Борисов нареди до 6 октомври въпросът с ”Емко” да се уреди

Премиерът Бойко Борисов е наредил в максимално кратък срок служба "КОС" на МВР и пожарната да направят необходимите проверки в завода с отнет лиценз "Емко".

Обратно в новината

Коментари - Борисов нареди до 6 октомври въпросът с ”Емко” да се уреди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рекет в действие, Гойко да не се прави, че не знае. Всички знаем как КОЙ присвоява бизнеси.

Б.Б. е велик на национално равнище! Няма как да се бие - всички медии го издигат с неговия "скромен и народен вид!". За да се махне тази мафия ГЕРБ от властта, трябва да се атакуват по места. Там хората ги виждат що за стока са хората от тази партия. Може Б.Б. да се оправдава с 5% фира в неговата партия по националната телевизия, но хората по места ги знаят - те са 95% шкарт на обществото! За да ги бие БСП - трябва силна работа по места! Особено в провинцията, където гласуват за ГЕРБ с надеждата Централната власт да им обърне внимание. Иначе са в забвение от финансиране.

Другарю гражданин,аз не съм от селата и ще ти отговоря така:Не плюй по Бойко,а си помисли ,Кой от твоите другари е бил на власт 3 последователни мандата? Това,че ти не го харесваш е твой проблем.

Мутрите правят невъзможното възможно да гепат оръжейния бизнес, контрабандните цигари, менте алкохола, проституцията и наркотиците не им стигат.

КОЙ БЕ ,КОЙ?ТОЙ ,И САМО ТОЙ СПАСИ ДАЖЕ ТЕЗИ КОИТО НЯМАХА НУЖДА ОТ СПАСЯВАНЕ .САМО КОЙ Е СПОСОБЕН НА ТАКЪВИ РИСКОВАНИ СПАСЯВАНИЯ.

Борисов и Караниколов прикриват факта че работят за пеевски и Доган. И сега гледат да замажат лайната които забъркаха.

Накрая косаджиите ще апнат дръвцето,щото им били слаби комуникациите!

А какво да пише в протоколите от проверките казал ли им е? Или ги е оставил сами да се сетят?

Всички знаят че България доставя най-много оръжие на терористите на ЦРУ в Сирия! Затова е целия този цирк покрай военните заводи и това бързане - да не изпуснем парите!

На ИДИЛ Русия им доставят оръжие и бойци!! Нали са техни хора. Ние и на Индия и на цял свят доставяме оръжия. И на сирийската армия ние сме доставяли, така че от техните складове е това оръжие.

Пишете в ютув Премиерът на България и главният прокурор искат 50 млн. долара от турската мега компания Yozturk.

Борисов нареди до 6 октомври въпросът с Емко да се уреди! С 4 тона суджук!

Ама уважаеми господа другари! Не ,че социалистите са по малко крадливи от герберите,но готовата продукция,която искат да задигнат без да плащат, не е във Емко ,а е на пристанището.Там кос и пожарната не са правили проверки????

Когато благодарение на БСП в лицето на станишев, петър димитров и кито парахода над 900 човека останаха улицата от БМФ, тогава всичко беше наред, защото управляваха другарите. Сега ако от някой завод 200-300 човека останат на улицата е проблем. Да, не е хубаво да има безработни, но другарите да не очакват че във Варна и Бургас хората са забравили какви мизерии надроби БСП. При правителството на олигарски фалирафа бургаски корабосторителници, а днес другарите излизат с кухи от по кухи лозунги за икономика и работни места....Когато при последния цял мандат на БСП в периода 2005-та 2009-та година беше причинена най - голямата безработица в страната.

Кой остана на улицата, бе? Щото аз не познавам компетентно морско лице да е останало без работа. Да не говорим, че по това време 90% от тези, които можеха и искаха да работят се бяха "спасили" в чужди компании. Ти за обитателите на "белия дом" ли ревеш, или за ОКТОФ, дето по цял ден си чешеха макарите и нищо не правеха, или за агентите, които на две магарета сламата не можеха да разделят, или за онези от "намазаните" кораби, дето на рейс мислеха само за марфа? Или за безбройните домакини, камериери и радисти, които от салета навън носа си не подаваха? Танкерите Станишев ли им е.а мамата?

От зората на "промените" военно-промишления комплекс и изникналите като гъби на входа и изхода на военните заводи частни оръжейни фирми са в сферата на влияние на комундетата и са хранилка за партията и разклоненията им.Ясно се вижда и разбира как скочиха заради "ЕМКО" Румето Петков - Пикльото,декларацията на БСП-то,а как рИвът и "автентичните десни" на лаборанта Костов за "ДУНАРИТ" да спасяват Цветан Василев и олигарсите около него.А Гебрев-собственика на "ЕМКО"е кадър на "КИНТЕКС" и сега яко е влязъл в корупционни схеми с държавната фирма.За това министъра иска разследване на прокуратурата на "КИНТЕКС".Абе бат,Бойко почна яко да разбърква хранилките на БСП-то,АБВ-то,на "автентичните десни"на олигарсите и Костов.Тоест Бойко вече се стреми да разсее синьо-червената мъгла от 1997 год.насам.

Правилното е: БАтБ продължава да забърква собствени хранилки.

Единствената публична тайна е, че сте невъобразимо тъпи и не обичате четете, но обичате суджука, дори и да не го ядете. Тук не става дума изпбщо кой какъв бизнес има или е направил, а става дума, че -рофесионалните рекетьори от така нареченото правителство използват държавата и нейните институции за рекет и кражби на фирми, клиенти, продукция и цели предприятия. Милиционера не създава, той само пита "и сега кво ше праим". Агент Буда не е по-различен, освен, че цял живот се е занимвалсамо с рекет.

Оръжейната фирма на скандално известния бизнесмен Емилиян Гебрев ЕМКО, фигурира в списък (бюлетин) на Държавния департамент на САЩ ! Борисов не се интересува какво говорят зад океана - хахах

Северна България изпада бързо и сигурно

За пореден път този ни пусна филма за доброто и лошото ченге. До кога ще слушаме лъжите и небивалиците на тези. Съсипват една фирма, по точно пробват да я откраднат и когато работата става смрадлива и достояние на доста хора дават назад искат да замажат нещата.

Е това, Борисов нареди това, Борисов нареди онова! А като Борисов нареди "натъмно" да бъде нареден някой, защо не излиза по медиите?? Държавата работи по нарежданията на един човек - това се нарича Тоталитаризъм!

Да бе ,вярно е ! Този е голям тоталитарист!Дава нареждания на министрите СИ! От утре кака Пена/чистачката/да нарежда на МС .

Значи Пееф е дал заповеди до 6-7 ми да се преключи с грабежа.

Аз такива суджуци бабо не ям ,между две филии с мас тънко резанче салам .За мен бабо сандвичи от тия ,между Емко и Дунарит тъничка филия.

Сиреч, тука всички парле ву франсе!

Тогава работниците излязоха на протест, а синдикати и ръководство обвиниха фирма, близка до депутата от ДПС Делян Пеевски, за атаките срещу заводите. Той отрече да има интерес в оръжейния бизнес. И аз съм сигурен , че Пеевски няма никакъв интерес към оръжейният бизнес/вервайте/, а само към свинеугояването.

Мишо бирата се гътна от една напитка с 4% алкохол, а този сигурно ще седне на мина.

Ако ''държавата'' позволява подобно грубо вмешателство на ''анонимни заинтересовани'' ,кой луд инвеститор ще се хвърли надолу с главата да строи бизнес и да отваря работни места тук?!!!! Очевидно ''нашите'' избраници не тормозят съня си с такива ''дреболии''. На дали са ''забелязали'' колко грозно е това което се ''случва'' в една правова ( уж ) държава.

Цитат :"За първите четири месеца на тази година общата сума на чуждестранните вложения в местната икономика е 125.7 млн. евро в сравнение с 395.6 млн. евро за същия период на 2016 г., или спад от над 68% на годишна база."

Е, как как бе бай Стояне?! С помощта на държавата в лицето на главния пожарникар Борисов и неговия верен пророк с шестте-апартамента-дарени-от-тъщата. ;)

Лека полека, къде с бой, къде с данъчни и митничари, Борисов и котараците прибраха всичко. Един ден, много скоро, всички в България официално ще работят за тях. Като във виц, но за съжаление наистина.

Тая нещо заприличва на ''Аз суджучи не ям'' , този път само , че ''Аз военна промишленост не ям , а и Пеевски и той''.

Ще върнат лиценза на "ЕМКО" когато се смени собствеността - хахахахх

Някой от ДИР-а току що се осети и смени заглавието "Борисов спеши МВР за проверките в Емко. На кой от писалите досега тролове му направи впечатление, че би следвало в статията да се говори, че Борисов е наредил на служителите на МВР пеша или ходейки с крака да направят проверка в "Емко". Преходният глагол от свършен вид "спеша" в българския език означава, че някой, сойто се е придвижвал с някакво средство слиза от него и продължава пеша, тоест на собствен ход. А иначе много компетентни писачи, затова и сме на това дередже...

Това е идиом, който има отношение към армията и по-специално живота в казармата, който вие явно не познавате

В армията "спеша" буквално означава - слез от коня/машината и продължавай пеша, с краката. Знам го от първо лице, вЕрвай ми.

не се ли Осещаш, че се излагаш. не са ти виновни троловете за некадърността на драскачите в сайта.

Според Вас излиза, че Спешна помощ трябва да се придвижва пеш.

Когато иедин проблем трябва веднага да бъде решен казват СПЕШНО да бъде решен, а не да тръгне пеш!! Дървен философ!!

Проверявай ги Бойко , стисни ги за гушата и ги одрусай - все ще капне нещо като комисионна и за началника в тая държава!

Май се оказва, че освен вътрешно-мафиотските борби на държавно равнище, има и спуснати указания от вън, да бъде ликвидирана родната ни военна промишленост. Господарите ни, явно са преценили, че сме конкуренция, вредяща на интересите на някои техни отрочета... Но, и това не е нещо ново - просто, в крайна сметка, за пореден път, българския данъкоплатец ще плати сметката...

рекет искан,рекет даден !!!

Тиквата прилага една много проста схема от гангстерските прийоми. Проста и прозрачна.

От няколко дни има брутален натиск и в Арсенал - Казанлък! Много им се иска на прасетата да влезнат в оръжейния бизнес!

смях в залата. мутрата проста и неграмотна, тлъста и нагла, на фона на една прочетена книга до половината, но индианска, разбира от макроикономика до кардиология. един ден играе шеф на АПИ, следващ, на МВР, за радост до делириум на малоумите скотове, дето са му фенове. важи в пълна сила принципът правете каквото искате, крадете, само да не ви хванат, а още по-малко, да не научат дебилните и ибрикчийски медии, че тогава лично наукият каиш трябва да се намесва. да не забравите да гласувате пак за тиквокъл суджуков, за да стане токът 15 цента нощната и 29 цента дневната тарифа, подобаващи цени за ЕРМ 2, позната и като еврозона. приятен ден.

Скоро май ще играе с помощта на "приятелчетата" си ролята на лебеда от "Лебедово езеро"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Борисов спеши МВР за проверките в Емко.....Що за израз, бе гербаджийски подлоги, не журналисти!!!Крайно време е ние да спешим Мутрафона и такива подлоги като вас?!!!Цървули, ами то Мутрата от това само отбира, той да спешава и него да спешават началнициге му!!!

За какво да го спешаваме бе уругнгел. 5% безработица, 4% икономически растеж, и 2.5 милиарда излишък? Да го спешаваме само защото комуноидният изрод и шизофреник иска да си докара БСП и ДПС на власт?? Няма да стане!!

Ех мааму как пак се оказах в страни от твоите благинки? Сигур това е от паралелната България.

Тоя икономически растеж Тиквата ли го докара, бе, или работещите хора?? А за тая безработица е заради стотиците хиляди емигранти, които топят пазара на труда във всеки един момент.

Само един изключително ограничен тип може да говори за връщане на БСП и ДПС на Власт. Това е герб- като им посочиш истината, започват да скачат и се тръшкат- искате бсп. Върховна глупост.Не ви искаме нито вас, нито бсп. Просто трябва колкото е възможно по- бързо да се махате , за да си отдъхне народа. Това правителство е тотално компрометирано и каквото и да направи, все е грешка.Може да управлява не 3-ти, а 33-ти път.

Урунгели са оня-дето-не-яде-суджук и неговата подлога, оня-с-шестте-апартамента-дарени-от-тъщата. А, колкото до икономическите подвизи на пожарникаря и неговия физкултурник, ще кажа само едно - доверието на чуждите инвеститори. У нас нито един чуждестранен бизнес вече от години не инвестира нито лев. Единствените са ЕК, срещу съответните услуги от страна на простите бг политици и трансфери за издръжката на вече направени инвестиции. За разлика от нашите простаци и неграмотни физкултурници всички останали бивши соц държави са далече, далече напред. За сведение преките инвестиции прди Борисов са за 9-11 милиарда, а след неговата изборна победа през 2009 са 10 пъти по-малко. Сигурно сте наясно, че тия, дето взимат решения за инвестиции не се влияят от мнението на видни г*золизци като Ани Цолова и оня професионален урод дето мяташе ябълки, забравих й името даже, ами си подготвят домашното като хората. Резултатът е, че подминават страната на еднокнижните мутряци, без дори да я отбележат като възможност.

Тоя тип , от който тръгват всички тъпни , много обича да го играе спасителят в ръжта. Ма тия ведомства , структури , тъмни и тъпи субекти от кабинета ти не са ли твоя отговорност бе Простий?!

Точно в момента ЕМКО ги притискат за няколко десетки милиона да им върнат лиценза? Натискат ги и да се откажат от Дунарит! Това е причината за тоя брутален ченгесарски натикст, в чиято основа е именно Бойко!

След като Дунарит е бил собственост на Сатаната - Цв.Василев, неможе ли да се запали и изравни със земята това чумаво предприятие и всички работници, които са получавали заплати при Цв.Василев и те също, а не би било лошо може би и Русе да се бомбардира, там и без това не дишат или почти не дишат.

Колега,абе ти си бил много компетентен,между "Сбирщината неграмотници и некомпетентни".Разбираш и от мерни единици,дори и от мерната единица"Фарад".Зареден си със злоба,равняваща се на електрически капацитет от един фарад.

Аз не съм компетентен, че вместо да ода на у-ще ядех Фелии с МАс по улиците

В този сайт положението е много зле цензурират се коментари, които не се харесват на редакторчето. егати смотаняка си ей брандийски- смешник.

Да допълня, трият се всички коментарии, критикуващи ЕС, САЩ, ГЕРБ....

Днес Министерски съвет е одобрил единицата Фарад, като национален еталон. Кой от тая Сбирщина неграмотници е компетентен, че не се сещам? Аааа, сетих се. Его е на снимката

прокуратурата да разследва "топлата " връзка между държавната "КИНТЕКС" и собственика на частната"ЕМКО".Корупцията е огромна и правилно Бойко иска проверки.БСП-то и АБВ-то рИвът като умрели.Бръкнаха им в хранилката.

Ти откъде знаеш каква е топлата връзка? В Кинтекс ли работиш? Най-топлата връзка е между Бойко и Пеевски. Знаеш ли, че точно в момента ЕМКО ги притискат за няколко десетки милиона да им върнат лиценза? Натискат ги и да се откажат от Дунарит! Това е причината за тоя брутален ченгесарски натикст, в чиято основа е именно Бойко! Аз за разлика от теб го знам от достоверен източник!

Щом има информация, че с печаблите на Дунарит се спонсорира проектите на Цветан Василев веднага държавата да направи всичко възможно да вземе Дунарит. Да се спрат и печабите на Емко щом се намесва там!!

Няма такава информация!

Когато оръжейният бизнес у нас е частен,но печеливш, държавата започва да го иска, но когато е губещ казва: Оправяйте се сами. От износ на оръжие за терористи миналата година оръжейният бизнес у нас е на плюс с над 1 милиард евро. Режима на ГЕРБ няма да пропусне тази апететна хапка в частни джобове...

"Режима на ГЕРБ няма да пропусне тази апететна хапка в частни джобове..." ..затова настоява да го сложи в държавни? Абе, вие гербер ли сте или просто много глупав социалист, който не разбира какъв комплимент им прави на ГЕРБ?!

Предполага, че и тебе Цвоко и Боку са те спасили, както спасяват Емко след добър паричен превод в офшорни сметки

Баце, тая работа без ЩАБ у Банкя няма да мине!;) Я свиквай домашния щаб и привиквай михлюзите при теб - щото иначе има да се офлянкват и размотават. А докато те се моткат тези хорица под прозореца ти у МС ще ти създават дискомфорт! Впрочем, дали имаш преки наблюдения върху количеството златни пръстени по ръчичките, вдигнали плакатите?!;) Щото докато чакат Великото Решение могат да се препитават от продажбата им, вместо да реват за хляба си, нали?!

Влизайте вече във червените мафиотски крепости и им разкажете играта.То за това "ЕМКО" със собственик бивш ДС-ар реват като заклани,използват работниците си,Румен Петков - Пикльото реве като дете,БСП се включи във опяването,както и мурзилчетата тук във форума.Секва им кранчето на мафиотския бизнес и хранилка на червените партии.

Браво Бойко, влизай и национализирай, върни ни в 1944!! Искаме Генерална промяна и връщане на СоциализЪма!!!

Що е то корупция в размер на някакви си 50 млн гущерчета и как се "защитава интересът" на държавата... Потърсете в нета - Премиерът на България и главният прокурор искат 50 млн. долара от турската мега компания Yozturk.

Добре,че се появи бащата на нацията и първа отиквена мутра.....