Павлова: Аферата „Батко и Братко” се завръща

Депутатът от ГЕРБ и бивш регионален министър Лиляна Павлова заяви, че аферата „Батко и Братко” се завръща с пълна сила със смяната на шефа на Пътната агенция. От ГЕРБ призоваха да се провери има ли конфликт на интереси при регионалния министър Десислава Терзиева и съпруга й.

Обратно в новината

Коментари - Павлова: Аферата „Батко и Братко” се завръща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кака и сестра и се появи от тинята . абре како ,защо не станеш една възпитателка от училище за бавно развиващи се в Банкя или стюардеса в хеликоптера да обслужваш баш башията ,вместо да говориш неща които не ги вдяваш.

повръща ми се от комунистите!!!нямат никаква мярка!!!дс се завръща(познавам хора свързани с боян чуков - ченгета та дрънкат) а и братко и батко за което ни спряха еврофондовете.отврат!!!абе хора поне не ви ли е срам от децата ви да не ви заплюят в лицето някои ден!!!

"дядко и татко" нещо да и говори ? Или госпожата е "идейно" скарана с тях и времето/миналото им? Аферата "нео-дисидентство" също се завръща :)))

Така или иначе, каквото искате си пишете, Европа ще спрат парите и пътищата пак ще станат социалистически и противокатастрофни, че даже и противотанкови. Както и да се въртиш, гъзът винаги ти остава отзад. Въртете се, социалисти.....

Комунистическите кокали на дядо и - проф.Георги Павлов, се мятат от срам в гроба, от поведението на тъпата му внучка, ренегат - плюла на род и и култура, за една материална корист!

Много ми хараеса твоето определение: ...нагла, проста свинкя с прякор Малката Фидоска! Евала ти пра'им!

Миналата година толкова много асфалтирахте, че ви беше свършил асфалта...Този бисер на Лили я поставя до бисерите на Плевнелиев... Неспециалисти като тях дори и елементарно планиране не могат да предвидят. Иначе продължава глупавата плевнокиоада... Но ние не искаме такива като Вас.

Тая пухкавелка, вечер къде спи сега!?Някъде из Банкя или из СоФията!?

Хайде юруш на винетките!!!!!!

Още една калинка, дали дипломата й за висше е истинска, щом не знае, че акционер ' не подава заявление за да напусне дружества', а отчуждава акциите си :). Не че се изненадвам, че госпожата е абсолютна невежа, но защо журналистите не проверят истинността на нейната диплома? Ще стане интересно, забавно :)))

Забравя комунистическото си потекло...Бе министър на МРРБ по Бойковски - без подходяща професионална квалификация. Тя не е строител или архитект. Решила е, че може да ръководи и неща, които не разбира...Бойко Борисовка - шматка като Плевнелиев!

Павлова, по-кротко. Едва прибрахте тефтерчетата и отворихте устата.

дърлата гас пикае,че не може да е на власт,да си пълни гушата дебела разрушителката на узаконяеми постройки с извадени всички документи-зла куч а.

Вместо да спамиш, ако си лично пострадала от Павлова отиди в съда, потърси си правата и не пиши повече глупости!

Бедна Ви е ФАНТАЗИЯТА г-жо ПАВЛОВА ако знаете какво се задава в близките месеци.

И какво се задава? Що не ни светнеш? Те от БСПинозните и ДПС най-чистосърдечно ни заявиха, че ни чака .... рецесия!? Това ли имаш в предвид?

Ерик, бедна ми е фантазията. Би ли ме просветил, какво се задава следващите месеци?

дърлата гас пикае,че не може да е на власт,да си пълни гушата дебела разрушителката на узаконяеми постройки с извадени всички документи-зла куч а.

Не на нея, а на червените свине спряха еврофондовете за кражба

Напълно естествено е да има конфликт на интереси, след като по-голямата част от обществените поръчки ще се пренасочат към фирмите с негово участие! Пък дори и формално да излезе от тях! Точно нова афера батко/братко, заради която могат да ни спрат и еврофондовете! С нетърпение очаквам т.н. "промени" в ЗОП! Вече казаха, че нямало "начин" да направят такива промени, че да елиминират офшорките от участие в процедурите!

Тая нагла проста свинка, с прякор "Малката Фидоска" всеки път лъже като си отвори плювалника.

най-бедните и най-онеправданите, глупав? Това че защитават бедните и онеправданите не означава, че са от тях. Комунистите са благородни и не искат да има страдащи хора и ограбващи ги дерибеи. Само малоумници могат да са на страната на думбазите.

Ехо, вземи си един хладен душ, може и само от него да ти мине! За тебе важи изцяло сентенцията на Бисмарк, че глупостта е дар божи, но с нея не бива да се прекалява.

зАЩО СЕ МЪЧИТЕ? КОЙ ВИ БРОИ.

А Главния архитект на София и брат му какво са? Да не са Батко и сестра му? Заграбиха всичко останало в София. Всички в ГЕРБ са неуспели мошенници при другите партии.

А така!

ПЪКЛЕН ПЛАН! ДПС ще даде на БАРЕКОВ-ПЕЕВСКИ 200 000 ТУРСКИ ГЛАСА за НОВИТЕ ИЗБОРИ! ............... На среща при Доган Пеевски и Лютви Местан са се споразумяли новата партия на Бареков зад който стои Пеевски да получат 200хил.гласа от Турция и помашки гласове от България.Целта на Пеевски е да изхвърлят Атака от парламента за да могат те да диктуват условията там.

Нямам търпение да гласувам за Пеевски и Бареков ;)))))

Значи всичко българско ти е чуждо.Следователно си родоостъпник.За такива като теб само презрение.

Лиляна- да съ оправи Терзиева- уставка Чайков-да съ удари

Гадното е само, че като след няколко месеца започнат да ни спират еврофондовете никой от червените наакани памперси няма да излезе и да каже "извинявайте, права беше Павлова!".

КРАДЛИВИТЕ КОМУНИСТИ ВЗЕХА ДА ПОКАЗВАТ ОТ КЪДЕ ЩЕ КРАДЪТ.НЯМА ДА ИМ МИНЕ НОМЕРА О-С-Т-А-В-К-А!

Абсолютно точно. За министри и шефове да се издигат само клошари, които да декларират, че не притежават нищо и нямат желание да придобият каквото и да е в бъдеще.

За единият хляб и тая взе да лае на ляво и дясно!Лиле,мисли после как се ближе всичко това и приказката за лъжливото овчарче!!

Правилно предположих, че най-близките до БУДА се научиха безскрупулно да лъжат като него. Лилето играе ролята на онази женица, която твърди, че сестра ти е курва, пък после една купчина хора трябва да се ангажират да доказват, че нямаш сестра. "В съобщение на пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и блогоустройство се отхвърля обвинението за наличие на конфликт на интереси от страна на министър Десислава Терзиева. Тя не е нито съпруга, нито се намира във фактическо съжителство или в роднинска връзка с лице, което да поставя министъра в икономическа или политическа зависимост. Не са налице предпоставки от никакъв характер, които да пораждат съмнения в нейната безпристрастност и обективност, се казва още в съобщението." За жалост това е "тежката артилерия" на БУДА и в буквален и в преносен смисъл.

Има Търговски регистър. Там пише ясно, че сестра му е курва.

Копирай тази информация. Ако е така- добре, но да не би да цитираш Лилето, защото тя е заразена от БУДА.

Има регистър на фирмите. А ти си ТЪПАНАР

По закон Чайков има един месец от датата на декларацията - т.е. до 26 септември, за да предприеме мерки да отстрани дадена несъвместимост. До момента нищо незаконно не е извършено от когото и да било!!!

След публикуваната жалба до районната прокуратура Варна ,широко критикувана от ГЕРБ вчера става ясно ,че в същност служители на община Варна са били заплашени с уволнение ако не станат членове на мафийката и семействата им не гласуват за тази клика на 12.05.2013г. Прокуратурата проверява именно този сигнал.Май на Портних и Боце им се разтрепераха гащите и бягат пред вятъра да се оплакват публично. Не се знае какво ще излезе,но вероятно чиновничката не лъже!!! Изявлението на Лилето е същото:Бият негрите! ето това е ГЕРБ. Лицемирие на чингиджийницата! Цацаров, бой по манерката!!!

Без да обсъждам физически качества,след аферата тиква-дебело дупе може и батко и братко,вече свикнахме да ги търпим.

Като го гледам това полурускинче се сещам за паметника на Мамаев Курган във Волгоград! Само меча и липсва! Как я оправя Боци, каква поза е измислил!!! Не случайно напоследък бере душа- хипертония, бистришките тигри загубиха елитен футболист!

Лиляно моме, внимавай къде се буташ...не разбра ли, че най-близките на ББ изгарят!

От всички коментари, само един ми хареса и в него се казваше ,че е по-добре да се обсъжда изказването а не физическите качества на човека . Ако се замисли човек, май само личностите хвалим или оплюваме, но не техните дела. Що ли не съм изненадан? Тая наша тъпотия няма край!

..по делата, казвате..? Тогава защо избрахме Орешарски за Премиер след фиаското му в ЕС?

след ИФ ти май ще си следващата - мери си приказките !!

На тези, дето им липсват кенефите по АМ да си сложат памперсите нали са от пария Столетница ?

????????????????????????

Гладна кокошка просо сънува. Под вола теле. Изритаха ги като мръсни котета, срама нямат.

Дойдат ли Бойко и Цецо,скоростно идват магистралата Калотина -Варна,Дунав мост 3 Силистра- Кълараш,3 метропръстен и завода за боклук,тунела под Шипка,широколентовите пътища София -Видин и Русе -Свиленград,ж.п магистралата София -Бургас,края на АМ Струма,Черно море и Марица! Останат ли тези -идват отново наглите ,килърите,дамбовците,заменкаджийте,крокодилите,сарафите, начковците,медузите ,дедесарите дилърите,октоподите,пътните пирати,Батко и братко,изборният туризъм, международната изолация,срамните евродоклади и еврокартата с черепите - ренгена на 20 годишното им престъпно управление!

нещо от как се научи да влизаш в нета много почна да лъжеш

??????????????????????

И само това ??? А метролъчът Люлин-Бъкингамски дворец ? А подземният тунел Банкя-Ню Йорк? А водната пързалка Перловска -Ибица ? А космодрума до Бистрица ?

Dimi

Само не зная този завод за боклук който Бойко дъвче от има няма 5-6 години какво му попречи да е вече готов или поне да е започнало строителството. От както лумпените го избраха за кмет говори за него... така че стига с това строителство на това или онова... Боко не строеше, строяха фирмите на неговите приближени като той прибираше тлъстите комисионни. Не мисля, че нещо ще се промени при сегашните... само ще се сменят фирмите които изпълняват поръчките. Все пак и БСП и ГЕРБ все от едно място са дошли - родната комунистическа партия

Аферим на БУДА и неговата клика ГЕРБ! Както се казва "Луд умора нема." Махнаха Филипчо Златанов (това чедо ГЕРБерско) от комисията за конфликт на интереси и сега започна Лиляна мома да изпълнява поръчките на либето си. Но прав е БУДА да поверчва такива задачи на най-близките си и лично да ръководи процеса, защото ИФ и ЦЦ се издъниха като сложиха на този пост едно момче, което трябва да си записва кой да се атакува за конфликт на интереси. А Лилето е доказано по-интелигентна и явно по-паметлива. Остава всичко това да е вярно, защото и тя започна да лъже безобразно като своя..... Вожд.

Огладнелите кучета започват да вият

Лиле, на път за Бургас, ако ти се приака след Стара Загора, кво ще праиш моме

..свил си и другите химични тоалетни ли..?

Това структурните фондове не го финансират!

Лилянке, я оди да си оправиш магистрала "Тракия", дето я оставихте без бензиностанции и кенефи!!! И после оди да утешаваш бокотиквочев, че е зажаднял за женска ласка.

Това ли ти е проблема бе селтак. Че нямало бензиностанции и кенефи през 10 км.

Е то след тези тапи, които правят в момента комунягите няма да ви трябват кенефи. Просто ще имате за ядене докато чакате да се отпуши тапата.

Не е работа на държавата да строи бензиностанции бе "капут".

Това да не е внучката на някой комунист? Тази с Бойко построиха магистралата и само след един месец започна ремонт и има тотални задръствания. Такова им беше строителството. а дали е"БРАТКО И БАТКО"дали е "ЛИЛИ И БОЙКО" за нас честните българи е все едно. Все сте комунисти.

Дори не знаеш на кои участъци са ремонтите.

I have a dream - Лиляна Кинг, 2013

Виж 424б по-долу.

Виж 382 по-вдясно

Л.ПАВЛОВА ДОКАЗА ,ЧЕ Е --НЕЩО ! ОЧАКВАМ ЗАВРЪЩАНЕТО И ! ЗА ДПС/БСП,...ОСТАВКА ! АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ ,ДО ---04.09.2013г.,КОЙ ВЗЕЛ,ВЗЕЛ !

Даа, доказа, че е НЕЩО, ама какво НЕЩО е е друг въпрос.

Ляляна се напъна да каже нещо и.... Тръц в делвичката

Я как изведнъж се загрижи тази охранена лелка за народа ! Я кажи лиляно моме как беше на самолетчето с бойко като го ползвахте, за да ходите на лов а ? Я обясни как прекарахте 4 млрд. лв. през ваши фирми с нереално скъпите магистрали - на фона на вашите кражби "батко и братко" са като пръдня в ураган !

In you dreams, babe!

сладко нещо е властта. Дядо ти поне е обикалял баирите с Добри Джуров, а ти на готово в Мерцедеса, Кугъра, солташак на Боко, сега депутат. Абе друго си е държавната софра.....

Де го чукаш, де се пука! Коментирай изказването, не изказалия се, ама толкова си можеш!

разбера - като те управляват едни комунисти - лошо, когато те управляват други комунисти - хубаво?????????

Така е - когато злобата, завистта и незадоволените страсти вземат връх и обхванат кората на глевния мозък.Тогава , вместо аргументи и факти, се говори за телосложение и се правят цинични подмятания.Така се случва при хора, обзети единствено от реваншизъм, хора беднички на аргументи, хора, чийто активен речник се с9ъстои от няколко изтъркани ругатни.Единствените интереси на този тип ругатели, са, определено ,само някои части от анатомията .Ще ги разпознаете по тия показатели.А колкото до Борисов и Павлова, те поне свършиха нещо и , в крайна сметка, се държат като истински мъже с характер, а не като някои "политици", "скъсани" на изпита за мъжество и мъжественост, каквото и да означава това.Павлова ще си остане Павлова - специалист, който, струва ми се, едва ли има нужда от властта, за да се облагодетелства - тя просто е облагодетелствано от раждането си.И, забележете: не е с купена фалшива диплома по специалността, която владее и с която може да работи навсякъде и да печели достатъчно.А че някой "коментатор" я вижда в друга светлина, това си е негов, озлобен и разпенен от омраза към всичко и всички, проблем .Ругателите имат проблем ,преди всичко, със себе си.

Е то е ясно ... днес на власт са каките и батковците ... и някоя друга любовница

малки корекции: - не е афера (статична величина) а далавера (вектор) - и не се завръща а сменя и големина и посока

Ама ефектът е все същия, нали?