Главатарят на ИД Абу Бакр ал Багдади е убит

Лидерът на терористичната групировка „Ислямска държава“ Абу Бакр ал Багдади е убит при въздушен удар на коалицията.

Обратно в новината

Коментари - Главатарят на ИД Абу Бакр ал Багдади е убит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-накрая това псе е убито !!!

Неделник-със Волен Сидеров сега от 14:00 по телевизия АЛФА

Господ да прости агента на ЦРУ!

И какво от това, ще дойде друг още по-кръвожаден!

...който също ще бъде убит.

Какво направиха нашите съюзници Турция, Саудитска Арабия и Емиратите? Изпратиха стотици милиони долари и хиляди тонове оръжие на всеки, който иска да се бие срещу Асад. Само че хората, които биваха снабдявани, бяха Ан-Нусра и Ал-Кайда, както и джихадисти, идващи от всички части на света! (из Речта на американския вицепрезидент Джо Байдън в Харвардския университет - 2 октомври 2014)

Американски окупАЦИОННИ ВОЙСКИ.... Може би това е една от ключовите реплики

добре че не са руски

човека си е жив и здрав и е защитен свидетел като бен ладен които сащо си беше американска подлога.просто им изтече ресурса. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Победихме ! Победихме ! И слънцето отново огря мрачното небе над запада ! Доброто победи злото или злото победи доброто или знам ли вече и аз.

ама хич...лъжци сте били винаги,такива и ще си останете..а това,че на определен етап е планирано да бъде изтеглен "лидера" и сменено името му,за да се удари групировката е елементарен тактически ход...

ал багдади е жив, както се вижда и цензурира форумите в ес. това е Истината!

"Вил е заловен а впоследствие освободен" ! Аз не се сещам защо е освободен , ако някой се сеща , моля да ми каже !...

Най-важният приятел на Ислямската държава е Джон Маккейн. Джон Маккейн и вече убития шеф на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади бяха приятелчета. Има снимки на двамцата. Джон Маккейн се закле пред гроба на Абу Бакр Ал-Багдади, че ще отмъсти за смъртта му.

Имаш ли видео? Как се кълне- на колене към Лонг Айлънд, Мека, Медина, София, Прищина, Пхенян, Дамаск, Багдад, Техеран или по друг начин? Но иначе е забавно изказването

пишеш в Гугъл: Джон Маккейн и Абу Бакр Ал-Багдади И ГЛЕДАШ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА!

Сега лидерът на Рушлямска държава, е вече терорист номер едно!

Терорист 1 винаги е бил обитателя на "белия" дом във Фашингтон!

такава е съдбата на всеки, които се вземе насериозно срещу американците

Айде, пак американците са виновни, защото са го пуснали.

си човек...... Скоро няма да може да наема на трудов или граждански договор джихадисти...Вместо пари и жени както им бе обещал Макак той им праща по една бомба или крилата ракета :)) То и на арменците им бе обещал обонго да каже че има геноцид..МА НЕ КАЗА!!! Така и с джихадистите от ИДИЛ дето ги създаде и обучи...Вместо пари и премий за изпълнени задачи праща им ракети томахоук!! Бонго-Обонго..така не се печелят нови последователи и работници за черните делца на Фашингтон!!! Скоро съвсем никой няма ти верва! Най-малкото джихади Дожоновците!!

другарю полковник, сменете си памперса вече

Този, ако е полковник -закъсаааме го! Пак аз ще командвам поради липса на качество и по принуждение, но аз поне знам къде е кухнята.. където съм я пратил, там е !Писна ми!

МакКейн ще отиде ли на погребението на този негов приятел?

Дал му е ключовете за ранчото да се почине от световните медии

Паисий

това може да се окаже истина. Той и Бин Ладен е лекуван от бъбреци в америк.военна болница, докато го издирваше ЦРУ и Пентагона за да го убит.

соросоидите мислят, че АлБагдади се е срещал с Путин. Те с Маккейн си приличат много. Като две капки вода са .... като близнаци просто...

Руските курвентии прости и русофилите са в траур :( Дано гада брадат да е в Ада и дяволите да го шибат сфинктерно, докато "девиците" дето са му ги обещали да гледат!

....нали най-големият терорист в света беше БИН ЛАДЕН? ТОЧНО 10 ГОДИНИ ТОЙ БЕШЕ ФИНАНСИРАН ОТ ЦРУ И САЩ - между 1985 и 1995 г. сега този беше шеф на ИДИЛ, пак създадена от ЦРУ и САЩ за борба с проруския "диктатор" Асад в Сирия. За какви русофили говориш и защо го свързваш с путин и русия? Стига с тези соросоидни преиначавания на черното и бялото!

Ми то се оказва,че и комунизма е финансирал бъдещето СДС и Герб и всички други,ама не е виновен комунизма,а алчността на новите

а утре сигурно ще кажете, че нацистите потрошенко и юйцето са хора на Москва и путин, нали? И че "десен сектор" са хора на КГБ!

Идиот, баща ти да те беше пуснал на някой стълб, вместо да те е пуснал на майка.. в ....

лапачи на черни банани и помачи на вурстове на Евро Кончитките като теб!! И най простия платен от краварите БГ селяндур знае че Ал багдади бе човек на Обама!! Затова и Обонго рони сълзи.. Пак не утрепаха когото трябва!! и ще изпрати венец на погребението!! С поздрави Ал Багдади на небетод а го чакат 72 девици хехехе:) МУХАХАХАХААХХАХАХА

На зла круша - зъл прът.

преследван от американските окупационни власти - добре казано:)

Тия краварите са мноо тъпи свинки бе! почти акто техните еврогесйки стелки в БГ!!! Пак отрепаха техен човек!! Докога питам а?! Сами си създадоха ИДИЛ- дори макак Обонго го призна преди 2 седмици!!! ,Въоражиха си го, обучиха си го с инструктури от ЦРУ дори сега си го финансират със самолетите дето кацат в Ирак на летищетат под контрол на ИДИЛ!! И сега пак отрепаха поредното си протеже! Тия не разбират ли че скоро няма д аим останат кандидати и създяадената с толкова кръв, пот, насилие и долари оргазнзиация ще се празпадне...и тогава какво ще прави Обонго а?! Вече никой нормален джихадист няма да иска да работи на трудов или граждански договор за Фашингтон, като знае че вместо пари и жени както са му обещали ще получи крилата ракета или бомба!!! Тия 72 девствениците в рая не се броят!!!

САЩ и ЦРУ създадоха Ал-Кайда и после убиха Бин Ладен. САЩ и ЦРУ създадоха ИДИЛ и после убиха Ал Багдади. САЩ и ЦРУ сега ще създадат някой друг и после пак ще го убият.... САМО НЕ РАЗБИРАМ КАКВО ОБЩО ИМА ТУК ПУТИН, ЧЕ ГО ЗАМЕСВАТЕ?

цру създаде путин

ужас..Путин ще изпадне в траур 2 седмици поне

Незнам за Путин, ама ти наистина си в траур.

макак Обонго- все пак Ал Багдади е негов човек :) А и той-Обонго мноо не си спазва обещанията..Ето обещал е на арменците че ще каже Геноцид...а той каза че не било геноцид, а лоша постъпкка от страна на Османската импери ....хахахаХХАХАХАХАХ!!!

по-малко на грешната Земя.

Тези циганя нямат свършване.

Може пък да се е самоубил човека

А, дано, ама надали !

Дреме ли ми? НЕ! Ако пишеше обаче: "Бойко Борисов/Ахмед Доган/Сергей Станишев/Цветан Цветанов/Лютви Местан/Николай Бареков/Волен Сидеров/Делян Пеевски (или който и да е друг продажен политически червей) е убит!", щях да гласувам с кеф + за тази статия. Не разбрахте ли, че това, че си драскаме тука и се мислим за голямата работа, коментирайки определени въпроси, които я са представени достоверно, я не, няма да промени нищо? "Дела трябват, не думи!" :) Всички сме компетентни по всички теми, но същевременно и сме най-зле в Европа! Защо ли? "Публичен разстрел за всички български политици!" Това е новината, която искам да видя.... тогава ще повярвам, че тази държава ще се оправи!

Прав си, обаче тук в форумите пишат хора, облагодетелствани от сегашната власт, с цел колкото се може по дълго да сучат от майката държава. Разбира се има и заблудени "офци" ама няма как.... те са навсякаде :)

Колко удобно. Точно лъсна кой е Багдади, за кой работи, и снимките му с Макейн и го убиха.

Това повече на преврат прилича: "Той се е издигнал в редиците на групировката, ставайки по-важен в очите на ръководството на групировката от самия ал Багдади."

В заглавието пише, че е убит от удар на коалицията, а в статията, че е убит от американски въздушен удар. Излиза, че коалицията се състои от щатите само, а точно те създават и финансират И.Д.

Голям философин си, бе, ейииии . . . . .

щатите само, а точно те създават и финансират И.Д. -> Еми ти сам си прецени тогава кой създава и финансира ИД. Ако се затрудняваш - изобщо не е САЩ , а Кремълския лилипут !

Общо взето, всеки тръгнал срещу САЩ или ЕС завършва по този начин. И точно така и трябва !!!

Общо взето тия са си убили техния човек по погрешка и сега го представят като ликвидиране на най-големия терорист. Ма като има празни соросоидни картуни да вярват.

Паисий

....най-големият терорист В СВЕТА БЕШЕ БИН ЛАДЕН, НАЛИ? ТОЧНО ТОЙ 10 ГОДИНИ БЕШЕ ФИНАНСИРАН ОТ ЦРУ И САЩ.

Явно от Фашингтон са предприели мерки за смяна ръководството на подопечната им организация ИД! Уволненият стар ръководител не е бил достатъчно послушен...и идва новия! Естествено след "кастинг" в Гуантанамо - и двамата идват от там!

Дали е отишъл при Алах?

Един господ знае...А може и в ада да го връткат на чеверме с шишчета

По дяволите !!! Пак по погрешка очистихме наш човек!!! Казвах му на началник щаба генерал Реймонд да хвърля бомби върхи иркаската армияи иранските им помощници, а не върху нашите момчета от ИДИЛ!!!Сега от къде ще извадим нов джихадист главорез, наше момче!! пак ще трябва да търсиме някого в Гуантанамо и да го освобождаваме!! Мамка му!! С тая демокрация се ядове и ядове!! А най-добре е да си обява една диктатура в Краваристан, със столица Фашингтон!!!! И аз да съм дер фюрер Обонго- Тропикал Мънки Първи!!!

Този,новият главатар не може да не е американски агентин...щом е бил при тях и са го помилвали,така ще да е!

Лошото едно от лошите ченгета на корпоратократите срещу което уж вощват, но едва ли. Когато добрите ченгета не им вършат рабоат официлано, лошите започват неофицилани дейности в техен интерес. Това гради и световен имиидж на "добрите" ченгета. Изобщо безвкусен нечовешки цирк.

Този е само сержант. Къде е генерала?

го "убиха"?

Дир, оправете си информацията и обявете, че това е непотвърдено. Само иракски медии го пишат и те неведнъж са публикували неверни неща.

СИГУРНО И МОСКАЛСКИ МЕДИИ СА ГО НАПИСАЛИ, ДИР ЧЕТАТ САМО ТЯХ.

Аве брат, разбирам, че заработваш за дозичка, ама карай по-полека !

Не са го убили,ами са го скрили. В нета е пълно със снимки на този и сенатор Меккейн...

ПУТИНОИДИ, ДРУГАРЯТ ПУТИН ЗАЯВИ, ЧЕ СЪВЕТСКАТА АРМИЯ НАСИЛСТВЕНО Е ПРИЛОЖИЛА СОЦИАЛИЗМА В БЪЛГАРИЯ, ИДЕТЕ И СИ ГРЪМНЕТЕ ПАМЕТНИКА.

Кофти е в събота да си на смяна,нали,селтак?

Едно време , интелегенцията бяха против комунистите , а те бяха предимно от градовете . А ти от кой си , гашнико ?

деер

Не забравяйте Г.Димитров е бил шеф на международният отдел на Комунистите - КПСС! Така, че сами сме си виновни !Евреите и те сами са се пъхали в газовите камери, ама не се тръби , че са пошло племе! Всичко е интерпретация , но ние винаги сме губещи. Лошото е , че ни карат да повтаряме грешки!

банмаи...Краварника бомбардира София 1943-1945 УБИВАЙКИ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРСКИ ЖЕНИ СТАРЦИ И ДЕЦА!! СЕГА ЕВРОДЕКАЛИТЕ КАТО ТЕБД А ОТИДАТ ДА ГРЪМНАТ ПАМЕТНИКА НА КРАВАРСКИТЕ ЛЕТЦИ ДЕТО СА БОМБАРДИРАЛИ СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ!! АРЕ БЕГО МАРШ МЪРШО ПЛАТЕНА ЕВРОГЕЙСКА!!!

Кравария ама всеки русофилистик си мечтае да се набута там. Я го питайте ДЕТРОЙТА де живее.

ЖИВЕЯ В ДВОРА НА РУСКОТО ПОСОЛСТВО

НАЛИ ИВАНУШКА КАЗА, ЧЕ СЕГА СПИШ, ЩО СЕ БУДИШ ПОСРЕД НОЩ, ЩО ТЕ МЪЧИ?

КРАВАРИЯ, ЩОТО ИМА МЛЯКО И ТЕЛЕШКО, РУСИЯ НЕ Е КРАВАРИЯ ЩОТО ИМА САМО САМАГОН И СУХА ТРЕВИЦА.

може и да мечтаят да ходят да мият чинии в Краваристан илид а чистят там обора...Или да лижат и лъскат кенефите в Геропа..Да такива мизерни въш;ивци акт теб може и да го мечтаят!! А всеки сотанал си живее в България и не му дреме!!! Така че кво те спира отивай към кочината!!! Кенефите и оборите те зоват!!

Ти какъв си комуноид турчин или циганин щото други не останаха.

AK-47 не лъжи, ти си бил трудовак в казармата щото нямаш 8 клас и затова сега си се вманиачил на тема оръжие.

лапа чишките на Кончитките а?! Щот за разлика от теб еврофекала и гейчето дето се ската от казармата аз съм бил там!! А трова че ти меката китка си се скатал говори само какво деди си минало покрай мъж:)

Съгласно съвета на 405, ще се махна! В момента нивото на форума е сведено до мозъка на пъпчиви тинейджъри, и няма ского да се поспори! Съжалявам Дира за толкова слабата представителност!

Разпънатия и изгорен опълченец викал ли е аллах акбар?

Бе тия кравари от Краваристан докога ще си сменят протежетата а?! Тоя не им харесва-бомба!! Оня не им харесва-краилата ракета!! Скоро никой няма д аиска да работи за Тропическата Маймуна Обонго!!! То с тая скорост дето ги трепят и после ги слагат щото не им допада пореднити джихадиско протеже, скоро нема да има кой доброволно да им води ИДИЛ а?! И ще трябва пак да пращат пак агенти от ЦРУ да управляват ИДИЛ! Те не че не им пращат оръжия и пари със самолети кацащи в Ирак на контролираните от ИДИЛ летища!!!

НЕ СЕ ПЕНЯВИ КАЛАШНИЧЕ, КАКВА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕШ КАТО ИДИЛ НАСТЪПИ В РУСИЯ?

Спокс не квичкай, кат свинкя краварче!! Ще запея песента на Калашника!! Та-та-та-та...и ще кося джихадиските свине, европедалите предатели и краварските свине:)))

За това ли го създадоха америкосите? Да настъпи към Русия? Аз си мислех, че ще настъпва към Сирия! Кажи Псакинце!

Отново да сме на страната, на губещите! Отново Гърция и Сърбия вземат правилните решения. И когато отново Трети Украински фронт достигне границите на България, пак кактп на 09.09.1944 година, русофобите ще се построят с букети в ръце , да посрещнат окупаторите!

НАЛИ БОКО НИ ВКАРА В ТРОЙКА СЪС СЪРБИЯ, ВЕЧЕ ТЕ СА НАША СТРАНА. ПЪК И КАНДИДАТСТВАТ ЗА НАТО, А ГЪРЦИТЕ СА В НАТО ОТ САМОТО НАЧАЛО.

А УКРАИНСКИ ФРОНТ НЯМА КАК ДА ИМА, И УКРАЙНА ЩЕ Е В НАТО,