17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вашата шайка сте т алчни и злобни животни миличка !!!

По принцип човек е алчно и подло животно. Цялата история на цивилизацията е опит да се намери възможен начин алчните и подли човеци да живеем заедно без да се изтребим. За добър човек намираме този, който най- добре контролира естествената си алчност и подлост. Всяка система, която се опитва да изкорени алчността и подлостта у хората стига до геноцид върху човечеството. Хората постигат просперитет, когато се примирят, че е нормално да сме лоши и трябва да се стараем да сме малко по-добри и престават да вярват, че е възможно да станем идеални.

Има един лаф - "дрънчи на кухо" , та ........

Бойко е проз и вие сте прости, но аз съм най-прозта и ще слушате само мен

Какво ще правят продажните тролове, когато се криминализира разпространението на фалшиви новини?

Ще заработят на 100%.. тези ограничения са заради свободата на хората и целят пълно робство на населението на ЕС!

Китайците дойдоха за два часа, заминаха и забравиха за тази кочина и председателите й, обаче разпределянето на пари по задънени програми и дефиниции продължава в пълна сила.

кочина е Матушката ти

Тая дали знае,че е много злобна и още повече алчна асфалт кокона,

Много ЦЪРНА свиня-майка - налазена е от африканска чума!!! Пазете се!!!

министерството.... Председателството свърши.....а министерството нима остава? Павлова на какво е министър?

По китайските връзки е сега министър...

По китайските връзки е сега министър...

защо не се включи в програмата на Dr. Nowzaradan за отслабване, а само плюска и е станала моето 300 килограмово тяло

какъв министър е в момента тази тлъстина

Дали го е казала или не - не е много важно.ПО_ИНТЕРЕСНО е ДАЛИ ПЪК НЕ Е ВЯРНО?

не е

реди БГ, много други държави, все стари демокрации, са били председатели на ЕС. В никоя от тях, повтарям за дебилите-в НИКОЯ от тях не е имало министър на председателството. Сами си правете изводи за какви изродщини герберастите харчат парите на данъкоплатеца. А тази дебелана, дъщеря на един мнооого известен дърт комунист, да се бори против комунизма....

не е казала з а ,а за себе си …….един вид самокритика си прави момата, че то не бе алчнотия с тия винетки, не бе чудо!

Ако бяхте написали името на сайта,щеше да е новина.Така поднесено е само бла-бла, т.е . НИЩО....

На какво е министър тази лоена топка, че не разбрах ?

"Сформирана от нея експертна група на високо равнище пред последните месеци неуморно работи за изготвянето на дефиниция какво точно е фалшива новина"...Хора потресен съм....Група хора получават пари от нашите данъци от месеци наред, да се трудят неуморно за изготвяне на дефиниция на фраза от две думи.... Е онемях - то бива бива... и се представя като успех....Пожелавам от все сърце на чиновническата сган да си похарчи парите за ... лекарства.

Явлението "Ало Ваньо" яко се е вкоренило и в този сайт явно. В началото заглавието гласеше :" Павлова ИЗРИГНА...." ,но след едно : " Ало Гоше..." веднага се поправи на " Павлова ОПРОВЕРГА..." ЗА триенето на коментари да не споменавам.... Преди изтритите коментари оставаха на стената и явно проличаваше цензурата.... сега ...неудобните (като моя) ...ВЪОБЩЕ НЕ ГИ ДОПУСКАТЕ ! За играта с лайковете да не казвам ... Към провал вървите хораааа ....провалихте си най-посещаваният сайт ...ще ходите безработни в скоро време май .

Министър Павлова, не е вече министър, а председател на някаква комисия за инвестиции от Китай, понеже щяха да строят китайците Белене, но нещо се отказаха, но тя сигурно продължава да е председател.

Сега е по връзките с Китай.

Явлението "Ало Ваньо" яко се е вкоренило и в този сайт явно. В началото заглавието гласеше :" Павлова ИЗРИГНА...." ,но след едно : " Ало Гоше..." веднага се поправи на " Павлова ОПРОВЕРГА..." ЗА триенето на коментари да не споменавам.... Преди изтритите коментари оставаха на стената и явно проличаваше цензурата.... сега ...неудобните (като моя) ...ВЪОБЩЕ НЕ ГИ ДОПУСКАТЕ ! За играта с лайковете да не казвам ... Към провал вървите хораааа ....провалихте си най-посещаваният сайт ...ще ходите безработни в скоро време май .

Изригна, ама не заплашва със съд. Дали пък новината няма да се окаже истинска?

То няма дим без огън. Та все нещо е казала. Може да не е "Българинът е алчно и злобно животно", а само "алчно и злобно животно е българинът". Което е съвсем различно предполагам. Най-лесно ще е ако каже какво е казала - тая не е от мълчаливите. Дори вероятността да не се слуша като приказва е доста голяма.

Българската Рози О'Донъл

Кажи някой истината, после го натисне политическата коректност и се отмята.

''Българинът е алчно и злобно животно'' Не знам дали си го казала , ама сте го доказали гербаджии.

Е приватизаторката на Техноимпекс г-жа Нинова

В ГЕРБ ако не си прост тлябва да си дебел.

То едното не пречи на другото...

Вярно ли е че дядо ти е бил АБФК и член на ЦК на БКП???

Да, бил е. Е, и?!

А защо го е бил?!

И как точно го опроверга , като отправи собствени твърдения. Ама ако така се опровергаваше аз всекиго мога да опровергая , пък от своя страна той мене. Това едно врече му казвахме разговор , дискусия или нещо от сорта..

САМО ТАКА ТРЯБВА! САНКЦИИ ЗА ВСЕКИ НЕВЕРЕН ФАКТ! НАРИЧА СЕ ОБЕКТИВНА ОТГОВОРНОСТ. ЗАЩОТО ЗАД "ЕКИП" НА ИЗДАНИЕТО, ОТГОВАРЯТ В ПРОКУРАТУРАТА ИЛИ В СЪДА- НЕ ПАЗИМ МАТЕРИАЛИТЕ И НЕ ЗНАЕМ КОЙ Е. ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ, Г-ЖО ПАВЛОВА! КАТЕГОРИЧНО!

Какъв Министър, какво Предсседателство,бре ??? Тази ДЕБЕЛА, НЕЧИСТОПЛЪТНА, КОМУНИСТИЧЕСКА СВИНКЯ, отдавна трябваше да е на БУНИЩЕТО !!!

Ко скача ,и е алчна и злобна

Тая кво работи в момента? Бори фалшивите новини?

Те и троловете им ни заливат с помия и обиди

"Изригна"....сигурен съм, че и тук журналистите и редакторите пишат в други два сайта - Пик и Блиц!

Министър на НИЩОТО

На НИЩОТО, ама МИНИСТЪР!