Дянков: Може да отнемем лиценза на ”Лукойл”

Финансовият министър Симеон Дянков потвърди, че наистина може да се стигне до отнемане на лиценза, от който на практика зависи производството на горива от "Лукойл Нефтохим", ако компанията не изпълни законовите изисквания.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Може да отнемем лиценза на ”Лукойл” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

може да отнемете, ама и НЕ МОЖЕТЕ!

не дърпаи мечката за опашката, че ............

След 2 Години говорене от опозицията и СРС та -Доказващи,че Лично Б.Борисов и Цветанов Закрилят Контрабандата на горива от Лукойл=Милиарди Загуба за България(1 млрд=1 000милиона) ?! Лукойл ще обещаят,че до няколко месеца започнат да отчитат Продажбите си и да плащат данъци! Няма пречка да се направи бързо,за да да се спасява Герб от Пълен Провал на изборите. Ако има Журналисти в БГ,да питат Управляващите Герб: Имат ли право да продължат да "управляват",след като са оставили Лукойл БГ-да продава горива у нас, Без да Плаща Акциз=Контрабанда, 2 Години ???!! Хиляди Милиони ЗАГУБА за БГА няма за Болници,за Пенсии, за Нищо,Има за за Лукойл-чиито Обекти В БГ са охранявани от....Ипон-Б.Борисов.

Хахахахахахахахахахаааааааааааа.................................. Я, слепците "започнали да проглеждат"!!!!!!!! Какво казва бат`Бойко, обаче???????? Съгласен ли е Дянков да бръкне в задника на Валенцето Златево????? :)))))))))))))))) Или това пак ще е кьор фишек, а??? Тия тъпунгери - управляващите, не можаха да разберат, че има услуги които в никой случай не трябва да бъдат в частни ръце!!! Става въпрос за всичко това което е от значение за държавната ни сигурност!!!!!!!!!!!!!

Където се обърнеш днес, все съобщения за корупция. А най-голямата и с огромни финансови последици е корупцията и измамите на Лукойл. Няма какво да ни убеждават разни гъзомийници и откачалки, било в правителството, било в сайтовете и форумите. Лукойл са за разпъване на кръст. Или държавата или тия дето се чустват дъжава в държавата ще победият! Боко, време е да заемеш позиция, ти с държавата ли си или с Лукойл и В. Златев? Дянков, бъди твърд и последователен. Дай инерция на В.Танов, щото тоя е много локумен, поддава се лесно на СМС и ЕГН-ета...

Тоя в розовото е толкова прост че ще успее да препъне ББ и ЦЦ без дори да разбере. Хайде да разгледаме вероятностите. 1. Взима им лиценза щото те лъжат (ние това последното много добре си го знаем). Те пък спират работа и България остава без горива или внася такива на цени до небето. Резултат: икономиката окончателно отива на кино а ГЕРБ след нея. 2. Не им взима лиценза щото Боко не му дава. Резултат: Вече ама никой няма да може да каже че ГЕРБ са чисти и те пак отиват на кино. 3. Не им взима лиценза щото проверката показва че те са изрядни. Резултат: Егати смешния зам. премиер и финансов министър. В крайна сметка пак става ясно що за стока са ГЕРБ и те пак са пътници

по принцип да, ама на практика природата празни пространства не търпи, икономиката също. със сигурност ще се намери кой и откъде да внасят.

Разбира се, може би пътя се разчиства за братска американска фирма. Но и закона трябва да се спазва.

Те си ви залъгват с приказки а вие се радвате.....Като му отнемат лиценза знаят ли с колко% ще им се сринат приходите от данъци и акцизи???Ама как да знаят като толкова разбират...

тоз с мъжкия гласи и розовата ризка е хептенизперкал от жегата ...бе нямат ли клими тия там в МФ се пита...))))

Евалата - само така със самозабравилите се ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧЕТА- ЯКО СЕКС - и ще стане работата ...:)))

ХАЙДЕ ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ГО НАПРАВИШ, ЕДВА ЛИ ПРИЯТЕЛЯ НА ГОСПОДИН ЗЛАТЕВ ЩЕ ДОПУСНЕ ДА РИТНЕШ СТОЛЧЕТО НА СКАПАНОТО МУ ПРАВИТЕЛСТВО. Що се отнася до фиктивния износ, то си е цяло чудо - 50% !!!!! Че що не вземат рашаните да декларират 100 % износ - внос !!! ХАЙДЕ МАЛОУМНИКО НАПРАВИ ГО !!! ЩЕ БЪДА БЕЗКРАЙНО ДОВОЛЕН ДА ИМ ВЗЕМЕШ ЛИЦЕНЗА, НО СИ МИСЛЯ, ЧЕ СИ КАТО ПИНЧАР ЛАЕЩ НА ДОБЕРМАН.

С т'ва правителство май-чашата ще прелее, ако манипулират още един мандат.Казвам "манипулират", щото аз незнам човек да е гласувал за тях....а немжи да не знам поне един.

Нищо не можеш да отнемеш, глупако! И докато дрънкаш врели - некипели, цените на гориват се повишават по два пъти в денононощие. Дето си правят ташак с теб и измисленото правителство майната му, ама гаврата с мен и моя народ вече наистина ми идва в повече!

Колкото срутиха незаконните вили на язовира миналата година, толкова ще отнемат и лиценза на Лукойл. Единственото, което ще направи, е да извива ръцете на народа с още данъци.

хахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахаахахахахахахахаха!егати евтината партенка!

д'янков ако отнемеш лииценза на руско балгарската комуняшка мафия, ще ги навреш в кучи дирник, което заслужават. нищо няма да засегне толкова много комунопроруските разбоиници, колкото да им издарпаш кокала.

не ползваш транспорт и много си прост.

ако ще целият имзнос да се е връщал, бат бойко няма да позволи да пострадат. но няма да позволи и да открият нарушения.

Не "може", а веднага, Симеоне ! В-е-д-н-а-г-а !!! ( Бъди спокоен -- за магариите-им у нас, и особено за подкрепата/прикритието-им, отвъдчерноморците не отделят ресурси като за в Америка . ... Но огнището на заразата е много по-близко .) А за да предотвратиш задължително-очакваните метастази -- незабавно синхронизирай с всички възможни авторитетни структури ! ( Засега все още комай би било достатъчно да е глобално, по други планети ги няма тез хаирсъзи -- проверих .)

Ай да видим, дали можеш да го направиш!

лъже, вервайте ми!

този не говорили от ....затвора

Така е, законът и правилата би трябвало да са за всички! Но Дянков да не забравя за диверсификацията! Не бива да се разчита само на американски фирми!

Ключовата дума е "може" :), ама надали.

едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш. Герой на Н.Хайтов...

Да,де...И аз викам да не се пъне толкова Дянков!!! Няма да му се получи...

1000-та литра бензин няма ли да ми ги дадат? Щото имам почти всички буквички. Само О-то, де'т е като капка масло, го нямам. Ма те за една капка ли ще се излагат?

Дянков говори в условно наклонение:)

Споко след 2 часа ще заговори в задно отклонение.

Браво Симеоне, браво Дянков! Както и по повод новината за преформулирането на някои термини в НК: браво бате, браво Бойко! Предлагам да има избори всяка година, та по-често да мистите и за такива неща - демек нещата, за които ви плащаме де.

От месеци тръбя, че министър Дянков е най-добрия министър на финансите последните 60 години. А като гледам как Борисов се врътка около Юлен и ПИБ, че не можело да "затварят" Банско, а как на 2 малки хотелиерчета в Слънчев бряг им запълниха с бетон басейните "НАСРЕД" сезона си мисля, че и като Премиер ще бъде ПО-ДОБЪР от Борисов. За да има ЕДИН АРШИН ЗА ВСИЧКИ!!! Напред и нагоре, Дянков!!!

Верваш ли си,че ще стане нещо срещу Лукойл.Б.Б и Гоце ще допуснат Златев да е притеснен.Блажени вярващите/или наивните като теб/

А ! Не знаех, че ме четете толкова отскоро ! ( Дано само не Ви изпързалят като оригинала-Ви ! ;-) )

и распутин да се кръстиш и брада да си пусне ш все тая - и ти си едно педи като тоя с розовата ризка...

Ще стане като с Мишо Бирата! МУТРИТЕ ВЪН!

Какво значи износ само на хартия, а къде са копоите на Танов., преди да отнемат лиценз да отнемат тиквата на Танов и подчинените му .....Струва ми се, че В.Златев ще подкрепи вота на доверие...да видим....!?!

Абе, този малоумник вярва ли си? Нали ще дойдат и ще му взривят кабинета в Мин. съвет!!

Кой червената, грешка ,съветската пак грешка,кой ще дойде ,Станишев той не е ходил войник а другите м те комунисти- капиталисти.

Хубаво им се каните, но не Ви стиска да го направите ... А ако го направите ще сбъркате документите, така че Златев да обжалва и да спечели ... И после на пролет Гоце в Министерски съвет!!! Любопитно е само къде ще се дене Бат Бойко тогава - в президенството или в Столична община!?!

Герпберите искат солиден рушвет от Луклойл за да не му отнемат лиценза - иначе как магат да получат такива големи пари

Нормално - идват избори .Пари трябват.

Много приказки, ама накрая нищо няма да отнемат, а лукчетата ще вдигнат още цените на горивата. Утре рапоня ще повика шимо и танов "у тях" и ще им начука репите набързо, с което всичко ще приключи тихичко. Без много шум...

И замириса на избори... и на бензин!

момчета що се е...те с Вальо Златев. Нали ви е ясно че ако само си мръдне и малкия пръст нито вас нито Герб ще го има.....

абе то и бачо илия павлов си мърдаше пръсчето !!! ама........

Тоя си плещи ей така по традиция. Как се отнема лиценз на монополист на продукт от жизнено значение както за икономиката, така и за всеки от нас индивидуално. Въпросът е, че Дянков е персонално отговорен как се е достигнало до такова положение. И вместо да плещи, да си подава оставката поради некадърност - с голямо Н.

некадарник такав да не бе лук оил да купи рафинерята по време на дянков само така гонене до дупка на тея червен и мутри дето източват дарявата без да плащат данази

Ъ-ъ . Не само че не плещи, ами някой/и много скоро ще да се облещи/ят .

ИМПЕРИЯТА ОТВРЪЩА НА УДАРА . СКОК В ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА И НАФТАТА. ДНЕС ТОЛКОВА , УТРЕ ПАК. ДЕМЕК АКО МНОГО ЗНАЕТЕ ТАКА ЩЕ Е .

Глупости.По- висока комисионна ( грашка - консултански ) и ще се оправи работата.Пък после вдигай на воля цената.

Дянков явно бърза с изплащане на ипотеката на къщата в САЩ....!?!

на 16 улица във Вашингтон хич не йофтино шъ знаете...))))

къде наблизо има офшорни зони, че нещо не се сещам....???

Дянков затова иска измервателни уреди на всеки изход, защото предполага, че износът е само на хартия и реално стоката си е в резервоарите на Лукойл ;-)

От другата страна на морето.

кога на тоя малоумник ще му вземат лиценза? тоя е по зле и от шефа си -поярникаря-милиционер *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Може да отнемем лиценза на "Лукойл", ама няма да го отнемаме.

Правилата са всички - малките ги сгъват за всякакви идиотии ,а баровците от "Празчесъноил" се правят на отворени - без лиценз и да ги видя тогава :)

Дянков, никакъв бензин. От 2012 година всички коли на шистов газ с директна връзка към НАП и КАТ за автоматично плащане на актове , данъци и застраховки !

Лукойл да си сложи броячи, защото много фирми правили фиктивен износ. ХА ХА Какво ще помогне това на държавата, като и сега се знае явно какво количество се изнася, но явно не се знае къде отива? Явно се отчита дейност.

Явно има свободно място на бензиностанцията в Полски Тръмбеж и тоя се натяга за там.

Може, ама дали? То може и Златев да ги махне от хранилката. До отнемане на лиценз няма да се стигне - ще видите!

Браво Дянков! През моя живот такъв решителен министър не е имало.

А-аааа, видите ли ?! ... А навремето ме одумвахте, от София та чак до-ооо ... Тутракан . ;-)

Ами, ами...

да се отнеме рафинерията в полза на народа

Дянков, утре на сутрешната разведка, бате Бойко ще ти дръпне ушите. Как може да говориш така за скъпия му товарищ Златев?!

Той Дянков после пак ще си направи обща снимка с Танов и ще обяснява че не са го разбрали добре медийте

и кво общо има Златев с рафинерията не разбрах)))) само това че когато го види Алекперов винаги го пита "гден мои деньги")))))