Лиляна Павлова: Спестяването на енергия е отговорът как ще преминем по-лесно през кризата

За България огромният потенциал е сградният фонд - той трябва да се използва по максимално най-добрия начин, заяви вицепрезидентът на ЕИБ на Green Transition 2022

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е да махнете тази дебелана.

Европа та най добре се отрази. А ни да пестим.

На Аец Козлодуй минаваме през кризата. Жалко, че не построихме Белене. Но овцете са така.

Пълни глупости. Спестяването на енергия няма как да помогне, защото НЕК е задължена да изкупува енергията от фотоволтаици и вятърни централи на твърди цени. А тези цени не са малки. Освен това са и двете Марици. Задължителното изкупуване на енергията от зелени източници със сигурност е причина за голямо натоварване на преносната мрежа, както и предизвикателство за водните и други централи, присъединени към мрежата, защото регулирането на напрежението и мощностите трябва да стане от там. Няма откъде другаде. А пък евтиния ток от атомната централа май е само за износ.

На бих я клатил,но бих я млатил и то яко с кривако

Ах ти,Сви..о дебела! Сит търбух - за народа сляп и глух!

И как да спестим,мъри лило,да стоим на тъмно и студено?Като гледам ти не си лишена от нищо.Още по охранена.

Лиленцето пак се появи.Още по-охранена.

Винетко Павлова на хубаво местенце я е устроил банкянския пожарогасител!

Тая праска откъде изникна?

Тлъстата гуца - мата харката на Банкянското.

TheBeast

Икономията е майка на мизерията ! Ти що не икономисваш ма свиньо ?!

Тази крадлива свиня е станала още по-дебела!! Бойко на хубава службичка я настани!!

Лилянче, като говориш за пестене....ти ако започнеш да пестиш храна ще има за всички, ама не ти лапаш ли лапаш, направо ще експлоадираш...

Що киру пУтков и пияндурника Рашков с 22та апартамента не я ар струват сега, тъкмо се появи тая престъпница от бандата на престъпника Тиквата

TheBeast

Този слон все още жив ! Да е жив Цецо , че смуче американски долари щото тази щеше ведч да проси !

Г-жо Павлова - пестенето е една добра стратегия. Но когато се говори за него, е хубаво да се дава личен пример - как? Много просто - ето - искаме да пестим вода, например. Ами като телцето ни е като на двугодишен слон, площтта за миене е значително по-голяма от нормалната. Ерго ще трябва повече вода, или да не се къпем. Още една добра идея е редуциране на дажбите - така, освен, че ще намалим нуждата от произвеждана храна, ще решим частично и проблем номер едно. Като допълнителен бонус би бил по-здрав организъм, и можем да хвърлим хапчета за кръвно и диабет ако се движим повечко и ядем по малко :). Като още един плюс е по-малкото материал за дрехи, а не за кройка да се изисква плат с площ на корабно платно!

Една сюрия лепшери и техните потомци ще разправят чудесии за Бони / ББ/. От нищо нещо ги превърна в мислители, държавници,стратези, банкери...... и всичко останало!

Тая с чантите за по 5000 лв., тръгнала да ни казва как да пестим енергия. Пълен смЕх!

й станал голям тезгяха

не е вярно, същата свиня си беше и преди

Фесовете така го харесват повече ! Ашойле !!!

Тая вмирисана черна свиня откъде изгрухте? :))))Баси грозния,нагъл,уродлив глиган.

Разлика между свиня и глиган прайш ли. Виж кво е хубаво момето. Фин глезен - тип римски пехотинец. Тва гушка, тва дупе. Сочна. Има да се блъскате и да отскачате. Ашколсун.

И тая мутрата я на.ба и направи кариера, като още доста там.

Извратеняк. Изчезни

Атанасова, няма да ревнуваш.

Браво на Павлова. Уважавам я много. Много добър професионалист за разлика от сегашните боклуци в правителството

По какво е специалист? Щото и аз я харесвам , може и да съм извратиняк но си падам по пухкави каки !

Брей, брей. Почнаха да изпълзянат изпод камъните разни гербаджийски калинки и не толкова малки калинки:)) Вече се снимат без скъпите си чанти. Или са поумнели или просто няма място на стола на който е седнала:))

тази усойница сега откъде изпълзя? беше се позагубила..

Тая, а и не само тя ДОСТА СА СПЕСТИЛИ САМО ОТ АКЪЛ, НО НЕ И ОТ ВСИЧКО ОСТАНАЛО!!!

Тая изчезна,ама, като гледам не си е губила времето- угоявала се е!

По- малко ядене, по-малко къпане и работата ще се понареди.

Браво на Павлова. Уважавам я много. Много добър професионалист за разлика от сегашните боклуци в правителството

"Икономията е майка на мизерията "

И затова напълнихме стомасите на китовете с пластмаси.

Интересно кой предизвиква кризите- този, който яде повече и му личи ( като лицето на снимката) или този , който яде по малко - и на него му личи?

Тамън научих магарето да не яде и то умря. P.S.: ти защо от банички не се пестила?

Шише, Като те гледам ще трябва и от храната да пестим

ала-бала, дъра-бъра и много плямпане изпразнено от съдържание... Всички знаем, какво означава енергийна ефективност, но в реалния живот това е свързано с много инвестиции и разходи, които обикновения средностатистически бедняк в България, няма как да си позволи, защото той преобладаващо живее в панелка и кара стар дизелов таралясник... А колкото до държавата, тя е неспособна една атомна централа да построи, а камо ли да инвестира в прехода по декарбонизация, където за сега само си плащаме солените глоби, които се вадят директно от джоба на и без това мизерстващия плебс, през цените за ток и парно! Колкото до "зелената енергия", изявени световни специалисти и учени доказаха, че единствената изгодна и чиста енергия си остава тази, произведена от ядрени мощности и всякакви други глупости от сорта на фотоволтаици и вятърни перки са несъстоятелни и нерентабилни.

Не обиждайте момичето. Като малък имахме случка с приятели. И двамата се казваха Коко. Трябваше да минем през една ограда от вертикални железа. Дойде ред на дебелия Коко. Аз почнах да се смея. Тънкия Коко каза - какво се смееш бе идиот, не виждаш ли, че момчето е пълно. И така. Тоя гъз не е от бъз, но фактите са факти. Яденето може да те обезобрази буквално за месеци.

ОТНОВО ИЗПЪЛЗЯ.......

лиляна павлова е за клиниката на д-р Нао. Не само по дебелина, но и по интелект, манталитет и полза за обществото , която показват неговите пациенти - 300-400 кг дебели афроамериканци, които се въргалят като свине.

Лиляна Павлова: Спестяването на енергия е отговорът как ще преминем по-лесно през кризата - от къде ги вадите тези недоразумения да ни дават акъл като сами те си нямат ?!?

И от тоалетна хартия да поспестиш....че с тези размери..

Мама ти глиган долен.

Ако й паднеш, такива шамари ще ти пере. На всеки шамар ще ти пренавива резбата. Моли се хубава честност да ти се падне на боба.

Някакви ромски заклинания ли са това?

Рубиненият пръстен на мама

Ти си още по-голем и вонлив глиган явно, една такава фитната като мене с радост и лекота ше ти рита тлъстото мършо грозна:)Ше миришеш, ама ше те ступам къ си чу е реда мама ти деба грозна циганска мас

Лилииииии Къде беше бе душа ?

А, този парцал откъде излезна? В коя дупка потънаха известните гербери- Цецка Цачева, Искра Фидосова, барни Ръбъл, кандидата им за президент детето не куб помня името? Все потънали в блатото на корупцията наречено герП.

Виждаш ли колко е умна ? Такъв отговор мога да ви дам и аз, след една бутилка водка. Стоите на тъмно и на студено и ще преодолеете кризата.

Икономията майка на мизерията

Тоя тюлен го бях забравил

Лиляно, ако спрете да крадете може и държавата да спести нещо и да остане за нас обикновените граждани. Точно кадър от ГЕРБ да ни каже това е комично!

А лечебното гладуване е отговорът на продоволствената криза.

Днес за медиите е "ден - година храни".

мецана не се бе ,,изхождала,,по темтата!

темата

Ааа да зградния фонт да да! Там си спомняк колко милиарда лева се дадоха за едно саниране и накрая пак тая! Сега пак ли ше санирате!? Че то от година не ни оправяте вече и те понамаляха парите от далаверите и трябва едно бързо саниране да се направи, че едни милиарди трябва да се усфоят пак!!!

Мамицата ти дебелосереста тъпа и ограничена. Спри да хабиш енергия кат плюскаш и да отделях метан кат сереш по една кофа на ден, прасюга ограничена.