Лидерът на опозицията в РСМ с агресивна реч срещу България и френското предложение

На многохиляден митинг в Скопие Християн Мицкоски поиска държавата ни да се извини на колене за "злодеянията при фашистката окупация"

Обратно в новината

Коментари - Лидерът на опозицията в РСМ с агресивна реч срещу България и френското предложение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повече от75% от живеещите в Северна Македония с майчин език български съзнават, че сме един народ и техния произход е български. /турците в България 700 години си говорят майчиния турски език/. Направиха се много грешки досега в отношенията ни, но от македонците само 1% до 3% ще се обявят, че не са македонци, а са българи /все едно да казваме, че не сме българи а сме европейци/. По този начин ако в конституцията им се запише българско малцинство това значи, че ние признаваме за българи само тези, които се отричат от това че са македонци а са само българи. * Правителството да излезе с декларация, че за българския народ ние сме с един майчин език /както българските турци от няколко века си говорят турски/ и всички "македонци" които го говорят са с Български корени и ние сме един народ. Да не се отрича определението на национални герои на Македония самоопределили се че са българи. Ако тази декларация се признае от техното правителство да правят каквото искат. Хървати, черногорци и всички други се освободиха от сърбите, само македонците изпълняват комунистическите сръбски теории.

ние сме 8 та дупка на кавала тия ша са 9 тата

е Македонският вариант на нашите от Възраждане - хранениче на другаря Путин. На него Рашките му плащат да реве националистически тъпотии и да разделя народите за да блокира Европейската интеграция. Всички Копейкиновци са кресливи без значение дали у нас или у комшиите. То ако Македония влезе в ЕС, националистическите партии стават безсмислени. Те се "хранят" от разделението. Паднат ли границите ще изчезне войнстващия национализъм е обречен. И на Християнчо ще му дойде времето - ще изчезне, когато майка Русия го сметне за безперспективен както нашето БСП и Атака :)...

Да си стоят на село! Няма страшно! В ЕС няма нужда да влизат. Изучаването на руски и сръбски език в училищата, изучаването на истории за храбрите македонски войни, които са дошли от Земите на Унгарското царство и липсата на турско робство по техните земи са само част от течността, която може да попиват малките храбри герои в РСМ. Даже е много хубаво да се влачат по посолствата за визи, докато не се сети някой, че това е чиста нереформирана комунистическа държава.

Като ги превземат албанците и да дойдат да се молят пак за танкове или нещо друго тогава няма да има помощ. Бяхме твърде благосклонни но отдавна прекалиха. Като не си знаят мярката да се оправят. Не трябва да помагаме на някой който зад гърба ни се подиграва и говори срещу нас.

ЕС е Имперски. Иска да захапе все-повече и повече земя и територии, които да владее и колонизира. За тях ние сме просто колония, нищо повече. Насаждат ни тяхната, Западна култура и ценности. А Македония става все по-нагла, защото знае, че нашите "съюзници," ще ни притискат, докато клекнем! А би трябвало, ако имахме топки, да кажем на Макрон - добре, приемайте Македония, в същия момент, България ще напусне съюза! Избирайте! Ха да видим, кой ще клекне в тоя случай? Живеем в съдбоносни времена, но страшното за българите е, че нямаме Водач, истински държавник! Крайно време е да покажем, че имаме национална гордост и чест! Крайно време е, един среден за това племе, забравило род и Родина, и да затворим кепенците за тях. Тогава, един ден, те ще лазят на колене пред нас! Да живее Сан-Стефанска България!

Подкрепям, ако ЕС не ни уважава като член значи нямаме място в него.

....както казват кой е открил Америка .... ....е па как кой ....Ристе Колумбовски......

ЗАПАДНА БЪГАРИЯ КРОТКО

Кристияно,морал,да,попушиш! Ти знаеш шта!

Ей съсел ние ли да коленичим и да се извиняваме,за геноцида,който и в момента провеждате върху всекуи с българско самосъзнание ! Вие сменихте имената и на починалите близки на български те,ни събратя,живеещи в измислената ви държава! Задай си въпроса що сте в чакалнята толкоз години! Първо Гърция,на тех клекнахте и забравихте Сашко Македонски! И ние няма да ви позволим,да ни крадете историята и националните ни герои!! Айде у лево и смело към СФРЮ!

" Вместо да дойдете в Скопие и да коленичите, за да се извините за злодеянията, които сте направили срещу този народ по време на фашистката окупация във Втората световна война, вие искате да ретуширате историята ни. " ..А ГЕРМАНЦИТЕ КАКВО ЧАКАТ??? ВЕДНАГА ДА ИМ ОТГОВОРЯТ!!! :))))))))))))))))

са избивали като окупационна власт, вместо германците.

Няма държава Македония! Нито история, език или азбука! Онази Македония от времето на Александър Македонски всъщност е била Древна Гърция! А сегашната държава Северна Македония е продукт на Сталин, Тито и Димитров! Това е! Никакво отстъпване пред тези.

Няма така държава Древна Гърция. Полисите никога не се обединяват в една държава, а Филип Македонски така ги избива, все едно не е елин (и най-вероятно не е).

Нямало Древна Гърция за това са владеели половината свят по онова време щото ги е нямало. бягай бе смешник.

Защото никога всичките вкупом не биха признали централизирана власт. Съвкупността от градовете полиси се нарича Древна Гърция. Филип на какъв език е писал и говорил. Не бил грък. ето почти същото правят и северномакедонците сега, ама ги плюем. Само ние можем!

Трябва да си много тъп, за да повярваш на скопския циганин мицков. Жалко за Македония!

България е твърде либерална по въпроса с Македония. Що за искане е да впишат в конституцията българско малцинство, то те са етнически българи и не съм чул досега някой да го каже гласно пред Европа и Македония

кусурите са ни ясни, затова ги презираме виж, нашите си кусури са друго нещо. А като се вгледа човек, северомакедонците по какво се различават от българите? само по това че не искат да се наричат такива. тяхно право, гърците как не им придирят че националното им знаме е знака на семейството на Филип и Александър Македонски (те били говорили на днешен македонски.), а и си присвояват гр историята много по обширно от българската. Това, което трябва ясно в писмен вид да се изрази е, че нямат и не могат да имат териториални претенции към БГ.

Никакъв гювеч на измислените македонци! Да се види кой ,кое!!!

_stankow

И там търгуват с националните интереси заради партийни изгоди.

Yann

Кирчо и Кокорчо да внесат предложение в НС да се закрие посолството ни в тая т.нар. държава Северна Македония. Да се прекъснат всякакви дипломатически отношения. Да се спре вноса и износа от и за тази държава. --- Мамицата им проста македонска! Що е маке - все е лайно! После да дойдат на колене в София и да се молят, но само след като си променят историята и отношението. Комплксарски народ!

Големият общ проблем на Макетата и полка Азов е, че на много от съвременните им историци майките им са умряли преди появата на майчиния им език

СКП: Скопски Кирчо Просто!

Така. Нещата са много прости и ясни. Преустановяваме дипломатични отношение със северно македонците (дори не знам дали не се пише слято, но няма значение, защото не ги уважавам) по отношение на ЕС и точка по въпроса, докато не изпълнят исканията ни. С терористи не се преговаря.

Тези не са наред. Съвсем скоро албанците ще ги завземат отвътре и ще присъединят македония и косово към албания. А този тъпак се репчи на единствената държава , която има желание да ги защити. Няма такива идиоти !

И този не знае какви ги плещи. В едни други времена , за такива изявления щахме набързо да ги освободим.

За къв се мисли тоз тюфлек, та и условия поставя, та чак заплашва.

Щом ще си говорим за фашизъм - да се сърдят на немците и на италианците , що на нас ?

Ние не искаме макетата в ес , те не искат в ес, само франсетата и дойчовците дават зор

тия са толко облъчени, че при тях изобщо не стои въпроса дали са българи, а единствено че в Пиринско в БГ живеят българи и те с тази територия трябва да се присъедини към тях. И да знаете че с гръб от сащ и ЕС това като влязат в Ес лесно ще стане. Не си правете илюзии че са залетели да стават българи, да се присъединят към майка България. Няма такова нещо. Тяханата цел е присъединяване на Пиринска България към тях.

Това цели и затова е забранено. ЕС настоява да го регистрираме. Наскоро имаха резолюция за това. От предателя Георги Димитров това им е целта.

Всеки луд с номера си - македонските политици с цяла програма...

няма ли да има съд най-после за тези изроди бе, целия тези геноцид над българите - избиване, прогонване, асимилиране, така ли ненаказани ще останат, не е честно да ги оставим така без да си понесат наказанието.

Всеки си има право на мнение, както и на избор македонците също , както и ние ...

сега чувам че имаш избор за етноса, как от баби и дядовци българи се пръкнаха внуци македонци, това как става точно. Раждаш се българин, умираш такъв, където и по света да живееш. тия родени българи и хоп на другия ден в паспорта им пише че са нещо си, и това те прави нов етнос? Никакви документи и наредби не могат да те направят друг етнос, това е твоето ДНК. Сега има и днк тестове, нек се проверят да се види че такъв нов етнос само по документи не може да се създаде.

национална принадлежност, т.е. която можеш да избираш с етническа, за която може и да не ти пука. Ако се окаже че по ДНК си 80% турчин, пак можеш да си българин. Както и обратното, турците правиха някакво изследване преди години, и се оказа че по голямата част от турците около Цариград по ДНК са гърци, за което и хабер си нямат. Това не ги прави по малко турци.

Това с "фашистки окупатори" няма ли историци да им обяснят на тия идиоти, че режима е такъв какъвто за цяла България - има партизанско движение, бори се да свали тази власт, тя пък преследва партизаните така както е в цяла България, ако някой техен партизанин е отишъл зян, но не съм чул, така е и в България. После всички тия фашисти отидоха на народен съд, сега пък са реабилитирани и махнахме комунистите. Не съм чул макетата да се жалват от комунистите,а искат в ЕС. Освен това и ние сме били в подчинено положение както сега в ЕС, каквото нареди Хитлер. А за "окупатори" - това са си наши земи и именно ньойския договор доведе до 2-ра световна и именно заради заграбените ни земи се включихме на страната на Хитлер, той върна нашите земи това което беше идеята, а вече борбата срещу комунизма е друго - там е поръчка от богатите кланове Ротшилд и прочие. Единствено което ги дразни в комунизма е че ресурсите са държавна собственост и те не могат да сложат ръка на тях, така както сега цялата икономика на запада и на соц лагера е в ръцете на няколко олигарси. И мразят комунистите именно защото са поддръжници на държавната собственост в икономиката, това е тяхната идеология.

Трябва да се извинят за Кървавия Божик и последвалото масово избиване на десетки хиляди българи в Македония. От 1913г. започва страшен геноцид над българите там. От началото на 1945г. преминава в масови разстрели, като телата са захвърляли в ями. "Късметлиите" са пращали в Голи оток и други концлагери, където в страшни мъки загивали след няколко месеца. Кога ще признаят този геноцид, кога ще се извинят!

на тия яко им хлопа дъската. Като ги изпуснеш да ги зомбират и гледай сега какви ги ръси тоя малоумник. Каква държава са бе, един тумор, също като усрайна. Путин отдавна предупреждаваше за усрайна и ние отдавна говорим за РСМ-то и никой не ни чува, то вече и не може да се разговаря с тях, да се затвораят границите и посолства, референдум за излизане от ЕС, а тия да си влизат къде си искат. Какво е ЕС като влязат усрайна и РСМ изобщо не ми се мисли и не искам да сме с тях, означава че ще наливаме пари в ЕС а ЕС ще ги дава на тях да ги хрантутим, и сега даваме по 5 млд на месец за заплати на украинското правителство.РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС!!!!

Е сега Макрон да им сърба попарата.

Вече загуби мнозинство в Парламента.

Мицкоски, с тези призиви на митинга ще приемат РСМ в СФРЮ! С позиви от Белград няма да ти се получи, най-добре си отивай!!! За сведение провери колко македонци са с български паспорти!!!!

тия ще видят унията през крив макарон и да се научат да говорят български

Скопският опозиционер даже искал да му се кляка за извинение. Мислех че нашите политици са дебили , докато не видях тоя Мицковски ли е къв е.

Само ПП ще поведе България към развитие.Славчо и Тошко Картички са тъпи копелета.

Това е интереса на учиндолеца и президента които сер-т в едно гърне

Оправи е Мицковски.Нвмаме право да ги спираме и това не е българския интерес да се занимаваме с СМ

С налагане на ветото отстояваме националния си интерес.До този момент се надявахме ,че с добро ще се разберем с тях.Нашите партньори от ЕС сега чуват че имаме проблеми с макетата.2 гдини са кратък период за да се промени нещо.Ние не трябва да се занимаваме с РСМ и да чакаме да изпълнят договора от 2017г.

За тия сърбомани само сопа и затворете границите с тях за търговията за да умрът от глад!

Какво се напъвате да обвинявате Русия тука,пак Русия ни виновна,че изгубихме Македония.Простата истина е,че поради русофобска политика България е победена в междусъюзническата война ,а след това не им стига акъла на българските управници,ами отново се съюзяват с Германия само и само България да е срещу Русия.След това знаете-България е разгромена и българските земи са поделени м/у Югославия,Гърция и Румъния.

Ние сме за бой, не макаците, селяндурина Зельо ПЪРВИ ги призна за независима държава…ЗАЩО? После им дадохме 100 танка и друго оръжие..ЗАЩО? Глупака Боко оглуши света за приемането им в ЕС …ЗАЩО? Сегашния ебач и лъжец Киро, пък щял да заебе ветото и да ги вкара в ЕС… ЗАЩО?? Абе прави са, че сме тъпанари, затова не искат да са българи.

Ако имахме армия и генерали, а не селски тарикати русофилистични комуняги щяхме да влезем и да си вземем отново тази част от България със старата столица Охрид на цар Самуил и да изчистим србските кретени мискоцки и разни други изроди. Да, ама не, разоръжиха ни и ликвидираха армията ни, която сега е по зле, отколкото след Ньойския договор. ЕС ни командува какво да правим и какво да не правим, защото нашите политици са путки. Канадския бройлер го е ударил на ебане и не разбира нищо от политика, а селския идиот мунчо ръси безспир глупотевини. Откакто този простак вдигна юмрука си всичко се сговнява у нас, а народа пие ракия за да забрави бедността и бърка по кофите за боклук

И претенции имат даже тези “македонци”…нагли хора

С тази открита и неспираща омраза изобщо не заслужават в никакъв ЕС да влизат. Много път има да вървят още тези комплексари. Измислен народ.

хе-хе Мицкоски да си говори каквото иска. Като влезнат в ЕС ще скачат колкото им се каже, щото иначе ще излезнат по-бързо отколкото са влезли. Тъпото българско стадо не ги вижда тея неща. Покрай селските тарикатлъци на ББ тупахме топката години наред, но най-подир е дошло времето да влезем и ние в Европа и ще усетите как сърбоманите ще бъдат бързо-бързо излекувани от българофобията им, колчем влезнат в ЕС.

в пределите на днешната рсм така са изкривени нещата от сръбската асимилилационна политика, че днес трудно можем да очакваме историческата истина, която искаме, да чуем оттам. Поколения са възпитавани в лежеистория. Трябва много да сме внимателни към тази държава. Там омразата ще ескалира независимо каква ще бъде БГ позицията. Там омразата я има от 70-50+ години. Сърбоманите са готови да обърнат танковете , дето им дарихме срещу нас. Ненавиждам руската политика. Мразя повече от всичко руската политика към България. Но обожавам бългаската история. И Македония е част от нея.

На нас все някои друг ни е виновен. Македонизмът сърбите го ползват за помощна идея на сърбизма, сърбите са се борили за сърбизация, не за македонска нация Идеята за македонска нация възниква сред българските леви и оттам е предложена и наложена в Коминтерна , това е дело на българските, не на сръбските комунисти. ОЩЕ основателят на соца в Бълария Димитър Благоев от Македония през първата световна в българския парламент заявява от името на партията си , че не е Българин , а македонски славянинин . В Коминтерна идеята е прокарана от българските не сръбските комунисти. Македонскта нация е наложена в Коминтерна от Дино Кьосев и Димитър Влахов и и реализирана от неговия шеф Георги Димитров. Подета е от българските комунисти в България между войните, вестници, сбирки,-литературна дейност , кръжок, който да създава език и литература, Създателят на македонския език Вени Марковски, който участва в това дело, твърди , че дошъл вБългария българин, македонец станал в София. В македонските среди левичарството е силно застъпено сред емиграцията , още от началото има силна лява фракция, а потомците на много дейци стват комунисти , като сина на войводата Йонко Вапцаров - Никола, поне двама племенници на Гоце са комунисти , единият убит за комунистическа дейност , а в кафенето на другия се събира комунистическата интелигенция, племенницата му е пратена в българската администрация в Македония през втората световна, тя я напуска и става партизанка да се бори срещу българското насилие. . При това масово ляво влияние и след като комунистите вземат властта нещата отиват на сегашното положение, не,сърбите налагат идеята за македонска нация, коминтерна, българите , Тито също е активен има интерес от отслабване и балансиране на сръбските позиции във федерацията , македонската нация го устройва , на малцината сърби е предложено или да станат македонци или да заминават за Войводина. Затова там както ние говорим за дебългаризация, те говорят за десърбизация през комунизма и досега, имат там влияние чрез смесени бракове, но сърбизация не се наблюдава, сърбите са по-малко отколкоро преди комунизма.

Същите като нас са, врякат, врякат, подскачат плакати , лозунги бугаи фашисти, ние от тая страна на границата врякаме подскачае, бълария на три морета, предатели.., а сега има ли някой умен от двете страни на границата да извади главата си от задника и да види кой стои отсрани и потрива доволно ръце как потъваме още по-дълбоко в блатото от взаимна омраза