Павлова: Предстои най-важната среща за европредседателството

Българското председателство предложи нов подход и нова философия по темата за общата европейска система за убежища, каза министър Лиляна Павлова.

Обратно в новината

Коментари - Павлова: Предстои най-важната среща за европредседателството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надуват се някакви фанфари за нищо! Това европредседателство се оказа пълна порнография. Никой в ЕС не ни обръща никакво внимание, а и защо да ни обръща, като нашите вождове са тотални смешници, в напъните им уж да правят голямата политика, в същото време да "преразпределят" няколко милиарда евро към свои фирми, и покрай това да се осират ежедневно с нелепо поведение и неадекватни решения. Жалка картинка...

Тая колко се е ошопарилааааа. Стигнала е вожда си.

а изрот

Убежища да правят Америка, Англия, Франция и Израел, щом са толкова загрижени за хората в Сирия и околностите и. Ние война не искаме, нито искаме бежанци. Кухата баба Меркел и тя да се приготви, че баба Ванга ако познае Европа ще почернее.

Много хвалба, много нещо, накрая нищо! То клип с пърдяща котка в нета ще събере повече от 1,5 млн гледания...

Да ви пи... на европредседателството - и еврогейските глупости!Дали ще дочакате края му? Като сте много важни еврогейци "кажете" на американците и руснаците да си мерят ХУ-ръжията по - далеко от любимата ви Европа!

Лошо, лошо за бг зоната с този кабинет.

Не ви ли писна днеска да я показвате тая????Та тя самата не си вярва на това що говори ама искате нормалните хора да и вярват.. Толкова милиони от джобовете на българина окрадоха за това ''председателство'' ама нали са гьонсурати пак се перчат с някакви ''успехи'' невиждайки хала на мнозинството българи. То до сега за всяка тяхна софра сбирка все се говореше за ''най важната'' така че нека измислят нещо друго поне след такова ояждане

Докато я обсъдите темата за убежищата, може гробища а трябват и не за тях.

Това момиче се изразходи!

система за убежищата.... България е външна граница кандидат гости за постоянно настаняване много...