Павлова иска АМ ”Струма” да е национална кауза

Доизграждането на автомагистрала "Струма" през Кресненското дефиле трябва да стане аполитична национална кауза.

Обратно в новината

Коментари - Павлова иска АМ ”Струма” да е национална кауза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

национална кауза е оцеляването на нацията а магистрала сами ще си построим като се махнете

за разлика от теб ние плащаме за магистралата, а не крадем от строежа и.

Магитралта до Велико Търново? не е национален преоритет хаха До Варна? също Русе? ОООО да бе ГЕРБ строят към Турция магистрали! СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ СА КУЧЕТА ДОЛНИ НАЛИ?

Павлова, Павловааа! Не се научи, че инфраструктура не може да е национална кауза. Хората асфалт не ядат. Те ядат мечти и надежди. И мазни кебапчета. Пробвай с: "Мигновено възраждане на икономиката" "Равенство и братство" "Борба със СтрахЪ" "Достойни пенсии и заплати" - ама не уточнявай повече, нека гадаят "Независимост от Тъмните сили" За това гласуват хората. Не за пътища.

Пари за подръжка на новопостроените магистрали? Или ние ги сторим, кой ще ги подържа?

твое сведение ГЕРБ обикаляха по селата преди президентските избори с торбички с подаръци. Дори и това не помогна :-)

Няма магистрала, която да не е национална кауза. Всички строяха по 30 км, докато не се появи Бойко, който построи 200 км и пропагандата не полудя и не започна да говори, че :"магистрали не се ядат" В същото време същата пропаганда забрави да вдигне заплатите и пенсиите на хората, защото сме във валутен борд, а бандити източиха КТБ и някои други търговски предприятия. Даже мисля, че магистралата е покривалото, под което политиците крият мръсното си бельо. Магистрала "Струма" няма алтернатива вече. Оправданията, кражбите, скандалите по време на Тройната коалиция показаха, че със същите пари може да се изгражда магистрала и да има за други проекти. ГЕРБ нямаше да бъде на власт ако не бяха мошениците от БСП, ДПС и НДСВ, както и предателското поведение на ДСБ.

с ЗАЕМИ и за тва в момента виж в БНБ колко ни е заема и после като дойдат банките и кажат слагаме пропусквателна система и ще си плащате и ти ще ревеш! Хем ще плащаме заем хем ще плащаш по магистралките. Тясни смотани и нагънати магистралки!

Пухи е напълно наясно, че след служебното правителство, повече няма да помирише министерско кресло и затова опитва да прибере от където може и колкото може повече комисионки! А пътя през Кресна така или иначе пак ще стане!Ама чак пък да е "национална кауза"?!Вероятно има 60-70% от българите, които никога не са минавали по този път, така че, нали да не гледаме само от собствената камбанария!

Лилееее национална кауза ще бъде ако обявите че ще намалите цените на бензина! А и че ще върнит енаграбеното от вас. Магистрала дето на 5 месец се е напукала и взела да се разпада ! Кауза да пълним джоба на герберите!

Не се хаби Лиле, комунистите не ядат асфалт. Те ще чакат вие да се върнете на власт и да направите магистрала "Струма", за да ви плюят. Иначе бъди сигурна, че и до морето (Българското) и до морето ( Гръцкото) и до морето ( Турското), ще пътуват по магистралите, които вие построихте. Това е така, защото те не ядат асфалт, но с удовоствие карат по готовите магистрали. Какво да правиш, така са устроени генетично - да лъжат, крадат и манипулират народа. Друго няма у тях, освен демагогия.

го изпатка във вентилатора!За твое сведение магистралите от София до Ст,Загора и от София до Ябланица, от Варна до Шумен и други едни 60 хиляди километра първокласни и вторикласни пътища са построени все от комунисти във времето от 44-та до 2009 година..! Светът не се създаде със пръкването на ГЕРБ!

не се поразходиш по новопостроената отсечка на магистралата между Ст.Загора и Карнобат (за твое сведение около 100 км, пусната по времето на Боко1) и да се повозиш с удоволствие по вълнообразната й повърхност! Не зная дали асфалта се яде, но някой изяде доста пари от строежа на тази отсечка! И пак за твое сведение участъците от София до Ст,Загора и от Карнобат до Бургас НЯМАТ вълнообразни пропадания! Макар че са много по-стари...!

Благодарим за магистралите които са построени върху труповете на нашите пенсионери, недолекувани деца и роднини! Благодарско за нагънатите магистрали по които си трошум колите! Изобщо дано се задавят с ти япари и кръв да повръщат дето ги ограбиха от родината ни!