Лидерите на "Възраждане" и ИТН с остри реакции заради предложението на ПП-ДБ за 24 май

Слави Трифонов счита, че за подобно нещо трябва да има референдум, а Костадин Костадинов обяви, че се следва украински сценарий у нас

Обратно в новината

Коментари - Лидерите на "Възраждане" и ИТН с остри реакции заради предложението на ПП-ДБ за 24 май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук със Слави няма да се разберем, Ние сме уникална страна и това, което ни прави уникални е нашата писменост на базата на която е изградена Цивилизацията на половин Европа. Празнуваме нашето АБВ. Това не е църковен а Светски празник, празник на Културата. . Имало го е и когато сме нямали политическа държава и в това е силата му. Не зависи, от 3 март, 9 септември или която и да е друга дата. България е държ ава на Духа!. Стига сте лазили на руснаците, те доказаха, че са варвари бомбят цетара на Одеса защитен от Юнеско!

Важното е русоробието да се пенй!

Виждам тук няколко сопола по надолу бъркат българщината с отделни хора,ЕЙ травестити говорим за з март НЕ ПИШЕТЕ КАТО БЪРКАТЕ НЕЩАТА ЗАЩОТО СТЕ ЗА ПРЕБИВАНЕ ЗАЕДНО С ВСИЧКИ ОТ ПП ДБ.ГОВНЬОВЦИ ТАКИВА

За пребива е са русофилски те продажни мъстии, Ако не са Кремъл ските мекерета в БГ щеше да се живее нормално!

Толкова добре като бездомните наркомани в чикаго и другите големи градове на сащ

3. МАТ. ,,,Руснаците. Братушки. Са. На Близо. до. Морето. Само. Посмейте. да. Смените. Празника. Педали. Мръсни

3. МАРТ. е. Национален. Празник. на. БЪЛГАРИЯ. само. Посмейте. Мамицата. Ви. Мръсни. Джендари. Еничери

Я не псува,олигофрен,колко пъти ще гоним мръсните руснаци от България.

Моля гостите да си тръгват и да ни оставят сами да решиш дали да сменяме националният ни празник

Само да пипнат празника ни 3-ти март!!!!!ВЕДНАГА ЩЕ БЪДАТ РАСТРЕЛЯНИ ВСИЧКИ ТЕЗИ ИЗЕДНИЦИ, УНИЩОЖИТЕЛИ И АМЕРИКАНСКИ ГЪЗОЛИЗНИЦИ!!! ЩЕ БЪДАТ РАСТРЕЛЯНИ НАЙ-ЦЕРЕМОННО НАСРЕД СОФИЯ ДО ПАМЕТНИКА ЛЕВСКИ,СЪС ЦЕЛИЯ ИМ РОД!!!!!

Като гледам колко много има за промяна на трети март като нац. празник или това е един и същ с различни молове!? Направо ви се пада и хал да ви е разпадането на България и нейното обезлюдяване! Абе глупаци, тези от ПП продължаваме провала като бяха на власт бензина бе 3,50, дойде служебното и успокои топките. Сега като се махне Лукойл може и пет лева да стане, ха тогава да ви видя. Ега си и хамериканофилите, не ще те ли направо 52 щат да станем. Ама за всичко сте си виновни вие самите, пада ви се. После и три области ще минат под друга юрисдикция с такива чужди агенти

Затвор за Костя

Браво тролчо правилен избор за ник, точно както е правилното название на не коалицията от пп дб герб и дпс. Точно октопот е мафията от по дб герб дпс.

Заради думите си Костадин трябва да влезне незабавно в ПАНДИЗА

Ти кога последно си пи хапчетата преславчо

СМОТАНЯЦИ, ВЪН ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ! ДОЛНТИ ПРОДАЖНИ К У Р В И

Този Костадинав трябва да изчезне от политическата сцена в България напълно!!!! Той призовава ""Изберете Свободата"" За мен това е ПРИЗОВАВАНЕ КЪМ АНАРХИЯ!!!! Той няма в неговиту приоритети призоваване за ЗАКОННОСТ Р БЪЛГАРИЯ , ТОЧНО ТОВА ОТ КОЕТО СЕГА СЕ НУЖДАЕМ НАЙ МНОГО!!!!

Ей,Иване,смени си името,че го унижаваш!!!!Кацарски само може да бъде истински българин обичащ България!!!Ти не си от тези!!!!

Хората с различна гледна точка от тази на власт изчезваха преди 9 септември и ти явно си привърженик на тях, или си привърженик на тези след 9 септември защото и тогава се случваше същото. Но в смисъла на коментара ти е видно че си привърженик на фашистите от преди 9 септември.

ТИЯ. ДВА. БОКЛУКА. ДА. СПРАТ. ДА СЕ. ПОКАЗВАТ. ПО. ТЕЛЕВИЗИИТЕ , ЧЕ. ХЕМ. СА. СМЕШНИ , ХЕМ. НАРОДА ВСЕ ПОВЕЧЕ. ЩЕ. ГИ. НАМРАЗВА .

Ти ли си народа бе аналносаксонски ибрикчия.

Националният празник на България е денят на независимостта 22 септември. Всичко останало е лъжа и измама.

и как без 3 март ще стигнеш до деня на независимостта, още щеше да е турция тук

Срам за България, тия мръсници искат да заличат историята ни.Противопоставете се българи на това безумие

Ако на тези двамата не им харесва, значи е правилно! Двама предатели изказват мнението на господаря си - ботуксивият КЪСОПИШКО в Кремъл!

алоо спри да пишеш неща.от които не разбираш.иди се преглрдаи потарси нужната помощ не е срамно.в твоя случаи е наложителнооо

Кога успя да му вземеш мерка, остана ли ти време след толкова много навеждане пред аналносаксонски те ти господари

бе дай да вземаме, 4 юли направо и да няма няма спор

Ако мислиш че не са го мислили, сега първо 24 май да стане после ще го сменим на 4 юни, защото тогава ще се окаже че Русия го празнува а и ще трябва да не се караме с нашите мили съседи от РСМакедония че според тяхната история Кирил и Методий са македонци

не знаех че фашист и склеротик могат да имат толкова общи възгледи

Зеленски и Бай Дрън? Тука става дума за България, не смесвай нещата.

Ти явно си склеротика видно е от никнеима ти а фашиста е явно другото ти аз.

Ще ме търсите и съжалявате за мен като разберете цялата истина

Мирен, копейка. Айде да помислим малко!

Правилно е да напишеш аз съм еничарче на аналнитесаксонци

АНАТЕМА ,КОПЕЙКАТА. НИНОВА, РАДЕФФ, ПАК. РЕВНАХА. ЗА. МАТУШКА. РОСИЯ. ГАДНИ, ПОДЛИ. СТАЛИНСКОПУТЛЕРСКИ ПОДЛОГИ. СТО. И. ДВАЙСЕТ. ГОДИНИ. ДЪРЖИТЕ БЪЛГАРСКАТА. РАЯ В. РОБИЯ. НА. ВАШАТА. ПРОКЪЛНАТА. КАУЗА КОМУНИЗМА А ТОЙ. СЕ. ОКАЗА БРАТ. БЛИЗНАК. НА. ХИТЛЕРОФАШИЗМА. НИКОГА. ПОВЕЧЕ. ТАЯ. ЧУМА НЕ. ТРЯБВА. ДА. УПРАВЛЯВА. БЪЛГАРИЯ

Виж си минусите ...другите мислят , не като тебе.

тои незнае какво говори прости му толкова е луд че нма смисал

Анимационното филмче за чоко и боко бе смешно и интересно но ти си скучен трол.

В управлението на държавата са само шопи и чужди граждани..отрепки...За всичко са виновни шопите ..Това е циганско семе ..и ще бъде проклето навеки..

Дай да почнем да се делим на шопи, на селяни, на православни итн... Те тва искат.

От наредена и правова държава ,СДС ,превърнаха родината ми в кофа за боклук ..250 млд борч и 6 млн ,клетници..Сега ще я доубият ,,чуждите граждани ,,канадеца ,евреи и турци...Някой пита ли Българина за нещо .???.Да изгниийте в ада Копеленца ..!!

Злият! По добре да се прекръстиш на"простия".

Какви шопи те гонят, това че сега тия са в София не ги прави шопи а и тези които правиха преватизацията дядовците им са ги докарали с волски каруци скрити под сеното в София

Еми ей затуй са го ебали 500 год ..сега и евреите искат да бъдат фактор в България...Борис трябваше да си свърши работата докрая през 42 ра ..Аз ЗЛИЯТ от Бургас не искам ЛОРЕР и Кирил да променят конституцията...Кирил е за присъда ..копелето ..

Чифути и турци играят против България..Вечее е ножа в кокала ..подчивеци .

Празнувайте 4 ти юли ,роби...га Янките се освободиха от маминка Англия ..Смазани роби..

Булгара Гяур си тича към ниво османско робство..От любов към укропутеците и янките ..чифути ,арнаути ,цигани и турци ,изградят срещу България... ВИНАГИ..И ЗАВИНАГИ .

Според мен най-добре е да бъде 4 юли или 1 април.Така е най-справеливо.Защото 24 май е спорна дата "лошия" Путин използва Кирилицата.

Путофилите вият като вук на месечина ,извода е ,че предложението е правилно!!!

Преобладават, мръсник.

Руските мекерета ревнаха веднага.

На този ,,няма такъв филм..." , че няма толкова заблуден и неграмотен манипулатор като него. Ако не е болен, луд, той е престъпно нагъл да плещи простотии и изопачава факти, доказани научно. Академик Дмитрий Лихачов е казал истината, призната от научната общност. Твоят канадец да си такова п..тката май.на.

Аз не съм против руския народ а против тяхната все още неандерталска политика.Иначе 24 май е истинския национален празник на България,която е дала писменост и духовност на Русия.Българин който милее повече за Русия е национален предател и гъзоблизец.Горд съм,че съм Българин въпреки някой недоразумения живеещи тук.

Ами защо ген.Колев се е бил срещу руснаци и румънци които са искали да заграбят добруджа.Защо след като превземаме одрин точно руснаците насъскват сърбите да ни нападнат.Защо са били против съединението.На тези фасулски въпроси не могат да си отговорят смислено русофилите.И кой и как ни натресе бкп през 1944г насилствено.И никъде не съм прочел някъде комунистическа партия да е идвала на власт чрез демократични избори

Ти си бил тогава там и си чул и видял всичко ! Аман от празноглави софииски всезнайковци

Най - после да се сложи край на измислицата" руско- турска асвабадителна вайна" и веднъж завинаги да приключим всякакви връзки с тази страна носеща ни само зло!!!!!

Какъв античовек си бе, тъпан? Виж си минусите, стой си някъде далече от нормалните хора .

Баш в тоз сайт по плюсове и минуси се ориентираме как се доразвива русоробието, бря роб на руски външен селски кенеф, дет се помислил за управител на завод....завод ма за лайнъ.....

Ако не бяха на времето империалистическите интереси на Русия, да раздроби Османската империя и да я отслаби, сега всички щяхме да се едно "голямо и щастливо пумашко племе". Великите български евроатлантици на нашето време сега щяха да османо босфорци. Труден преход с демокрацията минахме, има за жалост още руско влияние, то няма да изчезне, трябва да се държи в граници. Мисля, че сега по големия ни проблем е влиянието на САЩ, върху оправляващите в България. Това е претеснително, защото не искам ВТОРА "РУСИЯ "от запад, пак да ни дава наклон на х_я. И тази война е пълен фарш... Европа отпуска на Украйна пари на заем, с които пари после и продава старото си въоръжение...?!?!?! Или помагаш като хората или стоиш на страна!!! Смешни сме.

леко потрива ръчички с новите си гяури...

Тия безродни боклуци от ПП и ДБ плачат за Белене и ще си го получат много скоро! Там им е мястото на тия мизерници!

Малко им е белене, да висят по стълбовете докато ги изкълват птичките.

Дрънканици на шизофреннични неврели, некипели. Многознайкото не познава правописните книж9вни норми на съвременния български език, тръгнал да съчинява небивалици за старобългарския език. Сравнителна граматика на славянските езици са писали авторитети, чиито имена не заслужават да бъдат споменавани в такива тъпи форуми. Нито познаваш езиците, нито историята им , свързана с общото индоевропейско езиково семейство. ,,Нерде Ямбол, нерде Стамбул" казва народът в подобни случаи. От къде тръгна , за къде се затири, пък къде цъфна.

НЕЩАСТНИЦИ

Проблемна дата ли, г-н...? Жидов гроб от Иван Вазов 1 февруари 1906 г. На утрешний ден пред пашата евреин се мръсен яви, цалуна му рабски полата и с вид горделив заяви: Преславний войводо, сполучих услуга да сторя на вас: аз портата таз нощ отключих и Царевец в твойта е власт. Паша милостиви: награда! А, ти ли бе хитрия жид? Велика награда се пада на подвига твой бележит. Без теб тез гявури корави не бих ги тъй лесно сломил, пред техните зидове здрави свят много йощ бих потрошил. ....

На смешната ни и продажна управляваща коалиция всичката им Мара втаса и сега решиха да се занимават с Националния ни празник. Празноглавите им избиратели, естествено, подкрепят всяка простотия, само и само да не си признаят, че извършиха национално предателство, гласувайки за ПП-ДБ-ГРОБ-ДПС.

Това предложение е терористичен акт срещу държавността.

на Русия?

Дреме им на Кирчо и кокорчо за празника !! Идеята е да се разедини общество за да не види как ще се краде на партия със ДПС и ГЕРБ !! Всичко е за да отклонят вниманието от себе си !!

Невежи, 24.май е символична дата в чест на светите СОЛУНСКИ братя Кирил и Методий. Прочети и научи, че те са създали СЛАВЯНОБЪЛГАРСКОТО четмо и писмо по поръчение на византйския император Михаил трети, към когото се обърнал с молба великоморавския княз Ростислав , който искал да покръсти западните славяни. За целта било създадено глаголическото писмо и преведени от гръцки на старобългарски език църковни богослужебни книги. Само защото братята, израснали в Солун, където играели с живущи тамбългарчета, познавали славянската реч. Още се спори за това на какъв точно език са преведените книги. Какво тук национално българско някой препознава, че не се разбира.

Кирил и Методий са БЪЛГАРСКИ ДИПЛОМАТИ, блядь. Те се занимават с дипломация и политика а не с писане на "писмености". "Писменост" се създава само в Кремъл. По поръчка, за няколко месеца. Светите Братя са Свети, защото с Мисията си Рим изваждат България от "терористичния списък държави", където българите попадат по решенията на Миланския събор през 381г за АР- ианство. Защото са БогАРи. Канадския професор по Сравнително езикознание г-н Георги Сотиров извършва най-голямото откритие в Българската история: Ръкопис с решенията на този Милански събор, където отстрани участника в този събор е написал своите бележки по решенията. Участника е представителят на Доростолската епископия епископ Авксентий. Ученик на Първия епископ на Доростолската епископия епископ OYPФIЛА. Който OYPФIЛА е лично назначен за епископ на този български диоцез(до днес) от най-големият български светец Св Цар Константин Велики. Цар Константин е и основателя на Доростолската епископия и Основателя на Съвременна България - давайки чрез имперски закон АВТОНОМИЯ на Родната си Мизия в рамките на Империята Т.е. българите са имали повече права като римски граждани. С с свалянето на династията на КОНСТАНЦИИТЕ се извършва преврат и в имперската църква Цар Константин: през 381г събора в Милано а през 383г събора в Константинопол, където се вкарват юдейските предания и персонажи и се пръква юдославието. На този събор, в Константинопол, ГОТСКАТА СЛУЖБА на БогАРите е водена от почетния епископ OYPФIЛА и действащият епископ Авксентий. Делегацията не е допусната на заседанията от новоназначения испански маран с тронно име Теодосий Първи. Оттогава до Мисията на Светите Братя Българската черква е в схизма и отлъчена като АР-ианска. А днешният Старобългарски език е създаден чрез РЕФОРМА НА АНТИЧНИЯТ ТРАКИЙСКИ ЕЗИК. От книжовника ЕТИКУС ИСТРУС в Доростолската книжовна школа под ръководството на епископ OYPФIЛА. В началото на 4-ти век.

Аабе боклук,ти откъде изпълзя бе червей нещастен!

на 3ти март се поднасят цветя на паметкика на граф Игнатиев - истинският убиец на Левски. Така , че този празник е по-скоро за руснаците. Тяхната империя е победила друга империя. Няма случай в историята една империя да нападне друга за да освободи някакъв народ!!! Добре, че великите сили казват на руснаците да се махнат от Балканите.

На 24 май ще празнуваме азбуката наречена "Кировица", създадена от Киро Канадеца. Че кой преди Киро знаеше как да напише "куролация" и други български думи. Как да не я почетещ тази азбука за национален празник на която пишат всички неграмотници.

Комунягата няма Род и Език. Интернационална глобалистка паплач! Не-случайно на герба на СССР няма държавни граници на Земното кълбо.

Още един нещастен и неграмотен малоумник!

диван войводата става доссаден с тия референдуми тоя ако го слушаме всеки месец трябва да ходим на референдуми нищо чудно след като е такъв "смелчага" че напълни гащите когато спечели изборите и щото са гола вода тия около него сдаде властта и айде на избори

ба. мама му най-големите "патриоти" не искат най-българския ден в годината да е национален празник какво по-българско от писмеността ве мишо.и

Невежия, 24.май е символична дата в чест на светите СОЛУНСКИ братя Кирил и Методий. Прочети и научи, че те са създали СЛАВЯНОБЪЛГАРСКОТО четмо и писмо по поръчение на византйския император Михаил трети, към когото се обърнал с молба великоморавския княз Ростислав , който искал да покръсти западните славяни. За целта било създадено глаголическото писмо и преведени от гръцки на старобългарски език църковни богослужебни книги. Само защото братята, израснали в Солун, където играели с живущи там българчета, познавали славянската реч. Още се спори за това на какъв точно език са преведените книги. Какво тук национално българско някой препознава, че не се разбира.

Айнц, цвайн дрън. За мишоците от агитката на пп дб герб и дпс, 24 май е църковен и национален официален празник В Русия.

Вече няма никаква разлика дали ще се казваш Гологлави Триперов или Вгъзстадин Копейкин.

Много си отворен, като си анонимен бе мишок

Да те видя колко си смел?!

Тъп ли си, или ти плащат да си тъп?

русофилистици се извъдиха сакатия чалгаджия и мангал копейкин. След като те се изходиха по въпроса заначи ПП много прави. Левски е казал - този който ще ни освободи, той ще ни и пороби. По - далеч от спомена за руския агресор. Е на шипка няма биволицата на мунчо да целува коленичила ръката на ченгето гундяев наречено патриарх.

"Уважаеми сънародници, управляващите фашисти твърдо следват украинския сценарий за България, целящ да вкара страната ни в гражданска война. Копейкин сериозно се е вживял в ролята на бъдеш руски гауляйтер в България.