Цачева: Няма да спира горещата линия за жертви на насилие

Националната гореща телефонна линия за подкрепа и насочване на хора, пострадали от домашно насилие няма да спре работа на 14 февруари.

Обратно в новината

Коментари - Цачева: Няма да спира горещата линия за жертви на насилие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за жертви на насилие...КОЙ Е НОМЕРЪТ? Искам да се оплача от ЕЖЕДНЕВНОТО НАСИЛИЕ, упражнявано върху мен от всички МЕДИИ да кандисам за ИК! ТОВА ВЕЧЕ Е НЕТЪРПИМО....

Който помогна на герб да загуби президентските избори той ще им помогне да загубят и следващите парламентарни и прочие избори...

от снимката,то ли се намери,да дава акъл на българите До там ли с ме я докарали,че точно ТОВА да решава,кое е добро и кое не, за нас интелигентните българи,имам предвед целокупният български народ.Не е ли унизително за всички нас.Само като го чуя и видя това същество ми идва да счупя приемника.

Това на снимката джендър ли е?

подкрепям телефона , браво !!! ................а конвенцията да заминава на дъното на черно море .

Преди плашеха децата с баба Меца, а сега с баба Цеца !

Това "нещо" от снимката ако тръгне нощем по улиците ще препълни реанимациите, ама и то говори за насилие. Кой те пита бе бухал вмирисан?

........ време е да откриете една гореща линия и един фонд от 2-3 милиарда, които се крадат всяка година в помощ на гражданите, които страдат от простотиите и пренебрежението на управляващите.... утре ще е късно. Младежта се изнася масово от тази дЪРЖАВА на простащината и мизерията, където заплатите на дупедатите растат всяка година с 200-300 лв... и създават силен инфлационен натиск....

...госпожо цачева,само човек като те chуе и види ...го избива на насилие !!!...вие с плевналиев,цветанов и борисов ...мярка нямате !!!...ама пуста власт много сладка бе..за нея на всякакви гнусотии сте готови !!!

Самата Ц. е жертва на насилие в рода си. Майка й е насилена от кон/а може и от кентавър/, в резултат на което на бял свят през далечната 195х г. се появява това третополово същество.

Махнете това от снимката или не слагайте снимка или поне му сменете очилата!

.........миличка!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Sm3hurk0

Някой от членовете на семейството на Цачева с насилие и е отнел женствения облик. :))))

Докато държавния апарат ни облъчва с демагогия на тема насилие,докато изясняваме разни телефони дали са развалени,Пеевски и Боко обраха бостана.

не пускаите тази, кунева и другите! има малолетни! и козата ми и тя ползва интернет! и магарето! не ми плашете добитъка, еи!!!!

Ние сме само против : СОДОМИЯТА, НЕКРОФИЛИЯТА, ПЕДОФИЛИЯТА, ПАРАДИТЕ НА ГЕюВЕ, ЖЕНДЕРАСИ, НАЙСЕПОЛОВИ и други подобни!!!!!!

я Флинстоун

Джендър Цачко---подготвя почвата!:))))))) Щот тая вечер, по босфор помия ТВ----Грую Тлъстия, мнооооого ще се обяснява!:)))))

Остави я, не пречи! Кой те кара да я спираш??

То какво каза/

Бойко, прибери си куците коне и не ги показвай по медиите че ще повърнем.

няма как да стане, нали той си ги избира, най-красивите, най-умните, най-честните, все най, най, че и отгоре.

ПОЛ Е ПОЛОВИНАТА ОТ ЕДНО ЦЯЛО-МЪЖ И ЖЕНА ВЗЕТИ ЗАЕДНО!НАСИЛИЯ СА НАД ДЕЦА,МЪЖЕ И ЖЕНИ.ВИЕ ГОСПОЖО,ВАШАТА ОСТАРЯЛА ТЕОРИЯ ОТ 1970 ГОДИНА НЕ СЪЩЕСТВУВАТЕ.ТОВА Е ОТРЕЧЕНО МНОГО ОТДАВНА.НЯМАТЕ МЯСТО В ПРАВИТЕЛСТВОТО-ПО-ДОБРЕ Е ДА ОТИДЕТЕ ПРИ АЗИС!

Това съвършенно творение на природата, тази еманация на духовноста и толерантноста, това нежно цвете израснало под шипковия храст, кой би дръзнал да му посегне, че е толкова тревожно?

Ало, Горещата Линия ли е ? Да, кажете. Ами цигани (роми) нападнаха баба ми и я изнасилиха. Баба ви да си сложи спирала по програма Европейско Бъдеще за България....

Цеца само като я видя и вече се чувствам насилен! Искам обезщетение от парите за насилени!

Спокойно! Теб няма кой да те изнасили.

Баси неграмотната овчарка лъжлива. Тя винаги празнува Трифон зарезан, както и хилядите, които са си изпросили шамар , но вият като убити.

ще ги откраднат,както досега и нищо няма да подобрят.....ала-бала

Ето и телефон има и с половин милион лева се финансират Центрове за жертви на насилие, и Закон за защита от дом.насилие има и само трабва държавата и нейните органи и чиновници да работят. Нямаме нужда от Истанбулска конвенция. Имаме си всичко - просто трябва да се работи.

А бре Цецо, защо в нито една анкета не питате дали одобряваме ИК? Ами само питате дали сме запознати? Не смеете ,нали?

Сега джентари и пендели ще надуват списъка ..да се каже ето на.

Тази става само за бостана. Много грозна бе!

Тази постановка Серж-Цецка се нарича взаимен пиар. Станишев не го бяхме чували две години изведнъж много се е загрижил евро-чиновника, за еди кой си телефон. А всъщност зора му е Ис. конвенция, да я приемем, че да ни яхнат здраво. А колкото до Ц.Цачева никога повече няма да дам гласа си за нея.

бати насилието ,3 месеца целокупна България ляга и става само с него- то не бе ошамарени циганета в дом,то не бе пребити курволяци от мъжете им! КВО СТАНА С ОКРАДЕНИТЕ 4 МИЛИРДА НАРОДНА ПАРА ОТ КТБ,ОТРЕПКИ???

Тази от снимката ако има мъж то би трябвало да му се даде медал- от сутрин до вечер това чучело да ти дяла трески на главата е най- големият тормоз който един мъж може да изживее.

След тая снимка трябваше да оставите номера.

За горещата линия разбрахме. За ИК кога?!

ТОЛКОВА ГОДИНИ СЕ ПРАВЯТ НА НИЩО НЕЗАБЕЛЯЗВАЩИ. И СЕГА ДРЪН-ДРЪН, БЛЯ-БЛЯ. НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ТЕЗИ НАГЛЕДЦИ И БЕЗОБРАЗНИЦИ. ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТАЯ РАБФАГСКА МЕНТОРКА/РАБФАГ БЕШЕ УЧИЛИЩЕ ЗА НЕПРИЕТИ ПО ОБЩИЯ РЕД ПАРТИЙНИ ВЕЛИЧИЯ-ПРИВИЛЕГИЯ ОТ ОНОВА ВРЕМЕ/

Горещата линия е за промиване на мозъци! Само и само да се приеме Истанбулската конвенция. А Цачева се старае на всяка цена да изпълни партийното поръчение поставено и от Борисов и ГЕРБ. Изобщо не се интересува, как Конвенцията ще се отрази върху българската духовност. И госпожата искаше да става български президент! Та тя е готова да предаде българщината! Добре, че не е тя президент на България!

ДА ЕПМ ВЕГАНСКА И ДЖЕНДЪРСКА,БОЙКО- ДО ТУК БЯХТЕ!! ДА НЕ СМЕЕШ ДА СИ ПУСНЕШ ДЕТЕТО НАВЪН ДА ИГРАЕ КАТО НАС- ЗА ДА НЕ ПОПАДНЕ НА ПЕДОФИЛ,ВЕГАН,ДЖЪНДЪР ,ЦИГАНИН ИЛИ ОТВЪРЗАН ПОМИЯР!

Тая пропаганда ,дето е правите в подкрепа на дженедърите ще ви излезе през носа,само заради пикливите ви кохеизонни фондове ! Не си мислете народа за толкова улав! Да идва Нинова и да въведе ред в държавата!

Овцъта е тъпа, ценична и безсилна.

НАХАЛСТВОТО И НЯМА ГРАНИЦИ. ТО МОЖЕ ДА СКЪСА НЕРВИТЕ НА ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК.ТЕРОРИЗИРАТ С ПРОСТОТИИТЕ СИ ЦЯЛ НАРОД И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГИ ОЗЪПТИ

Е най-неудачният м-р на правосъдието. Просто някой трябва да е дръпне за ръкава и да я посъветва да не приказва глупости, още повече в качеството си на м-р.

Съгласен със "Съгласен"++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

А една статистика колко се ползва?

Стига вече с това насилие, от сутрин до вечер само за това се говори. В каква държава живеем, война ли има!!!! Никакви други проблеми ли няма?

Цецка Цачева - човек който всички мразят

Като отхвърлят конвенцията, друга песен ще запееш!

Отдавна НЕ работи защото в противен случай щяхте да сте прибрани на друго място...