Коментари - Литовски евродепутат: Програмата за отбранителна промишленост на ЕК прилича на шега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как италианските перални ИНДЕЗИТ прееваха ПЕРЕМОГАТА ? Зелински обясни как руснаците се снабдили със секретните планове за Перемогата и как италианците са виновни за това. Плановете укрите ги скрили на едно суперсекретно място - в барабана на една италианска пералня ИНДЕЗИТ. Но забравили, че руснаците крадат пералните заради чиповете им и те така те, секретните планове по най-елементарен начин попаднали в ръцете на врага и провалили Перемогата !!!! Било доказано, че украинците са големи фенове на италианските перални, а чиповете на италианските перални били най-подходящи за руските крилати ракети! Ха, ха, ха !!!

Защо руският фреонт е наситен с оръжия и боеприпаси, а украинският изпитва перманентен глад? Един генерал от Пентагога го обясни така: "През годините, по силата на редица международни договори за разоръжаване и намаляване на конвенционалните оръжия бяха закрити много производства. Понеже ЗАПАДЪТ не търпи материални активи, които не му носят печалба, те бяха унищожени. В същото време РУСИЯ ги консервира и сега бързо ги възстанови. Ние бяхме принудени да оберем всичко по складовете на бившите соц. страни, което доведе до неритмични и ограничени доставки на фронта. Обратно, Русия ги произвежда в максимален обем и насища своя фронт. Това е предимството на плановата държавна икономика на Комунизма."

САЩ с голямо удоволствие разрушиха руската военна промишленост, те и затова сега са толкоз ошашавени от ставащото в руския тил... просто не могат да вдянат от къде се нароиха толкова снаряди, и няма какво да си криви душата, просъветски настроени граждани в Руската федерация, които с бързи темпове въстановиха разрушените по времето на Елцин армия и производство.

тия пари няма да стигнат дори и за ДМС-то на евро-чиновниците които ще я бистрят тая стратегия...