Тайнствената съдба на Сейф ал Ислам

Какво се случва със Сейф ал Ислам? Въпросът буди безпокойство в Зинтан, малък град на прага на либийската пустиня.

Обратно в новината

Коментари - Тайнствената съдба на Сейф ал Ислам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква глупост е тая статия !Зинтан бил град имало модерни сгради .Че не мога да кача снимки да го видите тоя Зинтан какво село е то пътища няма.Като е град светофар имали ? Кръгово кръстовище има ама по средата има една гума от строителна техника -голяма и всички я обикалят . Айде нема нужда само глупости пишат .

е по-скоро за Сейф Ислямчо а не за 3интан, аз много се притесних за него и се надявам да е жив и здрав и да си харчи паричките спестени от татко:)

Цялото "тайнство"са милиардите на Кадафи, които все още прелитат от едно в друго летище по Света и САЩ не с в състояние да ги ГЕПНАТ!!!!!!Това са около 25-52 частни "малки" летателни апарата натъпкани с долари КЕШ!?!?!!!!И представете си ,влизайки във взаимодействие с новоизлюпения фелдМаршал в Либия как ще се впише в днешната "политика" сина на Кадафи?????Какво ще прави финансираният "президент" на Франция-Саркози??????А нека си припомним и "случката" с бившата Министър-Председателка на Украйна!?!??????Много въпроси, но отговори- Н Я М А , защо ли?????

мога да не направя съпоставка с толкова много български престъпници живеещи си по света с неизвестна съдба.Та искам да кажа,сина на Кадафи ли не може да се е скрил и толкова ли е чудно и невъзможно това да стане.Просто отново храна за безработните.

За да е нещо "тайнствено", то около него трябва да има някакво "тайнство". Нищо подобно, обаче, няма около местонахождението на (трупа на) някакъв пещерен убиец, грабител на народа си и тиранин. Затова и съдбата му може да е "съмнителна", "мъглява" или "подозрителна", но не и "тайнствена".

Откъде измисли тези тъпотии.Очевидно си дрънкаш глупости колко,да не заспиш. Ако си бил в Либия,никога нямаше,да пишеш тези глупости.

Спорът беше относно семантиката на думата, а не за "фактическата обстановка" в онази арабска дупка, разпокъсана на управлявани от кръвожадни кланове вилаети, в която има пясъчни бури, средновековни обществени отношения и карикатура на правосъдие, но нищо заради което да си струва да "бъде" там нормален европеец. Подозирам и че не знаеш какво е семантика.

Този текст е преведен от Гардиън и то не много добре. Има противоречия - "страна, където обикновено тайните не се пазят много добре (Либия)" и пет реда по-долу: "В този град, устроен на племенни начала, езиците не се развързват лесно (Зинтан)". Непредубеденият читател остава с впечатлението, че Надежда Христова от ДИР е провела собствено журналистическо разследване в Либия по дирите на Сейф ал Ислам и пред нея военни началници, племенни вождове и либийски депутат мънкат под носа си къде е сина на Кадафи. А това едва ли е така. Просто в бързината е пропуснала да отбележи чие дело е статията.:)

Питайте Сашо Нереза от Шумен. Той знае всичко.

"Справедливите" си търсят поредното чучело, по което да стрелят. Трябва да върви военната индустрия.

Това ще е следващият водач на Либия. и всичко ще се върне по старуму

... да, само ние - работливите български инженери-измекяри вече се пенсионирахме...

сега измекяри, да искаш, секакви има.