Лиляна Павлова ще оспорва сделката с Царските конюшни в съда

Министерството на регионалното развитие и благоустройството ще търси начини да оспорва сделката с Царските конюшни в съда.

Обратно в новината

Коментари - Лиляна Павлова ще оспорва сделката с Царските конюшни в съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защото е продал имот без съгласие на всички останали собственици, без независима оценка и по пазарни цени. Продава под масата и вместо да бъде върнат на поста трябва да бъде настанен на съдебната скамейка. А щом това не се забелязва от съпартийците му, значи че и те са същите.Избирателю,мисли.

Не Царските, а Цацарските конюшни.

Крадецът вика "дръжте крадеца"! Ще се помотат, ще изпуснат всички срокове и накрая ще кажат, че няма какво да се направи. Мръсни герберски цигани!

А тази калинка в началото твърдеше, че всичко по сделката е изрядно. Безсрамници начело с гаулайтера си Боко Т.

кога боко ти каза че сделката е изръдна ...веднага изгони синия комунист въпреки че не е от неовата партия ....кога жида сергей или боклушарски са реагирали така !?

След като г-жата НЕ УВАЖАВА и НЕ СПАЗВА решението на съда за незаконните винетки, къде е тръгнала да се жалва ...............та тя самата не спазва закона........

Каква сделка, какъв съд? Нали Корнелията лъжеше? Едно е ясно: крайно време е нарочената за министърка на МВР да изчезне от правителството, а още по-добре - да си заминат всичките вкупом!

Божке , свинетката се появи , иска и се да е кон.

Половината София царска-дворец,конюшни,резиденции,градини. Защо имотите на царя не се ползват от неговите хора-царските поданици със синя кръв?

Питам колко са осъдените политици в България? Ще оспорва Лилето, нам кво си и ... до там! Н е ли!?

Кой Уиуи уинетката ли?

До изборите ще се симулира оспорване. След изборите: Пито платено.

Или свършиха нормалните хора в тази Дъргава, или Лили вече е безинтересна с простотията си!!!

Лила, пак ще се оправи !

Ти изтърви питомното, пък ходи гони дивото . . . . . а парите, кой ще върне парите. Щом е изповядана сделката, минала е през Агенцията по вписванията, значи и парите са постъпили, приведени, броени и т.н. Ако се развали сделката, значи държавно длъжностно лице е сгафило. Та след това КУПУВАЧА, ще съди Държавата (тя носи отговорност за действията на държ. длъжностно лице, а Държавата после може и него да съди . . .) и може да се окаже, че далаверката е някъде в този район . . . . . .а другото е прах и демокрация в очите на избирателите . . . .

Как "невинен"! Този е голям тарикат и е самоблюбен пуяк! Наглец, както казва Премиера!

В Центъра на София, това е една от немалкото ГРОЗНИ и порутени сгради до паметника на Васил Левски. "там близо край град СофИя..."

Свинефермите, кога?

Въпреки изявленията на Л.Павлова аз съм напълно разочарован от дир-а!Жалко за претенциите му!

100 кила ракия давам, само да те притежавам, Лилето Павлова... Поклон пред Тодор Колев.

Магистрали, тунели, мостове : Лили, бат Бойко, пеят попове! Молят Господа, година-две да издържи асвалта, не по-вече? От, баба Тодорка!

Свинетка ще обжалва, а Кацарова ще разрешава продажбата... Пълен нонсенс! Двете лелки представители на една управляваща партия ли са или какво? Какво ще оспорва, като вероятно всичко е законно придобито, защото такива закони са гласували техните колееги-Убавци в Парламента! Правят ни на пълни идиоти! То е ясно, че те са такива, но защо и нас ни смятат, че сме като тях!?

Е щом Пигето ще се заеме, Олигарсите ще си получат плячката. ГАРАНЦИЯ

Мразя скапаната държава, заради гнусните марионетки, които ни "управляват"!!! Изгониха ни децата в чужбина, унищожават всичко останало тук!!!! Гнус ме е! Гнус!!!

Защо не се махнеш, или си боклук

Леле, щом Лилянка ще се занимава! Тя освен от разходки и шапчици, не знам от какво разбира. Е, едно нещо разбира със сигурност - как да получава постове, които не са за нея

Барем да ги бяха върнали на Царя, да не отиват зян! Вижте 150 метра към паметника на Апостола на свободата и си представете как главния архитект на София позволи да се съсипе архитектурния облик на това свято място. После госпожа министърката щяла да търси от съда разваляне на сделката... Какво и остава? Определено в тази държава има проблем с квалификацията и честността на кадрите, затова се стига до такива безобразия.

Лилянке, ама що уж спахте досега бре моме? Или, кат се разсмърди работата, трудно може да се покрие а и избори идват. Споко, след изборите, далаверите продължават.

Разкриха ли КОЙ "фалшифицираше" подписа на Б. Борисов и така пазаруваше апетитни имоти в София на атрактивни цени? Старата песен на нов глас.

Освен изясняване на всички грешки по този казус, допуснати в миналото, от тук-нататък е важно да бъде защитен държавният интерес, категорична е Лиляна Павлова. Абе този "държавен" интерес 26 г. няма кой да го защити.

Пълни глупости се говорят в момента. Да не се окаже само, че сделката си е напълно законна по документи, друг е въпроса, колко е морална. В съда се гледат документи, не морал, нали така. После ще кажат, имахме огромното желание да я развалим, но не стана. Направо си ги пишете вече законно продадени конюшните

Сетила се Мара да се побара! А кой ще връща парите..................

И тази новина е за отклоняване на вниманието. Сега ще строят нови бежански центрове. ГЕРБ се подготвят за вкарване на огромни маси мигранти и ликвидация на българския етнос.

Дебеляна ще асфалтира съда.

Лилето е като булдог, не хапе докато господарят не посочи жертвата! Само така Лиле дръж....

А ще върне ли комисионните??Когато си е траяла никой нищо не разбра ама като се разсмърдя много се ''загрижи''.. Смешно и жалко беше обяснението на областния че видите ли някой ей така ''хвърля'' на вятъра над половин милион само и само да направи ''добро'' на държавата.. Въпросът ми е елементарен - защо държавата не плати на тоя ''бизнесмен'' неговата нищжна част от земята по тези цени????след като там има държавни помещения??и жилища ами стана обратното ''балтон за копче''

Свинетка ще го дава "спасителка" на царските конюшни! Ма много благородно, чак се просълзих!