Личен лекар от Варна: В "бялата цивилизация" неваксинираните живеят сами в землянка

Оказва се, че кръчмарският бизнес е част от националната сигурност на държавата, коментира д-р Николай Христов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Chefo77

Откога мненията на GP-тата са фактор за медицинските казуси? Кое е следващо - изказване на санитарка как да се управлява Здравната каса? Моите уважения към тези хора, но нека всеки си знае мястото ;)

не разбирам защо уж планетата е пренаселена, и с този ковид вирус искат да изчистят една част от населението, пък всъщност искат да ни защитят като ни ваксират...

Язък че си лекар или си се продал за дребни пари, което е много жалко. В цял свят се разбра за тази измишльотина,само вие лекарите и CNN нищо не знаете. Смешните сте вече с тази порнография. Оставете ни да си живеем нормално, все пак само един живот живеем. Идиощина

Вече се разбира що некой лекари ги отупват...

Един лекар,който си е пропуснал занятията по инфекциозни болести,или се е продал на соросоидите. Пълен глупак

Заразата била дошла от българи работещи в чужбина. Как така? Нали правят контрол по границите. Искат тестове. Защо пускат такива без тест да се разхождат сами.

До края на годината всички ще минат през вируса. Някои оцеляхме, щото сме с ваксина, други няма до имате тоя късмет. Всичко останало е масова неграмотност. Прав си е лекарят на 100%, ама що трябва да плащаме лечението на неграмотни ците от здравните вноски като можем да ги ползваме за нашите родители и деца. Приятели българи от цял свят се чудят какво ни има, че такова антиваксърство си е обзело.

Изкарах заразата преди да измислят васкините. Редовно си правя тестове за антитела. Почти година след заразата продължавам да имам повече антитела от половината ваксинирани приятели, които също си правят тестове за антитела. Защо ваксинираните се имате за безсмъртни и считате всички останали за аборигени? В какво вярвате? На какво основание? Защо мислите че аз като неваксиниран имам по-малко шансове да оцелея от заразата?

Не се ваксинират хората. Каква е файдата като пак се разболяват и ги затварят под карантина. Някъде ги карат да правят тестове. Като се ваксинира човек,не трябва да се разболява,ако се разболява значи това не е ваксина. Новия вариант Мю заобикаля ваксината. Тъй,че файда няма.

В психодиспансера ще те посрещнат с отворени обятия, за там си!

Класически пример на расова дискриминация. Ако беше футболист с това изказване голямо наказание го чакаше. Но щом е лекар, всичко му е разрешено. Между другото освен че е лекар явно е и голям тъпак. Вирусите мутират лесно, ваксина много трудно ги лови.

педал недоучен

Набоцкан умник

Защо не се гръмнеш? Ваксинираните боледували по-леко и почти не стигали до болница. Не че е сигурно доказано досега, но това ли им е безопасното на ваксинираните? И защо неваксинираните да доказват, че са безопасни? Каква е дефиницията за безопасност? Защото както неваксинираните, така и ваксинираните се заразяват. Защото както неваксинираните, така и ваксинираните може да заразяват другите хора. Замислял ли си се че макар и не много, но има хора които по една или друга причина не може да се ваксинират. Ваксинираните, които са заразени и разнасят заразата как пазят тези хора? Ами никак, ако им се махнат ограниченията! Готов ли си да им ограничиш правата на тези хора, като ги затвориш и не ги пускаш измежду другите хора? Или още по-лошо - да им кажеш да умират, защото за ваксинираните искаш да се махнат всякакви ограничения. Ти си срам за медицинското съсловие! Накрая в твоя стил аз бих обърнал нещата. Нека ваксинираните си направят изследвания и докажат че са безопасни преди да искат повече права от неваксинираните! Но това няма да се случи! Защото половината ваксинирани имат по-малко количество антитела и/или Т клетъчен имунинет от половината преболедували. Но за ваксинираните индулгенцията е безсрочна, а за преболедувалите е 180 дни. Истината е че никой не знае защо някои хора боледуват леко, а други не успяват да се преборят с вируса. Истината е че никой не знае какво количество антитела и/или Т клетъчен имунитет осигурява по-леко боледуване. Истината е че властта в България, а и не само в България, повтаря мантрата за ваксините, снишила се е и чака епидемията бавно и славно да премине през цялото население. С надежда да отшуми като Испанския грип преди около век

Всички ваксинирани от Испанския грип умират на 100%, проверено и заверено! Кофти пример даваш! Трябва да си надежден източник на информация, не дезинформация!

Липсва ти четенето с разбиране. Испанския грип съм го написал накрая. Като пример за епидемия, която е отшумяла сама. Не заради ваксинация. Не заради мерки въвеждани от властите. Същото ще се случи и с въпросния вирус, който за няма 2 години си върви по естествения път на развитие. Въпреки ваксините, въпреки мерките въвеждани от властите по света. Със сигурност няма 2 еднакви епидемии, но от 1 изречение да правиш извод че коментара ми е дезинформация си е чисто тролене. Дано си заслужават парите, които си изкарал

д-р Христов, имате ли дългосрочни 5 годишни наблюдения (каквито би трябвало да има за масовото им ползване) за безопасността на генетическите експерименти които предлагате, интересуваме се и от химичския анализ на всяка една съставка във всички ваксинки, по специално защитените от търговки тайни компоненти (графен оксид!, който е токсичен (за справка вижте всички ваксинирани животни дали са живи)).

Този доктор навярно не е чел, че вариантът делта заразява и ваксинирани, а вариантът мю направо заобикаля ваксините (прочетено именно тук). Жалко, добре би било да следи новостите преди да дава интервюта. Но като за фашист му е простено.

В гръцката азбука няма буква която да се казва "мю", не разпространявай глупости. Буквата М гърците я произнасят "ми". Някой е кръстил нещо на което не може да го прочете и се получава недоразумението "мю".

W bg Kovid zarazata se razprostranqwa za6toto ne sa osigureni bezplatni Testove kakto w dr.darjawi ima nawsqkade- w Mol Galerii apteki i ws med.centrowe.Koi bezsimptomno bolen w Bg 6te si plati se testwa sre6tu zapla6tane? Absurt!!! Saglasen li ste s men d-r Kacarow?

безсимптомно болен = не болен т. е. здрав. Човек е болен, когато има симптоми и по симптомите се определя от какво е болен. Всички носим в себе си вируси най-различни.

Има инкубационен период през който няма симптоми,но се сеят зарази.

Не може човек да е болен и да няма симптоми. Може да е заразен и да няма симптоми. Има огромна разлика между двете.

Към днешна дата 1към 4000 са заболели от Ковид или 0,05% от населението на Б-я.

Още един пишман доктор....

Изпуснали са го от психиатрията

Този кретен сигурно си е купил диплома за лекар, не е положил Хипократова клетва и е менте доктор... Жалко за наивниците пациенти, които са му доверили здравето си... Но, вероятно след неговите изявления вече са то напуснали...

Май, че е измислен персонаж. Така маскиран може са се снима всеки

докторе, уцели, ресторантьорския бизнес е с глобално значение за държавата ни понастоящем. Остана ни да пием, пушим и замезваме, какво друго да се прави?

ами третото забрави .... А в публичните домове ша искат ли ваксини .... щот като пийнем и хапнем ... тез трите неща..... че може да ни е запоследно :-)

Дадох кръвна проба и лабораторията в Баден-Баден даден атест че нямам антигени. Това означава че не съм проболедувал инфекция поне 6 месеца назад всъщност 1,5 години не съм боледувал. Откъде да си взема или купя антигенни тела че да докажа че съм здрав ?

Не разбрах, Тези зад граница да ги накарате да се прибират ли искате или да си останат там за да Ви заразят, или да ги изпратим някоя черна държава? Между другото кои са Бели и кои Черни Държави,защо не обясни доктора тези неща?

Браво бе мисирки. Днес 4,,9,,2021 не сте дали думата на триото по сплашване и психясване Кунчев лъжеца, Витанов пророка и бай Шиле въртиочкото пиянде. А да видим до края на деня ще издържите ли без да ги тапосате тези ководоплашци

Не залъгвай хората зад им купен ако го хвана ще се излекувам ти си бий Нано ваксината опитно свинче стани ти на 53 съм мерзавец разбра ли

И този "доктор" ще умре скоро .Бог да ги прости ваксинираните!!! Още от сега е пълно с тях в ковид отделенията.

тоя "личен лекар" да не би да се смята за бял човек??? явно няма мозък да вдене че е само бяла мишка... опитна...

Още един пропагандатор!! Горките му пациенти....

Ако не беше толкова настоятелна ваксинационната кампания, вероятно повече хора биха се ваксинирали. Във всекис лучай, обаче има силно притеснителни обяснения от страна на медиците, които логично ви казват: Нищо не ви гарантираме и риска си е за вас!!!

България е неспасяема държава.

За съжаление си права! Ако кампанията беше под мотото " Във никакъв случай не се ваксинирайте!" всички "корифеи" по медицина плюещи тук щяха да тичат първи за ваксина,Ганьо прави всичко наобратно и напук...!

Като чета коментарите се сещам за философското заключение на Иванчо в един виц: " ..... маа ми стара! Също като пр хората! Ти искаш да му помогнеш, пък то тъ и.е с гъ.а!!! " Та така де - нищо ново под слънцето!

Дрисльото, личен лекар, е завършил английската и си мисли, че е наясно белите държави. Ама си седи у БГ-то и прибира днеска едни 50-100 лева от ваксини всеки ден. Нещастник, като си много бял айде разкарай се по на запад.

Още един платен престилкаджия решил да заработи някой лев до-пълнително като промотър на експерименталният бъркоч който се опитват много агресивно и всячески да наложат като ваксина. С една дума - не лекар а боклук! (Ако някой си го е избрал за личен - да го сменя! )

Доктора си е урдоливо момче по рождение, нищо чудно, че имдушичката муне долна и злобна, и най-вече алчна, за 10 лева на инжекция.

Тази утрепка не е лекар а някъкъв долен ваксър. Защо не каже нещо за Швеция или пък за Холандия, където от 2 месеца "мерките" са фиктивни. Или за израел където всички са ваксинирани , но въпреки това а в червената зона! Този не е лекар а фарма-фашист!

Какъв е този измислен и креслив платен престилкаджия мафиот да ни казва кой е цивилизован и кой не. Махай се където си пожелаеш и си стой в цивилизацията на духовната морга ЕУ.

Може да прозвучи зловещо и проклинащо, но пожелавам на всички изказали се по-долу антиваксъри, да ги тръшне Делта варианта и да влязат в болница.....тогава белким поумнеят! Хора, опомнете се, вслушвайте се във фактите - Испанците ваксинираха 70% от населението и смъртността от ковид е спаднала на 0,5% в сравнение с първата вълна през 2020, когато е била 13%!!!

Моля този т.н. медийно измислен личен лекар да обясни с какво набодения с инжекция водеща се ковид ваксина е по безопасен за околните хора от такъв който не е приел инжекцията? Защото до колкото знам набодения може да се заразява, да боледува, да разпространява заразата, още повече, че има и сертификат който му дава това право за сметка на нормалните хора и не на последно място той винаги излиза положителен с този PCR тест, както и че генерира нови мутации в следствие на това че е набоден по време на т.н. пЛандемия! Та нека този 'лекар' отговори.

И как точно ще излезе положителен с "с този PCR тест"? Че ми е много интересно. Аз що не излязах положителен? Имам два Пфайзера.

Може да не си развил имунитет и да си на практика сега толкова защитен колкото и неболедувал неизваксен.

3евзек

Г-жо ..., PCR не е тест за антитела. И малко бих внимавал с приказките, защото ако г-н ДОЛУ МАСКИТЕ е прав и набоденият генерира нови мутации, то имайки предвид, че ваксините не съдържат вируси, тогава той създава живот. А щом създава живот значи е бог. Ако беше бог и се евавате с него, щеше такава мутация да ви спретне, че да се превърнете в първите истински джендъри, даже по лична карта щеше да ви пише "Пол/Sex: Д/G". Предполагам все още не сте такива, значи допускането ви е грешно.

Набодният може да не се заразява, може да не боледува, може да не разпространява... все неща, които "нормалните" не могат.

Не си наясно с новата версия. НАбодения МОЖЕ и да пренася, и да боледува и да заразява. Единствения плюс останал от ваксината е, че не прекарва толкова тежко. Това, което дразни в подобни изкавания е, че НИЩО не остана от първоначалната теза за личния избор за ваксиниране. Освен това НЯМА и досега някакво изследване колко точно наистина са преболедувалите (безсимптомните никой не ги слага в сметките), а те според господина Кантарджиев трябва да са развили клетъчен имунитет и нямат нужда от ваксина. Свръх недуховития математик от щаба пък "изстреля" преди време някаква ориентировъчна цифра от 2 милиона преболедували, която към днешна дата би трябвало да е понабъбнала, но това е... догадка, интуиция (няма лошо ако е наистина интуиция). Та съвсем грубата сметка показва, че преболедували + имунизирани, с други думи "защитени" към днешна дата трябва да са прехвърлили с доста 50% от населението на страната, което пък не би трябвало да води до неистовия вой за ваксинация на всяка цена, обаче води...

3евзек

Май за съвсем прости ги мислиш нещата? Ако иначе безсимптомният не би го прекарал толков атежко, това означава на практика да не се зарази. Освен това първо трябва да дочакаме новата версия да стане доминираща, което все още хич не е много сигурно.

Зевзек, за момент допусни че ти говоря от личен опит. Те и ваксините не са правени за "новата" версия, ама никой не вижда проблем в това. В един момент може и да се пръкне мутация (Майката природа е кучка! - цитат), която да обезсмисли и преболедиването и ваксинацията, но поне за сега не е такъв случая.

Господин личен лекар ходи се гръмни някъде, защото ако ви спрат парите за ковид и цирка ковид ще изчезне.

Господин личния ти лекар, който искаш да се гръмне си има практика на джипи, много преди да се заговори за ковид. Досега през тези десетилетия не е разчитал на пари от епидемии и сега не се издържа от ковид. Върви ти се гръмни. Явно не правиш разлика между джипи и инфекционист.

горко на тия дето ходят при него...

Горко на тези, които ги лекува този неандерталец

Засега като че ли неандерталците се противят най-много на научните постижения и на нормите в обществото. Ти къде си виждал ваксиниран неандерталец?

Добре дошли в ранното Средновековие! На всяка крачка в тази страна можете да срещнете средновековни хора. Като машина на времето е България.

Стожера на обществото в "белите" държави е: власт, пари, разврат. . Стожера на обществото в България е: семейство, трудолюбие, респект и българска мъдрост.

Забрави и за псловичната българска простотия. Най важният стожер в българският бит. Стожерът който движи България векове наред.

Българина е недоверчив,това ли имате в предвид под Българската мъдрост? Или ,че българина не вярва на никого защото е мнителен и в същото време много учен .А хората в другите държави са тъпи и глупави и за това се ваксинират ,особено евреите

Само дето казаното за България не е вярно днес.

най интересното е че до землянката съм заровил пушката на стареца и ако аз ида да живея в землянката това значи че пушката е изровена и е в ръцете ми смазана и готова да раздава имунизации!!! ако ми се появиш с тоя бял скафандър ти е спукана работата!!!

За този направи като дядо ти с приклада и щика!

на дядовците ви откъде? Понеже само пушка не стига. Липсва ви другото.

Какви топки? Те, днешните "мъже" пълнят гащите само като видят игла и спринцовка (изключвам наркоманите разбира се) Плашели се, ама много, когато чуели ковид. Стресирали се. ПОСЕРКОВЦИ! Дядовците ни някога са слушали как пищят куршумите на фронта, как гърмят оръдията и квакат картечниците. Сегашните мъже-джендъри се подмокрят само като четат за корона вируса.

Докторчето бърка "бялата цивилизация" с Бялата Мафия. Да те светна Докторе - в бялата цивилизация докторите не прибират пари от пациентите директно в чекмеджета без документ, без, касов бон, без фактура... (от личен опит ти го казвам, но нищо лично, дано си разбрал правилно).

"В бялата цивилизация" също така учат децата че няма лошо да си сменят пола, не ми навирайте "бялата цивилизация" за пример

Правилно. Всички антивакси и м_ангали (щото те са същите слабограмотници) да се заключат в бункери-землянки до края на света

Ама вас така ви тресе, че ефекта е като от слабително. Който го е страх от мечки - не ходи в гората. Който го е страх от корона - не ходи в цивилизацията. Просто е.

цивилизованите държави и тези, които искат да са такива са с голям процент ваксинирани. А тук дори има горди с това, че сме прости и изостанали. Че и агресивни.

А вас защо ви е страх от ваксините? Смелчаци, ама на фантазия.

3евзек

Г-н Тех не ги е страх, Със страх са работели цивилизации, от които повечето са вече изчезнали. Днешните се градят на отговорност и на други поведенчески норми.

Тъй, като гледаш цифрите на неваксинирани и вакси не мислиш ли,че ще стане малко трудно?

Ганьо туй, Ганьо онуй ... ама Ганьо вибрира с природата и затова оцелява ... Ганьо знае, че пилците се броят наесен и кротко опъва крака според чергата ... Ганьо изглежда твърде търпелив, но всъщност е мъдър и знае да не търси теле под бика ... Ганьо е кротък, защото знае силата си ... Ганьо мирише на чесън, но не е франсе и знае, че не се слага в сладкиши ... Ганьо може да не знае, че доматът е плод, но знае че не се слага в плодова салата ... Ганьо никога не е имал роби и не е тормозил жените, защото това не е в синхрон с душата му ... Ще преживеем и това, не остана много ... До 2030 мисля, кръчмаря идва със сметката ... Поздрави на всички!

Така е. В една работа нема ли келепир за тебе- зарежи я. Не се води по свирката на чуждия келепир.

Това е много добро, твое ли си е?

Мое си е, но го споделям ... Само един от вас да цъкне плюс, пак е достатъчно ... Когато спреш да воюваш със себе си, кротваш мъдро и намираш покой!

са пълни глупости. Може би затова Ганьо е най-беден в ЕС. Най-болен, с най-голяма смъртност. За 30 години сме намалели с 30%. Това все от мъдрост и много акъл. Сега просто демонстрираме още от същото. И на всичко отгоре се гордее Ганьо с простотията, глупостта и невежеството си. Няма такъв народ. И скоро и физически няма да го има, ако така продължава. А не се виждат признаци за промяна.

Ганьо като цяло не е в ЕС, ако живее в България, но това не е по негова вина. Това е геополитика. Живеещите в ЕС Ганювци са си в ЕС без никакви проблеми. Говорим за българския етнос, не за гаджали с бг- паспорти.

Ганьо никога не е бил беден ... Както е казал Айнщайн, бедността е относително понятие ... хаха!

българския етнос намалява най-бързо на територията. И не спира с опитите да се затрие съвсем.

хич не е беден. То от 100 човека 99 като вземат по 300 лева а един 300000 автоматично средният им доход става над 30000 лева. Бедни западноевропейци редовно се давят в Дунав в опит да доплуват до България и да се настанят в това Ел Дорадо дето е тук. Или май в обратна посока върви миграцията? Странно...

До "Ма разбира се" ... Юноша бледен, всички пари на света няма да ти стигнат ... Проблема си е твой, и само твой ... Статистиката е за вас, на мен не ми пречи! ... Със здраве!

До "Ма разбира се" ... С тази Математика твоята, няма да се оправиш скоро, гаранция!

не знаеш какво говориш. Обаче важното да е ефектно. И да се хареса на същия този Ганьо. После може да му пробуташ всякакви лайна и ще се върже. Понеже за едно си прав. Парите далеч не са най-важните. Лошото е че Ганьо е все по-беден духовно и интелектуално. За което както за всичко останало друг е виновен разбира се. Винаги.

и си дребнав всъщност. Уж си над нещата пък видя че една нула по-малко съм чукнал на милионера. Има си разлика все пак между тролове и шарани.

Да, българите са много изпростели.

Стига писа глупости!Не сме намалели от ковид и не сме най-болните!Ще видиш тепърва в Израел какво ще става!Пък като искаш да си опитно зайче на фармацевтичните компании никой не те спира!Кажи според теб колко време се разработва една ваксина?Със сигурност не е за 6-8 месеца!И кажи има ли друга такава ваксина за която се подписваш,че компанията не носи отговорност!

с природата... Страхотно. Като бетон на плаж вибрира. Като влажна кърпичка на зелена морава. Като бетон на плаж. Като изхвърлен пепелник на паркинг. Като найлонова торбичка на вятър вибрира.

Това са демократично ценностни придобивки, трябва да се съгласиш ... хаха!

това са последствията от ориенталкомунизма. Той е като атомен взрив както знаем. Дълги години след него остава вредна радиация. Да не говорим колко директна е връзката на парите и хората унищожаващи българската природа и народ с комунистическото минало.

Най-накрая мъдри думи...

Много пъти съм се опитвал да го кажа, и то по различни начини, но ти си го описал най-цветущо, най-синтезирано и най-разбираемо за префърцунените чуждопоклонници, така че наистина да ги жегне с правотата си! Едно голямо ЕВАЛА, или по-скоро БЛАГОДАРЯ (понеже първото е турска дума)... Гордея се, е съм Ганьо! Гордея съм, че съм сред свои, и злорадо се наслаждавам как "много великите" се пържат в собствен сос и в собствена глупост!

Ама едни заглавия слагат-стряскащи,ужасяващи,всяващи страх,недоверие,неувереност в бъдещето,психоза до край.Няма думи.Без да искат ,ясно показват ,че целта им е точно такава,а не за наше добро.

Мечтата на фашизоидните еврейски уроди , цялото човечество да живеем в землянки. Тая мърша, който нарича себе си лекар незабавно да бъде съден и тикнат в затвора за престъпление срущу човечеството...

Излъгал е че мрете ли?

ВАКСИНИ УБИЙЦИ!!! ФАРМА МАФИЯ ДА СИ НАБОЦКА ОТРОВНИТЕ БЪРКОЧИ НА ТЯХ СИ, Я КОЛКО СВОБОДНИ МАСОНИ, САТАНИСТИ, ПОЛИТИЦИ, КОИТО ГИ ПОДКРЕПЯТ, ПЕДОФИЛИ ИМА!, ЗАЩО СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ЧЕ ЩЕ ИМ ОСТАНАТ ЗИЯН!!! ВСЕКИ ОТ ТЕЗИ МАЙМУНАРНИЦИ НА НИКОГО НЕ НУЖНИ ДА СИ НАДУПЧИ СОЛИДАРНО ПО НЯКОЛКО БРОЙКИ, ЗА ДА НЕ ИМ СЕ ПРАХОСА ТВОРЕНИЕТО!!! :)))))

Хора, някой да е виждал Бил Гейтс с маска ? Или чичко Шорош ? Като г ивидя ваксинирани с конската игл ав дупето, ще си помисля дали аз да не се боцна ... майтап, бе, Уили !!!!

Ама защо се джавкате? Някой си бил казал един какво си. Ами да си казва! То не се и знае има ли изобщо такъв човек. Не виждате ли какво става? Сайтчетата се надпреварват с измишльотини и свободни съчинения, а ние ще се избием помежду си. Изпокарахме се с приятели и роднини. Ама това все някога ще свърши и ние ще живеем със същите тези хора. Как ще се гледаме в очите? Оставете ги да си публикуват тъпотиите! Просто подминавайте! Пазете се и си живейте живота, бъдете хора преди всичко! Аз имам двама сина. Единият живее в Германия и се е ваксинирал, но не защото иска, а защото му се налага, иначе остава без работа. Другият живее в България, работи в болница, физиотерапевт е и не иска и да чуе за ваксина. А аз треперя и за двамата - за единия, че не е ваксиниран, а за другия - че е. А относно кръчмите - някой насила ли ви кара да ходите там?

Приятелю, ти определено си мъдър човек. Но малко като тебе останаха в България.

защото и аз мисля така

Страхът идва 1. от знание 2. от суеверие

не се обяви война на подобна глупост и невежество няма никакви изгледи да се оправим. И ще продължим да умираме бавно и мъчително целият народ.

а какво да живеят примати, които само дишат въздуха на хората?

Такива кратуни ли ви лекуват в БъГъ? Не е чудно, че сте "намбър уан" по измрели! Хващайте и връзвайте подобни, след което ги водете на стадион за изолация и бързо правораздаване с АК. Иначе те ще ви избият, а когото от вас не успеят, ще требва верно да бега в землянка.

в Северна Корея ли живееш?

Леем пропаганада за ДНК изтрбване на масите, ужким някакъв лекар казал, а и с какви изрази само, дрис*льо да не те аврем теб в землянка.

ДНК, РНК, НДК ,.... за тъпака едно и също.

Астра - ДНК от шимпанзе. Вероятно майка ти.

Много тъпа кифла си да знаеш!!! БОЛНИЦИТЕ НА ЗАПАД СА ПЪЛНИ ТОЧНО С ВАКСИНИРАНИ И УМИРАЩИ, ЩОТО ОТРОВИТЕ НАПЪЛНО СЪСИПВАТ ИМУННАТА СИСТЕМА НА ЧОВЕКА!!! А ДОСТА УМИРАТ ОТ СЪРДЕЧЕН ИЛИ МОЗЪЧЕН УДАР ЗАРАДИ КРЪВНИТЕ СЪСИРЪЦИ ОТ СПСЙК ПРОТЕИНА!!!

И защото болниците на запад са пълни, та хората си разхлабват мерките. Във все повече страни с ваксинирани над 60% от населението, маските не са задължителни. А вие малоумници само хабите храната на хората.

"Това го показа "бялата цивилизация" - ако не се ваксинираш - отиваш в землянка и си живееш сам." Абсолютна лъжа!!! Нямам нищо против ваксинирането, но само когато е нужно и по собствена воля. Другото е тотално погазване на правото на избор. С ваксината не предпазваш околните, а себе си. А това вече си е личен избор!

Мине ли КОВИД. Чемодан вокзал и на Запад! А вие да не сте си помислили да се домъкнете пак!

там ще умреш от глад имат си достатъчно тролове а пък с български не им трябват