Стотици ирански войници пристигнали в Сирия?

Стотици ирански военнослужещи са пристигнали в Сирия, за да се присъединят към голяма операция в подкрепа на Башар Асад. Техеран отрече да е изпращала войски.

Обратно в новината

Коментари - Стотици ирански войници пристигнали в Сирия? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не само от Иран, трябва от всяка държава да има войски, ако искаме да има мир на нашата земя. Но Европейските лидери седят и чакат друг да им свърши работата. Докога в Берлин вече се издигат лозунги за джихад. Единствено Русия иска да спаси Европа ,а тези които я плюят са враговете на Европа Те предатели забравят, че когато чалмите почнат да режат глави, ще резнат и техните ,

Шубето е гоуем страх! Щъ доат ирнаските главорези и наште наемници шъ съ откажат да съ бийят с тех! Ко праиме съга?

то по тая логика путин трябва да командва Американската армия-атакувай тук атакувай там? Кой измисли тоя пропаганден балон, че руската армия може да се командва от кери,оланд или меркел-що за партенка?

За Путин са важни Асад и базите му.Не му пука за Европа.

"руските военни действия са влошили сирийския конфликт". Вчера друг атлантически експерт твърдеше , че с намесата на Русия войната щяла да стане по-кървава. Това еврогейско двуличие е безпределно. Западът явно смят, че методите прилагани досега от джихадистите-умерени, по-малко умерени, едните режещи, кормещи и изнасилващи, другите убиващи по-бързо и хуманно, избиха 200 000 и принудиха да емигрират още 1 милион, са добри. Но видите ли, когато някой друг освен ФАЩ и еврогейовете започне да навежда порядък, то това е зле.

Говорителят на Белия дом Джош Ърнест, може да счита, че тези действия са неподходящи за САЩ. Но за Сирия, кюрдите, Иран и Ирак са изключително нужни. Така, че мнението на Ърнест е приложима само за САЩ и отрепки.

май вилнеят умните и красивите?????? Нема пари, пишете! Не е ли по-ниско платено троленето ???????????

Сирия има подписан договор с Иран!!!Логично е да получи подкрепа според нуждите и обстоятелствата!!!

Молла Владимир Путин. Тоя вече се обрязъл и приел " правата вяра".

щом са отишли терористите от хизбула на място , путин по лесно ще ги прибори ! няма нужда да ги търси из пустинята !

тия платени плазмодии от протестна мрежа и тук ли са плъзнали?

ОКАЗА СЕ ЧЕ , АЛЛАХ СИ ИМА НАЧАЛНИК И ТОЙ СЕ КАЗВА ВЛАДИМИР ПУТИН !

лъжеш ! путин не е началник на аллах ! той му е най преданият войн !

Колко цивилни избиха днес православните бомби на путин...щото рашата отиде там да спасява Башар, а не да се бие с джихадистите, както си мисли форумният планктон

Пич, говориш за планктон, а всъщност ти си този планктон.Кой воюва с Асад?А?Умерената опозиция-т.е. Ал Кайда.Е, откога тази терористична по определението на простите ви лектори стана демократична опозиция?Планктоне, то и планктона е по-умен от теб, нещастнико.Вземи се замисли малко, но едва ли, защото ако го направиш, ще осъзнаеш колко си жалък.И не обиждай планктона, защото той носи повече интелект от теб. ИНФАНТИЛ ПРОСТ!!!

Не му се сърдете на момчето. Той е обикновена проститутка на повикване.

ами умерената опозиция в сирия са опълченци ! като руснаците в украина !

Толкова колкото ти заповядат КРАВАРИТЕ да напишеш в мрежата -а ти селяндур кретенов замини на майната си

А бе краварска подлога. До сега твоите господари само имитираха война срещу своето отроче-франкенщайн наречено ИДИЛ. Турция също извършваше геноцид над кюрдите, които единствени освен сирийската армия на Асад водеше военни действия срещу ИДИЛ. Тя също участваше във въоръжаването и създаването на войските на ИДИЛ. Сега когато братушките ги удариха както трябва всички вие изроди такива писнахте-сакън ще ви унищожат отрочето ИДИЛ. А ти измет долна се погледни сутрин в огледалото и ще видиш как изглежда един предател на родината си, ако разбира се си българин.

Русия отново се меси там, където не и е работа.То, великото преселение на народа сирийски бе предварително режисиран-да се побутне пазара на потребителски стоки в Западна Европа и екстензивно да се вкара население, защото аборигените в Германия не щат да раждат интензивно(аборигени употребявам за местните, т.е. немците).Така ще има кой да храни най-многолюдното, следвоенно поколение, което заслужено започва да излиза в пенсия.

Същото си мислели и римляните, като позволили на много варвари да се заселят в земите на Римската империя. И това завършило много зле за империята.

Докъде докара Вагин Русия! Да става ортак с чалмите и моллите! "Православна" Русия!

Колкото повече хора се вдигат за да смачкат ИД, толкова повече "сирийският конфликт се влошава" според САЩ? А кога ще се подобри пак според тях - когато ИД завладее 100% от територията на Сирия ли?Защото сега владее 82%?!

Ха сега да ги видим американските възпитаници от ИД! до сега си разиграваха коня, защото чичо Сам им пълнеше джобовете, сега обаче май ще дойде време да си бият дузпата

Главорезите от ИД накрая ще избягат. Свършено е с халифата. И спонсорите им вече няма да дават пари.

На практика ,,Русия спасява Европа ,, каза Волен Сидеров вчера в Москва.

Каза Фикуса със златния пръст. Изкарал е някоя рубла.

Не знам фикус ли е, какъв е, но е казал вярно.

Дотук браво. САмо да попитам кой поддържа там цялата тази беднотия, нискообразованост и информационно затъмнение, на кого е изгодно? Не смятам, че на Русия. Ако руснаците бяха успели в Авганостан, поне щеше да има училища и някои придобивки на цивилизацията за всички, а не като сега всички на полето за производство на бялото вещество.

Руснаците осигуряват пътя на истинския южен поток: Иран--Ирак--Сирия--Оттам ако искат може да отива и в Гърция. То като се инвестира трябва да може да се пази инвестицията. Разни там натовски послушковци да не се месят.

Не си играйкай ,друг път така :) ахъъ

Разбрахме кой против кой е. Хайде да опитаме по друг начин. Кой за кой е в този конфликт? Мисля, че отговора се предизвестен.

Абе, тези, на снимката, на червените ленти на главите петолъчки ли имат?

Най-вероятно е емблемата на Хезболла.

няма значение какво е, важното е да стрелят по когото трябва!

Не става с печатане на карикатурните франсета. Трябва да ги посмачкат руските самолети и Иранската армия а тя е много голяма за жалост на Израел и юдеите в САЩ

При първите удари на Русия в Сирия прогнозирах, че Русия ще удари от запад, а Иран от изток и това ще е краят на Ислямска държава. Логично беше. Сбъдва се. Американците и НАТО ще бъдат елиминирани защото те са причината, а не следствието. Просто не стават.

Така е, тази рожба на "демокрацията" ИДИЛ трябва да бъде унищожена. И се налага други заинтересовани страни, които не са чак толкова "демократични" като Русия и Иран да свършат тази работа...

ИДИЛ е рожба на демокрацията, без всякакви кавички и ирония. Народът там иска ИДИЛ, халифат и шериат. Каква повече демокрация, щом волята на народа е изпълнена?

м/у които САЩ, Франция и Великобритания били казали Русия незабавно да спре бомбардировките и да не стреля срещу умерената опозиция. Тази, същата умерена опозиция, дето никой сириец в Сирия не я виждал и не знае за нея. Но пък знаят за едни други.....

"Едно такова развитие обаче би било подходящ и силен нагледен пример за това, че руските военни действия са влошили сирийския конфликт", подчерта Ърнест...." Краварите на кое викат влошаване на конфликта? На ликвидирането на щабовете на Ал Кайда и ИДИЛ ли? Че руснаците трепат техните ислямистки отрочета? До кога с тия перфидни и лицемерни политика бе господа кравари?

Защо се мълчи ? Защо няма официално изявление? Каква е позицията на Премиера, Президента, Парламента, Военния министър, Главния Прокурор ... и т.н. за събитията в Сирия ? Какво правят партийните лидери ? Май всички са се снишили и се чудят накъде да обърнат задниците - на исток или запад

да минат изборите. Сега са на етап "ослушване".

:)))) КАКВА ПОЗИЦИЯ,ТЕ ЗАПАДНИТЕ ГОСПОДАРИ НА КОЛОНИЯТА БЪЛГАРИЯ НЯМАТ ПОЗИЦИЯ,А ИСКАШ НАШИТЕ ХАМСАЛАЦИ ДЕТО ЧАКАТ ДА ИМ ПОДШУШНАТ ПОЗИЦИЯТА ОТ ЗАПАД,ТА ТЕ САМО ДА Я КАЖАТ ?! :))

Още не им е изпратен e-mail от американското посолство, или не могат да си отворят електронната поща, пък и са заети да обясняват на народа си, защо унищожават и изтребителната авиация и трябва турски самолети да ни "ОХРАНЯВАТ' въздушното пространство. Защото, България с повече от 100-годишна история в областта на авиацията трябва да остане само със спомените! Ако ще се ремонтират без лиценз да дадат двигателите на ТЕРЕМ-Пловдив,сега Авионамс-там още преди повече от 10 години ги ремонтираха и то в по-голям обем и по-качествено от поляците! Ако искат с лиценз да ги дадат на украинците! А най-добре,най-качествено и най-евтино е да изпратят целите самолети в Беларус-завода в Барановичи,там за 3 млн, $ ще им го върнат отремонтиран,включително и планера,системите и оборудването и с 10-годишен ресурс.Но не това е задачата-задачата е да бъде унищожена българската авиация! Само преди 25 години Българската Армия разполагаше с над 400 бойни летателни апарата,най-модерни за времето си-изтребителите МиГ 29,щурмовиците Су-25,протовоподводчните Су-22, щурмовите вертолети Ми-24 и транспортните Ми-17, учебните Л-39 и Л-29. Отделно различни модификации на МиГ-21 и МиГ-23, Ми-8, и други. Бяхме по-силна а страна в авиацията от Турция и втори във Варшавския договор! Но се продадохме за кораб заразена царевица и памперси!

на място и да свърши работа като Русия, Сирия,Ирак и Иран....А не като краварите..ВЗРИВИЛИ МАЛОУМНЯЦИТЕ ДВА ЕСКАВАТОРА...И СЕ ХВАЛЯТ С ТОВА ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ!! НАЛИ ЗНАЕТЕ КАКВО Е ЕСКАВАТОР?! БУЛДОЗЕР!! НЕ НЕ СА ВЗРИВИЛИ КРАВАРИТЕ ДЖИП, КАМИОН, БТР ИЛИ ТАНК!!! ТЕ СА ВЗИРИВИЛИ БУЛДОЗЕР И СЕ ГОРДЕЯТ С ТОВА! ХАХАХАХААХАХ

Гешев, Таджикистан има договор за сътрудничество-от всякакво естество с Руската федерация.Естествено, факта че на територията на тази страна се случиха събитията няма пряка връзка с военната намеса на Русия.Но, на принципа за мечката и комшията е редно да се вземат мерки.И още нещо-разстоянието от териториите, заети от ИД до Кавказ не е голямо, така че работата на авиацията може да се приеме и като превантивна.Иначе, операцията по прочистване на държавата Сирия(и дай боже Ирак) от всякакви ДЕМОКРАТИЧНИ ислямистки групировки се развива класически-разузнаване, определяне на целите, работа по същите от въздуха и естествено-сухопътна операция по прочистване.Опита от Чечня е налице-щурмови групи.При натъкване на сериозен опорен пункт-работа на авиацията и...напред.Колкото и грубо да звучи пушечното месо вече е на терен-войските на Асад,бойците на Хизбула, иранските доброволци.Ще видим продължението, но така наречения демократичен свят започна да пищи, че видите ли има реална опасност за ИД.

Народа го е казал, със стари курви нов бардак се не прави.Всъщност срещу кого воюват правителствените войски там и тези който им помагат-май срещу собственият си народ....жалко за Сирийският народ , но боговете си знаят работата...кой каквото е посял това ще си жъне...

РУСИЯ + ИРАН + ХИЗБУЛА = ТЕРОРИЗЪМ

и северна корея

+ Индия + Китай+Бразилия+ЮАР

БРЦК

САЩ + АЛ Кайда + ИДИЛ + Саудитска Арабия = "Демократи и радетели за шериат".

+ исраел

Русия нанася удар след удар. Хамериканците нещо се поскриха. Само мрънкат от време на време някакви противоречащи си неща. Танте Меркел вдигна кръвно и смучи валидол. В ЕС започнаха да си удрят главите една в друга и да мислят за съюз с Русия против ИД. Американците останаха на втори план ... и т.н.

Вагин да не се е обрязъл вече?

Абе я руските подлоги тук да ми отговорят на два въпроса: защо всички драпат към гнилата Европа и гадната Америка, а не към чудната държава- мечта Раша? И още - защо вие, мурзилки, не живеете в Русия, като ви е идол - идеал? Изобщо може ли някой да ви вземе насериозно? Русия ще ли воюва, докато си извоюва тотална изолация, и след това да се надява на другарчетата си от Хизбула и на Асад да й помагат да си съвземе отдавна рухналата икономика.

БЪЛГАРИ!! ЗАТОВА И ЖИОВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ! А ТИ КАЖИ ЗАЩО ЕДИН ЕРОФЕКАЛ КАТ ТЕБЕ НЕ Е В ГЕЙРОПА А?! ДА ЛЪСКА КЕНЕФИ ИД А ИМ ЛИЖЕ БОТУШИТЕ А?! А ХОРАТА КЪДЕ ГИ ВИЖДАШ ДА БЯГАТ КЪМ КРАВАРНИКА?! ДА КОИ БЯГАТ , МЕКСИКАНЦИТЕ ИЛИ ТИЯ ОТ АФРИКА ДЕТО НЯмАТ НИЩО!! ДА ТЕ БЯГАТ!! МА ОСТАНАЛИТЕ ДА СА СЕЮРНАЛИ НАТАМ?! БЯГАХА НЯКОГА ПРЕДИ 10-15 ГОДИНИ!! КОГАТО АМЕРИКА БЕ ВСЕ ОЩЕ СТРАНА А НЕ КОЧИНАТА КРАВАРНИК!!!

БРЦК

Какво общо имат глупавите ти въпроси с темата? Ти имаш ли малко мозък между ушите за да проумееш ,че не е нужно да считам Русия за идеал и да искам да живея там за да ХАРЕСВАМ това ,че руснаците ритат брадатите варварски задници в Сирия ? Или ти обичаш ИДИЛ и харесваш когато колят невинни и взривяват историческо наследство на 10 000 години ?

А бе американска подлого, защо си мислиш, че всички искат да отидат в скапаните САЩ да се тъпчат с генномодифицирани хамбургери, да бачкат цял ден и вечерта да заспиват пред телевизорите си. Естествено една държава, която ограбва целия свят чрез печатането на световната валута и която с военна сила налага "демократично' волята си над всеки несъгласен с нея да има достатъчно средства да запуши устите поне на собствените си граждани но не би-това не става. И там има достатъчно бедни. В една песен на Лили Иванова се пее: не всичко е пари приятелю. Ти явно още не си го осъзнал и затова замърсяваш интернет с платени соросоидни коментари.

Колкото и да трият неверниците! Аллах е против педофилията, която краде децата на правоверните за да ги иползва като нешчовешка плът за евреите!!

Аллах като е толкова против евреите, защо не ги е унищожил досега?

точно казват краварите а? Аз само чувам: МУуууууууууууууу-Муууууууууууууу...И нищо повече, освен мучене на крави в Краварник..А да и от време на време УууУууу УууУуу УуууууУуу грухтенето на някакъв Черен Примат люпещ банани....Нищо друго не чувам...Аааа не чакайте..Чувам някакво циврене на малко платени еврокончитки..Но то идва от към Околовръсното и Президенството дет е Роско Меката китка и Боко Тиквата:)

Маските падат.Маскарада свършва.Когато се предприеха наистина стойности мерки по отношение на ИД се окоза, че голяма част от тях не са терористи, а ДЕМОКРАТИ.И изквичаха тези, които най-много се бориха против ИД.Господа лицемери, спрете и се заемете с нещата такива, каквито са, а не говорим едно-вършим друго.

ето един истински демократ и защитник на ИД. . "споко мурзилке ( нерегистриран ) 02.10.2015 11:25 ФЕД ще напечати долари, а по-вероятно дори само ще кликне с мишката. КЛИК , и ето ти нови 100 милиарда долара!"

Моля колегите, увлечени в интересната дискусия, да не подминават най важната опорна точка. Тя е много кратка: ПУТИН Е НАЙ ДОБРИЯТ ПОЛИТИК И ВОДЕНАТА ОТ НЕГО ПОЛИТИКА Е ВЪЗМОЖНО НАЙ ДОБРА. Нека нашият общ Бог го пази и подкрепя в историческата му мисия. Благодаря предварително за плюсовете. Приятен ден.

Да видим,ти-кога ще я разбереш.....

Путягата сега, с ислямистките ирански молли ли, заработи заедно!?

Може да прозвучи изненадващо, но ислямът в Иран е умерен в сравнение със Саудитска Арабия например, дори по времето на Хомейни, а особено сега.

dionisiosd@yahoo.com

Какво му обясняваш на трола?? Това му каза шефът му-това пише.....

Русия, Иран, Хизбула. Все " светли" примери за подръжание.

Пиши нещо смислено бе Гешев,пищи нещо смислено... В пенсия ще излезнем и ще останеш същия празнодумец бе....:):))))

Как ще ти изчисляват на теб пенсията с тази инфлационна рубла?

БРЦК

Не съм чул никой от изброените да коли наред и да взривява културни паметници на 10 000 години. В сравнения с ИДИЛ са ангелчета ! Що , САЩ по 'светъл' пример за подражание ли са ? Избиха 60мил индианци и им откраднаха земята. Бомбандираха с атомни бомби мирни градове.

Изчисти си ушите, за да чуваш. Хизбула- терористична организация, извършила стотици атентати с хиляди жертви, включително в България. Всъщност Хизбула друго не прави. Русия- 60 000 избити афганистанци през 1979 - 1989 год. Само в Афганистан!

Рублата се всдига братя, в смисъл, че преди за $1 получавахте 30 рубли, а сега цели 65 рубли. Някак си по добре си е повечко истински банкноти в ръката срещу един пропаднал долар.

Аллах не се влияе от цените на борсата на сатаната!

Нямате ли други опорни точки, че тая с рублата вече бая се изчерпа, а това говори за интелектуална импотентност, а?

ей го е юдата -само за сребърници и пари му е в главата. Няма да се промените. Курса на това -курса на онова. А не разбрали че това е война.Колко струва кръвта на един човек ,какъв е курса