Саади Кадафи малтретиран от надзиратели (видео)

Синът на бившия либийски лидер Муамар Кадафи - Саади е бил малтретиран от надзиратели в либийски затвор. Видеозапис от разпита изтече в интернет, съобщи Ройтерс

Обратно в новината

Коментари - Саади Кадафи малтретиран от надзиратели (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ши ба ни Американци

Няма такава държава Либия повече. Разделена е на 3 , отделно въпросният съд е на племенни милиции.

А кога съд за американските главорези на Садаам и Кадафи. Донасяш "демокрация" от хиляди километри, след като си изморил милиони с жестоки санкции и ембарго, от които над половин милион деца. Съсипваш две държави/ що така добре си дружите, мръсници американски, с "демократите" саудитци/, изнасяш им авоарите и въоръжаваш племената с оръжие. Е те това е. Следват "справедливи" процеси, а демократи световни терористи?Мълчина, а??????????

Когато той единствен защити мърлявите сестри заради който загинаха 400 деца, беше голяма работа, и всички го боготворяха. Сега един държавник да стане и да се застъпи за него.

КАК МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСВА НАСИЛИЕ,В КАКВАТО И ФОРМА ДА Е.ИМА ЦИВИЛИЗОВАН НАЧИН ДА ПОЛУЧИ НАКАЗАНИЕ ЗА ВИНА ,КОЯТО ИМА .ТОВА Е ПРОТИВНО И НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПРАВИ ОТ ЧОВЕК .

Направо не е истина колко не ме интересува какво едни цигани правят с друг циганин!

Да ,да ДА! Тоя изверг заслужава да го удавят в собствената му родина. Искам да наградят с хиляда долара в негово присъствие всеки надзирател. Моля се да го застрелят в корема за да умре бавно и мъчително

Муса, който желае зло другиму, сам усеща от него.

Хах да умре пумияра, няма арабин ,който да го иска жив това копеле дяволо, а ти защитнко за тебе ; Футус бисерика матир !!!!

Ето така се процедира с този шеф на футболна федерация заради познати неща!

ИЗРОДИ!!! Ама по-големите изроди са тези, от Европа и от зад океана, които УНИЩОЖАВАТ ДЪРЖАВИ и съсипват съдби навсякъде по света!!!

Точно това са правили и с нашите сънародници

В крайна сметка ще се окаже, че им е било по-добре при Кадафито и на нас при бай Тошо, просто някои народи не са пригодни да живеят в друди строеве различни от диктатура...

личен опит явно... е аз имам друго мнение - познавам няколко надзирателя. нормани хора са си. става и на маса, става и да се говори... е вярно че сме се срещали по мои а не техни служебни ангажименти..

И аз познавам няколко ..... абсолютни боклуци ....просто се чудя как повечето от тях хе са ликвидирани от излезлите от затвора !

как да приемам етноса им за равен на моя?

гадна история ама нали той ги е учил тва ли са правили и на българите в либия??