Кои са лидерите на ”Революцията на чадърите” (снимки)

Сред тях има студент, юрист, банкер, университетски преподавател, пише Франс прес за водачите на ”Революцията на чадърите”, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Кои са лидерите на ”Революцията на чадърите” (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разберете, демокрацията не значи нищо и не вирее навсякъде. Има общетсва с хилядолетни традиции и религии, които не я приемат. Примери безброй, последно в Ирак, Египет, Афганистан, Турция, ....

ме обзема върховно отвращение към хората с робска психика, които дори не се свенят да ни я демонстрират!

както си и мислех нямат нищо общо с традиционната култура, а са закърмени с американски ценности и са учили в такива университети, какво ли са им обещали.. И на тоя пастор, сигурно свободно да си говори и да си прави църкви. Да, ама не, не само че ще бъде смазано бързо това тяхно движение, защото местните ще гледта на тях с недоверие, но и отношението към християните ще се влоши, като видят, че се месят в управлението и се опитват да свалят властите.

да сравнявам. В случая ценностните системи в Китай и Хонгконг! Разликата в икономическите преди години беше убийствена, което и принуди Китай да "реформира" класическия и традиционен комунизъм. Но увредените мозъци си останаха... Не за дълго, надявам се!

Тaм зa соросите ще имa якa сопa,тия сaмо от бой рaзбирaт

Сорос само да знаеше какво влияние има по света... А той хабер си няма. Защо българските комуняги не му пишете едно писмо да го светнете. Ще умре човекът с повече кеф, ако знае колко е влиятелен, доста повече, отколкото е. Или ще затвърдите впечатленията му какви клоуни сте.

Само Койка от "Новата", ни Уважава, и от части Койчо , все-пак некаво сазнание проявява ? $$ Идно интирвюна баба Тудорка мИ, със Трътката тъИ

Обърнете внимание на плакатите на това "спонтанно, демократично избухване". Ще видите соросовото юмруче, еврейския символ от САЩ. Същото юмруче го имаше в Грузия, Русия, Румъния, Сърбия, в България висеше на СУ, като окупационен символ. И сега изненадващо, срещаме го в Хонконг. Разбира се соросовите изчадия нямат нищо общо с тези вълнения.

Към русофилите: Понеже знам, че се информирате от съветски издания, искам да попитам съвсем сериозно - отразени ли се протести в Хонг Конг (Хонгконг) в Русия. Питам, понеже в Китай не са.

Отдавна има информация. Дори е разцъкана цялата схема, участието на американските центрове, провежданото от тях обучение на протестъри. Заплащане, което получават организаторите, А вече това е не само в руските медии. А ти мандарин ли разбираш, та знаеш какво пише в китайските медии. Или това е "достоверна информация", публикувано в американския печат, заклеймяваща китайската тирания.

Още вчера. При това излъчиха "посланието" на китайка от протеста и веднага след него "посланието" на украинка от февруари 2014. Едно към едно. Все едно са си водили записки на един и същ семинар. Посочиха и американо-китайската не правителствена организация където са преминали подготовка и която ги финансира. Освен това беше направен и анализ на причините за организирането на това мероприятие точно сега и точно там.

Стига сте цвъкали минуси, попитах най-сериозно. В западни медии пише, че има цензура в Китай, относно събитията в Хонконг, та се зачудих какво е положението в Русия относно Хонконг.

Как няма да цъкат минуси, нали ще им се платят?! Остави ги да си цълат, бе! В ДИР на демократични постове се броят само плюсовете. Минусите са натролени от на Станишев новата съпруга, старата на Йосифов, бившия шеф на фалираната Първа частна банка. За това минусите не с еброят, те са изкуствени, пропагандни.

А е посмял един полицай дори да кихне към протестиращите, веднага ще ревна че това е геноцид над мирни протестиращи! След това ще дам на Хонгконг статус на съюзническа държава извън НАТО и ще им пратя 15 мил за информационни системи! След това ще пратя един самолетоносач да се разходи из Жълто море. После ще въведа санкции срещу Китай. Забравих ли нещо? А, да- ще накарам ЕС да плати за цялата работа. така се строи демокрация, фолкс!

пращай, стига си говорил само

Много червен този сайт бе.... Кажеш, че комунизма си е чисто зло и 100 минуса.... Ма като ви е толкова мъчно защо не отидете в Северна Корея, верно, че дядо там не е крал от народа, ма вие сте оправни бе..... нема да се плашите....... То кръвта вода не става, краденето и предателството са ви в кръвта..... И там ще ви приемат като свои поради тези причини......

Тази идеология е неделима от името на Ким Ир Сен и се счита, че тя е създадена, или по-точно неин баща е Великият Лидер. Счита се, че тя е синоним на неговата мъдрост. В основата на идеите чуч'е стоят независимата външна политика, и силната вътрешна икономика. Основният принцип на идеологията е самоподдържането в икономическо, културно и военно отношение. С течение на времето марксист-ленинските течения намаляват. До 1980 г. самите термини изчезват. До средата на 70те години става ясно, че чуч'е става най-влиятелна сама по себе си. В ежегодното си приветствие за Нова година на 1 януари 1992 г. Ким Ир Сен набляга на неприкосновеността на тази идеология. Ходиим кажи, че са комунисти да видиш кво ще правят!

А защо си решил, че Истината е червена. Истината си е истина и е много похвално, за този сайт, че въпреки честата цензура успява да събере толкова будни и информирани читатели. Щото някои други обикновено култивират зомбите и силно религиозни, вярващи в светата Америка.

Кофти за младите хора дето ще пострадат всеки момент, иначе нека се помотат там да се правят на важни, но дано имат акъл и като видят чичковците с танковете да се разбегат!

Това да не е блядистан бе... ти пък....

Дали лидерите знаят само китайски? Сигурно говорят и друг език. Така по-лесно се комуникира в Twitter.

Тоя новия изрод явно е директен,говорител нa нa сенaтор Мaклейн ,Китaй щял дa се рaзоaдне по техен aм.сценaрии нa отделни държaви,Русия скоро пaк я пaрцелирaхa....aбе Нещaстници ,вие с едни чaлми не можете дa се спрaвите ,къде сте тръгнaли бе,меки китки,aко се зaхвaнете с Китaй,свършено е с вaс !!!!

Bell

Комуниста взима властта с кръв, и я дава само с кръв.

Деде, къде ги видя тия комунисти. Аз съм чел, че е имало някога динозаври, комунисти. А днес няма. Да не си някакво безполезно изкопаемо от древността.

... или ти си сляп. Комунисти се пишат, за това им викат комунисти. А и истински не съм чувал да има, понеже комунизмът навсякъде, където е истински, е изроден. Такова нещо няма. Кофти кошмар.

Ахаа ... Значи, най-накрая методиката за майдан беше преведена на китайски.

По света има и свободни хора, генетично свободни, които генетично отхвърлят секакви деспотии и чинизийския военен феодализъм, в частност. Обещал си де ме не репликараш, тъй кат съм минал и през вакс 780 - виемес.

Така е даже си запазих поста ти. "Почнал съм с Минск 32, не й знам прототипа. Имаха я в ЦИОУ към ДС и някои други дедомства. Имаше полска Одра 1205, 1300 с прототип канадската ICT, разбира се IBM 360, 370 и соцеквивалента им Единната Серия, ЕС 1020, 1022, 1030, 1040, след това почнаха да правят български VAX, имаше и оригинали от серията 700, имаше PDP-та от 8 (12-битова машина???) и 11 с ОС RSX, НР десктопове и мини-ЕИМ, HP-Apollo Station,..., абе много, пълният спектър, ICL, Facom, UNIVAC двупроцисорна в К-тета по плониране и в Централната банка. Разбира се и българското PDP 11, 34 модел, позната като Мини-ЕИМ СМ4, много добра машина, даде работа и квалификация на маса народ, абе дълъг е списъка и топ софтуеристите се познавахме и поддържахме."

Bell

Както бях споменал преди няколко седмици - Китай една удържа териториалната си цялост. Хонконг е само началото на пълна независимост за някои китайски провинции, които не искат да имат нищо общо с Пекин. А китайската червно-буржозна партия си къса гъза да харчи милиарди за въоръжение, защото знае, че няма да го бъде още дълго. Трябват пак танкове да се гази цивилното население. Ама комуниста е свикнал - той не цени човешкия живот. Повече цени умрелия труп на един евреин, положен в мавзолея в Москве.

Само да те питам на тебе на пост ли ти плащат или на брой думи?

pmotikov@abv.bg

Много си елементарен, ченгенче комуноидно.

Появил се е поредния плaтен дрaскaч нa чичко Сорос,дaли изглеждa по-изродски отколкото е нa снимкaтa,сегa ще видите ,че всяко изкaзвaне срещу него ще бъде цензурурaно !

Има ли върху чадърите или плакатите символ - свит юмрук? Ако има - тогава всичко е ясно..

Bell

Не, няма. :) За твое най-голямо съжаление няма, и сега няма на кого да викша фашист.

Bell

Между другото този коментар за свитото юмруче на не знам си какъв фон вече го поствате няколко пъти. Я кажи кой ви диктува какво да пишете? Явно сте една малка група хора, които храчат по всяка тема, свързана с демократичните процеси по света, които се борят с червено-буржоазната мафия.

не са слепоци като теб и виждат как на всяка цветна революция то се появява. Не е небодимо някой да им диктува какво да пишат. Не съди по себе си за другите!

Bell

Комунистите, дошли на власт с революция, кръв, убийства и преврати... ...ги е страх от от същото. Колко иронично само :)

Френската Буржоазна революция безкръвна ли беше? Или още античните възстания като това на Спартак? Нищо ново под слънцето. В общи линии. С изключение на една. САЩ е безкръвния вариант на комунизма. Нещо да кажеш за властта концентрирана в една централна банка? Дали случайно това не е от комунистическия манифест? И дали ФЕД не централната банка налапала САЩ и опитваща се да налапа света? А нещо за данъха върху доходите? Който е обявен за незаконен в американски съд и който никой не смее да не плаша въпреки това? Този данък случайно да е пак измислен и записан в комунистическия манифест? Защо САЩ изпълняват така стрикно манифеста?

това вече сме го слушали, сменете плочата.

Прави впечатление, че тези хонконгски "революционери" използват същите лозунги, същите фрази, същите формулировки, както и техните събратя - фашагите от "Правый сектор" в Куев. Дори и словореда е същия.

Bell

Тъпа пропаганда путинофилска. Не разбрахте ли, че хората искат свободен избор, и край на червения терор. Времето ви изтечет ТИК ТАК! Довиждане!

за свободния избор малко повече. Демокрацият али е свободния избор? Ао 50,1 % изберат нещо 49,9% са НЕСВОБОДНИ. Защото им е наложено нещо, което не искат. А конституцията казва: ВСИЧКИ ХОРА ИМАТ РАВНИ ПРААВА! Значи денокрацията нарушава свободата на хората дадена им по конститужия и още от раждането им.

Може би проблемите са им същите, пич! Я помисли. Кка да не са същите исканията им?!

И тук намирисва на познато!!! Сега пък чадъри, а може и ветрила!! С Русия зациклиха, сега напред към Китай!! Тук съвсем ще се закучи!!!

Тези мачоци , доста късно се усетиха от къде им текат джапанките .

Сащ дължат трилиони на Китай. Сега ги изнудват. Това е ясно за всички.

Bell

Демокрацията е по-силна от китайската комунистическа партия. Факт. А и Хонконг не е Китай, те имат друго мислене, друг манталитет, други ценности, много по-богати са от Китай, имат автономия (наа документи). Хонконг не искат Пекин да решава съдбата им.

И сега като запукат комундетата с чадърите направо няма да им се вярва а като почнат да ги гърмят опъват чадъирите и се крият зад тях! Звучи като план нали?

е най-голямата глупост в съвременното общество. Колкото по-бързо се усетят хората, толкова по-бързо може да се освободят! Големия абсурд е, че Хитлер идава на власт по най-демократичен път, а сега страни, които се имат за демокрации съвсем демократично забраняват да се спомене името му.

Хитлер губи изборите и предизвиква повторни избори!!!

''Революция на чадърите ли''? Хммм, от къде ли ми е познат почерка...я да видим.... Оранжевата Революция, Арабската Пролет..... хммм....познат сценарий казал Уотсън на Шерлок Холмс...

Bell

Ще си сменя ника на "Ям путиноиди и нео-комунисти за закуска" :)

То яденето на лайна не е много препоръчително... по-добре се прекръсти на"мачкането на кому..." Пак е гадно, но не е отровно.

или им ядеш ...? като те гледам каква подлога си...свикнал си !

Що не си го смениш на "тъпака" ще е обективен и прекрасно ще те описва с една дума!

едно време и едно "Окупирай Уолстрийт" Там американските полицаи спукаха от бой протестиращите, а сега дават акъл на Китай за тези окупанти.

Мани това ама има и ефективна 5 годишна присъда за един от мъриканските окупанти!

Нормалните хора не понасят комунизъм.. Разбираемо е... Тука си пишат разни тролчета по време на комунизма, ОБАЧЕ повечето от тях са родени след 89-та..... И за какво става дума тогава..... Те парите сега ги взимате, обаче това ще е до време умните хора мислят и за бъдещето.... А комунизма си отива..... Вече никой не може да ги търпи ДС-арите и техните наследници....

Айде, да живее СССР!!!?

Никой не може да ги търпи ама се те си управляват а пък нетърпящите посивириха посвириха на пиянцето и сега се размотват по телевизиите с педалски шалчета...

Засега........

Защо никоя медия не пише за какво се борят китайските студенти ? Защо сравнявате Хонконг с режисираните протести в София?

Bell

Борат се за независимост в изборния процес. Всички разбрахме, само ти не разбра. Кандидатите за парламента в Хонког и управата предварително се одобряват от Пекин, и после се допускат до избори. Хората в Хонконг се борят това да се промени. Сега разбра ли?

Я се разкарай, бе кретеноиден мухльо! Взимай си другата самоличност на пъстър свят и бегом към ИД да помагаш на нато.

Айде, вече си спечели сърдечните поздрави за женските около тебе! Халал да ти е!

Bell

На платените москалски тролове пак им се отвори работа по форумите с тия протести в Хонконг. Ей, ако хората по света спрат да протестират, ще си умрете от глад. Само един въпрос имам - как ви плащат? В рубли или долари?

Човек да не смее да си каже мнението! Такава "демокрация" цари, покрай платени писачи като теб, че всяка истина бива стократно коментирана-плоско, нагло, неграмотно и неадекватно с цел да се прикрие реалното гражданско общество и мнение!

В йоани,у галфон!! Анадъмо?!?

Гледам, че като ги няма пъстрата, иречека и гееца, беллсавис се нагърбва с ролята на селския идиот...:))) Дерзай!

Bell

Ами опитвам се, но то с рубладжии трудно се спори, едно и също повтаряте като папаагали.

"За отбелязване е, че трима от главните водачи на продемократичното движение - Чу, Тай и Чин - са християни." т.е. западни агенти, който не е будист по тези географски ширини е предател, западна подлога.

dsco@

Бени , Алекс, Джошуа, Едуард и Киндман са све типични китайски имена ....

Bell

Хонконг е бил колония на Англия, нормално хората там все още да ползват английски имена. Виж, че фамилиите им са китайски.

Колония ли каза ??

Китайците да не се стесняват и да почерпят пример от демократична Украйна. Да спретнат една АТО в Хонг-Конг срещу терористите в името на демкратичните идеали... Така де, нали и ония искали демокрация, нека им я дадат както в Украйна... в името на демокрацията... :)

Демократична Украйна? ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ ????

явно не си доловил иронията в думите ми

Сега хамериканците почват да "клатят" другата империя - Китай!!?

Дали няма да им стане много??! Ще презобят!

На нас никога не ни е много!!!?

В последните години хамериканците непрекъснато губят позиции на световен лидер. Губят политическо влияние и провеждат неефективни военни действия. Резултатите са плачевни навсякъде. Или, както пише един форумец, примката около врат на Обама се затяга. От едната страна дърпа Русия, от другата Китай. А Барак рита с двата крака за последно ...

Bellsavis като е сам на смяна се справя много зле, лесно губи контрол и почва да обижда, а който форумник се захване с него ... бие като маче и дирек.

Bell

Кой ме е бил мен в аргумент? Вие лъжете, аз говоря с факти. Вашият вечен аргумент е колко лоши били САЩ, най-често употребяван под новини, които нямат нищо общо със САЩ. И аз не обиждам, а другите първи провокират. Викат че съм бил правен в не знам си какво, бил съм фашист и прочие. Май не съм аз тоя дет си изпуска нервите.

Не се прави на умряла лисица.

Като му чета словоблудствата много ми напомня на пъстрата истерия...Хаха като под индиго са. И тоя само "истини" говори, че и с доказателства си служи... пародия :)

Ще ми ядеш дебелия и не само за закуска! :)))

Аз пак да питам - някой от нашите мурзилки може ли да ми каже, за какво протестират там? Да не е, че са си направили референдум, и искат да се признае? А всякаква аналогия с Крим е забранена!

Бахрейн е малка държава, абсолютна монархия, а не демокрация, в която малцинството сунити управлява мнозинството шиити. Преди година имаше бунтове и революция в тази държава, призоваващи за демократично устройство и свалянето на монархията. С благословията на САЩ, бунтовете бяха кърваво потушени от местния емир, а саудитски танкове Абрамс (произведени в демократична Америка) навлязоха в Бахрейн да пазят монарха от народа. Защо, питате, САЩ не подкрепи демокрацията в Бахрейн? Ами просто - там се намира базата на Пети Флот. За подобни случаи, в САЩ има приказка: "Те може да са кучи синове, но са наши кучи синове.."

Днес има политкоректна амнезия, и за това всички демократично настроени хора по света забравиха че когато Садам влезе в Кувейт направи всички живеещи в Кувейт местни жители равноправни кувейтски граждани, и им организира Народно събрание, демократични действия за които Хюсеин беше поздравен от САЩ. Е, Садам се полакоми и освен Кувейт поиска да демократизира и Саудитска Арабия, вследствие на което Саудитска Арабия, Йордания и Сирия организираха анти-Иракска коалиция в която американците не рачиха да се включат доброволно, та се наложи Саудитския крал да поизвие малко ръцете на Буш-старши тъй че и САЩ да почне да се изявява като член на гореспоменатата коалиция. И бяха толкова активен член че се наложи да догонват саудитско-сирийските части започнали освобождението на Кувейт без да чакат докато Буш се накуми. Та не за първи път американците ни омайват със сладки приказки, докато въртят съвсем други номера.

това кво е ... некролозите им ли са

До Bellsavis-a: Напъни ужасни, ама така е като не си чел книги когато е трябвало, а си си бъркал в носа...Виждаш ли сега какъв зор ти е да разсъждаваш?

Bell

Като ти чета поста, гледам и ти си пълен с аргументи и информация от книгите. Имаш ли да казваш нещо по съществто, или грабвай чантата -> вратата и да те няма. Не ми се прави на остроумен, такива като теб за закуска ги ям.

Той в носа, а ти в гъ.а

Bell

Протестите се разрастват, все повече хора се включват в демонстрациите. Следващата стъпка е окупация на административни сгради! Очаквайте скоро революцията да обземе и континенталната част на Китай, и тогава на китайската бържоазна комунистическа партия ще й се наложи пак да вади танковете и да мачка цивилно население!

Виждам че се радваш... кво са 20-30 000 прегазени китайчета в името на "демокрацията". Малумна ти работа...

Bell

Хайде да видим дали на комунистическите престъпници им стиска да газят този път.

Намериха временна заетост за полезните идиоти в Хонкконг.

Няма ли да демонстрират и стиснатото юмруче на жълт фон или на азиатска земя подхода към лумпените е леко променен?

Ааа,дадоха плакатчето,дадоха го-ама за целта трябва да гледате "продажните руски медии",колега;-).

Хъм....ние българите сме спецове в PR и рекламата. То не бяха "нежни революции", "Революции на тенджерите и тиганите",......сега пък на чадърите. А кога най-после ще направим поне една революция както трябва и ще я наречем просто "Революция". Абе нищо не правим както трябва, само се лигавим и се правим на цивилизовани сравнявайки се постоянни с наистина такива държави. А не си даваме сметка че тези държави всъщност се броят на пръстите на едната ни ръка и че не сме по-цивилизовани от държави в северна и централна Африка или пък тези от близкия изток. Който е ходил примерно в Нигерия ще разбере за какво говоря. Даже тяхното общество според моите наблюдения е една идея по-напред.

Не ни надценявай моля, всички тия наименования не са измислени от нас!