Лидерите на ЕС удължиха с 6 месеца санкциите срещу Русия

Причината – липсата на напредък в прилагане на Минските споразумения от Москва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво представлява ЕС? Америка Фърст!

Смешни санкции! рассия стана независима заради санкциите! рассия цъвти заради санкциите! Мужика пие черно джони и почива в Антиб! една рубла се разменя за 100$! всеки по света си мечтае да живее в евразийская россссия!

ЕС удължиха санкциите не е срещу Русия, ЕС е удължила санкциите срещу ЕС :))

Русия не е страна в Минските споразумения..

А Путин ги е наложил техните санкций до края на 2019, та кой е по- умен и показва, че знае за въшлявите планове на запада?

Троловете от руските ферми са много радостни. Още 100 години така да се радват, рублата да укрепва все повече, резервите им да се множат, икономиката да цъфти, да пращат самолети на съюзниците си като Венецуела, Сирия и Северна Корея. Да иляди Путин там, да му се радват. Ако санкциите на целия свят срещу Кремъл им помагат, нека се удвои помощта, защо не и да се утрои. Нека. Ще!

mathur

Тея пък кви лидери са????? На потъващ кораб...Превърнаха Европа в гето......Некадърници...с меки китки!!

Прав си, русия е кочина, не е страна.

Трябваше да измислим как без световна касапница, американците да си живеят добре за сметка на други, обяснява Пол Кристи. На кого от световните играчи е изгодно създаденото положение в Украйна разисква в беседа с немски журналисти високопоставеният служител на американската Агенция за национална сигурност (АНС) и д-р по философия Пол Кристи. . Държавният дълг от 17 трилиона долара виси като дамоклев меч над американската икономика и може да доведе до глобална криза. Ако на Америка й се наложи да девалвира долара, избавяйки се от дълговете (при положение че не се намерят други начини за излизане от дълговата яма), целият свят ще изпадне в дълбоката икономическа криза, защото доларът е световна валута, с която е свързано цялото световно производство. За целта икономиката на Европа трябва да бъде преориентирана към още по-тясно сътрудничество със САЩ. По същество, иде реч двете икономики буквално да се слеят в една, като взаимно се допълват. Следователно трябва да се създаде такава ситуация в Европа, при която европейците сами да се откажат от енергийното сътрудничество с Русия и с други доставчици на енергоносители и да свържат своя икономически интерес с доставките на американски енергоносители“. На забележката, че това няма да е изгодно за Европа, професорът отговаря: „Вярно, но как иначе може по мирен път да се разрешат финансово-икономическите проблеми на първите две икономики в света.

Нали си търгува Путин с Ердоган и си бъркат в тръбите. Притрябвало им е гадно евро или долари. Всичко в рубли и лири се обръща, да се срине окончателно изгнилия запад.

тия още в русия гледат!

подписалите Минските съглашения задължения имат Украйна, Франция и Германия, и те не са изпълнили нито едно от поетите от тях задължения;)

Колкото по-зле за Русия и Сърбия толкова по-добре за България. Това историята го е доказала!!

Потъващи в лайната си джендъри се опитват да се опъват на прогредираща бяла мечка,резултата сме го гледали

Тъжно и жалко е.че такава безспорно велика държава като САЩ се управлява от неадекватни и плашещо самозабравили се хора. По рождение и възпитание са надъхани срещу Русия. Цялата медийна среда е насочена срещу Русия. Във филмите им на 50% злодея ,садиста ,мошеника е Руснак. Във книгите им за масова консумация (екшъни, трилъри) окло 30% отрицателният герой е руснак-Балдачи ,Джак де Брул ,Джон льо Каре. Американците съсипаха Ирак и не само него. и никой не ги санкционира, даже бяха изкарани герои от залива. Сега за два кораба които трябваше просто да спазват режима на преминаване под моста (кой би позволил мост за милиарди да бъде взривен или таранен от някакво корабче)-врява до небесата. Е къде тук е морала на "международната общност"

като гледам как са зле комшиите и руснаците ми иде да те опна през тесните гъзере и да те пратя в историята на историците

То, това - хубаво ! Ама мужиците да влязат в Донбас и тогава да преговарят в Минск!

Держите дръжката на черпака

Моля глупаци и простаци да не ми коментират постовете!!

Процъфтяващата и най-велика руска икономическа мощ има БВП на глава по-малко от Гърция и Португалия. Ако падне цената на бананите, пардон на петрола и местните туземци заменят солите за вана с газиран антифриз.

Ааааааааа ха ха ха ха ха ха ха ! Талибаните продължават да си ТРЕПЯТ безпроблемно в Гейропата наред ; ЕвроГейската полЮция стана по смешна и от Луи Дьо Финес ; Британците така или иначе ВЕЧЕ ОФЕЙКАХА от иначе "разкошния" ЕС ; Жълтите жилетки превърнаха Шанз Елизе в Талибан З Елизе ; Нууууу ... как говорят Русские : "...Знает каждый демократ - Ето Путин виноват " !!! Конгратюлейшънс !!!

А укрите спазват ли нещо? Либерасти !

Казва на себе си какъв е

Може ли здравомислещ човек да сътвори подобна мисъл." реплика +0 -0 2018-12-13 21:01:15 русская сволочь (нерегистриран) Само клане за руските свине Такива бяха някога фашистките организации.Вре е за такива подстрекатели да има съд.

Мене много ме радват тези факти! Очевидно американеца е прозрял отдавна истинската същност на сибирските варвари!

ще си го премести калашника от десния крачол в левия!

Има съд, но само в алкашки мужикостан!

Западноевропейците да го дхт!

Скоро идва и Магнитски. Още по-добре ще стане руската икономика като запорират милиардите в западните банки. Тежи без това не им трябват. Нека се върнат и номенклатурните отрочета у дома. Стига се мъчиха в еврогейските университети и после да гният за жълти центове в капиталистически корпорации.

Санкций до дупка . Докато Жужето не върне заграбеното колхозниците ще останат в изолатора заедно с Иран и С. Корея.

Значи още 6 месеца ЕС ще си ближе оная работа за сол! :))))))))) Ей големи идиоти тия бре!

Я кажи сега бе , глупаче : КАК ТАКА целият световен елит начело с Доналд Тръмп , Ангела Меркел и Пърхотливият мИкрончо , стоят ПРАВИ НА ДЪЖДА , за да чакат да дойде лимузината превозваща същото това " жуже" ???

Явно тези т.н. лидери на ЕС ги избират едни 100% дебили!!!

Скоро руските олигарси ще сменят мерцедедите с москвичи и съвсем ще рухне европейската икономика. Това ще е последния удар, но това е справедлив отговор на санкциите.

млада ли е, да посвири на тромпета!

Бягай да колиш бе, защо стоиш в форумите?!?! Или търсиш някой друг да го направи вместо теб? Х аха ха смешници....

Изобщо не е тъжно и по скоро е доста приятно ако не си в Русия .

Те краварите унищожиха цели държави - Ирак. Либия, Сирия, бомбиха Сърбия бес причина, измислят всякъкви лъжи, щяха и в Крим да се настанят с пропагандата си срещу Русия.

В Думата вдигат наздравици и тостове. Лее се шампанско, яде се хайвер. Рублата вече се търгува за 50 долара.

Медведев ще смени Айфона с йотафон! Путя ще смени костюма армани с дочен руски костюм! А песков ще смени ролекса със зенит! Ще видят те еврогеЮвите какво е без необятния сАвеЦки пазар!!

прокрадва мисълта, че френските служби са си сътворили новогодишния екшън в Страсбург, за да отклонят вниманието от жълтите жилетки от техните погроми за сваляне от власт на Макарона!

да бе ..само в сънищата на мурзилката се случват тези неща. Доналд отсвири Путин като малка гара в Аржентина. В Хонг Конг го накараха да чака като ученичка а преди година министър предесдателя на Канада му каза истината в очите и Путин отлетя като лястовичка от форма на Г20.

На бас, че тази мисъл се прокрадва от тролофермата в питер!

А ти колхозници ли искаш да ги избират ?

ЩЕ КОЛЯТ ПРАСЕТО В КИЕВ. ЛИДЕРИТЕ НА ЕгейскияС ДА СЕ ЧУВСТВАТ ПОКАНЕНИ!!!

Нужни са перманентни и тотални санкции срещу империята на злото Русия!

Само така, санкции! Дори най-добре да ги удвоят!

Правят фотошоп колажи малоумниците руски и ги пускат вКонтакте да си вярват алкашите!

направи ,друг не може да му го направи!!!!

Е като влезе един далечен ден Русия в ЕС ( много много далечен ден) то тогава ще си прав.