Лидерът на опозицията в РСМ с агресивна реч срещу България и френското предложение

На многохиляден митинг в Скопие Християн Мицкоски поиска държавата ни да се извини на колене за "злодеянията при фашистката окупация"

Обратно в новината

Коментари - Лидерът на опозицията в РСМ с агресивна реч срещу България и френското предложение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е,, в крайна сметка, не е задължително, Македония да влезе в ЕС :)

Нагъл сърбин, свирка не искаш ли?

Глупаци, даже не осъзнавате, каква ОГРОМНА услуга правите на РСМ като не ги пускате в еврогейско-циганско-мюсюлманския съюз.

Македония е силна и могъща държава. Всеки съюз би се гордял да я има при себе си !

РСМакедония ще гледа Европейския съюз през крив макарон! Опа, май беше макрон!

Тоя не е нормален. Да си стои в кочината там.

Са глупаците ?

Идиотите с минусите явно са киселяци с хроничен запек и не носят на майтап.

Тия злобни сърбизирани селтаци какви братя са ни, питам?

Тези В, и тези които бленуват да са В, верогейско-циганско-мюсюлмански съюз.

Мани го той иван! Той не знае къде се намира!

Ние немаме бърза работа. Макетата искат от нас, ама с рогата напред не става, трябва да дойдат с разголен гъ.з да ги ши..ба.ме как си требе. Дойде времето за това действие, ама те не искат. Няма не. Трябва яко да ги натаковаме, така ще се научат да ни уважават.

Преди време в един разговор мой познат, работил в Германия с екземпляри от Балканския полуостров каза, че най-гадни и мръсни по характер са сърбите. Подли, коварни и винаги готови да ти забият нож в гърба. А нашенци умират за сърбите и ги слагат пред македонците. Това не го разбирам. И тоя сърбин, дето е повел този митинг е същия като онези в Германия.

Ти па в булгаристан си цъфнал та вързал... Хахахахах

Щете... Българите в Македония си имат и без това европейски паспорти... Вие ще си имате србо-рашистански...

рсм за България е нещо като украйна за Русия. :) Само шутове и шамари на такива млади държави, за да си знаят мястото и да не се мислят за много велики.

500 години бяхме под турско, турците не нъправиха нов народ и нов език. За 50 г. комунистите направиха нов народ и нов език, и то така, че македонците ни мразят повече, отколкото арменците мразят турците И македонският въпрос ни е  подарък от великия ссср и коминтерна!  Но за тях Украйна е измислена държава, а С. Македония не е, и не пропускат случай да ни е.бават. Нещо повече, Русия е била против съединението на България!

Който пита.

Боже, какъв див и прост балкански субект е написалият горния коментар. Най-вероятно е от петата колона на онези дърпащите кораби с въжета от брега, бурлаци се наричат.

Само един въпрос, ако все още може - ало, Макрон, Шолц, Дер Лайен и останалите....Нещо да кажете?

Редко тъп и вреден коментар на кретен.

Нека минат още 20 години , закъде бързате ?

Тоя калъф е техния Копейкин. Така че нещата са ясни.

5 години чакали макетата.. И що ли не си видят колко години Турция подсмърчаше пред бариерата на ЕС, ЕК и пр. вредни Е-та.. Името си на България.. Или на Гърция го продадоха? Кога успяха да забравят как се гърчеха пред ВИЗАНТИЙЦИТЕ за Преспанското споразумение. И как изпълниха всички искания на Гърция тада го видят подписано.. Кой ги призна ПЪРВИ като държава в Европа? Кой им подаряваше танкове та да си направят армия? Кой не се прави на грък а им подписа договор с НЕИЗПЪЛНЕНИ от тях условия за добросъседство? България.. Още такива митинги да си дигат.. Ката ден без опозиционен минитг да няма.. Само доказват ЗАЩО НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРИЕМАНИ за член на ЕС..

Трябва да му избием зэцките на това сърбоманско мекере Мицко от ДуПиМеНе. ВМРО е свещена Българска партия борила се за освоцождение на Македония от турци и сърби. Фиромите нямат право да използват българското историческо наследство, да си използват титовистките югокомунистимески символи и митове.

по какъв начин би могло 10 пъти си отрежеш клона, върху който седиш, но тези в момента, а и на практика всеки път, правят точно това!

Русия никога не е била против съединението ни бе, тъпак, чети история преди да бълваш простотии! Русия е искала да изчакаме и да обединим всички наши земи, включително и македонската, а това го е искала, защото тогава е била слаба и не е можела да ни помогне да го направим, и понеже сме избързали, ето ти го резултата.

Бъркаш, Коминтерна има заслуга до 1946 год. след като се скарват, заслутата за македонизацията е ИЗЦЯЛО на Сърбия, сръбския национализъм и лично на другаря Тито...

Радвам се, че си засегнало бе, тъпанарче :)

Но логичното е да имат тотално различни възгледи и да са политически опоненти. Но някак си Копейкин вместо да води кампания срещу него, той проспива това.

Странно как всичко с Македония изведнъж стана много важно. За всички българи е ясно, че Македония е загубена. Там се бият американците, европейците, сърбите и руснаците зад тях. Ние сме малки и тъпи. Имаме позиция и трябва да си стоим мирно и тихо - когато тогава. Ама трябва да имаш топки. Имаме ли ги?

Ами не, не е. Точно обратното е. Не Украйна е била измислена от Русия, а Русия е измислена от Украйна. Който познава историята знае. Истинската Русия тръгва от Киевская Русь. Оттам тръгва и християнството. Първите богослужебни книги се появяват и намират читатели в Украйна, в Киев. Писани са на църковнославянски, или т.нар. старобългарски език. Днешните руснаци както се наричат произлизат от град Москва, който тогава се е наричал Московско Княжество. Затпва до освобождението на България от османците българите са викали на руснаците московци.

Македонският Копейкин..

Титовистките еничари във Северна трябна да бъдат жестоко наказани. На змията трябва да и стпошим главицата, включително и на това злобно антицългарско нищожество.

Дебилизмът, създаден от изперкали сръбски олигофрени, подпомогнати от идиоти от коминтерна, начело с откачалки в Москва и лакеите им от БКП, продължен с българомразство от капута Тито и бабалайките му, сега е в най-яркото си проявление. Олигофрен да иска да се извиним, а да не вижда, че от 1918 се правят опити за унищожаването на българи и българското самосъзнание в западна България, т.нар. северна кочина мЪкедония. Мамка ви мръсна еврогейска, сърбоманска и педалска!

Какъв коминтерн 1946 г.??? Казах, чети история!

Да го духате, македонски лайнетс!!!

Шилo

Всичко това са гнусните манипулации на агентите на москва през сърбия, които ще изчезнат на мига, когато РСМ получи членството си в ЕС. Дотогава ще е така.

Соросоидна предателска отрепка. На гиляку!

Аааа, няма проблем! Ние не бързаме! Изчакайте Сърбия да влезе и тя да не ви блокира...

Театърът в РСМ продъжава, а ние си мълчим. Татаро-монголите станали фашисти и сега са сложили крак пред европейското бъдеще на РСМ. Къде са българските дипломати, като Марин Райков, които да бранят българските интереси? Стига с това мълчание!

Какви български македонци, всичките албанци в UK са с български паспорти, и те като циганите, се водят български граждани.

По-добре България въобще да не вземе отношение по предложението на Макрон. Македонците сами ще се отсвирят ... И в Брюксел най-после да проумеят с кого си имат работа.

На мен не ми пука дали макетата ще влязат в ЕС, защото ЕС ще се разпадне всеки момент. Но е добре, че Кировите изроди също ще паднат заради Македония иначе щяха да докарат държавата до фалит и този път нямаше да се измъкнем лесно като при Виденов, защото тогава проблема беше вътрешен, а сега целия свят е в дългове. А за Македония - Руснаците показаха нагледно как се процедира с измислените държави.

Хората си имат достойнство и гордост.

Трябва умна стратегия като на гърците, да си защитим интереса. Но не бива да допускаме и омразата да се настани между нас, има сили дето работят за това.

на соропитеците

И ти си вестникарски историк, казвало се е Киевска Рус и е основана от руснаци... Много головодници се навъдихте! Названието "украинец" идва от Ленин!

На митинго вчера имаше само шиптъри 80 процента и сърбе.

Каквото се случи в Украйна по отношение на Русия, същото се случва в Македония по отношение на България