Сейф Ал Ислам се захваща с политика в Либия

Синът на бившия либийски лидер Муамар Кадафи - Сейф Ал Ислам, започна политическа дейност на територията на своята страна, заяви адвокатът на семейството.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кадето кравар се е намесил сичко е разграбено и унищожено сега и гърция ще я разглобят фашисти кравари ще си яподелят набързо КИМ ИЗПЪРЖИ КРАВАРИТЕ

Последният оцелял от семейството на човека, направил от спечените либийски пясъци държава-градина.

Сейф Ал Ислам ще ги спечели минимум със 70%. Либийците разбраха че демокрацията по американски означава РАЗГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ОТ ГОЛЕМИТЕ ЗАДОКЕАНСКИ КОРПОРАЦИИ И БЕДНОСТ ЗА НАРОДА

Лошото на мексиканската вълна е че може да я изпуснеш, а напоследък ги правят като мексикански вълни! Че и трудно се разбира откъде е започнала и къде свършва, дали пак ще има...Аз тъкмо си стегна багажа, оправя си документите и чакам за виза, а то почват протести, контрапротести, извънредни избори, пак демократично правителство...и т.н. Вече не се сещам кога и къде започна Първата вълнова революция!?

petrovito

революцията е най-голямата заблуда за масите. онези които дърпат конците просто рестартират системата с нови лица.

Ако нямаше революции, светът щеше да е още в ерата на феодализма и крепостното право, както и правото за първата брачна нощ.