Павлова направи внезапна инспекция на ЛОТ 2 АМ ”Струма”

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова внезапно инспектира работата по АМ "Струма", която трябва да е готова до октомври 2015 г.

Обратно в новината

Коментари - Павлова направи внезапна инспекция на ЛОТ 2 АМ ”Струма” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вестник Маарица - В социалните мрежи се появи текст за една от многото вечери на парламентарния шеф Цецка Цачева - какво и как яде, колко плаща на фона на мизерията в страната. Искам да споделя нещо с вас. Работя в ресторант в центъра и сама си гледам двете си деца. Вчера в 18 чеса в ресторанта ни се вдигна лека шумотевица. Цецка Цачева идва на вечеря. Ок, идва, НСО проверява обекта, влизат в кухнята. Накараха всички работници да си сложат силиконови ръкавици, поискаха проби, намазки и ред други неща, даже се стигна до заповедта клиентите на ресторанта да не посещават WC-то на етажа. Влезе въпросната г-жа и започна да поръчва за 4-ма души. Поръча 15 ястия +плато от риба, все скъпи ястия. Когато се върна посудата видяхме, че е пробвала по хапка две от ястие. Сметката им беше близо 1 700 лв. И тогава се сетих, че аз вземам жалка надница, а тези светилища, които правят ежедневни циркове и ни обясняват, че няма пари за детски надбавки, че няма пари и ще дава на хората само в натура Повярвайте ми, искаше ми се от целия този фарс на края на деня да не се бях раждала, а камо ли да гледам деца в тази държава. И на децата ни е отредено да мизерстват още преди да се родят, заради удобството на тези хора",

Много ми е чудно какво очаквате да прочетете от вестник "Марица" на Пеевски, когато той не е на власт. И все по схемата - анонимен източник, неназован ресторант ... ходи докажи, че нямаш сестра. Със същия успех утре ще публикуват, че някой неудобен на ДП си е поръчал печен първокласник ... и насъсканите, бедни и прости българи вярват, само да има кого да мразят за собствените си неудачи.

И какво и разбира главицата от магистрали ,мостове и полагане на асфалт-нищо.Ама зора е да вземат още пари от евро фондовете ,които ще делнат с техните фирмички ,това е цялата работа,всичко е за много пари.

да се отърколи на магистралата за късмет !

Оставете жената да си работи. Не съм й защитник, напротив, въобще не съм привърженик на партията и т.н. Просто жената изглежда една от малкото, които искат да работят, без много да говорят и да остроумничат.

Изненадваща, с два дена предварително известие.

Тази мадама е съвременен аналог на вампирите, които откривам при разкопките! И много по-опасна от тях- с един подпис изпива хиляди човешки съдби и милиони левове!

Много накрая стои!И е без работно облекло и каска!

"който е с дължина около 38км.Стойността на договора е 358 722 000 лв. с ДДС."Значи за по-малко от 38км. са предвидени почти 359млн. като прибавим и оскъпяването впоследствие излиза,че за един км. отиват над 10млн.Явно строят поредната златна магистрала.

Бай Ганя не мой'ш го метна, он 'сичко знае - с какъв споаринг е трябвало да се подготвя Кобрата, какви специални били ръкавиците на Кличко и естествено на 38 км макистрала колко струват тунелите (по отктит и подземен способ проправяни), виадуктите - ферма по ферма, конзола по конзола, панел по панел колко струват ... а това отчуждената земя как се оценява - пфф, та нали той ги пише оценките за вестник "Шок"

Колкото и да го изчисляваш това излиза, 1 км = 10 милиона !!!

Както винаги, министър Павлова е пример за всеотдайна работа за благоденствието на България! Гордеем се с теб и ГЕРБ!

ХАЙДЕ БОЙКО, ПОЧВАЙ ГИ. ЕДИН ПО ЕДИН У ПАНДЕЛАТА. ПЪРВО ОБАЧЕ ПРИБЕРИ ПАЕТАТА НА ПОТУРНАКА СИДЕРОВ, НА ПАМПЕРСА МУ ЧУКОЛОВ, И ПОСЛЕ МАРИЗЧИЯТА С ПИЩОВА У ПАНДЕЛАТА. АМА ПЪРВО ИМ ПРИБЕРИ КИНТИТЕ, ЧЕ ТИ ОСТАРЯ ДЖИПА. ТРЯБВА НОВ!!

Нов набор със стар репертоар. За копи-пасте колко плащат? Не бих дал и 1 стинка за теб. Отврат, повръща ми се!

Нов кардиолог ,че дигаш кръвното от простотия.Бих те излекувал в г...о на Банкя.

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

Абе кажи си направо, че по-патриотично и националистично дело от това да сме 16-а република на СССР няма и да се приключва. За лоботомия! Да влиза следващият.

Направо при патолога.

90% от второкласните пътища са пълна трагедия -не са ремонтирани от бай Тошово време, но за тях пари няма. Важно е да направим магистрала Струма, по която Офшорков да стига по-бързо до къщата си в Гръцко, а и от строежа на магистрали лапачката е по-голяма. Защо госпожата не кривне малко от тази магистрала и да открие шосето , построено от бай Тошо между Земен и Раждавица по течението на р.Струма? Няма го!

Защото между Земен и Руждавица има една каменна кариера, до която и магистрала да прокарат, и за 5000 години няма генерира достатъчно данъци, че да се построят и 5% от магистрала Срума, КОЯТО Е ЕДИНСТВЕНТАТА ВРЪЗКА НА 1/5 ОТ ДЪРЖАВАТА С ОСТАНАЛАТА Й ЧАСТ, ЕВРОПА и СВЕТА! Аман от тъпигьозлък.

Дупка мила, какво гледаш? Това ни направихте, да сме в дупката ...

Ето това е! На два червея/-/, един топлокръвен/+/! Все пак има надежда ...Въпреки ГЕРъБ!

Боко открива разни магистрали и детски градини. Преди да се омете от БГ Съсела открил, че банковата му сметка , неговата и на жена му са препълнени и затова се е омел от тук.

Откритие бОКО бил прост, а съсела му е другар от БКП.

Боже! 3,5 години едно и също, после протести , после оставка, после тройна, после протести, после четворна ... и все тая! От къде тръгнахме и до къде стигнахме ... дето вика народа - оти ручахме жабетата ... ? Боже , край няма ...

Ако искаме ще се борим да оцелеем, ако искаме ще си умираме като кучета....А бе свобода на избора!

Завършвайки "инспекцията", малката Искра Фидоскова наредила до Коледа всичко да е готово, щото на Боци ножицата тръгнала да ръждясва!

А дано!!

Пропуснала да каже за коя точно Коледа, този или следващия век!

sav@dir.bg

А дано какво ,се спомине гЕРБ ЛИ?

Археолозите са вредители.Работят за себе си и тайно се нададяват да намерят нещо и да го продадат. В САЩ няма арехеология, история и други глупости. Има обаче магистрали Ай-намбър едикойси. Кат тръгна от Чикаго за Салт Леек Сити 2454 км стигам след 26 часа, като 2 пъти спя на волана х 1 час. Нека някой да мине тез километри в БГ за същото време и да ми се обади. Още- в САЩ не може да се кара бързо щот' полис бди -скоростта е около 70 майла -112 км, сложи ги 120. Никой не те спира нит' натам, нит'насам.Магистралите трябва да се построят без никакво забавяне и пречки. Арехеолозите да си гледат работата. Файда от тях НЯМА. Най много да доде някой турист- милиардер да си хареса нещо в БГ и като вижда че сме лабави да поиска да стане негова собственост.

Джаст тел ме, колко неолитни селища са открити и проучени по Ай - намбър едикойси?

Защо новия магистрален път е мек като на Хамстера и Лилито потъва в него. Защото е правен от пепел- проверено е в Строителния Комунистически институт.

И одобрен от милиционерското на бОКО.

Другари, знаем, че не ядете асфалт... минали сте на черен хайвер още от времето на Тато! Очевидно, комуноидните тролчета тук на заплатка от 300 лв. or so нямат пари за кола, не са ходили по близката чужбина и за тях магистралите са нищо! Те не могат да оценят какво означава инфраструктура... така беше и по времето на комунизма, когато хората чакаха 20-на години за да си купят Лада (ако са късметлии), а за пътищата да не говорим...! Пиша от Трабзон - турски град на Черно море... и тук хората не ядат асфалт, но го има в изобилие... Пътят покрай морето е приказка, бързо, удобно ... не трошиш колата, абе какво да разправяма на хора, които мислят с помощта на опорни точки?! Хубавото е, не повече никога няма да се върнат на власт!

Дано сте прав! А горката България ще ЗАПОЧНЕ да се оправя, когато и последният трол осъзнае, че е по-добре да работи за Родината си, не за трохите на Добрев и другите мафиоти, дето я ограбват.

sav@dir.bg

Не забравяй другаря от симеоновското килийно!

И ти като се "озъсна" - какво стана? Оправиха ли те?

Дори и да е от бинго-бонго - селянинът си остава селянин. Говори за някакви неща гаче ли ги е преживял. И веднага се е пригодил към новия живот. Веднага ще го познаеш - това е старият комунист и нов гербаджия.

Бинго-Бонго е на почти 57 год. и много добре си спомя комунизЪма и "зрелия" социализъм, както и това, че тази година ще имаме завод за полупроводници, а догодина - за цели проводници! Бинго-Бонго е роден в София, но това не го прави по-добър или по-лош от хората, родени на село! Повтарям, БСП/БКП повече не може и няма да бъде на власт! Поздрави от Трабзон и лека вечер!

Радио Ереван Герб направили път до Луната. БСП: Ние Луна не ядем.

Ако през 1989 год. бе направена лустраацияя, както във всички бивши източноевропейски страни, днес никой нямаше да е чувал нещо за тази другарка.

1989-та от 8 милона население едва ли ще има и 200 000 без родител или роднина в БКП. Пък и тази е прекалено млада за БКП. Всичко е до човека, не до партията му.

sav@dir.bg

Аз съм един от трите милиона без роднини от БКП,, ти от останалите ,май се гордееш стова!Това е статистиката.

От 9 милиона - 1 милион бяха членовете на БКП. (От тях - повече от половината бяха партийци заради кариерата си). Със семействата им - най-много 3 милиона. Останалите 6 милиона бяхме читавите. Ама вие сте много нагли и кокала не го пускате. И каква е тази глупост - комунистите били "човеци"? Кои комунисти? Ония, дето останаха в балкана или другите, дето на 10.09.1944 г. станаха такива ли?

И ЗА ДРУГАРЯ бОКО.

И за теб, впрочем. Не го крий - знае се.

Браво мацка! Ела и инспектирай дупката пред входа ни ... образувана е още в началото на предишния ти мандат ...и си е все тая, става все по-дълбока! До ти кажа ли адреса?

Инспектирала - че тя постоянно инспектира пътищата, сградите... Достатъчно е да се разходи по тях. Ако я издържи настилката или сградата - значи става, годно за ползване...

инспектира тая , бе? за да инспектираш, тр. да му разбираш! червена внучка!

Не разбира, не разбира, ама довърши Люлин и Тракия! А тези, дето разбираха за 40 години не успяха..

sav@dir.bg

бОКО КАЗА ,ЧЕ ТЕ ХАРЕСВА, ЗАЩОТО СИ ПРОСТ.

Глупости! Люлин я довърши Плевнелиев, а Тракия - Терзиева. Ти сега всичко на Лилянка ли ще припишеш?

Защо не се опиташ да напишеш нещо, без да четеш от опорните точки?

ББ бил такъв, онакъв... но е за втори път премиер... за разлика от интелЕгента СерГей, който забегна в тъмни гори тилилейски, или по-точно отиде Брюксел за да да се бори за бедните българи! Факт! Аргумент 2 - прочутият Кирчо Добрев - без нито един ден стаж работа по професията му (завършил МГУ), но много бързо с помощта на В. Златев започва да върти чейндж бюро (всички занем как го хванаха на границата с недекларирана валута), после почва да снабдява училища и предприятия с нафта (пак от Златев), а накрая (след като любимата му партия прокара закона за зелената енергия) е един от първите с частни ВЕЦ и фотоволтаици. Пар екселанс олигарх, но пропагадатор на "лявата" идея?! Да продължавам ли?

ГЕРБ с Борисов начело е окупационна сила, триумфалистки проект. Властта му е или тотална, или скандално отнета. Делима харизматична власт не съществува. Проблемът е, че му се радват. Това е проблемът. Проблем на проблемите. Културен проблем. Изходът от това персонално задръстване е да стане президент. Дотогава ще е мъка, което не означава, че и след това няма да бъде. Мъка, но по друг начин.

nobody

e ''мъка'' ще е :) За АТАКА/БСП и ДПС ще е мъка, така е. Всъщност това що трябва да е проблем ?

Лилито Отличничката трепери, щото предшественика и като МИНИСТЪРИН - ЧЕХЛьо, през 2011 подписа апликационната форма за Струма. И там с подписа си прие - ако не се построи дори един участък от магистралата, България ВРЪЩА НА ЕС ПАРИТЕ ЗА ЦЯЛАТА МАГИСТРАЛА!!! Андъмо? ЗАТОВА Е ЗОРА?? И висят на нея като сополи, да са зверат в дупките... Щото парите от ЕС ЗА МАГИСТРАЛАТА ОТ ПЕРНИК ДО КУЛАТА ША ВРЪЩАМЕ... ЩЕ СИ Я ПЛАЩАМЕ ОТ ДЖОБА - ПАК ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ...

хе хе,кифла гледа дупка,малее страшна новина

Ех, каква злоба от комуноидни тролове тук... какъв яд, че сдадоха скоропостижно властта само за година време! Достигнаха низини в парламента (само с 39 деПУТАТИ), а им предстои да дълбаят още! Така е другари... отивате си вече, толкова сте некъдърни, че дори и любимите ви ДПС-ари с, които СерГея се целуваше, се отдръпнаха от вас. Колкото и да плюете по форумите, ще си останете с това! По-добре е някои от тролчетата да потърсят работа би "левия" Кирчо Добрев... обявил е позиции за пазачи на някои от многобройните му фотоволтаици и ВЕЦ... Сбогом другари... няма да ни липсвате!

Другаря бОКО ,комуниста ,простия от БКП , ЗАБРАВИ ЛИ?

Боко бил прост, ами прост е не знае да краде. Съсела е много умен и той и жена му обраха държавата и се чупиха.

Типично за герберската измет, плямпаш без нито един аргумент, нито едно доказателство. Е такива изпразнени от съдържание ще си идете за винаги.

Това е типично за теб. Пример - статията за КТБ.

Сбогом другарю боко, нама да ни липсваш!

работа.

Ние асфалт не ядем.

Извинявам се, но понеже за първи път чета тук, може ли да ме осветлите освен "Соф" и "." има ли и други палячета, които забавляват?

А въпросната "Соф..." е дежурната мажоретка на министершата и е овладяла трика "копи-пеис" до степен на виртуоз в занаята!

По същият начин Боко Тиквата инспектираше Дунав мост 2 и лотовете по магистрала Тракия. Отначало съвместно с пудела Офшорко, а в последствие с тази полуруска и полуграмотна персона! Резултатите са известни- основни ремонти на пътните настилки още в гаранционния период на трасетата!

човек му е повече от ясно че думата инспекция за случая е повече от неподходяща.Смешно е една разходка да бъде определяна по този начин.

И кво от това? Мен кво ме грее, че е разходила дебелия си задник? Нещо конкретно като резултат, или ???

Приличат си с бОКО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОИЗХОД и тези части, които споменаваш!

Веднага трябва да се откажат всияки фондове и магистралата да се спре. Да се заглади с пръст и глина , което е завършено досега , за да може електората ни да си минава с каруците. НИЕ АСФАЛТ НЕ ЯДЕМ!

Магистралата е правена с пепел. От ЦК-то на БКП-то са си посипали главите със същата събстанция.

имате ли чувството че е правена в държава от евросъюза на строяща се магистрала с всички необходими работници в работни костюми, обезопасителна маркировка, тежка техника и пр...вместо това- сцена от филм на самоубийца и психолози които я успокояват

Социалистите могат да си проверяват само банковите сметки - затова успяха да открият само построеното от Бойко и то със закъснение. След това ПАК им спряха парите и не можаха да открият дори тоалетната хартия да се позабършат и да не миришат толкова..

Даже и не разбираш какво пишеш. Като ти диктуват - забравяш да мислиш ли

Много компетентно гледа в дупката - всичко разбира.Респект!

Това е един от многото масови гробове, които ГРОБарите на България са ни подготвили!

Сега че требе да преасфалтират местото дека е минувала.

ТЯ МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕ, АМА НА ТЕБ АКЪЛ ЕДВА ЛИ ЩЕ ТИ ПОНИКНЕ..

"Тя може да отслабне" е само предположение. А дано да стане, ама надали! "На теб акъл едва ли ще поникне" пък си е направо твърдение. Но е невярно. Човек се развива и поумнява. Тези, които го правят, се отказват от комунизма. Другите остават в ГЕРБ.

sav@dir.bg

Да ослабне, като бОКО ли?

Важно и съществено е на Гошко да му се появят повече мозъчни гънки, щото му е асфалтиран мозъка.

Нищо не може да "инспектира" Павлова, не за друго, а защото строителя в лицето главно на ГБС-ИС, е в комбина с т.н. надзор, който уж трябва да го контролира, а на практика нищо подобно не се случва. Главното оправдание за нарушаването на всичко каквото може да се наруши, от ЕВРОКОДОВЕ, ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЗЕМЕТРЪС, до влагането на най-евтините боклуци каквито може да се намерят, вкл. китайски, БЕЗ СЕРТИФИКАТИ или с ФАЛШИВИ ТАКИВА и какво ли още не, е уж много ниската цена на който е спечелен проекта Струма 2. Та всички си затварят очите. В резултат ще се получи една супер некачествена отсечка от Срума, която само Брюксел е в състояние да спре, ако изобщо има желание заради грандиозните документални и фактически нарушения на качеството. Те това е за т.н. "проверки", без последствия. На края всички плащаме с данъците си за ремонтите, след тържественото откриване...

Колега, важното е да се имитира дейност. При това и в неделя. Качество? Кво качество при положение, че трябва да се краднат едни кинти. Питай LL как го прави тоя номер. Най-добрия в бранша е!

Сам се реплекираш, а..? Падение, дори за трол.

така е колега, всички виждат, че Царя е гол. Май само природата може да е съдник, при едно земетресение, да не дава господ, цялата бутафория ще излезе на бял свят...както в Италия, преди няколко години.

а питала ли е Павлова далиработниците савзели заплати чеот три месеца не са взимализаплати

Трябвало е бързо да се прибере, за да завива и обгрижва Боко Тиквата! Патриотите го поболяли!

sav@dir.bg

А ние ще го довършим!

Защо са сложили Павлова за министърка. По-рано БСП имаше една известна министърка- Масларова. Тя ходеше на срещи с пенсионерите с Бентли, и диамантени огърлици на врата. А тази Павлова сега ,сложила ботушите и обикаля в калта да инспектира разни обекти. Как не я е срам, така да се излага?

Да живеят всички бесепета по земните кълбета

sav@dir.bg

И БКПта като гЕРБ.

Цитат : "...има следи от неолитни жилища, .." край на цитата и на тъпизма по цялата идиотска тема ... и ; NO COMMENT !!!

А бе Лили, Петрич вече не прилича на град заради прочутата ви магистрала.

При положение, че всичко вече е станало и е открито в Македония не виждам смисъл да забавяме така важната ни магастрала

Тя не е от строителния бранш, но е овладяла приомите на партизанина дядо й, който освен член на ЦК на БКП, бе и министър на химическата промишленост, след това и на екологията.

Дялан камък! 25 години все такива камъни са на властови позиции!

Чета надолу, не подготвена била Павлова, некомпетентнам била.. бе има ли значение, целта на проверката е да се изхвърлят всички фирми на комунягите, загнезидли се по обектите като кърлежи,от времето на орешарски... и така работата сама ще си потръгне

Да бе, да! Фирмите били на комунягите? Само дето някои глупаци не знаят, че ФИРМИТЕ НА АМ СТРУМА СА ИЗБРАНИ ОТ ПЪРВОТО БОКОВО ПРАВИТЕЛСТВО! Къв Орешарски, кви комуняги? А, може би става дума за гербавите комуняги?

Като рита буците по строежа ли?

Типична комсомолска секретарка - много говори, обаче мисъл няма.

Данко,а Лили чия наследница е?Къде са членува ли баща й и дядо й? Първо се просвети и тогава се репчи.Че тя е от стар комунистически род,или май не е важно за нея,защото вече е станала ГЕРБЕРКА.Та то, като почнеш от министъра,от председателя на НС все стари комуняги,за тях защо не протестираш?Или просто така ти е изгодно?

има комуняги-няма магистрали, метро и.т.н няма и парите. Няма комуняги всичко върви. Който каже, че не така да хвърли камък.

много внезапна проверка бе - всички предупредени и най- вече наши хора журналистчета. Да не говорим за компетентността на тая от снимката

Чудя се да се смея ли, или да плача! За да инсектираш такава изключително сериозна транспортна артерия, трябват много професионални и лични качества, като се започне от специализирано образование и се стигне до професионална кариера, преминала през всички нива и отговорности на бранша! Въпросното недуразумение, завършило световно неизвестния Варненски свободен университет, е срам за поста на който втори сезон я инсталира Боци пожарникаря от с.Банкя! Затова и заради огромният грабеж, който "министърката" допуска, пътните отсечки, по Европейски наречени лотове, излизат в много пъти по-скъпи от обективната им себестойност! Черешката на тортата е магистралната отсечка София-Перник 22 км. за около 190 милиона евро!!! По повече от 8мил. на километър - над 3 пъти повече от себестойноста на пътя! Същата картинка беше и по лотовете на магистрала Тракия! Грабежи, грабежи и пак грабежи! А сега и с този пловдивски масон, инсталиран за главен прокурор пак от Боци, грабежите ще продължат в прогресия!

nobody

едно време СКАТ се опитаха да я представят като втора ''калинка''. Направо ги съсипа с отговори на всички въпроси които и зададоха пред камера. Самите скатаджии си признаха, че е адски подготвена, което рядко се случва от атакисти (СКАТ по онова време). Така че ти препоръчвам първо да се запознаеш с качествата и и тогава да пишеш подобни изявления, освен ако не държиш особено това което пишеш да отговаря на истината

Май на матряла много му харесва да го управляват по наслество внуците на ЦК на БКП.А и тати е в този бранш и кърти кинти от държавни поръчки.

Да дрънкат по телевизиите е привилегия на екипа на Боци, събран в насипно състояние, по кръстовищата на България! Попитайте колегите от ДА "Пътна инфраструктура"! Там хората се кръстят с двете си ръце едновременно, откакто малката И.Ф. отново бе колаборирана за министерша!

Ти сериозно ли? Щото ака поне веднъж си я слушал на живо - въобще нямаше да пишеш такива измишльотини и небивалици. Тая разнищила и съсипала всички, които й задавали въпроси? Е, не, щеше да е много смешно ако беше казано насериозно! Сега е само жалко. По гербаджийски.

Под този ник, Софи Маринова ли се крие?