Коментари - Ливанец стреля в офис за бързи кредити в София, пребиха го с бухалки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доживях "сватбар" с газов пистолет да бъде пребит! Ноооо тези с бухалките да не се радват много, щото рано, или късно ще ги посети някой с боен, при тези лихви и измами..

Тарикатчетата от чейндж бюрата с куклите се преквалифицираха на лихвари за бързи кредити забранете лихварите и бързите кредити За кредити - само отговорни институции - банки

Мръсните лихвари заслужат бой с бухалки защото са измамници, нещастникът явно не е разбрал в какво се е забъркала дъщеря му с кредит от тези отрепки.

А какво да правят, да стоят и да го гледат как ги гърми ли? Естествено, че ще се защитят! Това не е побой или агресия от тяхна страна, а самозащита! Ливанецът трябва да лежи в затвора, а след това да бъде депортиран!

"ще ги върнеш, ще ги върнеш, няма да го мислиш"

Те повечето като вземат хич не мислят и за това после реват, че някой ги е измамил. Ама пропускат лекинко да разпознаят собствената си тъпота и липсата на елементарни умения за четене с разбиране. Ей, толкова е зле положението с клиентите на тези фирми!

любовницата? КОЙ дава кредит на дете? Ако е на 18 + значи-НЕ Е!

Газовият пистолет е най-сигурния начин да сгрешите. Реално е извадил късмет, че не са го гръмнали на място. Все пак вади пистолет и това е пропорционална самозащита, ако и отсрещната страна извади било то боен. Опичайте си акъла.

Няма да коментирам лихвата очевидно... Ама, ей го ливанеца дошъл в Европа и вероятно едно от първите му действия е да се снабди с пистолет... За кво говорим

Защо с газов пищов?

Някой не е разбрал къде се намира.

Депортиране на мангала, свобода за бухалкаджиите.

Мила моя родино...

Браво ако бяха извикали полиция щеше да надделее корупцията

кажете името на фирмата,защото и аз съм теглила бърз кредит но никога не е било това..ина си фирми и фирми

ще предизвикат гражданска война ! .

Не, не е рекет да вземеш 500, а ти искат 3000 - това днес е законна бизнес предприемчивост. Не, в България мутри и мафия няма - усещане е само, като някакви "служители" държат бухалки в готовност и пребиват. Не, няма опасност, а идващите емигранти са държани под контрол и "случайно" са с пистолет. А дневният ред на политиците ни е международното положение - то е важното, че в Сливен, Враца и Ямбол са били, но къде по- интересно е да те снимат в Париж, Брюксел и Ню Йорк, а и да пратиш децата там.

Вземането на креди не е задължително по закон за всички! И второ: тези договори като ви ги дадат що не почнете да ги четете? Там си е написано всичко! Не е измама! Ваша глупост е, че сте необразовани и не можете да направите разлика между проста и сложна лихва. Никой не ви е виновен, че сте нефункциониращи имбецили! За такива наистина само стригане до кожа! Липсата на образование е скъпо нещо! Всеки сам си "преценя", нали така?

сега 3000лв кредит и пребит в болницата.

докато се оправи ще са поне 5-6000

Примитивизъм. Първо с къв акъл ще идеш там да гърмиш.... Кво точно ще постигнеш? Ще ти намалят дълга ли? После пък, маймуняците му скочили и го пробили, чак пък с бухалки и то трима. А не можахте ли да го припляскате леко, все пак сте трима и да извикате полиция да си го прибера, да си плати глоба дето е стрелял...

тези бухалки може да се окажат химикалки. Все пак знаем, че "журналистите" в България умеят да украсяват ;)

Ей не свършиха тия мутренски времена значи...Как от 500лв стават 3000....

Нападателя е обгрижван в болница, нападнатите са в ареста… Вече е малко и Абсурдистан да го наречем. В момента, в който се прекрачи или прелети границата на България на влизане и вече си в някаква паралелна реалност

тъпак щом живее в България значи е по-мутра и от най-свирепите мутри.

Как става от 500 на 3000 не е ясно, но се радвам че резняка е пребит.

НЕ теглете бързи кредити никога!!!

Ей, не се научи тоя просто народ, че с газениците като гърмиш хем ще те води прокуратурата, че си стрелял, хем и бий ще ядеш. Другия път да извади боен пистолет, гарантирано няма и да види бухалка, камо ли да го вкарат в болница. Пък и като е ливанец, те там направо с калашниците действат, та задумка ли с такова нещо, мутрите ще избягат през стнените.

То не е ли харам да се взема кредит и то от институция в християнска държава?

Много ливанци са християни. Почти щях да кажа, че този може да е фалангист, ама фактът, че е гърмял с газеник, а не направо с калашник ме възпря.

Не е попаднал в правилната държава. Той може да е орангутан, ама тия са три пъти по-орангутани от него! Пита се в задачката - свга дължи ли тия 3000 лева, или е му ги приспаднат като обезщетение за побоя?

Дължи си ги. Побоят е един вид бонус. Тоя дето е взел кредита да е чел какво подписва.

Махахте ги тея арабески, че иначе ще ядат бой

ли е точни попадения