Коментари - Липса на кворум провали пленарното заседание. Караянчева: Колеги от БСП, не надничайте! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не хабете място, особено в заглавията. ПКП е достатъчно, за да знаем за коя става въпрос.

Комуноидите правят отново саботажи. И това няма да им помогне.

Копай си доматите, селянино тъп.

Депутати с по 6-7 хиляди лева заплати не ходят на работа.Скандално.Ужасно е,че са 90% комунисти и 100% руски подлоги.Затова РБ е първа по корупция,бедност и смъртност.Последна по заплати,пенсии и качество на живот.

PEYTSCH

Шушумиги! За смях ставате, за работа не ги търсете...

ПКП от багерист да си ходи пеша

Нещастен, педерастичен червей! Нали и ти РУЧАШ от тези домати! Иди да цункаш кака ти Цвета по утката, че нещо пак е загрява!

100 % са комунисти и 100 % русороби , строят поток за 3 млр наши пари

Да, пускам телевизора и по всички телевизии само за Америка говорят, ама ние все русофили го раздаваме. Как става тази работа?

Краси, деди, ти тая сутрин изпи ли си хапчетата? Май си забравил!

ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ В ДЕЙСТВИЕ

А ти им клатиш дедовия

ТЪП КОМУНО ПЕДАЛ

Боклуци, мръсни, червени, трябва да се гласуват повече пари за лекари , сестри и всички на първа линия.

Караянчева не изглежда много възрастна, а вече страда от амнезия. Има ли някакви спомени как се държеше ГЕРБ в предишния парламент. Как беше госпожо, помните ли? Та вие провалихте точно по този начин една камара заседания! Сега това не било допустимо, а тогава можеше! Беше нормално! Всички в ГЕРБ ли сте толкова нагли, госпожо? И аз се учудвам на вашия непукизъм и дебелоочие. Уникални са. Да те направят на маймуна пред целия народ, а ти да се правиш, че нищо не се е случило е върхът на наглостта!

Христо, полека чадо! Ще вземеш да счупиш някой зъб!

На фона на пандемията, такива номера от селски вечеринки са не просто недостойни, но и жалки. Да се провали, да се обругае, да се смачка, да се оплюе и прочие деятелности на т.нар. "опозиция"! Така разбират ходенето в парламента на работа. И тези искат да управляват?! НЯМА ДА СТАНЕ!

Ма що завиждаш на БСП-то? Ми те просто следват ЧЕЛЕН ГЪРБОИДЕН пример.. Дето ГОДИНА и МЕСЕЦ отгоре практикувахте 2013 и 2014-та..

Зъби ще чупя на такива като вас, само да ви докопам.

„Не се съмнявайте в нас. Читави хора сме, не сме някакви хора, които да се продадем за малко пари.” Това е заявил депутатът от Парламентарната група на ГЕРБ Георги Андонов на срещата на Парламентарната група на партията в четвъртък с лидера й Бойко Борисов. Я си припомни кога са случи.. Цвъ €въ им бе началника на дупетатите на ГРОБ тогава..

Не е нормално в подобно време депутати от опозицията на инат, да не влизат в парламента! БСП ги разбирам, те в името на партийния интерес са готови и да затрият държавата! Въпросът е в ДПС, непрекъснато тръбят, че са национално отговорна партия, обаче виждате ли това в бягането от вземане на важни решения за страната? Аз лично, предполагам и разумно мислещите хора, не виждам отговорно поведение от ДПС!

И кво ся ? Цоциалистите надничат като мишки да видят дошло ли е времето все пак да поседнат на столчетата като така и така са дошли ? След като не са се регистрирали то реално присъствието им в пленарната зала е излишно и денят им не подлежи на заплащане !

Епа тия двете са си вечна любОФФ и нямат никаква разлика една от друга та ....

Някога внуците ти да напишат в някаква търсачка името на баба си и ... да прочетат с какво прозвище е останала в историята. Ужасяващо е.

Що тъй забравиха ВОЖДА СИ: "Кворумът е задължение на УПРАВЛЯВАЩИТЕ!"

Зъби ли ще чупиш? Кажи кога и къде бе миндил! Само кажи!

и какво от това ?

Тази жена онзи ден беше на погребение.....кой както иска да го разбира! Без думи!

Дори вчера абсурдно неадекватният и живеещ в измислената си реалност примиер делириумно ни убеждаваше, че се справяме отлично и в сравнение с другите цъфтим и връзваме.

Цвета Караянчева ще остане в историята с признанието на шефа й, че тя представлява една проста кърджалийска п.тка. Заради позора, който хвърля върху България, това лишено от чест създание трябваше отдавна да се е метнало от някоя скала в Родопите, и така да ни освободи от присъствието си. За гьонсуратите от престъпната банда ГЕРБ обаче няма достойнство, те искат да крадат напук на всичко и нищо друго не ги интересува.

Мисля, че всички, които днес не влязоха в залата, са отговорни в контекста на ковид. В народното събрание има доста болни - както народни представители, така и служители. В съвременния свят има начин важните неща да се обсъждат дистанционно.

"Депутатката Менда Стоянова от ГЕРБ тогава каза, че на 2 ноември партията ще подложи на гласуване проекта в пленарна зала... “Ако на 2 ноември не получим подкрепа за конституцията, ГЕРБ ще вземе своите решения (за исканата оставка – бел.ред) в друга обстановка”, обясни тя. " КВО СТАНА ЧЕ НЕ ЯДОХМЕ? 4 НОЕМВРИ Е?

Бсп показва за пореден път че не им е важна работата в НС а участват само за интриги. Няма да се преборят за властта с това поведение.

А да си чувал за болни хора.

Строго наУчно, по закон, тя му е шеф, уж...

До кога червените депутати ще получават парите си даром без да вършат нищо.

БСП и ДПС жалки сте.

Това големи и отговорни мъже ли са или пикльовци? За какво сме ги избрали там, да се скатават ли? Взимат огромни заплати, имат огромно влияние и на края, дори не искат да си свършат работата. Предлагам да се въведе закон, чрез който за всеки ден неявилите се на работа да получават по-малка заплата. Да се калкулира спрямо работните дни, каква им е заплатата на ден и да им се реже, когато ги няма по основателни причини, да ги видя тогава, дали ще надничат през вратата или ще са си седнали на местата.

Ще паднат кога паднат на коча мъдете.

БСП и ДПС сигурно са из родопите в търсене на КАНАРА

"Усигуряването на кворум е задължение на мнозинството" - цитат на главанака струйник дето е на върха.

"Усигуряването на кворум е задължение на мнозинството" - цитат на главанака струйник дето е на върха.

"Усигуряването на кворум е задължение на мнозинството" - цитат на главанака струйник дето е на върха.

Да си беше У-У-У-Усигурил малко повече сиво вещество, преди да коментираш, неграмотник!

"Усигуряването на кворум е задължение на мнозинството" - цитат на главанака струйник дето е на върха.

"Усигуряването на кворум е задължение на мнозинството" - цитат на главанака струйник дето е на върха.

Абе овце български,какво стана с нова конституция на БОКО?Нали в началото на ноември щеше да се гласува предложение за свикване на ВНС?Много бързо се забравя всичко.

"Усигуряването на кворум е задължение на мнозинството" - цитат на главанака струйник дето е на върха.

Аз мисля , че за това почина баща и /лека му пръст/ не издържа обидите на тъпака струйник и поведението да собствената си дъщеря.

"Усигуряването на кворум е задължение на мнозинството" - цитат на главанака струйник дето е на върха.