Коментари - Йотова: Винаги ще има нужда от силни лидери като Стамболов | dnes.dir.bg
назад

Йотова: Винаги ще има нужда от силни лидери като Стамболов

"Френският вестник „Фигаро“ някога написа за Стамболов, че той е въплъщение на българската енергия.

Обратно в новината

Коментари - Йотова: Винаги ще има нужда от силни лидери като Стамболов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

емна и другарката Йотова.Абе много станаха в БСП-то които пристъпват линията на партията и кремълските директиви.

два пъти престъпихте линията на партията,а предупреждавахте за това президента.Ами ,първо взехте противоположна позиция за Истанбулската конвенция спрямо президента радев и ИС на БСП.Сега възхвалявате Стамболов,върлия противник на Русия.Ааа,ще има другарски съд,че може даВи впишат във списъка на вътрешната опозиция и като"врага с партиен билет".

Стамболов е първо в добри отношения с Русия, след това оплита конците. И когато е осъзнал каква я е свършил с Фердинанд и се опитал да се сдобри с Русия е убит бързо-бързо. Казват съвпадение, македонци... вятър. Проблема с него е самонадеяност и липса на опит. А проблемите на днешните ни политици са тотална корупция и материализъм.

Стамболов е казал, че Бългория ще се оправи когато се намери един честен човек, но той да е на върха на държавата. Не визирам вицето.

Бойко е Новия Стамболов ,а халю и талю са джендъра радан кънев и дрогарката корнела нинова!

Туркофила Стамболов???? Не, благодарим.

Жан Виденов не беше ли по-силен лидер от Стамболов! Тая нещо се е объркала!

пропуснал си и нещо много по-важно: На 31 юли 1892 г. Стефан Стамболов преговаря с турския султан Абдул Хамид ІІ в Истанбул и му предлага БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ВЪРНЕ В СЪСТАВА НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ!...обаче султана отказва. Следва втора неуспешна оферта...същия резултат. както и натикването на кап. Петко войвода в панделата. И тоя днес го спрягат за най-великия Бг държавник. Отврат съм от него.

Вицепрезидент е една напълно излишна длъжност в България, която беше въведена след 1989г. по конюнктурни причини.

Скъпа г-жо Йотова и вие драги коментиращи, Имам едно скромно предложение. Първо да четем, а след това да говорим и пишем. Прочел съм доста неща за Стамболов и не откривам нищо похвално в неговите изяви. За сметка на това изпитвам изключително отвращение. Няколко въпроса за размисъл. Кой доведе Фердинанд в България? Кой установи партизанщината от байганьовски тип в българската политика? При това съпроводена с убийства , преследвания и жестоки мъчения на негови политически противници. Кой прогони от България и направи всичко възможно да омаскари един от най великите българи Евлогий Георгиев ? Как самият Стамболов стана депутат? Има ли по-голям женкар (курвар) от него по това време? Знаем ли за комарджийските му подвизи? А за имотните измами чрез рекет, които карат някои да го определят като баща на българската корупция? И въобще този наш "национален герой" не ви ли прилича на някои наши съвременни "герои"? Последно. Свършиха ли се свестните личности в нашата история, за да си имаме такъв пример за подражание? Поздрави!

Достатъчно е че прогони русофилите и не станахме губерния

Дрън-дрън. Просто един германофил, на който са му резнали тиквата. Това посичане на днешаната улица Раковски трябва да е много добър урок за тези които и сега се опитват да ни вържат за Германия и нейната плутократска обирджийска еврокомандна система, облечена в измислената ценноста система на толерастията и конвенцията.

Па Боне, Халю и Талю са македонцки мекерета, русофилски подлоги.

30 години след като 200 хиляди руснаци и 40 хиляди румънци оставят костите си за Освобождението на България? Германофили?

А имаме ли необходимост от силни личности като Азис, та да подписваме ИК ???

уж всички все искат силни лидери, пък като се появи силен лидер като Путин и еврогейовете веднага заревават, че бил тиранин.

Княжество България е васално на султана от Берлинския конгрес до 1908 г. Стамболов е убит през 1894 г.

Очвакваме еврогейската другарка Йотова да се преклони пред сърцето на цар Борис обявил война на Англия и САЩ, която ни доведе до поредната национална катастрофа.

за 1 350 години най-голямата национална катастрофа е соц-ът и настоящото недоразумение пост соц - червен мутрокапитализъм, маде ин ДС

Шило

Айде, айде, да не преиначаваме историята. И след междусъюзническата война, и след Първата световна, че и след Втората световна, все сме билби здраво в тинята. И то благодарение на небългарски монарси.

"Не щеме ний богатство, не щеме ни пари, а искаме свобода с човешки правдини".

Стамболов е сатрап и мегаломан който си беше въобразил, че може да стане нещо като монарх на България и в този си неистов стремеж не само уби много от другарите си революционери, но и целуваше задника на турския султан. Да не говорим и откъде са му парите когато се е разхождал с торбите жълтици на руската армия като снабдител на армията с храна, стоки и животни.

Шило

Стамболов е спорна личност. Няма еднозначна оценка нито като революционер, нито като политик. Не може да се отрече заслугата му за индустриализацията, но дотам.

те само "честните комунисти" го плюят, другите са на едно мнение

Я го виж как изглежда, не са комунисти тези, които са го "изографисали" така.

Боже опази от тъпи социалисти !!

Др. Йотова да поднася венец пред паметника на Стамболов?!?!? Ама те нали и в църква влязоха и първи набожни се писаха, пък бяха върли атеисти. "Политиката значи ли да лижеш, където си плюл...

така е другарко йотова,ще имаме нужда от стамболов,но няма никога да го намерим във вашите редици,защото точно вашата партия уби хората които можеха да командват държава

Спорна личност.