Великобритания проучва атака срещу ИД в Либия

Великобритания проучва възможни цели за въздушни удари срещу джихадистите в Либия, твърди вестник "Сънди Таймс".

Обратно в новината

Коментари - Великобритания проучва атака срещу ИД в Либия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичкото муслимански мигрант, при шибаните ингилизи. Те бомбят и натирват хората, а после ни лук яли ни лук мирисали.

получихa ИД и милиони емигрaнти които ще унищожaт Европa,всяко зло се връщa с двойнa силa !

Дали е вярно, че Чърчил е казал по време на ВСВ "Оставете ги да се избият ние после ще се намесим"(или нещо подобно цитирам по памет). Въпросът е дали е дошъл момента за обиране на лаврите.

тази страна е с най мръсната и подла политика -или просто отпадаци от хора -кърлежи !!! винаги искат с лъжа и лицемерсва да по високо от другите а те самите са хиени

Ааааа.... разбрах , ще им доставяте оръжие на ИДИЛ под формата на някаква атака .... Що не атакувахте досега или не бяхте проучили а ако не сте проучили какво правите там .

Става ясно, защо френците задържаха .Мисралите. и ни ги дадоха на ръшите! Просто им трябват в Европата!?

Тя, Европата да готви вече Новият план Маршал и .. с чалма!?

ИД съществува на света само поради това, че на света има много ПРОСТИ хора. Почти животни.

И големи хитряги, дето ги насъскват! Ма ние си знаем - Рани куче - да те лае!?

тия еврогейове докато го вдигнат никой няма да остане най много те да отнесат плувката

Предполагам че храбрите английски летци ще свършат работата както винаги - перфктно . Тази свръх секретна операция щом се дъвче и по нашите форуми , сигурно ще свари ИД напълно неподготвени . Остава само от до , ре ,ми 6, да посочат датата , часа и координатите на атаката . Направо ще ги изненадат . На времето Чърчил за да не се разбере че четат шифрите на " ЕНИГМА " е оставил немците да бомбардират Ковънтри без да уведоми жителите на града .

zaginali sa 10,000 nevinni grajdani,samo da zapazqt tainata na ENIGMA. otvratitelni licemeri

ПАРИ! КИНТИ! Това е единственото, което поддържа и ИД, и всеки терорист, щото пушкалата струват кинти. Та... кой им дава кинти и върти търговия с тях? Лесен въпрос. Направо риторичен - CUI BONO?, са питали едно преме римляните. Ясно КОЙ - съвременните римляни...

Нищо друго не може да се очаква от потомците на германци, изгонени от собствените си контитентални германски племена и заточени на остров в открито море.

Как така в Либия, нали с падането на Кадафи там трябваше да стане земен рай?

Ми в Либоя не цари ли мир и евроатлантизъм? Блеар и Саркози го осигуриха! Утрепаха Кадафито, и сега народа им е благодарен!

е, рай няма, има американска демокрация

Тово е срамм, за Унгарецо, но, оня Дребен- Саркузито, И той, се вреди, на големата опашка Кадафито да праска! И цел Свет гледА на живо как не му се вдигна, самолетчето?

Като знаем кой стои зад ИД, значи губи в Либия от някое племе,или обединение от племена.

Какъв смисъл виждам в проучването за атака срещу ИД в Либия. Явно ВКС, Сирийската армия , Иран и Хизбула е ликвидирала планираната терористично-джихадиска база наречена ИД=ДАЕШ на територията на Сирия-Ирак. Затова трябва да се пренесе базата на терористите в Либия. Знаем какво стана когато преди 1,5 години САЩ започнаха да бомбандират ИД в Ирак. ИД=ДАЕШ увеличи контролираната от тях територия ТРИ ПЪТИ! В Либия има нефт за крадене, терористи джихадисти за вербуване от цяла Африка. Единствениянедостатък е, че е по-далеч от Русия, Китай и Иран. Усещате ли следващата стъпка на звяра 666 (чичо Сам). Казах!

Тия лицемери се ослушват и правят празни изявления, защото искат да се включат накрая към успеха на Русия, за да делят и те плячката! Знаем им номерата!

Тия па, не четат ли британската преса. Примерно: Терористичните групировки в Ирак и Сирия са финансирани чрез "сложни схеми за пране на пари", получавани отчасти благодарение на афери с банкови услуги по телефона в южна Англия и износа на коли от Великобритания в Африка или пък това: Лондон имал таен план да обучи и въоръжи 100 000 сирийски бунтовници. Пък сега щели да ходят чак в Либия да ги трепят и то след като избягат от Сирия.

Е хайде стига с тези едногодишни проучвания на евентуална атака и да се премине към такава. Защото вече започвам да се съмнявам всъщност иска ли някой да се бори с тази ИД???

Имаше един случай в района на Кейбридж преди около година, който много ме шокира. Група либийци от новосформираната цивилна полиция са били на обучение в близко до Кеймбридж поделение на Британската армия. В един момент им станало скучно, откраднали 3 колела и отишли в Кежмбридж да се "повеселят" след акто безуспешно опитали да изнасилят 3 жени, които яростно се защитавали, накрая попаднали на пиян мъж в безсъзнание на улицата и без колебание и тримата го изнасилили. Престъпниците били "наказани" с изключване от обучитлния корус, след което те отишли в най-близкия съседен град...и кандидатствали за убежище като бежанци. Да живее либералния мултикултурализъм!

Извинявам се за грешките при изписване на Кеймбрижд, но писах малко набързо...

Тези Либиици са специално подбрани от Западните спец. служби , за да бъдат Обучени в Кукли на конци за Дистанционно Управление на Либия в бблизкото бъдеще ! Точно както Запада направи в България чрез ГЕРБ и другите "десни" ,и в други Изт. европ. страни ...т.нар Арабски Пролетни "революции" ...Оранжевите Майдани в бивша Украйна ,Грузия,Молдова..