошка на име ТРъс , много е досадно и тъпо , кралското семейство особено са просто група преяли грозни търтеи !!!

Кралицата до онзи ден си изяълнпваше задълженията, въпреки преклонната възраст, а ти не си бачкал никога през краткип си живот!

да работата, да излезе на балкончето да помаха с дебилска ръчичка на изпърдяни идиоти като теб и това е ха,ха,ха много интригуващо , педал заспал ха,ха,ха

Сега надолу по свлачището.

Точно, кралицат беше "ключовия камък" в британския мост, е, "ключовият камък" рухна, следва разрушаване на целия мост...

Тая Лиз тръс е руски агент. Оня ден се видя с кралицата и тя да вземе да умре.

Най-накрая дъртата вещица се спомина. Тази беше едно от най-злите същества. Изобщо не ми е жал, нито ще тъжа. Дано кралят се окаже малко по-човечен, но силно се съмнявам.

Кралица Елизабет II беше уникален владетел и целия свят загуби много . С нея си отива една епоха в която имаше голяма класа. Мир на праха и !

Класа?! Не ме карай да се смея! Тези се опитаха да си гръмнат метрото по същия начин, по който американците си гръмнаха Търговския център и след това наложиха Патриотичния акт, който отне конституционни права на американците. Но не им се получи. Нещо друго да кажеш?

Кралицата може и да е скала , но тая е гаден Наркоман и Изрод как я избраха Мистерия.

И ся кво ще правите без скалата си вие немчурите от юга? Ако местото население реши вече да да се разделяте, като сте останали без скала, първо Шотландия, а после Уелс - чао...

Така е. А сега седи някаква полуграмотна жена на премиерският стол. А на всичкото отгоре и зла

Е то пък на другите държави са много умни...

жена на 96 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; ........................... КРОМИДАРИ, КРОМИДАРИ

Фактът,че английския език го говори цял свят,обяснява всичко.

Кое всичко? И китайски бая се говори...

само в некои провинции на китай, в други се говори друго и немоат се разбра о между си!

И испанския се говори, спокойно. И китайския. И индийския. Ама ако питаш американците. Там говорят на американски.

Оффф, глупости! Кралицата е там да привлича туристи. Няма никаква власт.

Кралицата имаше власт,каквато нпма друг човек на света. Сега тази власт отива в Чарлз. Почетете малко не е трудно да намерите информация.

КРАЛИЦАТА, КАКТО Я ВИЖДАТЕ, ТОВА МИЛО БАБЧЕ, Е ГЛАВАТА НА ВСИЧКИ МАСОНИ В СВЕТА! САМАТА ТЯ МАСОН 33 СТЕПЕН, НАЙ-ВИСОКАТА! ЧЕТИ БЕ, МАГАРЕ!

КРАЛИЦАТА, КАКТО Я ВИЖДАТЕ, ТОВА МИЛО БАБЧЕ, Е ГЛАВАТА НА ВСИЧКИ МАСОНИ В СВЕТА! САМАТА ТЯ МАСОН 33 СТЕПЕН, НАЙ-ВИСОКАТА! ЧЕТИ БЕ, МАГАРЕ!

Рептилът беше само една фасада на кукловодите. Светът и западът в частност са обладани от ЗЛО, което особено се активизира през последните 2 века.