ГЕРБ избра Вебер. ЕНП решава да изключи ли партията на Орбан

Европейската десница умува как да се противопостави на крайнодесния и популистки възход

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не думайте! Мястото на овчаря Орбан е точно в ЕНП. Там, където е и нашият любим говедар и неговото стадо , наречено Говеда за Европейско Развитие на България. Всяка овца има нужда от овчар, както и всяко говедо не може без говедар. Живи и здрави!

Цветан Цветанов: На Бойко Борисов простата тиква е е-е-й такава!!! Вебер: Аз пък си помислих за гъза му като види долари!!! P.S. Тъпи ДИР-ници, пак го изтрийте!!! Дреме ми на кура!!!

Орбан ше каже на ЕНП само едно Иовано путкевано /Добьр ден на маджарски/

Ако изключи ЕНП партията на Орбан ,автоматично се превръща в първата дясна Европейска Некачествена Партия.

Докато има вярващи на приказките от тия евродебили ще си прикават каквото им хрумне, ще се заканват както им подражава наш боко ама накрая пак ще са си същите евродебили...

Нашия пехливанин бою суджука нали щеше да го бие тоя?:)) ...и ко стана със случая в Русе?

На герб му вдигнаха ръката за ''избор'' точно както вдигат ръката на куклата на конци... До вчера се перчеше че няма да гласуват за него ама днеска обратното да докаже боко за пореден път че всяка негова приказка е дрън дрън ярина..

Махайте го

Цялата статия е толкова болезнено сладникава и откровенно невярна!Все едно чета брой на в."Работническо дело"от 1974г.Напудрено,прекрасно,идилично,та чак идеално! Само ЕНП,ЕК,ЕС,ЕП и пр.,и пр.,не разбраха,не научиха КОЙ е Бойко Борисов,Кой Цветан Цветанов и цялата им Партия!!!!И понеже вътре в БГ не остана КОЙ да каже СТИГА с този модел и фарс,остана някой отвън да го викне,че да се махнат.Ама и там няма-те са приятели,те приветстват,те аплодират.....пълен спам.

Урааа! Баце е снизходителен и винаги ПРОЩАВА на Началниците; Към материала е злопаметен, но това е за вътрешна употреба. Дали Баце ще защити приятеля си Виктор?!

Вече почнаха откровен агитпроп да печатат. На кого му пука какво ще решат ЕНП? То скоро целият ЕС ще оттече в канала на историята. Барабар с смешниците от снимките дето се правят на политици. А ГРОБ е обикновена попупистка партия. Щом кучкаря нарежда на ПГ какво да НЕ гласува примерно в НС ...

кво значи енп... Евро Наплашени П*тки от един истински мъж -Орбан!

v ES sa samo interesi i pari,Orban e nad teh-mosenitzite

Бойко не само ще гласува за Вебер , но и ръце и крака ще му целува!

ВИЖРТЕ СИ ТРОЛОВЕТЕ, АБСОЛЮТЕН КЕНЕФ СТЕ! ПФФУУУ! ГА ТИ БЕЗДЪННАТА ВУЛГАРНА ПРОСТАЩИНА! ОСТАВЯМ ВИ ТУК КЕНЕФАДЖИИТЕ ДА СЕ ПСУВАТЕ ПО КАРУЦАРСКИ, МАЙКА ВИ ДА ЕБА ПРОСТА!

Ама... тия сериозно ли?

КАКВОТО КАЖАТ НАЧАЛНИЦИТЕ...

И що Вебер бе, Цурко?;) Според мен няма подходяща форма на главата, виж как му е заравнена отгоре... не е добре. ;)

Съмнявам се да са избрали, по скоро така са им наредили на нашите мили мишоци

егати 'десницата'!

И мен че бòли кура, г-н Орбан - за Бойко Методиев Борисов, Цветан Цветанов и цялата ГЕРБерска мърша!!!

и на мен ми е през оная работа за скапани комуноидни пенсии,те и без това са поели вечния път

радвам се,че тази селска измет скоро ще виси по стълбовете за да ни напомня какво е било и как никога повече да не го допуснем а за вас остава само да псувате и ругаете по каруцарски защото такова ви е потеклото и заедно с мангустите ще ви затрием!!!

а бе скапан селяк,от катетъра изибщо видаш ли нещо или само по спомени го караш......то е така,като загубиш мъжествеността си започваш само за к..ве и х...ве да плямпаш:))))))))))посрани старци,айде по креватите да ви сменят памперсите:)))))))))

КУРА ГЕРБЕРСКА МЪРШО ГЛАДНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gergana_NeSlaveikova

Спокойно, чедо. И ти на нашата ще дойдеш. Ама да си жив и здрав, дано го доживееш, че както вървят нещата може и да няма утре.

SEGÍTSÉG ME KURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Чест и почитания, г-н Орбан!!!

Миличкият Цвъки Цвък Тъщин Апартаментов и той си прави снимкотека за дъщерите си ,за да видят ,че и тати е ивропеец.

Нали Бочко Се фукаше, че няма да подкрепи Вебер :) Банкянския дрънка глупости за БГ-тата, а на Запад е като мишок. Каквото му кажат - изпълнява и стои мирно.

Педал до педала, продажник до продажника. Да живеят и пребъдат "европейските ценности", каквото и да значи това. Докато ни затрият.